View Full Version : Вчера отказах да правя секс с няква мръсница :)
Вчера както всеки петък вечер излязох на заведение, пийнах 2-3 бири (аз друг алкохол не пия) - зарибявах се с една много перверзна пичка... просто нещо ми прищтрака и когато стана момента да ходим у нас или у тях... аз просто се дръпнах и отказах.. за първи път ми се случва - но мисля, че това е благодарение на форума - защото получих много негативни отзиви последните няколко дни - след като казах, че съм със сериозна връзка - но много "кръшкам".. всъщност май е лесно да не се прибереш с чужда пичка вечер - а аз си мислих, че за мен е невъзможно.. :) днес обаче цял ден ми е скапано настроението.. и се чудя дали не се прецаках - като отсвирих пичката снощи.. или просто започвам да пораствам и да си давам сметка, че не е особено готино от моя страна да се държа като разгоено куче и да скачам на всека пичка - която изглежда по-лесно достъпна, свободна и ме превлича по някакъв начин..
вие какво мислите по този въпрос - защото аз съм с доста смесени чувства.. до сега не съм отказвал никога да правя секс с непозната - напротив синаги съм си търсил девойка за една вечер.. без нищо ангажиращо - за да не си прецакам връзката (с моето момиче сме разделени - защото аз уча в чужбина)
partychild
02-09-2008, 17:29
ххмммм...сега ми е чудно.. ама много тфа за заблуда ли го правиш... или е реално.. искрено се надявам да е истина.. да искаш да се промениш и да си само с една жена.. наистина тфа момиче не го заслужаваш.. и се надявам да се промениш с мисълта че тя ти е вярна а ти на нея не си бил никога..както сам каза... и ти е много ама супер кофти от тфа :?
Отказал си й и кво??Да те потупаме по рамото??
Не съм ти чела другите теми но по това което си написал само ритници заслужаваш(за разгонено-помиярските изцепки става въпрос).
Е, какво да ти кажа като мъж - нито да те похваля, нито да те упреквам. Честно казано не вярвам във врзъките от разстояние и не мога да приема, че от такава връзка ще излезе нещо, така че според мен чукай си на воля- така и така вече си го правил доста пъти, та няма причина да спираш тепърва ( и без това няма да издържиш много :) ). Сега момичетата ще почнат да ти казват как правилно си направил, не знам, може и така да е, ама според мен чувството сутринта, че нещо не е наред ясно ти показва какво е трябвало да направиш снощи :)
ами.. както казах.. вчера просто отказах.
не знам какво ми стана.. не съм на себе си.. по принцип никога не пропрускам.. особено ако си заслужава.. а тази беше много яка пичка.. на всичко това от горе слушаше музиката, която аз слушам.. доста рядко се намират момичета да харесват групи като Slayer и Pantera... и други класики от 80-те и началото на 90-те години..
днес се чудя.. кво ми стана.. дали "помъдрявам" или просто ме е домързяло.. в момента просто ми иде да тръгна "на лов" - но май няма да го направя.
FunnYboY
02-09-2008, 17:40
доста рядко се намират момичета да харесват групи като Slayer и Pantera... .
Machine Head, Drowning Pool, Korn, Rammtein и др... :cry:
мн са рядко :cry:
Иначе дали правилно или не - сам си прави изводите...
1.К'во спечели? - (нищо)
2.К'во загуби? - (сам знаеш) :grin:
xXxScreamxXx
02-09-2008, 17:47
Не съм ти чела другите теми но по това което си написал само ритници заслужаваш(за разгонено-помиярските изцепки става въпрос).
podkrepqm s 2-ta kraka ;) ;)
ами аз съм спал с доста момичета - които също имат сериозни връзки.. и се чудя защо жените тук се опитват да парадират с "вярност" - след като уж всички сме хора - и всички сме еднакви.. аз съм почти 100% сигурен, че и моята "половинка" кръшка.. макарче си трае.. имали сме периоди от по 2-3 месеца разделени - и не мога да повярвам, че тя си е стояла тиха и кротка у дома - съдейки по себе си подобно нещо ми се струва невъзможно.
аз се ограничавам - до колкото мога.. ама като се "разгоня" - и просто нямам никакви задръжки - излизам - намирам първата девойка готова за див и необоздан секс и се започва... снощи ми стана тъпо, че съм такъв и се въздържах.. не знам дали ще успея да продължавам така.. всъщност е събота вечер - супер момент за "лов" - но аз май ще почивам и тази вечер :)
...доста рядко се намират момичета да харесват групи като Slayer и Pantera... и други класики от 80-те и началото на 90-те години..
Верно е,че трудно се намират такива,но аз познавам цели 2! 8)
Тея връзки от разстояние са много гадни.Аз имах една такава и не съм кръшкал,но си е по-добре момичето да е в твоя град... :neutral:
хехе.. аз познавам доста повече.. една от тях е приятелката ми.. която всъщност не се кефи точно на Slayer (любимата ми банда) но за сметка на това слуша maiden, manowar, pantera, (истинската) metallica и т.н.
