View Full Version : Как да ми порастне по-бързо?
има ли начин да ми порастне по бързо пениса?
Momchence
02-09-2008, 17:03
....няма начин..колкото дал господ...иначе надявай се...надеждата е хубаво нещо...
pomo6tplz
02-09-2008, 17:08
да да да да да да ла ла ла да да :grin:
:grin: :-o питай доктор Ливайн,той е достатъчно древен за да сподели някой похват от древногръцката митология :razz:
music_soul
02-09-2008, 17:12
По принцип зависи каква е възрастта ти, защото ако си на 12-16, има още накъде да расте. Практически, няма особено значение колко ти е дълъг, защото пениси с различни големини в естествено положение, стават приблизително с равна дължина, когато са еректирали. :)
psychopath
02-09-2008, 17:13
няма :)
xXxScreamxXx
02-09-2008, 17:24
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: lelleel za kfi ne6at si msilqt 11godi6nite ......................................
ами аз съм на 13 на 23-ти януари ги навърших и ми е 14 см нормално ли е за възраста ми ?
мене на 13 ми беше 14 санта са ми е 16 и нещо :D кво се оплаква6 не е малко за 13 годи6ен според мене
ок начи да не се притеснявам
за кво ти е да ти расте по-бързо.. четох някъде, че ако е над 10 санта няма проблеми да правиш секс (или над 8 беше.. не помня) а 14 са добре.. аз моят никога не съм го мерил - защото не мисля че има значение - върши ми идеялна работа и никоя до сега не се е оплакала - но със сигурност е над 14... както и да е.. хората са казали, че няма значение колко ти е голям, а как си служиш с него :)
Вземи си една помпичка, и давай. :D
music_soul
02-09-2008, 18:08
за кво ти е да ти расте по-бързо.. четох някъде, че ако е над 10 санта няма проблеми да правиш секс (или над 8 беше.. не помня) а 14 са добре.. аз моят никога не съм го мерил - защото не мисля че има значение - върши ми идеялна работа и никоя до сега не се е оплакала - но със сигурност е над 14... както и да е.. хората са казали, че няма значение колко ти е голям, а как си служиш с него :)
В "168 часа" го пишеше - от 8 сантима нагоре сичко е наред... малиии как ги помна, то тва го пишеше преди една година сигурно :-D
Така чеее не се притеснявай моето момче, ако ти е много голям няма да ти върши перфектна работа, щото момичето ще го боли 8)
sh3_1s_7h3_0n3
02-09-2008, 18:13
...дърпай си го по-често, белким се удължи малко.
Пф, има достатъчно теми за размера по въпроса. Разгледай и Важните такива!