View Full Version : Какво да й кажа,как да започна ;(
ходих с едно момиче лятото на 2007..бяхме заедно за един месец,след което се разделихме..аз още я обичам..като се сетя за нея и нищо друго няма значение за мен..проблемът е там че тя не ми обръща внимание ако така мога да го нарека..даже в скайп не пише..едно здравей не казва..помогнете как да започна какво да кажа за да си я върна :smt022
Еми можеш да започнеш като ни кажеш за какво сте се разделили :-o
То е минало вече почти година, пък и сте ходили само един месец, не ми се вярва да се върне.
MiMcHeToOo
02-09-2008, 19:58
То е минало вече почти година, пък и сте ходили само един месец, не ми се вярва да се върне.
Може и да се върне.. Нищо не се знае..
Епа. Цял месец. И още я "обичаш" ехе братле ти си яко закъсал.
Ми в никакъв случаи не и казвай че я обичаш...
sasha_90
02-09-2008, 20:09
Като тя не те заговаря,ти я заговори.Питай я направо дали имате още шанс да сте заедно.Поне да не си с празните си надежди...
Какво те кара да мислиш, че няма да те зареже 2-ри път :)
_crazy_baby_
02-09-2008, 20:22
говори открито и ли4но с нея не в скупе хах а ли4но кажи и вси4ко какво 4увства6 излеи си ду6ата пред нея аи успех
KimBerLy1912
02-09-2008, 20:33
Като тя не те заговаря,ти я заговори.Питай я направо дали имате още шанс да сте заедно.Поне да не си с празните си надежди...
Дам..но наистина ще е по-добре на живо да се видите и да поговорите...В скайпа или някъде другаде онлайн...хех не е добра идея believe : )) Успех : ))
jim_beam
02-09-2008, 20:41
emi zapo4nete da izlziate kato fr i vij kakvo 6te stane :) ako ima nqkakvi 4ustva kam teb 6te razbere6 i posle nqma ad e trudno ;)
мерси на всички за отговорите ама като се знам кво съм дърво нищо няма да направя
jim_beam
02-09-2008, 20:50
мерси на всички за отговорите ама като се знам кво съм дърво нищо няма да направя
spoko be 4ovek ;) ako si misli6 4e 6e opleska6 rabotata o6te predi da si q zapo4nal naistina ni6to nqma da stane :)
Las Vegas, Baby!
02-09-2008, 21:09
знам кво съм дърво нищо няма да направя
Еми като си дърво какво се чудиш че и е писнало от теб. Я се стегни малко и бъди мъж!
to4no 6toto si "durvo" se postarai...6tom e hodila s teb znae 4e si "sramejliv" i 4e ti kostva mn za da si izlee6 du6ata i 6te go oceni..momi4etata obry6tat golqmo vnimanie na tova...
I spored men..edin otkrit i 4esten razgovor O4I v O4I 6te svry6i rabota :)
princesa_viki
02-10-2008, 15:42
Определено! :)
sapphirr
02-10-2008, 16:03
кооогааа се влюби за един месец,друже???? :shock: ох,мале с тва влюбен съм,съня нощтно време ми разбивате...4естно.както и да е.
на4ин да я върнеш няма,сори...ама да си го кажеме направо.да не е последната,4е в нея си се забил :? ,гледай си кефа и изобщо не се занимавай(според мене).
TheNewReligion
02-10-2008, 19:59
Има ли смисъл да правиш опити да си я върнеш , ако не е писано да сте заедно вече ? Няма смисъл да го правиш , ако тя не го желае няма как да стане , просто ... ама , каквото и да направиш - Успех! :-)