View Full Version : Как да споделя любовта си??
niksan233
02-08-2008, 21:23
Еми от известно време се влюбих в едно момиченце.Проблема е че аз сам на 16 тя е на 19.Излизаме подщи всяка вечер.Но незнам как трудно ми е вижда ми се коренно различно да зарибяваш девойче на 15 и девойче на 20 години.Аре сега сте вие давайте савети!!
prettyIdeath
02-08-2008, 21:25
Нищо няма да излезе. :? Само тфа мога да ти кажа... :(
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
еми давай, тигре ... юруш ... секса ще е супер :D
MiMcHeToOo
Начи.. Виж сега.. Не мога да разбера, как можеш да я наричаш момиченце при положение, че найстина е по-голяма от тебе.. :? Не те знам къв си ама след като излизате сяка вечер, толко ли е трудно да се сетиш, че се пак нямаш сливи в устата и можеш да и кажеш, че имаш нещо към нея..
hooliganka89
02-08-2008, 21:28
Има момичета си падат по по-малки момченца :)
Аз не съм от тях де...е с изключение,един път имах емоционална връзка с едно хлапе :grin: Беше много забавно :-P
Брей брей...С какички и батковци нищо няма да стане :lol: . Както имаше някакъв коментар : "Сексът ще е супер" :lol: . Искаш съвет? Намери си някоя на твоята възраст...
niksan233
02-08-2008, 21:46
опи :D всичко квото сте видели е било мираж
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-08-2008, 21:49
абе я го духаите ще си деиствам както аз знам!!!
епа мерси за полежанието :) да ти се връща :) така и не разбрахме какво искаш ... прави кфот си знаеш ... мама не те ли е учила да не обиждаш :( засегна ме ... сега ще сънувам tuzaro
абе я го духаите ще си деиствам както аз знам!!!
епа мерси за полежанието :) да ти се връща :) така и не разбрахме какво искаш ... прави кфот си знаеш ... мама не те ли е учила да не обиждаш :( засегна ме ... сега ще сънувам tuzaro
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: (мисля че няма да спра да го повтарям) уникат си батееееееее :lol: :lol: :lol: .
Много ми е интересно щом "ще си действаш както си знаеш" , защо пускаш тема тук и искаш съвети??? :-o :-o :-o
niksan233
02-08-2008, 21:52
ем чи аз ва питам като човек.Като по опитни ала бала вие да кажете малко как стоя при по големите какички.Вие не се занимаваи,нищо няма да излезе,намери си някоя на твоята вазрас........... е па туи да не сам искал да я харесвам нарочно!!!
Ти ни питаш като човек за съвети...и нии като хората ти ги даваме бре...Наистина не е много добре да се захващаш с "какички", но все пак това си е напълно твое решение :) .И искаме да ти кажем (или поне аз) , че ще се разбираш много по-добре с човек на твоята възраст, от колкото с някоя "какичка"...
niksan233
02-08-2008, 21:59
Ти ни питаш като човек за съвети...и нии като хората ти ги даваме бре...Наистина не е много добре да се захващаш с "какички", но все пак това си е напълно твое решение :) .И искаме да ти кажем (или поне аз) , че ще се разбираш много по-добре с човек на твоята възраст, от колкото с някоя "какичка"... дам туи го знам.Еми тая "какичка" се разбирам доста добре.
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-08-2008, 22:00
Ти ни питаш като човек за съвети...и нии като хората ти ги даваме бре...Наистина не е много добре да се захващаш с "какички", но все пак това си е напълно твое решение :) .И искаме да ти кажем (или поне аз) , че ще се разбираш много по-добре с човек на твоята възраст, от колкото с някоя "какичка"... дам туи го знам.Еми тая "какичка" се разбирам доста добре.
еми казвай и каквото искаш и каквото сабя покаже :)
екстра си е с какички ако не са ти насърце и ги използваш добре :P
еми казвай и каквото искаш и каквото сабя покаже :)
+1 :) . Щом се разбирате доста добре давай. Нали знаеш, че някои хора казват (споко аз не съм един от тях, но все пак) : "За любовта граници няма"...
niksan233
02-08-2008, 22:03
страх ме е ако откаже какво ще стане след това...........
След това има няколко вариянта :
1. Опитваш пак (малко неприятен, но...)
2. Приемаш, че това което твърдим за "какичките" и "батковците" е вярно и повече си нямаш работа с въпросните индивиди...
3. Малко ще ти е сдухано...неприятно...криво.. .но не забравяй най-добрия приятел на човека - времето :lol:
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-08-2008, 22:09
ако каже не ... се връщай на първа база " само приятели" по няй-тихия начин .. без обяснения ...
ако каже не ... се връщай на първа база " само приятели" по няй-тихия начин .. без обяснения ...
Само малка корекция ако позволяваш...
