Влез

View Full Version : какво искат дефакто момичетата

ivakavlad
02-08-2008, 22:45
това е въпрос с повишена трудност на които сигурно и половината момичета незнаят отговора, а 40% ще кажат че искат любов, нежност, внимание и тн. но те в повечето случай(подчертавам повечето) не са убедени че искат точно тези неща(или само тези) едва 10% от всички знаят наистина какво искат от едно момче но едва 3% знаят как да си го поискат и вземат това е една моя статистика направена според мой наблюдения ако някъде греша моля поправете ме искам и вашето мнение какво искат момичетата и по какъв начин се опитват да го получат и също така вярно ли е твърдението че при любовта и войната всичко е позволено вие сте наход

П.П.Ще ме извините че няма никакви препинателни знаци и че е малко неграмотно написано но съм почти заспал а този въпрос не ми дава мира

angellove
02-08-2008, 22:55
Ние момичетата не искаме много.
Ние искаме само всичко. 8)

:lol:
тая вечер не съм в час. Сигурно е от недоспиване. Край, лягам си! :lol:

djeini
02-08-2008, 22:59
Dam ne iskame , mnogo iskame vsi4ko +1
Pri lubovta ne vsi4ko e pozvoleno.... :?

ivakavlad
02-08-2008, 23:09
а забравих да спомена че тия които незнаят какво искат принципно минават с този номер "искам всичко" моляви се това е нормално да го каже някое 3 годишно дете което ще не се е научило да избира ако мслите че греша отворете един учебник по психология и попрочетете малко

aciko
02-08-2008, 23:10
Искат ... патки искат 8-)

LizZz
02-08-2008, 23:11
К'во се опитвате да се правите на много оригинални с т'ва ''всичко''???

Bolt_f
02-09-2008, 00:45
Стига се излага и ти. Аз нито любов искам, нито патка искам, нито всичко... всъщност в момента искам да ми направиш чаша чай... но ти няма да го направиш. После все мрънкате, че жените не знаели к'во искат... всяка си иска нещо различно, ебаси. Т'ва че вас ви мързи и нищо не давате е друг въпрос ... хахаха. Всъшност т'ва последното трябваше да е нещо като шега.... :-o

b0ck0v
02-09-2008, 04:57
жените искат пари и секс

Roiroi
02-09-2008, 07:35
+1 за темата :P . Не знаят к'во искат ...но кво да правиш като няма други :) . Не мога да разбера като попитам някоя ... и тя ми отговори ще си помисля , тцтц да няма да се женя за нея та да мисли и много ясно аз отивам на следващата- после ми опява колко много ме харесвала и нз си кво ](*,) Все едно е имала сливи в устата . Или пък като правя секс с някоя ( тва да не ви е късмет да ви се падне девствена) и ме пита кво може да и стане ... А пък като каже "Не мога повече" ми иде да и вкарам една ! Странна работа са.............
Таа кво искате момичета ? :oops:

GameMaster
02-09-2008, 08:02
Emii....az iskam lubov i nejnost pyk za drugite ne znam :-D .Pyk i kakvoto sym iskala sym go poluchila taka che na tozi etap ot vreme nishto ne iskam osven novi kecove 8-) :grin:

bebeto0o
02-09-2008, 08:02
Ne se oPitVamE nIe Sme OriGiNaLNi S neGo... :-P

LizZz
02-09-2008, 08:53
Ne se oPitVamE nIe Sme OriGiNaLNi S neGo... :-P
Няма какво да говоря...Ти ще си останеш все същата задръстена `фешънка`, като онази преди теб, която не знае къде и как се използват запетайките и си е объркала смисъла на изречението... :-D
Много сте ми смешни такива като вас. :-D

slun4ice_90
02-09-2008, 08:55
Аз искам да завърша училище,после да имам някаква професия,след това евентоално да създам семейство.На този етап съм доста далеч все още :? А сега искам да намеря,човек,който да обичам както и той мен и да сме щастливи.Не искам всичко,а достатъчно :wink: Човек,който иска всичко,никога няма да може да го постигне,защото колкото и да има човек все ще иска още нещо. :) Човешкото око е ненаситно :-P 8)

mickelangelo
02-09-2008, 09:09
Жените наистина не знаят какво искат . На скоро четох 1 проучване .. , че жените мислят за много неща едновременно а мъжете за едно .. =) жените не могат да измислят .. всичко .. а с 1 е по вероятно да се справим =) мъжете знаем какво искаме а жените не

за не просветените =) означава следователно ...