аз се кефя на хиподил - много е яко да правиш секс с девойка - която слуша тази група, макарче когато съм в родината не ходя по чуждо - защото съм си с девойката (а тя от своя страна определено не се кефи да прави секс на хиподил.. хехе.. предпочита мейдън)
Имаш възможност да ходиш у вас за секс!?! :shock: :shock: :shock:
SilverAngel
02-09-2008, 18:50
:razz: :razz: :razz: :razz:
къде да правя секс? в макдоналдс ли? :D :D :D
amatorium
02-09-2008, 19:06
Ami sled kato si zabival dosta macki ne e bolka za umiralka. I vse pak ako e bila tolkoz "qka pichka" tova spored men si e propusk. O:)
Ivanna99
02-09-2008, 19:11
Spored men ti si i 6te si ostane6 takuv dosta dulgo vreme.Shtom si sednal da mislish zashto si i otkzal sex na taq "pichka"znachi komentarut mi e napulno izli6en.Ako v deistvitelnost beshe pomudrql-nqmashe da mislish po vuprosa,a shteshe da budesh siguren,che tova,koeto si napravil e bilo pravilno!Ot jena do jena ima ogromna razlika i povecheto momicheta v tozi forum ne mislq,che ima mqsto da gi sravnqvash s tezi"s vruzkite",koito si chukal. ;)
абе.. аз мисля вече да спирам да "изневерявам" на момичето си - та.. да видим колко време ще издържа :)
partychild
02-09-2008, 19:27
абе.. аз мисля вече да спирам да "изневерявам" на момичето си - та.. да видим колко време ще издържа :) :razz: вярваш ли си :lol:
sh3_1s_7h3_0n3
02-09-2008, 20:34
ще ти увре акъла на тебе... :)
абе.. аз мисля вече да спирам да "изневерявам" на момичето си - та.. да видим колко време ще издържа :)
That ship has sailed....
никога не е късно да започнеш на чисто.. пък и ти трябва да го правиш за себе си, не за нас във форума или пък за приятелката ти.. може и някакъв житейски опитн да добиеш \:D/ , ако трябва да кажа за мене, не бих си легнал с първата срещната.. правил съм го и след това се чуствам гадно.. нещо като мъжка курва.. :-& пък и не съм някав парцал да си лягам със всяка само щото била готина като съм я видял снощи в бара.. да не говорим пък кво ми е мнението за хората които се запознават по нощни заведения.. 8)
natalitoo
02-09-2008, 22:22
mislq 4e si zapo4nal da osyznava6 4e ne trqa da si takyv "kry6ka4" kakto sam se opredeli .. :( :(
честно да си кажа - никога не съм се чувствал зле, когато съм спал с чужда жена.. т.е. май само първият път като го направих се чувствах кофти.. но ми мина :)
макарче както казва lwsu - що да не почна на чисто :)
ще опитам де :)
честно да си кажа - никога не съм се чувствал зле, когато съм спал с чужда жена.. т.е. май само първият път като го направих се чувствах кофти.. но ми мина :)
макарче както казва lwsu - що да не почна на чисто :)
ще опитам де :)
дам, и няма да сгрешиш, аз по принцип го правя това като "подготвям себе си" за "нещо по-качествено", ако може да се изразя така, понеже смятам че е по-добре по-рядко, но да е с някоя която си заслужава, виж обаче ти токущо откри и ново приложение.. ;)
Ami az ne te uprekvam.Tova e vruzka ot razstoianie vse pak i trudno se udurja 4ovek.Az li4no imah edna takava predi dosta vreme i ne6tata prosto se slu4vat.Ne moje6 da si sedi6 prosto u vas krotko da 4aka6 da go/q vidi6!
Tova,koeto si napravil spored men e za6toto si se stresnal,no ne ozna4ava 4e si se promenil. Spored men 6te se promeni6 ako naistina si vluben... a ti dori i da si bil vluben v tova tvoe momi4e,distanciata vi e otdale4ila po niakakuv na4in i 4uvstvata se zabraviat.
Moga samo da te posuvetvam da si jivee6 jivota,no po vuzmojnost bez da naraniava6 drugi hora. :)
krem4et0
02-10-2008, 10:18
Като не може да попддържа верността в 1 връзка от разстояние, не трябва да поддържа и самата връзка. как може да казваш, че обичаш дадена жена, а да свършваш изпд ласките на друга? Само това ми кажи. Аз не търпя невинно докосване от друг мъж-става ми гнусно.
И да ти кажа-ти не обичаш твоята приятелка. Раздялата не е оправдание. не сте п ървата или последната двойка, разделени. на 1 моя колежка гаджето й беше на мисия в Ирак 6 месеца. да, чували са се, пишат си по скйпа, но 6 месеца не са се виждали. И той не учи там, а е в опасен район. Ам нито тя, нито той са взели да ч**ат други, защото не могат без секс 6 месеца. това са глупости. Аз ако не виждам мъжа 10 дена, значи 10 дена няма да се сетя за секс.....
