- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Каква марка козметика ползвате?
Какъв шампоан,балсам маска спрей пяна и лак за коса послзвате?
(Който има мазна коса да спомене при козметиката че нещо си усрах косата кат я боядисах)
Какъв е душ-гелът,олиото,спрея,рол-она ви за тяло?
Какъв е парфюмът ви?
Какво ползвате за нокти?И какъв цвят лак предпочитате?
Чакам вашите отговори![]()
![]()
![]()
Шампоан - Шаума или Дева за боядисана коса (не отмиват чернилката и са много щадящи) или Дав, който направи цвета ми някак матов![]()
Балсам - рядко на Шаума или Дав, но всеки път слагам маска за коса Миосотис
Душ-гелове бол! - Орифлейм (2 бр.), Дав, FM group
Рол-он не ползвам, защото мразя да ми е лепкаво, затова стикчета - в момента имам Фа и Дав
Парфюми - около 15-тина са, но любимия ми е DKNY Be delecious
За нокти - лак (черен)
Шампоана ми ми е ментовия на Head & Shoulders,балсама ми е на Пантен,маски не използвам,защото косата ми става отвратителна,хининова вода на не знам коя марка и за косата е това.
Душ гела ми е на Avon с къпина и ванилия (страхотен е),използвам стик на Rexona,a парфюми имам много,но любимите ми са на Nina Ricci - Premier Jour и Оmnia на Bvlgari...
Любимия ми цвят за лак е розов,но не перлен и всякакви отенъци на розовото!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Шампоан - Elseve Loreal
Балсам - Gliss кur - които са без изплакване
Рол-он - Lady Speed stick
Лак - червен, лилав,розов - Bourjois или Perfect
Душ-гел - Camay :P и Dove
Парфюм - Dolce&Gabbana - "Light Blue"
![]()
Какъв шампоан,балсам маска спрей пяна и лак за коса послзвате?-В момента ползвам Wash&Go някакъв си там от тяхната серия,балсам един чешки,много приятно мирише и действа много добре на косата,но не е някаква известна марка.Пяната и лакът също не са известна марка.
Какъв е душ-гелът,олиото,спрея,рол-она ви за тяло?-Душ гелът и спрея са на Avon,олио не ползвам,а рол-она на Орифлейм.
Какъв е парфюмът ви?-B.U.-Wild и Hugo Boss Femme.
Какво ползвате за нокти?И какъв цвят лак предпочитате?-Ползвам заздравител когато имам нужда,иначе лакове,нямам предпочитания,имам адски много цветове.
шампоан и балсам-един розов на Глис Кюр,спрей на Ейвън,маска на Миосотис,пяна и лак на Вела
душ-гел много са,лосион и олио-пак са много,део-то е не Лейди Спийд Стик
Какъв е парфюмът ви?
имам мног парфюми
всякакви лакове имам и всичко зависи от настроението
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.
Душ гел-Нивеа и на Avon i Oriflame неколко..Първоначално написано от sineoka_kukla
Парфюм-напоследък си накупих много ама любимия ми е Black XXS
___to Be Continued___
Всякаква козметика ползвам, но не прекалено скъпа, даже не и толкова скъпа.
Иначе шампоана ми е най-обикновен - Гарние.
Душ-гелът отдавна съм го оставила, не ползвам.
Олиото за тяло е на Джонсънс.
Ии рол-он-а ми е на Лейди Спийд стик.
Какъв шампоан,балсам маска спрей пяна и лак за коса послзвате?-Teo Botanical и Insens(не знам дали се пише така), балсам има вкъщи един розов, но не знам каква марка. Лак и пяна не ползвам.
Какъв е душ-гелът,олиото,спрея,рол-она ви за тяло? рол-она ми не е на известна марка, олио нямам.Душ гел нямам.Спрея ми е на Ейвън с ванилия и къпини.
Какъв е парфюмът ви?-Те са два-Galeria Black rose и Bi.es-синия.
Лакове-имам розов, прозрачен, червен, оранжев и др.По-често си слaгам розов.
Шампоанът ми е на Wash&Go, а балсамът ми е някакъв Италиянски. Маски не си правя често, но ако си правя тя е с хума и оцет. Спрейове, лакове и пияни за коса не ползвам.
Душ гел също си слагам рядко, обикновено ползвам на баща ми, обичам да ми мирише на мъжко.Неговия е някакъв на Avon, но не мирише много трайно. Сега брат ми има един на Denim, мирише невероятно, сигурно ще го използвам и аз.