AFT
02-09-2008, 09:09
Ех, колко е вълнуващо, когато някой смотан тинейджър почне да философства над чудото Жена!
1. Тинейджърките не са жени, а момичета, надявам се, ти не си падаш по някоя кака, която е по-голяма от теб с 10-20 години, щото тогава не мога да ти кажа к'во иска.
2. Ако все пак говорим за момичетата, то е ясно, че вс са различни. Е, по-банална фраза не можах да измисля, ама ако щеш ми вярвай - има много истина в нея, вземи и' обърни някво внимание.
3. Момичетата знаят какво искат, но или вие сте прекалено тъпи, за да го разберете, или момичето не смята за нужно да го знаете (демек не ви се радва о.О ).

Има и още точки, ама ще ми изстине какаото. :/

hooliganka89
02-09-2008, 09:10
Пуууф...много труден въпрос,какво искам :-o
Повечето ситуации в живота са ми били да пойскам нещо и после като го получа да искам нещо друго,тва е много голям проблем много ми пречи ама е по силно от мен :shock:

GameMaster
02-09-2008, 09:15
AFT Пуснато на: Съб Фев 09, 2008 1:09 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Ех, колко е вълнуващо, когато някой смотан тинейджър почне да философства над чудото Жена!
1. Тинейджърките не са жени, а момичета, надявам се, ти не си падаш по някоя кака, която е по-голяма от теб с 10-20 години, щото тогава не мога да ти кажа к'во иска.
2. Ако все пак говорим за момичетата, то е ясно, че вс са различни. Е, по-банална фраза не можах да измисля, ама ако щеш ми вярвай - има много истина в нея, вземи и' обърни някво внимание.
3. Момичетата знаят какво искат, но или вие сте прекалено тъпи, за да го разберете, или момичето не смята за нужно да го знаете (демек не ви се радва о.О ).

+1 :D Mnogo dobre go kaza ...........

BlueMushroom
02-09-2008, 09:17
хах...
ами..аз имам много любов в мен ии..много щастие ии следователно търся 4овека на който мога да я дам..
да..искам 4овек който да права щастлив.искам някой който да карам да се усмихва и най-важното да отценява това което му давам..
ии той да дава същото на мен..някой който да ме подкрепя и да бъде до мен когато имам нужда..искам уважение и много много страст..ии си продалжавам да си го търся...

Alabalaportokala
02-09-2008, 11:45
Всяка която казва че иска всичко и всяка която потвърждава това доказва че е нищо повече от поредната заблудена тинейджърка която не знае какво иска :D :grin: . Ако се продаваше наливен мозък светът щеше да е малко по - добър. Момичета...кво да ги прайш и те душа носят и те пишки искат :grin: :D

BlueFace
02-09-2008, 11:51
Човек не си затормозявай мозъка с тази тема.Никой не знае какво искат ,дори и те! :) :)

BlueMushroom
02-09-2008, 12:48
напротив аз много добре знам какво искам..това 4е вие сте попадали на малоумни лигли, които незнаят какво искат не зна4и 4е вси4ки са такива...

sweety_blondy
02-09-2008, 13:03
аз пък искам само ЛЮБОВ! Всичко останало си идва с нея,ако я има!

