.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Приятелката ми не иска да свършва

tapo e no e taka. ne iska da svar6va s men. to4no kogato vidi 4e ne izdyrja ve4e po4va da me buta za6toto ne bila iskala da se 4uvstva slaba pred nikoi maj. qko me drazni tfa 6toto az super mnogo iskam da i dostavqm tova udovolstvie i naprao ne izdyrjam ve4e
    Редактирано от ramaiana
    Заглавието трябва да е написано на кирилица

Супер фен
    Дори един разговор може да промени нещо...искаш да кажеш, че я е срам от теб?!

ne q e sram 100% prosto kazva 4e ne iska da se 4uvstva slaba zaradi mom4e ili ne6to ot sorta. razre6avala mi e samo sled dosta golqma upotreba na alkohol. ina4e malko sled kato po4ne da vika ot udovostvie po4va da me buta i da mi kazva 4e nemoje da izdarja pove4e...

...

Да се почувства слаба пред теб...Вие нямате ли връзка,няма ли чувства между вас? .Поговори си с нея,светни я някои неща,ако трябва гледайте някой любовен филм...току виж се усетила,че тва да сте в леглото и "да си се чувствате слаби взаимно"е едно от яките неща на живота...

Е тва не мога го разбера за кво ходите тогава ... да ви е кеф и на 2мата се пак а не 1я да се прай а и има бах го у тъпата теория

Има или е имала някакъв опсихологически проблем!!
    Или е нещо свързано/видяно/чуто от родители те й!
    Трябва много говорене и близост!
    Не бъди груб - точно обратното
    Бавно ама славно можеш да я открехнеш и да се отпусне
    Ако не стане каквото и да правиш... значе не те чувства достатъчно близлко, че да се отпусне пиенно опред теб..
    Ти си батка

Ама с лошо или караници няма да го оправиш 999% !
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

питай я дали има секс фантазии с белезници
    Do you speak Salsa? .......

Град
    Blondeland
    Tи пък защо спираш???
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    E tova momi4e ne6to ne e f rед...те сичките за тфа си мечтаят наща са дърпа?!

Голям фен
    Два варианта - или престава да ти пука и си я пердашиш само за твой кеф или я пращаш да си ходи по живо по здраво

Голям фен
    Нз ама аз като момиче,не мисля,че като свършвам,се чувствам слаба Напротив,много е яко и даже бих казала,че се чувствам по-силна

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    E tova momi4e ne6to ne e f rед...те сичките за тфа си мечтаят наща са дърпа?!
    nali? e kaji mi kak de ne se qdosam....

Глупости. Не искала...
    Или не може, или се притеснява от това, 'което й идва'... (: Силно се съмнявам, че някога изобщо е 'свършвала', така че не е много наясно. Не вярвам да има някое нормално момиче, което да се откаже от оргазма си само за да не се прояви като слаба пред някой мъж. Т'ва са пълни женски глупости... мотае те само.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

laje 4e pi6ka kato svar6va i 6tela da me napi6ka....

Град
    Варна
    Не са глупости. И аз като бях малка се чувствах неудобно от оргазмите си. Това е сигнал или, че се срамува от това каква ще е реакцията и / гримасите и т.н. или че е дълбоко объркана и има психологически проблем и да речем по този начин наказва мъжете. В моля случай аз не исках да им доставя това удоволствие - да ме свършат. Когато придобие сигурност с тебе и малко повече самочувствие вече няма да се спира. Предложи й ако искаш да свърши сама пред теб, по този няачин няма да е проява на слабост, че ти си я свършил.

Цитирай Първоначално написано от lazy_lady
    Не са глупости. И аз като бях малка се чувствах неудобно от оргазмите си. Това е сигнал или, че се срамува от това каква ще е реакцията и / гримасите и т.н. или че е дълбоко объркана и има психологически проблем и да речем по този начин наказва мъжете. В моля случай аз не исках да им доставя това удоволствие - да ме свършат. Когато придобие сигурност с тебе и малко повече самочувствие вече няма да се спира. Предложи й ако искаш да свърши сама пред теб, по този няачин няма да е проява на слабост, че ти си я свършил.
    situaciqta e to4no takava i sam i go predlagal da go napravi sama no bez uspeh.....

Град
    Варна
    Ами тогава остава само надълго и нашироко да и обясняваш колко ти е хубаво с нея, колко върховно ще се почувстваш ако й доставиш удоволствие и колко мило ще ти бъде, как ти не испитваш удоволствие когато само получаваш ласки и как удоволствието е да дадеш и ти.
    На края казваш, че я разбираш, че не я насилваш и че тя ще реши кога се чувства достатъчно спокойноа. И.... спираш да я торомзиш по тоя въпрос. Ам цялото ти изложение да се върти около "Ти и единственнно ти решаваш.", нали? , може и да добавиш колко възбуждащо изглежда когато е на ръба.
    Успех

Град
    до твоята звезда :)
    Цитирай Първоначално написано от alex777
    защо да лъже ?? сигурен ли си, че лъже ?

Голям фен
    Абе това на жените какви глупости могат да ви се родят в главите не е истина....

Град
    127.0.0.1
    Цитирай Първоначално написано от WaKo

Абе това на жените какви глупости могат да ви се родят в главите не е истина....
    нали..
    и аз понякога им се чудя
    Скандали, въргали, надути кавали
    Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
    без тях да живеем, ще можем, едва ли
    към всичко това ще изпитваме глад....

какви са тия феминистки предразсъдъци?! дай да не се отпускаш да свършиш, 'щото ще е от върховото удоволствие, което си изпитала с някой мъж. като не искаш да 'свършваш' защо правиш секс тогава?! какво е удоволствието от цялата работа? разбирам да не можеш, но да можеш и да го подтискаш.... т'ва е мн смотано...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Баси тъпото женско мислене...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от bRigHt [!
    m00rnInGstaR]
    Цитирай Първоначално написано от alex777
    защо да лъже ?? сигурен ли си, че лъже ?
    Така де, права си.. наистина може да има такъв проблем и затова да се срамува.
    Иначе.. просто няма смисъл. Ако толкова не искаше да се чувства "слаба", затова, че свършва с помощта на автора, просто щеше тя да го изчука супер яко, че свят да му се завие и сама да свърши, без да го казва. Хем тя доволна, хем той.. Но явно се притеснява от нещо..
    "Манипулация" на много по-деликатно ниво ще реши проблема. "Манипулация" чрез много говорене с много любов.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Баси тъпото женско мислене...

Евала..
    [img][/img]

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Тя надали може...
    Let The BEAT Control Your Body

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми