View Full Version : Терен?
Има едно момче с което ако имам късмет ще правя секс, но се зачудих следното- къде ще го направим?
У тях не съм питал, но у нас ъпсурд. Хотел -70лв +^
Парка- ебати циганията...
Къде? Макдоналдс!?!?
Технически, закона забранява секса на публични места (поне така предполагам), а това е единственото решение където може да се опражнява тасзи "нормална" нужда.
SilverAngel
02-09-2008, 18:52
Ваще... техните... не работят ли? В някоя приятелка или негов приятел? Аз имах веднъж възможност да правя секс с приятела ми във една моя приятелка :D
Нито един приятел не дава, а у нас винаги има някой.
SilverAngel
02-09-2008, 18:57
Баба и дядо в града? На село може би :D Зависи от къде сте :) Все ще намерите къде.... Някоя вечер във входа на някой блок примерно... знам ли....
I_HaVe_A_PrObLeM
02-09-2008, 18:58
Ае хора бъдете изобретателни ;)
Е във входа нали тряя да се миеме после :D
Кофти
Нали ще се "оплескаме" един друг.
SilverAngel
02-09-2008, 19:03
Е, после който от където е де.... Защо мислиш че някои хора правят секс във входовете на блоковете? Просто пропускат да се измият на момента.... Най-много да имаш 2-3 пъпки на дупето и това ще са ти последствията...
Живеем далеч един от друг и най-близкото място за двамани е НДК. Някъде там да има къде?
kola ?!? staqta ti kliuch nqma li...toaletna na diskoteka ili kafe...
SilverAngel
02-09-2008, 19:12
еее не знам... не съм от София... Виж, може да отвориш тема за секс около НДК, това е идея :)
Намираш евтин хотел и отивате там - откъде пък измисли тия 70+ лв за една вечер? Ще идете в някой мижав няма в Хилтън
Кола нямаме, стаята ми може да има ключ ама ако някой се опита да влезе ще се осъмни, апоследното което ми трябва е наще да ме мислят за обратен.
Тоалетна хуу, ама ще ни проличи и ...
partychild
02-09-2008, 19:31
Кола нямаме, стаята ми може да има ключ ама ако някой се опита да влезе ще се осъмни, апоследното което ми трябва е наще да ме мислят за обратен.
Тоалетна хуу, ама ще ни проличи и ... чакай ся.. аз нещо неразбрах..с момче или с момиче ще го правиш :-o
Ama ti si obraten :shock: :shock: ...
Офффф, това е нек'ъв шибан ПЕДАЛ!!! Оставете го да мре! :smt097 :smt067
partychild
02-09-2008, 19:35
Ama ti si obraten :shock: :shock: ... е кфо толкова... и той е човек и той има нужди..айде да не започваме с тея глупости.... :? не ги игнорирайте !
ti govorish kato chujdenec be... :D nauchi se da pishesh pravilno.. i togaa puskai temichki... za seks az.. bas dyrja che si poredniq 12 godishen drislio na koito "serioznata " mu priqtelka 10 godishnata Mariika e reshila che veche zakasnqva s tova a sichkite i fr veche sa minati i i se smeqt... po hubu pochakai dokato mama i tate ne ti praqt problem za tova :D :razz:
za dve momcheta li stava vypros? :-o ako e taka stava po-slojno
sh3_1s_7h3_0n3
02-09-2008, 19:51
има такива невероятни хотелчета за 10-15-20лв :)
teen-age-R
02-09-2008, 20:03
къде??
Chukasimo
02-09-2008, 20:28
ако имаш желание ше намериш и къде...ясен си ми от сега... :smt072
sh3_1s_7h3_0n3
02-09-2008, 20:33
къде??
ако питаш за тия хотели - във Варна ;)
Smirnoff
02-09-2008, 20:36
Редовно го правя в 1 приятел последния път му заведох 1 приятелка на моята приятелка :) пробвай ...
Ama ti si obraten :shock: :shock: ... е кфо толкова... и той е човек и той има нужди..айде да не започваме с тея глупости.... :? не ги игнорирайте !