Когато обичаш някой поставяш него пред себе си. Защо мислиш, че тя не ти е вярна? Ами ако е? А ако не е представяш ли си, че друг мъж я докосва, абладава, тя го целува и в този миг е щастлива с него? замисли се върху това.
olive_oil
02-10-2008, 11:22
Вчера както всеки петък вечер излязох на заведение, пийнах 2-3 бири (аз друг алкохол не пия) - зарибявах се с една много перверзна пичка... просто нещо ми прищтрака и когато стана момента да ходим у нас или у тях... аз просто се дръпнах и отказах.. за първи път ми се случва - но мисля, че това е благодарение на форума - защото получих много негативни отзиви последните няколко дни - след като казах, че съм със сериозна връзка - но много "кръшкам".. всъщност май е лесно да не се прибереш с чужда пичка вечер - а аз си мислих, че за мен е невъзможно.. :) днес обаче цял ден ми е скапано настроението.. и се чудя дали не се прецаках - като отсвирих пичката снощи.. или просто започвам да пораствам и да си давам сметка, че не е особено готино от моя страна да се държа като разгоено куче и да скачам на всека пичка - която изглежда по-лесно достъпна, свободна и ме превлича по някакъв начин..
вие какво мислите по този въпрос - защото аз съм с доста смесени чувства.. до сега не съм отказвал никога да правя секс с непозната - напротив синаги съм си търсил девойка за една вечер.. без нищо ангажиращо - за да не си прецакам връзката (с моето момиче сме разделени - защото аз уча в чужбина) не съм попаднала на отрицателно мнение за теб, но се радвам много че си я отрязал, защото имаш сериозна връзка
HePeAJIeH
02-10-2008, 11:43
Добре си направил! Бъди горд от постъпката си и продължавай да устояваш на такима момичета защото по този начин мамиш и себе си и приятелката си.
Като не може да попддържа верността в 1 връзка от разстояние, не трябва да поддържа и самата връзка. как може да казваш, че обичаш дадена жена, а да свършваш изпд ласките на друга? Само това ми кажи. Аз не търпя невинно докосване от друг мъж-става ми гнусно.
Aми - разни хора - разни идеали, както е казал Щаствливеца :) Просто нямаме възможност да сме заедно - поради географски причини - поне за сега.. Има време а и работя по въпроса да се съберем... Това стане ли едва ли ще си помисля за друга жена.
И да ти кажа-ти не обичаш твоята приятелка. Раздялата не е оправдание.
аз не се оправдавам - и да ти кажа със сигурност - много по-добре знам какви са ми чувствата към нея :) не можеш да ми кажеш "не обичаш еди кой си.." или "обичаш еди кой си" - това само аз си го знам :)
не сте п ървата или последната двойка, разделени. на 1 моя колежка гаджето й беше на мисия в Ирак 6 месеца. да, чували са се, пишат си по скйпа, но 6 месеца не са се виждали.
е той едва ли има възможност да кръшка - горкия в Ирак.. аз съм в западна европа а университета в който уча е пълен с разгонени какички :) Момчетата са доста по-малко от момичетата... И повечето имат приятелки колежки - т.е. няма мърдане :) Аз изглеждам свободен и девойките ми се лепят :) /наскоро чуках дъщерята на един от професорите ми, която е в нашия поток/
И той не учи там, а е в опасен район. Ам нито тя, нито той са взели да ч**ат други, защото не могат без секс 6 месеца. това са глупости. Аз ако не виждам мъжа 10 дена, значи 10 дена няма да се сетя за секс.....
е ти не можеш да бъдеш сигурна, че не са правили секс с някой друг - т.е. примерите, които даваш трябва да са или от теб самата - т.е. лично положение или да казваш, че СПОРЕД ТЯХ не са правили секс с друг - но ти в това не си сигурна :)
Когато обичаш някой поставяш него пред себе си. Защо мислиш, че тя не ти е вярна? Ами ако е? А ако не е представяш ли си, че друг мъж я докосва, абладава, тя го целува и в този миг е щастлива с него? замисли се върху това.
Ами не мисля (а и не държа) че ми е вярна.. И да е... И да не е - все пак нали не са ме клатили мен.. Щом и харесва с друг мъж.. Не само да я докосва, но и да я чука и т.н. - от моя страна няма проблем - просто не искам да разбирам, че може да ме избие на агресия :) Порсто ситуацията ни е такава - че бих и простил всичко - защото съдя по себе си и знам, че е почти невъзможно да се издържи - т.е. за мен това си е мъчение - да си разделен с човека, който обичаш... и още по-голямо мъчение е да не правиш никакъв секс.. т.е. мъчението е двойно.. хем ти я няма половинката до теб... хем не можеш да правиш секс нито с тази, която обичаш.. нито със случаен партньор... направо си е като наказание :D
както и да е. аз ще пробвам да бъда верен. имам цял месец - докато се видя с нея :)
ако издържа.. сигурно бицепса ми ще порастне с 2-3 см :D :D
всъщност не мога да ви разбера защо ме упреквате в момента в който реших да се опитам да сложа край на това :)
и без това вече 9-ти ден карам на злодейки да не мислите, че ми е лесно 8-)
всъщност не мога да ви разбера защо ме упреквате в момента в който реших да се опитам да сложа край на това :)
и без това вече 9-ти ден карам на злодейки да не мислите, че ми е лесно 8-)
TH33N давай момче ние сме с тебе.. ще издържиш \:D/
ПС никой не те упреква, хората във форума обичат да разнищват нещата до края, макар че изглежда повечето от момичетата тук си се представиха за миг на мястото на твоята приятелка.