Не по най-тихия начин , а по техния начин ("само приятели")
niksan233
02-08-2008, 22:16
мерси ще опитам пък да видим на 14 сега ще си правим купонче.......... СТИСКАИТЕ ПАЛЦИ!!!
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-08-2008, 23:04
Само малка корекция ако позволяваш...
Не по най-тихия начин , а по техния начин ("само приятели")
тихия ... без думи/обяснения и т.н правиш се на ударен все едно нищо не станало ...
Rush_girl
02-08-2008, 23:04
Нищо няма да излезе. :? Само тфа мога да ти кажа... :(
prettyIdeath
02-09-2008, 06:53
[/quote] дам туи го знам.Еми тая "какичка" се разбирам доста добре.[/quote]
Сам го казваш какичка .Помисли ако примерно стане нещо между вас /в което се съмнявам/ как ще изглеждате пред хората. И тя ще го забележи... и тогава... тц... Кофтии
WindfaLL
02-09-2008, 09:18
аа не не не..еми ти не можеш ли сам да прецениш какво е нейното отношение към тебе и дали те взима въобще насериозно..е пробвай..макар че никак не ми се вярва да стане нещо.. :D :D :D
sasha_90
02-09-2008, 09:37
Забрави я-няма да ти обърне внимание.Тя е голяма и има различни интереси от едно 16 годишно момче.
Al3ksandra
02-09-2008, 09:54
Хмм... не че искам да дам лош съвет, но съм била в такова положение и повярвай ми да ходиш с по-голяма от теб първо е хипер мега трудна връзка :( и второ, трябва да я разбираш и много ама много добре да я опознаеш, трябва тя самата да се интересува от теб за да те допусне до себе си.Възможно е тайчничко и тя да те харесва, просто го разбери по начина й на държание с теб ;) Щом имаш такъв шанс да си в нейната компания. Дали те харесва, ми от това което прочетох, щом всяка вечер излизате и желанието и да излиза с теб не се е изпарило . може да има нещо :-P Но не разбрах само двата ми излизате, или имате общи приятели, с които излизате :?
П.С.
Не го лъжете че не може да се получи нищо, защото не е така. Не знаеш от къде ще се появи любовта..
А ти приятел дай повечко инфо да се опитам да ти помогна, дори ако желаеш скайпа ми е: obicham_liljon , потърси ме , мога да ти дам много съвети.
BlueFace
02-09-2008, 09:57
еми давай, тигре ... юруш ... секса ще е супер :D
+1 :razz: :razz: :razz: :razz:
niksan233
02-09-2008, 14:24
Хмм... не че искам да дам лош съвет, но съм била в такова положение и повярвай ми да ходиш с по-голяма от теб първо е хипер мега трудна връзка :( и второ, трябва да я разбираш и много ама много добре да я опознаеш, трябва тя самата да се интересува от теб за да те допусне до себе си.Възможно е тайчничко и тя да те харесва, просто го разбери по начина й на държание с теб ;) Щом имаш такъв шанс да си в нейната компания. Дали те харесва, ми от това което прочетох, щом всяка вечер излизате и желанието и да излиза с теб не се е изпарило . може да има нещо :-P Но не разбрах само двата ми излизате, или имате общи приятели, с които излизате :?
П.С.
Не го лъжете че не може да се получи нищо, защото не е така. Не знаеш от къде ще се появи любовта..
А ти приятел дай повечко инфо да се опитам да ти помогна, дори ако желаеш скайпа ми е: obicham_liljon , потърси ме , мога да ти дам много съвети.
ами не тя неината приятелка и още 2 момчета.Преди не им се бях обаждак да излизаме околко 2 седмици и таз мацка ми се скара защо чакам само тя да ми се обажда........
TheNewReligion
02-09-2008, 16:25
С много малка си се хванал , бе !Нищо няма да излезе . Я по-добре тръгни с някоя омъжена жена да ти е мирна главица :D :D :D :D :D Абе , без майтап ... Не мисля , че моеже да излезе нещо ! :? :? :? :?
xXxScreamxXx
02-09-2008, 16:40
6ti akja ni6to da ne pravi6 po ? za6tot spored men ni6to nema da izlze ...... mal1k si za neq..... nai-veroqtno te v1zpriema samo kat fr ;)
niksan233
02-09-2008, 22:36
защо бе никои не знае какво и е в главата!!!Пук имам едни приятелче 8 клас е и приятелката му е 11 и кво ходят си от 1 година!!Кво стана ???
защо бе никои не знае какво и е в главата!!!Пук имам едни приятелче 8 клас е и приятелката му е 11 и кво ходят си от 1 година!!Кво стана ???
Абе ей тей кат почнат с тея години направоо... :(
niksan233
02-09-2008, 23:02
Абе ей тей кат почнат с тея години направоо... :(
А кажи им го !!!