Не, той е болен мозък, психично болен човек, трябва да се затварят някъде такива изроди, в някакви катакомби!!! Даже и за сапун не стават!!! Извратени нищожества!!! #-o :-x
Не, той е болен мозък, психично болен човек, трябва да се затварят някъде такива изроди, в някакви катакомби!!! Даже и за сапун не стават!!! Извратени нищожества!!! #-o :-x
Не той а ти си психично болен човек.ОМГ кво като е обратен?!Имам познати които са обратни и са си супер печени,изобщо не ме бърка дали са обратни или не.Като са гейове/лезбийки не са хора така ли !? Нямам нищо против обратните,стига да не претендират и изстъкват сексуалността си.
П.С. Обратните са психично болни хора ,ама бараш пишката докато гледаш лезбийки нали ?!?!
Хаха! Дришлъо.
На 19 съм и имам доста повечко акъл от много тук.
Има и такива хора ;) И те са нормални,просто не си падат по жени,а по мъже-какво толкова?
Има и такива хора ;) И те са нормални,просто не си падат по жени,а по мъже-какво толкова?
Абе мани ги тия бе :)
Аз си падам по момичета, просто искам да пробвам как е с момче. Не съм гей гей...
Аз си падам по момичета, просто искам да пробвам как е с момче. Не съм гей гей...
Еми няма лошо...тука ми намирисва малко на data-та,но както и да е :) Еми има много места то ти ако не разгледаш хубаво кое къде е ние не можем много да ти помогнем ;)
Еми няма лошо...тука ми намирисва малко на data-та,но както и да е :) Еми има много места то ти ако не разгледаш хубаво кое къде е ние не можем много да ти помогнем ;)
Трябва да има някакъв начин да се проверява от нета, все пак неможе да проходя пеша цяла софия за удобно място.
П.с. На ваша страна съм хомофобчета такива, само ви моля първо да разберете кого обиждате преди да почнете да го нагрубявате.
Не той а ти си психично болен човек.ОМГ кво като е обратен?!Имам познати които са обратни и са си супер печени,изобщо не ме бърка дали са обратни или не.Като са гейове/лезбийки не са хора така ли !? Нямам нищо против обратните,стига да не претендират и изстъкват сексуалността си.
П.С. Обратните са психично болни хора ,ама бараш пишката докато гледаш лезбийки нали ?!?!
А ти си бъркаш в дупето като гледаш педали нали! НЕЩАСТНИК! И да си видял някъде в поста ми да пише нещо за лезбийки, а Траверс?
Хаха! Дришлъо.
Е да ама пак си НЕЩАСТЕН ПЕДЕРАХУЛНИК!!! Същите сте като педофилите, шибаняци!
Викайте модовете... :x
Викайте и Папата!!! Може да ви даде някой добър съвет!!! Обичай ближния, но не го ближи ако е от същия пол например!!!
Хаха! Дришлъо.
Е да ама пак си НЕЩАСТЕН ПЕДЕРАХУЛНИК!!! Същите сте като педофилите, шибаняци!
Някой, някой ден, ще те закопа доста на дълбоко. Такива идотчета като тебе ги подритват наляво и надясно, затова си така агресивен.
аз като е нямало къде да се настаним, използвах колата, ама на 16 нямаше как да излизам с колата всяка вечер, затова се промъквахме в гаража, заключвахме отвътре.. а нали се сещаш че колата е в гаража вечер ;) :D айде успеФ :P
аз като е нямало къде да се настаним, използвах колата, ама на 16 нямаше как да излизам с колата всяка вечер, затова се промъквахме в гаража, заключвахме отвътре.. а нали се сещаш че колата е в гаража вечер ;) :D айде успеФ :P
Хах, мерси. Страхотна идея, но уви :(
защо "уви" ?
Така, нека разясня ...
Първо под нивото ми е да отговарям на такива LOSERS като оня там педал, велпапе ли е какъв е, но просто ми се налага защото имам чест, не са ме обезчестили.