напротив аз много добре знам какво искам..това 4е вие сте попадали на малоумни лигли, които незнаят какво искат не зна4и 4е вси4ки са такива... - и аз така !

crazy_style
02-09-2008, 13:03
hm si4ki momi4eta sa razli4ni...sledovatelno ima takiva koito znaqt kvo iskat i si go tarsqt.. kakto i takiva ligli det si msilqt 4e znaqt kvo iskat.. ama v kraina smetka kat go polu4at re6avat 4e im tqra ne6ty drugo..
kakto mom4etata ne sa ednakvi.. taka e i smomi4etata.. a 6tom vie si namirate smao takiva ligli..i s eoplakvate samo.. zna4i i vie neznaete kvo iskate,i kak da go polu4ite.. ima predostatu4no svqsni momi4eta, koito si stoqt sami samo 6tot tupite fe6anki obirat svqsnite mom4eta.. posle gi preebavat i te stavat su6tite 6ibani putki kat momi4etata..

ps..sorka ne6ty mn se razpisah.. :S:S

evelinka1122
02-09-2008, 13:27
ХаХа мн инт... какво искам?!?! :D Значи добри приятелки, едно момче ама просто е невъзможно да го имам ... така че ще си поискам нещо по реално един сладур които да ме заслужава и обича :) др кво искам... ем да съм здравичка щот ми писна от болести , за др не се сещам :) В повечето случаи получавам това което искам!!! :-P

finger
02-09-2008, 13:35
Глупости, факт е, че момичетата не знаят какво искат. Просто не го признават...Проблема при нас е ,че прекалено много мислим. От нещо съвсем малко, можем да създадем голяма бъркотия. Мъжете са много по-практични от нас. Не се опитвайте да разберате какво искаме, ние самите не знаем, но никоя няма да си го признае... 8-)

Angel_of^love
02-09-2008, 13:41
Аз искам едно свясно готино момче, което да ме радва винаги когато го погледна и да прави всеки мой ден готин и щастлив... Друго не искам.Това ми е напълно достатъчно.

П.П. Иначе успех в търсенето на момче, което да ви дава "всичко" ! :smt011

so_far_away
02-09-2008, 14:11
Всички момичета знаем какво искаме...ама тва че вие сте леко тъпи(без да се обиждате) и неможете да го разберете си е ваш проблем...

r3al_l0ff
02-09-2008, 14:35
въпроса е глупав..има ли смисъл да използвам банални фрази кат0 всеки човек е индивидуален...дрън дрън та пляс :D а вие можете ли да ми отговорите момчетата к'фо искат ?! или въпроса е тжърде лесен ш0т май май на вс им е едн0 нещ0 в главата айде не на ВС на 99,9 % :D :D :lol: 8-)

Disorder
02-09-2008, 15:00
Всъщност аз искам много! Може на някой да му се стори алчно от моя страна, но не бих се задоволила с нищо по-малко от следното:
-Любов
-Добър (и редовен) секс
-Доверие
-И най-вече да е мъж с амбиции и цел в живота

П.С. И ако може всички тези качества събрани в един човек, понеже иначе много ще ми се усложни положението :) Оставяйки шегата на страна, това е нещото, което търся аз в един мъж. Дали съм малоумна лигла или жена не мога да твърдя със сигурност :) На 20 съм и не е много ясно към кое от двете определения спадам. Някак си и двете не ми пасват... :D :D

nicolepcd
02-09-2008, 15:07
Ми въпрос с повишена трудност, да :D Когато са искали нещо... получили са го... там... любов, внимание, нежност... Нооо, когато го получат, искат още... и още... и наистина накрая май остават без нищо :? А някой, като мен напромер... иска някой, който да го изслуша и да го разбере :) Но някой, като мои познати... искат някой, с който да се хвалят, и да се мляскат, и там още неща :lol: Така, че няма отговор... всеки си е различен, всеки е с различни претенЗии... 8)

MartyParty
02-09-2008, 15:10
аз искам ПЪК да престанете да се правите на интересни. :lol: На който не му харесват момчетата става лесбийка стига сте се оплаквали. :-x

ivakavlad
02-09-2008, 15:21

1.Аз съм си философ по родение
2.изрично съм написал "момичетата" не "Жвните"
3.както спонемах 50%(по груби сметки) от момичетата незнаят какво искат или казват че искат всичко (което е възможно най-тъпото което меже да каже някое момиче поне според мен де) и пак ще кажа говоря за момичета не жени, не бабички, а момичета

charlotte
02-09-2008, 15:22
Аз пък знам какво искам.От живота искам да завърша успешно право(най-добре някъде в чужбина),да мога след това да си намеря хубава работа...и тн...А от мъжете-да е умен...интелигентен,с висока обща кутура(т.е. да може да говори на други теми освен за мацки),да обича футбола,да е грижовен(т.е. да проявява внимание спрямо мен,но не прекалено)да се облича откачено,различно от останалите,не на последно място-да слуша метъл,рок...или и двете наведнъж :D Щом е такова момчето,значи ще стане и страхотен мъж :oops: Останалото само ще си дойде...

ivakavlad
02-09-2008, 15:29
Аз пък знам какво искам.От живота искам да завърша успешно право(най-добре някъде в чужбина),да мога след това да си намеря хубава работа...и тн...А от мъжете-да е умен...интелигентен,с висока обща кутура(т.е. да може да говори на други теми освен за мацки),да обича футбола,да е грижовен(т.е. да проявява внимание спрямо мен,но не прекалено)да се облича откачено,различно от останалите,не на последно място-да слуша метъл,рок...или и двете наведнъж :D Щом е такова момчето,значи ще стане и страхотен мъж :oops: Останалото само ще си дойде...

ти направо описа мен само като исключим футбола :P

mademoiselle_de_Soleil
02-09-2008, 15:41
Kakvo iskame li? Che to ne e nikak mnogo: iskame muj, a ne hlapak; iskame pari, a ne kinti; iskame sex, eventualno liubov (izob6to ako ima takova ne6to, 6tot na 15-16-17 god edva li moje da ima takova ponqtie, glupavo i naivno e :D ); iskame da e dostaty4no umen, dostaty4no simpati4en, dostaty4no zabaven i dostaty4no nejen; iskame da mojem da raz4itame na nego (!!! mn mn vajno!!!); iiiii mai 4e e tva, pone za sega za dr ne se seshtam :P

Force
02-09-2008, 15:45
Абе ... и те не знаят кво искат :razz: :razz: :razz:

kroasandvi4
02-09-2008, 16:08
Kakvo iskame li? Che to ne e nikak mnogo: iskame muj, a ne hlapak; iskame pari, a ne kinti; iskame sex, eventualno liubov (izob6to ako ima takova ne6to, 6tot na 15-16-17 god edva li moje da ima takova ponqtie, glupavo i naivno e :D ); iskame da e dostaty4no umen, dostaty4no simpati4en, dostaty4no zabaven i dostaty4no nejen; iskame da mojem da raz4itame na nego (!!! mn mn vajno!!!); iiiii mai 4e e tva, pone za sega za dr ne se seshtam :P

Ако мъж иска тея качества от жена , вероятно ще си умре сам.

charlotte
02-09-2008, 16:24

Ето това не ви харесвам на метълите и рокаджиите...не гледате футбол...но това го преглъщам...единственото ми условие да не ми се подиграват за страстта ми...Както и да е...ivakavlad,от къде си?

Kalista
02-09-2008, 16:38
ПАРИ :smt098 :smt098 :smt098

xXxScreamxXx
02-09-2008, 16:42
[b] kfo iskame ......... qki pi4ove ... 8)

Just hear me...
02-09-2008, 18:04
абе като почнете с тея философии за жените и момичета напрао да затъпее човек... не знаели кво искат ала бала...всички искат много неща... не само момичета искат... аре вие момчетата не сте ли казвате по 1000 пъти на ден искам еди кво си... Всеки иска нещо, но само някой го постигат... не може да се слага под общ знаменател всички момичета че не знаят какво искат..ми то има и много момчета,които не знаят какво искат.. а тея статистики пък са най-тъпите жените били еди кви си пък мъжете не били такива... приказките за индивидуалността всички ги знаят.... нормално е повечето да не знаят какво ще стане с живота им по нататък,но това не ги прави заблудени ;]]]

Krem4eto
02-09-2008, 18:15
За съжаление-да вярна е твоята теория...
Много момичета получават това , което искат и с много лесно може да разрушът всичко...
Лоша работа колко много момичета са тъпи ...тъпи
Аз определено знам какво искам,но заради такива тъпички момиченца,момчетата са загубили всякакво доверие в нежната половинка.
Всичко може да си върви нормално в една връзка,но защо винаги един от двамата я усложнява...
И като за финал на моят отговор на темата ще кажа,че просто търся истинска любов - момче , което да ме обича и аз да го обичам,да ми е верен (както и аз), да държи на мен,да ме уважава,да има страст между нас и да сме приятели :)

ivakavlad
02-09-2008, 18:34

Ето това не ви харесвам на метълите и рокаджиите...не гледате футбол...но това го преглъщам...единственото ми условие да не ми се подиграват за страстта ми...Както и да е...ivakavlad,от къде си?

София

AFT
02-09-2008, 20:14

1.Аз съм си философ по родение
2.изрично съм написал "момичетата" не "Жвните"
3.както спонемах 50%(по груби сметки) от момичетата незнаят какво искат или казват че искат всичко (което е възможно най-тъпото което меже да каже някое момиче поне според мен де) и пак ще кажа говоря за момичета не жени, не бабички, а момичета

Там ти е грешката! Искаш да кажеш "50% от момичетата, които аз познавам" или "така всички казват, просто т'ва число 50 ми хареса и реших да го избацам, без дори да правя някаква статистика или да помисля малко преди това", но не можеш да кажеш "всички момичета", щот представи си, не можеш да познаваш всички момичета. о.О Абе, к'во ли се занимавам. Работата е там, че трябва да спрете да се занимавате с подобни глупости и излишно да си натоварвате мозъците с безсмислени въпроси, щот нищо не печелите от т'ва, а само губите. Животът е навън, излезте, забавлявайте се, пишете си домашните, щот той няма да спре на пауза и да ви изчака докато се наумувате, а доколкото знам, все още не са измислили машина на времето!

_crazy_baby_
02-09-2008, 20:19
аз искам да бъда оби4ана от някое мом4е и да е до мен

‡-КукЛъТЪъ-‡
02-09-2008, 20:47
Ние искаме само всичко. 8)

:lol:
тая вечер не съм в час. Сигурно е от недоспиване. Край, лягам си! :lol: :smt006

Las Vegas, Baby!
02-09-2008, 21:11
Ние искаме само всичко.

Кефиш!

SuMmEr_KiSS
02-09-2008, 21:26
gledai GTV :D

lithium4e
02-09-2008, 22:02
офффф..бахти изтъркания въпрос.. добре че пък момчетата знаят кво искат..никой не знае кво иска докато не го намери..когато имаш накой до себе си,когото обичаш и който те обича, тогава ще можеш да разбереш какво искаш и дали го получаваш..докато си седиш самичък нема да разбереш кво точнош искаш,нито пък какво би поискала от теб една жена..бас ловя,че си нямаш приятелка в момента..ако искаш отречи,но е точно така..

crazy_girl_4ever
02-09-2008, 23:34
az iskam samo moeto mom4e i ni6ty drygo ,kupuva mi qki ne6ta az s16to na nego prosto dvamata sme em umni ,krasivi ivsi4ko nai .ne isk1m nI6to 6tot imam VSI4KO :) :) :) :-)

Jeuelle
02-10-2008, 00:18
Diamonds Are a Girl's Best Friend