Олио и спрей за тяло нямам. Рол-он имам на Oriflame не знам как се казва, но съм доволна от него. Имам и стик на Nivea, не е лош. Имам и разни дездоранти против изпотяване на Rexona и Dove, но не ги използвам.
Парфюмът ми е Tom Taylor. Имам и на BU, но и него рядко ползвам.
Не се лакирам.
Кремове ползвам Бочко за лице, на Avon едни за крака и на Oriflame за ръце.
Червила и гланцове рядко ползвам, предпочитам балсам.
Е, това е цялата козметика, която ползвам.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
За коса ползвам шампоан на Avon от серията "Avon Naturals",балсам на "Aroma Fresh",маска не ползвам а лак само по някога на "Londa Trend",душ-гел не ползвам вече.
Лосионът ми за тяло е на Avon от серията "Planet Spa"
За нокти предпочитам ярки цветова - тъмно лилаво,черно,ярко розово и др.
Шампоан- понеже е най- добре да се сменят от време на време и аз ги сменям. В момента ползвам Пантен за обем и съм учудващо доволна!Първоначално написано от bolutica
Балсам/ маска- ползвам рядко...
Спрей/ пяна за коса- ползвам пяна за коса Тафт, черната и след това пръскам със спей за тяло на Ейвън- ванилия, череша и т.н. за по- добър аромат.
Душ гелът е почти винаги на Yves Rocher... аромата го сменям.
Спрей за тяло- и това постоянно сменям. В момента съм с един на Ейвън...
Парфюмът в момента е на Cavalli- Just pink
За нокти- лак... главно светло розов, нооо от тези, които почти не се забелязват и не бият на очи.
Мисля, че е това..![]()
Шампоан, балсам, маска за коса, ампули, лак за коса, пянаMizani (изобщо за косата се доверявам на Mizani)
![]()
Спрей за коса (aqua gel)Black
![]()
Душ гелYves Rocher - Jardins des iles de Polynesie (малко шишенце, син на цвят); Нивея - пъпеш, кайсия с протеини; Royal Sence - Релаксин; Lacoste; VS - Booty Parlor и Dream Angels; Thierry Mugler - Innocent Secret
![]()
ОлиоДжонсън
![]()
Рол-онНе ползвам, но стика ми е на Dove и на Нивея
![]()
Какъв е парфюмът ви?Boss-Femme; Thierry Mugler -Innocent Secret (един розов с една звездичка); Lancome - Hypnose; Lacoste - Pour femme; D&G - Light Blue и още доста, които ползвам рядко просто, за да ги хабя
.
Какво ползвате за нокти?И какъв цвят лак предпочитате?Доста неща ползвам за нокти, но най-често маникюристката и на парафиновите вани се грижат за тях.
Цвят - касис, червено... харесвам по-тъмните цветове, не толкова белите, розови и т.н.
![]()
Какъв шампоан,балсам маска спрей пяна и лак за коса послзвате? шампоан-розов и бял на елсев,пяната ми е няква розова,безизвестна маркадруго не ползвам
Какъв е душ-гелът,олиото,спрея,рол-она ви за тяло? душ гел на орифлейм(май) с мед и мляко,спрей на дав,не обичам рол он,ами стик-лейди спий стик. =)
Какъв е парфюмът ви? мии ... на ейвън един,на евтерпааа един много готин хахаха и булгари,ама много малко остана![]()
Какво ползвате за нокти?И какъв цвят лак предпочитате? не се лакирвам ... иначе лилаво е много яко
Шампоан Dove,балсам не ползвам маски не правя лак за коса използвам Londa Trend
Душ гел ми е на Avon
Какъв е парфюмът ви?
Парфюма ми е La rive
Ами лак за нокти(логично) и едно мехлемче за махане на кожичките,ами цвят по искрящи или черно и безцветно![]()
Шампоан - Един лилав на Palmolive
Балсам - Impression или Pantenol
Спрей/лак/пяна не ползвам, но имам пяна на Fara![]()
Душ-гел - Един мъжки.Viking му е марката
![]()
Олио имам на Nivea, обаче незнам каква работа върши![]()
Спрей за тяло - на Avon Be... kissable
Стик на Lady speed stick
Какъв е парфюмът ви?
Christina Aguilera - X-pose
Ами за нокти използвам само лаковеПреди използвах и заздравител, но вече не ми трябва
![]()
Имам много цветове - няколко червени (светли и тъмни), розови (светли и тъмни), син, лилав, черен, бежов, зелен, сив, бял и черен. От тези използвам бял и черен![]()
Шампоан - сменям ги, но най-много харесвам Dove за мазна коса и Clairol Herbal Essences
Маска за коса - Мiosotis червената и бежовата съм пробвала
Пяна - Avon
Лак - Wellaflex
Душ гел - всякакви съм имала - Нивеа, Dove, Palmolive, Avon
Олио - Johnson's Baby Oil лавандула или алое вера
Спрей - BU май беше
Рол-оните и стиковете ми са на Avon
Какъв е парфюмът ви?
DKNY - Зелена ябълка
Puma - Create
Missoni
Ползвам всякакви заздравители, витаминозни кремове, олио за нокти и тн, защото са ми ужасно чупливи и никакви. Иначе обичам безцветни и в светли тонове, френски маникюр.
Общо за косата - шампоан и балсам Дева, лак Тафт (черен), вакса на Лонда, боя на Гарниер.
За тЕло - сапун на Дав, бебешко олио Бебино или не знам какво си, дезодорант пак на Дав и сух такъв на Рексона, ама мъжки, щото повече ме кефи как мирише.Парфюм на Ив Роше... няква праскова.
Лакове слагам веднъж в годината, но предпочитам безветни или някъв телесен цвят.
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Шампоан, блсам и маска - Garnier Fructis Repair & Shine
Лак за коса- Nivea feel & hold Haarlack
Душ-гел - Volare, Oriflame
Спрей - Carlos Moya
Рол-он - Ocean Algae, Oriflame
Парфюм - Carlos Moya
Лак - почти всички са в розови нюанси, а марките са различни
шампоан Head and Shoulders ментол вииинаги. тва е шампоана просто :> маска на Miosotis, онази червената, която ползвам рядко. (омазнява ми косата просто). Пяна и лак не ползвам, ама слагам спрей на Палете. :>
Какъв е душ-гелът,олиото,спрея,рол-она ви за тяло? душ гел + крем за тялон на ейвън някакви с боровинки, спрея пак ейвън, ама с череша, рол он на дав
Какъв е парфюмът ви? на бенетон, розов един :>
Какво ползвате за нокти?И какъв цвят лак предпочитате? черен/червен/без лак
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Шампоан- VO5 за идеално чиста коса. Балсам- Глис, маска почти не ползвам, имам си 1 на Гарниер, която мирише мн приятно, а лакът за коса е на Лонда, а пяната не е на извесна марка
![]()
Душ гел- Бетина Барти с ориз и мляко(нещо подобно), лосиона ми за тяло е Гошфилинг синия(обожавам как мирише), пол он Нивея енерджи
Парфюми имам на Том Тейлър и Бенетон
За ноктите предпочитам червно или розово, на Перфект използвам предимно козметиката![]()
Какъв шампоан,балсам маска спрей пяна и лак за коса ползвате?
Имам на разположение няколко шампоана - Кeranove mineralogy с цинк и морски соли, както и Wash & Go за обем без пърхот.. има и още един - на Head & Shoulders против пърхот със слънчогледова есенция, само че аз не го ползвам много-много.
Маски, спрейове, лакове и пяна за коса не ползвам.
Душ-гелове имам 2, и двата са на Ейвън. Единият е от серията Senses - с аромат на лавандула и водна лилия, а другия е от серията Naturals - с ванилия. Олио за тяло имам на Нивея с масло от авокадо, само краката ми имат честта да ги мажа с това приспособление.
Спрейове имам два - C-Thru Amethyst и Amore di Notte.
Рол-он отново на Ейвън - Pur Blanca.
Какъв е парфюмът ви?
Amore di Notte и Lovely Girl.
За в момента ползвам само лакове, но предчувствам, че ще ползвам и заздравители, защото от известно време насам ноктите ми се цепят. Предпочитам лакове в тъмни цветове - най-често и почти винаги прилагам в употреба черен лак.
You are broken, I can fix you...
Шампоан - Palmolive, Sunsilk, Nivea.
Балсам - Nivea, Shauma.
Пяна за коса - Taft
Лак за коса - Taft
Душ-гел - FA.
Рол-он - Avon, Nivea.
Парфюм - Имам най-различни и всеки ден със различен се пръскам....
Лак за нокти - Най-различни цветове използвам....
По принцип за косата ползвам "Пантен",лак за нокти...не знам,ама са долнопробни.Цвят-черен и розов предимно.Пяната за коса ми е на Professionale touch.Май така се казва и лака за косата също.козметиката ми е на Avon и Orifflame
offline forever!