View Full Version : Иска ли ме ???
Ами пиша си в Скайп с ендо момче ... той ми казва,че ме обича (в неговата компания всяко момче обича различно момиче всяка седмица) ... на мен ми е сладък,в смисъл не го обичам,нищо подобно,но мисля да тръгна с него ... харесва ми ... Та бяхме се разбрали да ходим на кафе вчера,аз отидох с една приятелка,но него го нямаше.Днес един негов приятел ми каза,че е ходил в Търново и затова не е дошъл.Днес аз ходих на кафе с една приятелка и му се обадих да дойде,но той каза,че има работа.И аз все пак имам чуството,че дори да не ме обича все пак ме харесва...кажете ми какво е вашето мнение? :?:
хЛаДнА_нЕжНо{с}т
02-09-2008, 14:10
Първо тфа,че само си чатите и не сте имали контакт "life" е първия фактор,който ме кара да се замисля над думите "Обичам Те",които ти казва..още повече щом всяка седмица ги казва на различна,значи за него не са от голяма стойност..пък и има разлика от това да го напишеш в скайп и да го кажеш лично в очите на някого :? За кафето на което сте се разбрали да отидете,а той не е дошъл оставам без коментар..0к имал си работа поне да се беше обадил да ти каже да не го чакаш.Днес пак си намерил оправдание..аз не бих го търсила повече и един съвет.. Не му се връзвай много много..
BlueFace
02-09-2008, 14:29
Първо тфа,че само си чатите и не сте имали контакт "life" е първия фактор,който ме кара да се замисля над думите "Обичам Те",които ти казва..още повече щом всяка седмица ги казва на различна,значи за него не са от голяма стойност..пък и има разлика от това да го напишеш в скайп и да го кажеш лично в очите на някого :? За кафето на което сте се разбрали да отидете,а той не е дошъл оставам без коментар..0к имал си работа поне да се беше обадил да ти каже да не го чакаш.Днес пак си намерил оправдание..аз не бих го търсила повече и един съвет.. Не му се връзвай много много..
+1
r3al_l0ff
02-09-2008, 14:43
"той ми казва,че ме обича (в неговата компания всяко момче обича различно момиче всяка седмица)" ....мисля че ти сама си отговори :) пък и момче с което сте си контактували само по скайп и толкова лесно ти казва "0бичам те"....съветвам те да не му вярваш от опит ти казвам :)
Dale Tremont
02-09-2008, 14:54
Ами той може и да те иска, ама ти препоръчвам да не му се даваш. :)
bebeto0o
02-09-2008, 14:57
"той ми казва,че ме обича (в неговата компания всяко момче обича различно момиче всяка седмица)" ....мисля че ти сама си отговори :) пък и момче с което сте си контактували само по скайп и толкова лесно ти казва "0бичам те"....съветвам те да не му вярваш от опит ти казвам :)
+1
nicolepcd
02-09-2008, 15:00
Ми щом в неговата компания всяко момиче е за по седмица, а и два пъти те е "прецаквал"... а и щом не го обичаш... какъв е смисъла от всичко??? :shock: Щом не те уважава едно момче, не му се връзвай... Няма смисъл наистина :?
nikinkaa
02-09-2008, 15:24
Хах,те момчетата с едно "обичам те" мислят,че владеят света...Уговорете се да отидете на кафе,но ти не отивай,нека те чака и да му стане гадно,да види копелето мръсно :-x
Аз казвам обичам те само на мене си :D че той те иска сигурно те иска за 1 път и чао ако си хубава например кат хладна нежност :P
snowgirl
02-09-2008, 15:48
+1
+2 ;-)
xXxScreamxXx
02-09-2008, 16:53
:-D ne my se davai .... tva 6te ti kaja samo ;)
princesa_viki
02-09-2008, 17:46
Това,че ти е казал,че те обича по скайп нищо не означава.Опитай още няколко пъти да се разберете нещо и ако пак ти върже тенекия,го заеби
sasha_90
02-09-2008, 17:47
Според мен само си играе с теб.Просто защото няма за момента друга да се хване на номерата му.
+1
+2 :)
Krem4eto
02-09-2008, 19:21
Ами пиша си в Скайп с ендо момче ... той ми казва,че ме обича (в неговата компания всяко момче обича различно момиче всяка седмица) ... на мен ми е сладък,в смисъл не го обичам,нищо подобно,но мисля да тръгна с него ... харесва ми ... Та бяхме се разбрали да ходим на кафе вчера,аз отидох с една приятелка,но него го нямаше.Днес един негов приятел ми каза,че е ходил в Търново и затова не е дошъл.Днес аз ходих на кафе с една приятелка и му се обадих да дойде,но той каза,че има работа.И аз все пак имам чуството,че дори да не ме обича все пак ме харесва...кажете ми какво е вашето мнение? :?:
Много е относително...Разберете се пак да се видите и ако пак не дойде тогава вече няма смисъл да се занимаваш с него... :?
led_i_ogyn
02-09-2008, 19:33
Мхм..
sasha_90
02-09-2008, 20:41
Много е относително...Разберете се пак да се видите и ако пак не дойде тогава вече няма смисъл да се занимаваш с него... :?
Няма смисъл.Той отново ще я метне и тогава тя ще е глупачка в неговите очи.
Las Vegas, Baby!
02-09-2008, 21:16
Ами пиша си в Скайп с ендо момче ... той ми казва,че ме обича (в неговата компания всяко момче обича различно момиче всяка седмица) ... на мен ми е сладък,в смисъл не го обичам,нищо подобно,но мисля да тръгна с него ... харесва ми
Може да е написал Обичам те в грешния прозорец, в скайп такива неща стават. :D
Бъзикам те де, но просто не се връзвай толкова на глупости по скайп.
Devilsplaymate
02-09-2008, 21:45
Обичам те.
Това че го казах, прави ли го истина?
Гледайте сега,аз мисля да направя следното : да го изчакам да ми пише,да му обясня че ми е станало гадно,че той е щял да ми се расърди ако аз съм направила така и така той ше се оправдае тва онова :-D ще излезем на кафецне тва онова и ще го хващам :grin:
SeXy_DeSi
02-10-2008, 11:12
"Обичам те" са мн силни думи и не могат да се казват просто ей така. Трябва да мине време, за да разбереш дали наистина обичаш някого да му го докажеш, а не просто ей така да му го напишеш по skype.
smile_and_shine
02-10-2008, 15:29
веднъж да не дойде - ок, ама и втори път... нещо понамирисва работата. Струва ми се, че го е хванало шубето :-D Аз не бих му връзвала тенекия, както някъде по-нагоре бяха предложили, бих чакала той да ме покани навън. абе тва, което enola е написала, много ми си нрави. Сигурно и аз така бих постъпила :wink: