Влез

View Full Version : Приятелката ми не иска да свършва

alex777
02-09-2008, 09:55
tapo e no e taka. ne iska da svar6va s men. to4no kogato vidi 4e ne izdyrja ve4e po4va da me buta za6toto ne bila iskala da se 4uvstva slaba pred nikoi maj. qko me drazni tfa 6toto az super mnogo iskam da i dostavqm tova udovolstvie i naprao ne izdyrjam ve4e :( :booooomb:
Редактирано от ramaiana
Заглавието трябва да е написано на кирилица

LadyDy
02-09-2008, 09:57
Дори един разговор може да промени нещо...искаш да кажеш, че я е срам от теб?!

alex777
02-09-2008, 10:02
ne q e sram 100% prosto kazva 4e ne iska da se 4uvstva slaba zaradi mom4e ili ne6to ot sorta. razre6avala mi e samo sled dosta golqma upotreba na alkohol. ina4e malko sled kato po4ne da vika ot udovostvie po4va da me buta i da mi kazva 4e nemoje da izdarja pove4e... :-x

HeadMasTeR
02-09-2008, 10:03
Да се почувства слаба пред теб...Вие нямате ли връзка,няма ли чувства между вас? :x .Поговори си с нея,светни я някои неща,ако трябва гледайте някой любовен филм...току виж се усетила,че тва да сте в леглото и "да си се чувствате слаби взаимно"е едно от яките неща на живота...

Force
02-09-2008, 10:04
:shock: :shock: :shock: Е тва не мога го разбера за кво ходите тогава ... да ви е кеф и на 2мата се пак а не 1я да се прай :shock: :shock: :shock: а и има бах го у тъпата теория

MakeMeLaugh
02-09-2008, 10:14
Има или е имала някакъв опсихологически проблем!!
Или е нещо свързано/видяно/чуто от родители те й!
Трябва много говорене и близост!
Не бъди груб - точно обратното :)
Бавно ама славно можеш да я открехнеш и да се отпусне :)
Ако не стане каквото и да правиш... значе не те чувства достатъчно близлко, че да се отпусне пиенно опред теб..
Ти си батка ;)

Ама с лошо или караници няма да го оправиш 999% !

lwsu
02-09-2008, 10:47
питай я дали има секс фантазии с белезници :D

Jeuelle
02-09-2008, 11:09
Tи пък защо спираш???

DevilWish
02-09-2008, 11:43
E tova momi4e ne6to ne e f rед...те сичките за тфа си мечтаят наща са дърпа?!

WaKo
02-09-2008, 11:57
Два варианта - или престава да ти пука и си я пердашиш само за твой кеф или я пращаш да си ходи по живо по здраво

rame
02-09-2008, 12:03
Нз ама аз като момиче,не мисля,че като свършвам,се чувствам слаба :-D Напротив,много е яко и даже бих казала,че се чувствам по-силна :-P

alex777
02-09-2008, 12:18
nali? e kaji mi kak de ne se qdosam....

sh3_1s_7h3_0n3
02-09-2008, 13:48
Глупости. Не искала...
Или не може, или се притеснява от това, 'което й идва'... (: Силно се съмнявам, че някога изобщо е 'свършвала', така че не е много наясно. Не вярвам да има някое нормално момиче, което да се откаже от оргазма си само за да не се прояви като слаба пред някой мъж. Т'ва са пълни женски глупости... мотае те само. :)

alex777
02-09-2008, 14:06
laje 4e pi6ka kato svar6va i 6tela da me napi6ka....

lazy_lady
02-09-2008, 14:09
Не са глупости. И аз като бях малка се чувствах неудобно от оргазмите си. Това е сигнал или, че се срамува от това каква ще е реакцията и / гримасите и т.н. или че е дълбоко объркана и има психологически проблем и да речем по този начин наказва мъжете. В моля случай аз не исках да им доставя това удоволствие - да ме свършат. Когато придобие сигурност с тебе и малко повече самочувствие вече няма да се спира. Предложи й ако искаш да свърши сама пред теб, по този няачин няма да е проява на слабост, че ти си я свършил.

alex777
02-09-2008, 14:27
Не са глупости. И аз като бях малка се чувствах неудобно от оргазмите си. Това е сигнал или, че се срамува от това каква ще е реакцията и / гримасите и т.н. или че е дълбоко объркана и има психологически проблем и да речем по този начин наказва мъжете. В моля случай аз не исках да им доставя това удоволствие - да ме свършат. Когато придобие сигурност с тебе и малко повече самочувствие вече няма да се спира. Предложи й ако искаш да свърши сама пред теб, по този няачин няма да е проява на слабост, че ти си я свършил.
situaciqta e to4no takava i sam i go predlagal da go napravi sama no bez uspeh.....

lazy_lady
02-09-2008, 15:13
Ами тогава остава само надълго и нашироко да и обясняваш колко ти е хубаво с нея, колко върховно ще се почувстваш ако й доставиш удоволствие и колко мило ще ти бъде, как ти не испитваш удоволствие когато само получаваш ласки и как удоволствието е да дадеш и ти.
На края казваш, че я разбираш, че не я насилваш и че тя ще реши кога се чувства достатъчно спокойноа. И.... спираш да я торомзиш по тоя въпрос. Ам цялото ти изложение да се върти около "Ти и единственнно ти решаваш.", нали? :) , може и да добавиш колко възбуждащо изглежда когато е на ръба.
Успех

suunlight
02-09-2008, 17:01

защо да лъже ?? сигурен ли си, че лъже ? :-o :-o

WaKo
02-09-2008, 17:55

Абе това на жените какви глупости могат да ви се родят в главите не е истина....

TH33N
02-09-2008, 18:05
Абе това на жените какви глупости могат да ви се родят в главите не е истина....

нали..
и аз понякога им се чудя :)

sh3_1s_7h3_0n3
02-09-2008, 18:09

какви са тия феминистки предразсъдъци?! дай да не се отпускаш да свършиш, 'щото ще е от върховото удоволствие, което си изпитала с някой мъж. :shock: като не искаш да 'свършваш' защо правиш секс тогава?! какво е удоволствието от цялата работа? разбирам да не можеш, но да можеш и да го подтискаш.... т'ва е мн смотано... :)

LizZz
02-09-2008, 18:18
Баси тъпото женско мислене... :?

ThePainIsReaL
02-09-2008, 19:39
m00rnInGstaR]

защо да лъже ?? сигурен ли си, че лъже ? :-o :-o

Така де, права си.. наистина може да има такъв проблем и затова да се срамува.
Иначе.. просто няма смисъл. Ако толкова не искаше да се чувства "слаба", затова, че свършва с помощта на автора, просто щеше тя да го изчука супер яко, че свят да му се завие и сама да свърши, без да го казва. Хем тя доволна, хем той.. Но явно се притеснява от нещо..
"Манипулация" на много по-деликатно ниво ще реши проблема. "Манипулация" чрез много говорене с много любов.

SilverAngel
02-09-2008, 19:54
Баси тъпото женско мислене... :?

Евала..

radito
02-09-2008, 20:03
Тя надали може... :?

angel_girll
02-09-2008, 20:13
БЕ тва дето го предложи lazy_lady да свърши сама пред него е тва и аз не мога изпитвам неудобство да се самозадоволявам когато той е при мен. Е мен неми е проблем да свършвам благодарение на него тей че няма смисъл да се самозадоволявам когато той е с мен

Chukasimo
02-09-2008, 20:31
удар в носа да се почувства слаба пред тебе...после по 3 пъти ше свършва :booooomb:

LizZz
02-09-2008, 21:37
А можеш ли да я оставиш 1 седмица на сухо и после да видиш дали ще е същото... 8-)

Presley
02-09-2008, 21:39
Axaxaxaxaxa приятелката ти раэсъждава по доооста тъп начин
Иэооообщо не си прави труда да я эадоволяваш :D

hauzec
02-09-2008, 21:44
Е кво не всички жени искат...аз дори всички които познавам ми викат "Аве вие момчетата само за секс ли мислите" ? ... :razz:

lithium4e
02-09-2008, 21:50
приятелката ти не е в ред.. свършването няма нищо общо с това да си слаб.. ако нещо те разплаче или не можеш да се справиш с него,тогава може да се каже,че си слаб..тва е пълна глупост..

psychopath
02-09-2008, 23:18
Какво по дяволите?!?! :shock:

evilkaAaAa
02-09-2008, 23:35

:!: :!: :!: :!: :!:

или пък има и др вариант - просто да не може :( когато човек едно нещо не го може винаги може да се оправдае с това, че не искал и за това не е могъл.. ( тва си е мое мнение и не казвам, че е така !! ) Винаги можеш да поговориш с нея. повярвай ми един сериозен разговор на 4 очи върши чудеса !

krissinkata
02-09-2008, 23:43
бива ли аверката ти да е толкова тъпа за да се лишава от това Удоволствие(и извинения за израза) или има някаква адцка причина е не ..
laje 4e pi6ka kato svar6va i 6tela da me napi6ka.... най-добре разговаряй с нея мн добре и си изяснете причината за да не иска да свършва :)

emviii
02-10-2008, 07:22

Ohh LeLE priqtelkata ti qvno nqma dostatachno svedeniq chula go e ot nqkade i veche e pochnala da spicha! Ne pri vsichki jeni se poluchava da izticha ne6ty i v seki sluchai to e sekret i ne e pish hahhahahahahaha :razz: obqsnii i tezi ne6tai i kaji che nqma ot kvo se pritesnqva i tn ...