Тук обаче говорим за теб,а не за нея... нали все от някъде трябва да започнеш..
Iskam samo da dobavia ,4e ima razlika mejdu 6 meseca v 4ujbina i niakolko godini razdeleni..i kakto dobavi avtora samata situacia e razli4na- universitet,novi zapoznanstva i razgoneni momi4eta ne moje da se sravni s Irak.
I vse pak ako sum na miastoto na momi4eto bi mi stanalo mnogo gadno.No az ne bih izbrala da poddurjam taka vruzka taka ili ina4e.
krem4et0
02-10-2008, 12:30
Оле, милия. 9 дена без секс. за мен това си е ежденевие. въпреки, че сме били заедно по ред причини е имало периоди повече от месец без секс. А се виждаме всеки ден. Де да знам-отдаваш голямо значение на секса. Той не е жизнено важен както водата и храната. И аз ъм била разделена от любимия. Той е бил в казармата, а аз тук сред куп студенти, ходейки на редица купони. И съм се забавлявала, но вътрешно в себе си всеки миг съм мислела как той не е до мен и колко ми липсва. желала съм единствено да се видим и прегърнем и не съм имала нужда от нищо повече от прегръската и усмивката му.....
Не мога да си представя да обичам някой и съзнанието ми да не е заето само в мисли за него.......то, че всеки обича различно е така, ама мен ако ме обичат по тоя начин, по който ти обичаш......предпочитам да не изпитват нищо пред такава "обич".
the_hottie, мисля че.. на нея не и е гадно..
т.е. всъщност не и разказвам сексуалните си подвизи.. предполагам, че и тя има подобни, които определено не споделя с мен :)
последният път като правихме секс - забелязах че има подобрение от към свирещата страна - кой знае колко км. пишки е лапнала докат ме няма - но и това е друга тема - аз гледам по-скоро философски на нещата - и определено правя разлика между това да правиш механичен секс и това да правиш истинска любов..
аз твърдо съм решил обаче да опитам :) ще се ограничавам и с биричките, че май след 3-тата не мога изобщо да отказвам :shock:
да не говоря, че работя на половин ден в едно рекламно студио - където е претъпкано с манекенки - и аз се занимавам с техническа поддръжка на машините.. и съм нещо като системен администратор.. на всичко това от горе - когато някоя моделка има технически проблеми с домашния компютър - аз винаги се отзовавам да и отстраня проблема.. да не кажа че в повечето случаи дори не съм виждал компютъра и :D но иначе ремонтирам без да се замисля :)
като си помисля.. май това е един от основните ми проблеми.. вече като ми кажат, че имат у тях проблем с машината ще ги карам да я носят в офиса - щото ако отида на място да оправям - така ще я оправя - че язък ми за цялото старание :D
skatemore
02-10-2008, 12:38
пропууууууууууууууск
сичко под ножа беееее
освен ако нее дебела гадна металка :?
пропууууууууууууууск
сичко под ножа беееее
абе де ги виждате тези дебели гадни метълки :)
на времето в училище имах една дебла и грозна метълка.. която срещнах преди около година.. не беше нито дебела, нито грозна.. още по-малко метълка..
аз тъкмо мислих да се пусна там - и започнах да и говоря за метъл.. а тя вика.. че не било модерно.. сега била фенка на азис и разни такива педали :)
skatemore
02-10-2008, 12:50
пропууууууууууууууск
сичко под ножа беееее
абе де ги виждате тези дебели гадни метълки :)
на времето в училище имах една дебла и грозна метълка.. която срещнах преди около година.. не беше нито дебела, нито грозна.. още по-малко метълка..
аз тъкмо мислих да се пусна там - и започнах да и говоря за метъл.. а тя вика.. че не било модерно.. сега била фенка на азис и разни такива педали :)
важното е как изглежда в момента в който ше я ебеш не след години и се пак е пропуск 8-)
важното е как изглежда в момента в който ше я ебеш не след години и се пак е пропуск 8-)
аз на скоро оправях една сноубордистка..
ей братче това големо мъчение.. пичката беше супер.. ама.. на всякъде синини.. седи кат дърво.. я реша да сменя позата.. и оная.. - ох... колената ми... така не става..
после.. ох.. лакътя ми.. и така не става..
после.. ох това ми.. ох онова ми.. това сноуборда си е гадно нещо..
оная ми зададе въпрос.. "ти не караш ли сноуборд.." - хаха. .тая е луда.. отговорих и, че не карам нищо с по-малко от 4 гуми и по-малко от 200 коня под капака :)
макарче от време на време си карам и мотора - а той е скромен от към кубици и конски сили.. но опредлено това нещо сноуборда е крива работа - пречка е за качествения секс :D :D :D :D
:?
Ъх.. така като ти 4ета постовете..
Ти сам вярваш ли си, 4е изведнъж може да се промениш и да си й верен?
:?
Ъх.. така като ти 4ета постовете..
Ти сам вярваш ли си, 4е изведнъж може да се промениш и да си й верен?
ами.. вярвам си..
не съм 100% убеден.. но съм длъжен да опитам... кво пък.. няма да умра.. мамка му..
обаче се притеснявам от едно нещо...
тъкмо ще успея.. всичко ще е супер.. и моятата т.нар. голяма любов ще вземе да ме зареже.... и товава определено ще се чувствам като най-преебания човек на земята :)
обаче се притеснявам от едно нещо...
тъкмо ще успея.. всичко ще е супер.. и моятата т.нар. голяма любов ще вземе да ме зареже.... и товава определено ще се чувствам като най-преебания човек на земята :)
точно затова го направи за себе си, не за нея.. ;)
abe spored men kolko i da opitva6 na tozi etap ot jivota ti ne moje6 da se promeni6. Ne moje nasila da se spira6 da 4u*a6. Ili go iska6 ili ne.
Uspeh vse pak ;)
добре де.. ама нищо не губя, ако опитам :D
и без това имам достатъчно опит
само за последната година през леглото ми са минали над 20 жени 8-)
т.е. не губя нищо....
dudeto_sy
02-10-2008, 20:46
Виж... най-добре се постави на мястото на твоята дама и си помисли ако тя правеше така и ти разбереш, как би се почувствал. Смятам не най-добре. не го прави за в бъдеще ако държиш на нея и я уважаваш.
моята дама никога няма да разбере :) а и ако тя прави като мен - горещо се надявам да не разбера аз..
както казах.. не се дебнем - за да не се хванем
между другото тази вечер отказах да изляза с компанията си.. те са двама пича.. и 4-5 коУежки (и все някоя колежда се събужда до мен)
извиних се, че съм настинал нещо :D благородна лъжа в името на прогреса.. пуснах си филмче да гледам и сега ще си лягам, че утре понеделник (мамка му.... пак дойде..)
v3nDe77a
02-10-2008, 23:45
ми пич щом си и изневерил един път кво пречи пак стига да искаш де но явно ти си се въздаржал и тва е хубаво от една страна :P :P :P
psychopath
02-11-2008, 00:15
Болен ли си?
Пий аспирин 8-)
Болен ли си?
Пий аспирин 8-)
джибромицин :smt006 :smt006 :smt006 :smt006
Болен ли си?
Пий аспирин 8-)
джибромицин :smt006 :smt006 :smt006 :smt006
ти сега, като няма секс, дай да се напием а? :D
византииска политика.. 8-)
Като си отказал паметник ли да ти дигнем?
естествено... няма си пропиляваме младостта я :D :D
все нещо трябва се прави :razz:
:smt033 момче, не стой до късно вечер, май ти действа нервиращо..
естествено... няма си пропиляваме младостта я :D :D
все нещо трябва се прави :razz:
добре де, то си в Лондон до колко разбрах, а това е един от най-готините градове в света.. не предлага ли други забавления?
Все пак трябва да има алтернативи...
Еми отказал си на такава като мен.
Момичето е искало да се позабавлявате,защото те е харесала,просто е била пряма и честна с теб и ти е казала,какво чувства и какво мисли.
Мръсница и курва са две коренно различни неща..
Курва е момиче,което търси материални облаги и го прави с меркантилни цели..
Така ,че само ти губиш. :)
опа.. лондон ми е на има няма 1500 км.. горе-долу на толкоз ми е и софия :) иначе пълно с алтернативи.. ама уж щях си лягам рано.. утре няма да се учи.. исках да свърша малко обществено полезна дейност... си изпера чорапите че една смрад се разнесла.. ето колко е кофти да няма жена около теб.. те винаги на сутринта пускат пералня.. правят кафе.. и разни такива екстри.. ама сега суша братче.. ще изпукам кат куче в скромната си студентска квартирка :D
RAWRRR ти що така за пънку? нали знаеш, че "пънку нема умре" 8)
опа.. лондон ми е на има няма 1500 км.. горе-долу на толкоз ми е и софия :) иначе пълно с алтернативи.. ама уж щях си лягам рано.. утре няма да се учи.. исках да свърша малко обществено полезна дейност... си изпера чорапите че една смрад се разнесла.. ето колко е кофти да няма жена около теб.. те винаги на сутринта пускат пералня.. правят кафе.. и разни такива екстри.. ама сега суша братче.. ще изпукам кат куче в скромната си студентска квартирка :D
ти ме прати у Москва за трънки :D егати ми тогава кой беше в Лондон.. тц тц..
щех да ти кажа да ползваш обществена пералня.. ама е опасно там за тебе, може да има някоя хубава перачка.. :D
ПС щех да кажа пералня :razz:
първо не съм нервен никак даже. второ не виждам никакъв смисъл от тема като тази освен, че автора иска да привлече внимание върху себе си и трето ако съм "момче" за тебе ти си "бебе" за мене :wink:
първо не съм нервен никак даже. второ не виждам никакъв смисъл от тема като тази освен, че автора иска да привлече внимание върху себе си и трето ако съм "момче" за тебе ти си "бебе" за мене :wink:
ок дедо, ама виж човека се опитва да постигне нещо.. колкото да не знаеш кво е тва..
за първо второ и трето, питай келнера :razz:
RAWRRR ти що така за пънку? нали знаеш, че "пънку нема умре" 8)
Пънкът ,който аз харесвам най-много, умря 96та година. :)
Пънкът ,който аз харесвам най-много, умря 96та година. :)
споко.. метълът който аз харесвам умря през 92-ра ама.. няма да го драматизираме сега :D
иначе пънку май умре преди 96-та ;-)
lwsu, чичо, като не те кефи някой тема, не пиши в нея :D
psychopath
02-11-2008, 01:18
верно че метъло умре преди се родим 8-)
верно че метъло умре преди се родим 8-)
ужас.. може са ни правили под звучите на Master Of puppets или The trooper - то знае ли човек :D :D
за първо второ и трето, питай келнера :razz:
май само ти се смееш на простотиите си :?
Уф.. свирките блоят ли са за изневяра... че преди малко се чудих - поне само със свирки да се огранича :D
Абе за вас мъжете нищо не е изневяра, особено ако вие изневерявате.. Ама да, от женска гледна то4ка поне, свирките са си изневяра..
Съжалявам :)
Абе за вас мъжете нищо не е изневяра, особено ако вие изневерявате.. Ама да, от женска гледна то4ка поне, свирките са си изневяра..
е.. това не е живот... май ще се предам много бързо :D
стига бе.. :smt064
ми.. щом и свирките се броят.. утре ще кажат, че и чекиите са изневяра.. и съм жив за оплакване :D
LiLGrizzly
02-11-2008, 22:46
az sym otkazval 2-puti :shock: ne moje da znaete kfi izvrateni momi4eta ima... ama moite bqha spr grozni ako bqha qkii nzz :grin:
psychopath
02-11-2008, 23:35
Аз искам да съм правен на фона на Труупър 8-)
marina star
02-12-2008, 03:47
e vse pak e nqkakvo na4alo!bravo!stiga ste muse karali na mom4eto!vseki pravvi gre6ki,no za 6tastie toi se e osaznal ,koeto e po-vajnoto!!!
Има едно неписано правило,че ако си извън държава,континент,щат и т.н. не се счита за изневяра да преспиш с друго момиче,но ако държиш на нея (което виждам,че май не е така) ще си седиш на гза :P
П.п. А тука относно другите мнения за изневерите,мога да кажа само че досега се на мен се случва да ми изневерят жени,а не аз на тях :?...при условие че съм имал възможности и аз :(
krem4et0
02-12-2008, 08:31
TH33N, как свирките да не са изневяра, бе? даже аз мисля, че ще ми стане далеч по-кофти ако на моя мъж са правили свирка или е облизвал девойка, отколкото да са правили само вагинален секс. за мен това е 2-на изневяра, защото смятам оралната любов за по-интимна от всяка друга. И да знаеш изневяра е да се загледаш в друга повече от 5 секунди, изневяра е да флиртуваш с нея, изневяра е да я прегърнеш или докоснш нежно, изневяра е да я целунеш........за останалото няма да коментирам. И какви са тия тъпи правила за други държави и континенти. Като си с мен си само с мен и това е! Ако ще в Австралия да си за 3 години! Или ще издържиш, или не бъди с мен. не мога да ги възприема тези неща. ти казваш, че обичаш, нали? Любовта или оня в гащите ти са по-силни?
ми.. щом и свирките се броят.. утре ще кажат, че и чекиите са изневяра.. и съм жив за оплакване :D
Еее..айде, 4екии може.. :-D
ти не приказвай за чекии и свирки 8-) :)
oposum4eto
02-12-2008, 09:00
Според мен изневярата си е много неопределен термин.пример:момиче мисли понякога за бившия си,приятелят и го смята за изневяра.ето всеки може да даде някъв много различен пример за изневяра,освен секса,свирките и т.н
мале.. ужасТ..
сигурно като си помисля, че правя секс с поредната порно актриса.. дори и без да върша "ръкоделие" е пак изневяра..
не е за мен тази работа.. май ще си правя кво си искам.. и ще си мълча.. и ще се надявам да не ме хванат :D :D
skatemore
02-12-2008, 17:35
аз на скоро оправях една сноубордистка..
ей братче това големо мъчение.. пичката беше супер.. ама.. на всякъде синини.. седи кат дърво.. я реша да сменя позата.. и оная.. - ох... колената ми... така не става..
после.. ох.. лакътя ми.. и така не става..
после.. ох това ми.. ох онова ми.. това сноуборда си е гадно нещо..
оная ми зададе въпрос.. "ти не караш ли сноуборд.." - хаха. .тая е луда.. отговорих и, че не карам нищо с по-малко от 4 гуми и по-малко от 200 коня под капака :)
макарче от време на време си карам и мотора - а той е скромен от към кубици и конски сили.. но опредлено това нещо сноуборда е крива работа - пречка е за качествения секс :D :D :D :D
тръпката тръпката по яка е от секса ! кат се качиш на борд ше разбереш що кара и скейт и сноуборд карам и тръпка като сноуборда няма особено като скочиш от нещо по височко и виждаш че падаш е тва е момента адреналина ти се дига до небето :razz:
тръпката тръпката по яка е от секса ! кат се качиш на борд ше разбереш що кара и скейт и сноуборд карам и тръпка като сноуборда няма особено като скочиш от нещо по височко и виждаш че падаш е тва е момента адреналина ти се дига до небето :razz:
глупости..
тръпката е да летиш със 180 на ограничение 30 в тесен планински път.. и да знаеш, че ако сгрешиш - ще ти е последната грешка :D
в момента карам средномощен голям автомобил със скромите 295 конски сили - и мога да ти кажа, че никакъв найлон, леген, шейна и т.н. абсурдизми (без значение дали си на сняг или на "сухо") не могат да се сравнят с адреналина - който може да ти достави високата скорост на автомобила..
всъщност не препоръчвам на никой без голям опит да си експерементира с мощен автомобил.. всъщност с никаква кола не си "играйте" - ако не знаете какво точно правите, защото сте опасни както за себе си - така и за околните..
аз например карам на магистралата според ограничението.. когато карам винаги спазвам всички правила.. но когато тръгна на лов за адреналин - обикновено е около 3 сутринта (при това НИКОГА събота или неделя сутрин) - по третостепенни планински пътища - където знам, че ако допусна грешка ще нараня само себе си.
но да ми сравняваш еди къв си борд със спортен авотомобил е все едно да ми кажеш, че е по-гот да гледаш порносписание, отколкото да правиш секс :D :D
skatemore
02-12-2008, 18:39
глупости..
тръпката е да летиш със 180 на ограничение 30 в тесен планински път.. и да знаеш, че ако сгрешиш - ще ти е последната грешка :D
в момента карам средномощен голям автомобил със скромите 295 конски сили - и мога да ти кажа, че никакъв найлон, леген, шейна и т.н. абсурдизми (без значение дали си на сняг или на "сухо") не могат да се сравнят с адреналина - който може да ти достави високата скорост на автомобила..
всъщност не препоръчвам на никой без голям опит да си експерементира с мощен автомобил.. всъщност с никаква кола не си "играйте" - ако не знаете какво точно правите, защото сте опасни както за себе си - така и за околните..
аз например карам на магистралата според ограничението.. когато карам винаги спазвам всички правила.. но когато тръгна на лов за адреналин - обикновено е около 3 сутринта (при това НИКОГА събота или неделя сутрин) - по третостепенни планински пътища - където знам, че ако допусна грешка ще нараня само себе си.
но да ми сравняваш еди къв си борд със спортен авотомобил е все едно да ми кажеш, че е по-гот да гледаш порносписание, отколкото да правиш секс :D :D
не си се качвал за тва тъй говориш! :)
аве хора....ака ми се :oops:
напротив.. около година съм карал скейт.. имам няколко дни със сноуборд. не е за мен.. много са женски тези т.нар. естримни спортове.. няма нищо есктрийм там.. най много си охлузиш някое коляно или си насиниш задника.. а адреналиа отсъства.. иде ми да заспя.. и се чудя защо си губя времето...
напротив.. около година съм карал скейт.. имам няколко дни със сноуборд. не е за мен.. много са женски тези т.нар. естримни спортове.. няма нищо есктрийм там.. най много си охлузиш някое коляно или си насиниш задника.. а адреналиа отсъства.. иде ми да заспя.. и се чудя защо си губя времето...
година карал скейт я стига прикаа глупости ве...ти за една година си се научил оли да прайш и търсиш екстремизъм??? Я се качи на рампата ве шофер :-D ...сноуборд карал 2 дена и не бил екстремен я се пусни от върха ве шофееер.... :razz: ...с тая кола си седиш на гза и се мислиш за екстремен и после фръкваш и си екстремно гипсиран 1 година в болница...кат ш си 1 година в болница по добре се качи на пистов мотор че поне да си малко повече кат паднеш
...разбирачи... 8-) ...ужс
skatemore
02-13-2008, 08:22
е баце ти с тия неколко дена на сноуборд даже дали си се научил да спираш :P карай повечко време и се пускай из гората да вииш дали не е яко
ako si 100% siguren v tvoita zna4i si naprail dobre. ama ako ne si po dobre da si ebnal kurvata
skatemore
02-13-2008, 08:52
скрита лопатаа
tishomen
02-13-2008, 21:23
ЛУУУД.еби наред .не ги слушай консервативните какво ти казват.живей сега че някой ден като се ожениш няма мърдане.
ЛУУУД.еби наред .не ги слушай консервативните какво ти казват.живей сега че някой ден като се ожениш няма мърдане.
това е готино мнение.. 8-) 8-) 8-)
иначе на онея шматки - еди кво си бордистчетата ще им кажа, че просто не са сядали зад волана на агресивен автомобил.. и си мислят, че като се пързалят с найлони, легени, лагерни колички и т.н. са баси отворените екстремисти...
аре вазирам, че гаджето ми е на гости :D до неделя
MiMcHeToOo
02-13-2008, 23:52
Колко дни ти останаха :D
това е готино мнение.. 8-) 8-) 8-)
иначе на онея шматки - еди кво си бордистчетата ще им кажа, че просто не са сядали зад волана на агресивен автомобил.. и си мислят, че като се пързалят с найлони, легени, лагерни колички и т.н. са баси отворените екстремисти...
аре вазирам, че гаджето ми е на гости :D до неделя
Недей да бъдеш толкова сигурен...защото изглеждаш смешно отстрани...тва че на тебе единственната ти тръпка ти е колата,твоя работа...аз лично ми е по шоу с агресивната джипка на офроуд в гората,но то тва бабешко ве заеби :-P
izmislenata
02-14-2008, 09:38
Отказал си й,заради нечии чужди убеждения. Едва ли ти е дошло така отвътре. Има хора,които просто не могат да бъдат верни. Като ти се ебе,еби. Но не търси любов,поне на този етап от живота си,защото категорично не знаеш какво е. Била на разстояние-каква е разликата,ако например работи нон-стоп/или ти/ и можете да се виждате супер рядко? Пак няма да се срещате често,това предполага,че ти 'ше си клатиш яките пички' и въобще няма да ти пука. Като не можеш да разбереш що е обич,защо се насилваш? Еби си там,да не ти дреме,без това явно само тва можеш...поне на тоя етап. И едва ли можеш да се промениш,човек трудно застава пред природата си. Един път си отказал,втори път не го прави,че ще съжаляваш,''че не си изчукал якото пиче''. Любов за тебе няма!
Не знам за тебе баче,аз съм в Лондон от половин година и моята пишка не е виждала друго,освен дясната ми ръка(като изключим това че си ходих преди 2 месеца в БГ,и си изляхме страстите с моето девойче)
Предпочитам да седя в квартирата пред топа и да се ядем с моята за нещо по скайпа,отколкото да ида и да ебна някоя парясница,а тука ги има много,от най-различни народности.Пък и в тоя момент поне знам че не може да ми изневери :) А ако не държи на мен,няма всеки ден да си губи времето да си говорим :?
явно лондон е кофти град :D
тук е по-различно.. ама в момента не ми се мисли.. девойката е при мен.. до неделя (не че остана много) ама поне до края на следващата седмица нямам проблеми 8-)
но после като почне да ме човърка от вътре.. и.. или ще ловя птичката да си ходя за малко в софия или ще грабвам въдицата и на лов за рибки (ще гледам по-малко да пия.. щото напоследък все крокодили ловя.. и като се събудя ме е страх да погледна кво спи до мен :D :D :D )
DekoDenev
02-16-2008, 05:13
kato otkajesh na nekoia iaka pi4ka i posle onaia shte goni oshte po zdravo kazvam ti go ot li4en opit a da ti kaja ti si kusmetlia shtom oshte ne si pipnal nishto a moje i da si ama da ne znaesh :x :booooomb:
vaginator
02-16-2008, 12:27
ХА много си влязъл във филма бе пич сигурно си сънувал...това не може да е истина...
SuicideBitch
02-16-2008, 12:31
задник,как си могъл да отсфириш мацката тц тц тц
8-) brao pi4 sled 23498752374293874 izneveri opredeleno ima za6to da se 4ustva6 gord 4e si otrezal edna :smt117 spored men ti triabva da bude6 svetul primer na cqlo pokolenie
8-) brao pi4 sled 23498752374293874 izneveri opredeleno ima za6to da se 4ustva6 gord 4e si otrezal edna :smt117 spored men ti triabva da bude6 svetul primer na cqlo pokolenie
Нали.. хехе.. и аз така мисля! :D :D
иначе отсъствах известно време - проблеми със здравето какъв грип ме пипна - ужас. цяла седмица не мога си кажа заглавието 8-)
sexy&crazy
02-27-2008, 17:16
xexe
elitututu
02-27-2008, 17:18
evalata :grin: bravo samo taka 8)
Spored men mn hubavo si napravil.Men li4no mnoo me draznqt takiva deto si tysqt momi4e za edna no6t....... napravo nqmam dumi.Stra6no se vbesqvam pri misylta 4e sy6testvuvat takiva......."mom4eta" :-x
PRECAKAL SI SA BEEEEEEEEEEEEEEE :grin: :grin: :grin:
minava6t 4i4ko :)
02-27-2008, 18:48
:-o мммдааа ако беше пил повечко нямаше много да му мислиш...хората са го казали, мисълта е враг на действието..ти вече може и да допълниш ...и води до сутрешен дискомфорт :-D
:shock: Трогателно.
Ти, пич, си олигофрен и ако приятелката ти през цялото това време ти е била вярна, направо й съчувствам. Ако взаимно си кръшкате, значи сте се намерили и може би ви чака светло бъдеще. 8-)
(Уча в чужбина, пътувам като луда напред-назад между София и Милано и не бих си помислила да правя каквото и да е било зад гърба на приятеля си. Той почти всяка вечер говори с мен с часове, а дори и когато излиза с приятели разменяме смс-и, звъним си...имаме повече контакт и прекарваме повече време в разговори от много други двойки. Не ми разправяйте врели-некипели за връзките от разстояние. )