1.Подритван - ако бях подритван сега в момента щях да съм някой сериен психопат, изнасилвач или педофил. Нима не стават точно такива малтретираните? Или ти си точно от тях и сега те боли като знаеш, че са ти го вкарвали едно време и искаш да видиш каква им е била тръпката на чичковците!
2.Ще ме закопаят - мен ще ме закопаят, но на теб ще ти намерят останките в някоя канавка, разпорен до гърлото от някой педал. Всеки умира, но по добре да умреш с достойнство, а не да знаеш че си бил пълния загубеняк и са ти го вкарвали отзад!
3.Агресивен съм - в тази държава, дето от всякъде такива пендели като тебе се опитват да те преебат, не може да не си агресивен и да се оставяш ... ти продължавай да си мека китка, нека ти го слагат от където си поискаш, но няма да успееш в живота по тоя начин. Защо ли Васил Илиев беше агресивен, но не педал, а беше най-богатия човек на Балканския полуостров. Ние не живеем другаде, а в България ... осъзнай се.
Щом сте тръгнали хранете ме ... ще го понеса с чест, но някой да не вземе да ме подкрепи и да каже нещо против срещу Гейовете, че някои хора ще сезасегнат, ще се разстроят, ще се разчувстват и ще стане лошо.
защо "уви" ?
Нямам кола.
Така, нека разясня ...
Първо под нивото ми е да отговарям на такива LOSERS като оня там педал, велпапе ли е какъв е, но просто ми се налага защото имам чест, не са ме обезчестили.
1.Подритван - ако бях подритван сега в момента щях да съм някой сериен психопат, изнасилвач или педофил. Нима не стават точно такива малтретираните? Или ти си точно от тях и сега те боли като знаеш, че са ти го вкарвали едно време и искаш да видиш каква им е била тръпката на чичковците!
2.Ще ме закопаят - мен ще ме закопаят, но на теб ще ти намерят останките в някоя канавка, разпорен до гърлото от някой педал. Всеки умира, но по добре да умреш с достойнство, а не да знаеш че си бил пълния загубеняк и са ти го вкарвали отзад!
3.Агресивен съм - в тази държава, дето от всякъде такива пендели като тебе се опитват да те преебат, не може да не си агресивен и да се оставяш ... ти продължавай да си мека китка, нека ти го слагат от където си поискаш, но няма да успееш в живота по тоя начин. Защо ли Васил Илиев беше агресивен, но не педал, а беше най-богатия човек на Балканския полуостров. Ние не живеем другаде, а в България ... осъзнай се.
Щом сте тръгнали хранете ме ... ще го понеса с чест, но някой да не вземе да ме подкрепи и да каже нещо против срещу Гейовете, че някои хора ще сезасегнат, ще се разстроят, ще се разчувстват и ще стане лошо.
Понеси един дебел хуй в гъзъ педал нещастен. Няма да споря с деградирали селяни.
защо "уви" ?
Нямам кола.
е добре де родителите ти нямат ли? или гаЖока? или неговите родители?
или съседите на лелята на бащата на гаджето? :-D , все няква кола ще има оставена в някав гараж..
ПС: направете го в гараж, настоявам!! :razz:
или съседите на лелята на бащата на гаджето? :-D , все няква кола ще има оставена в някав гараж..
Ще го питам, може и да имаме късмет. Аз по принцип имам книжка , но ме е базе да припарвам до автомобил.
Ще го питам, може и да имаме късмет. Аз по принцип имам книжка , но ме е базе да припарвам до автомобил.
бтв, ако го правиш за първи път с момче, по добре вземете и някое маце с
вас да разгрява атмосферата..
а за колата защо ти е книжка, в гаража ли ще я караш? :-D
бтв, ако го правиш за първи път с момче, по добре вземете и някое маце с
вас да разгрява атмосферата..
Абе все даваш жестоки идеи :)
айде братле няма ме, че много се заговорихме нещо... :D :razz: :D :razz: