View Full Version : злееее ;(
Love_me_
02-09-2008, 19:54
Здравейте
Значии..с приятеля ми ходим от 2 месеца и двамата искаме да го направим,НО на него му харесва по принцип момичето да му слага презерватива..и сама да си го вкарва,а на мен не ми харева така. Всмисал... не че не ми харесва,а не мога да си го вкарам сама..ии нз как да му го кажаа...и супер тъпо се получава :( ...кажете ми какво да правя...
Надявам се да ми помогнете..
Емии казваш му "Айде вкарай ми го бейби, неиздържам.." некви ей такива и готово...няма да ти устои, а веднага ше го мухне.Пък и защо да не можеш да си го вкараш сама, просто не си пробвала.Опитай ;)
SilverAngel
02-09-2008, 19:59
Опитай де.....
Love_me_
02-09-2008, 20:10
Е да .. винаги трябва да има 1 път,ноо.. 1 път мн ясно че няма да успея ддз....и нищо няма да стане ии ши са получи спр тъпооо..;( апф
cokaina_
02-09-2008, 20:19
Според мен , за да се отдадеш на някого напълно (говоря за първия път) трябва да имате връзка помежду си. За каква връзка говорим, ако неможеш да му кажеш какво мислиш по въпроса, да му обясниш предпочитанията си и т.н. :(
Е да .. винаги трябва да има 1 път,ноо.. 1 път мн ясно че няма да успея ддз....и нищо няма да стане ии ши са получи спр тъпооо..;( апф
Ааа споко бе ;) И аз си мислех че немога, ама да видиш как през цялото време аз го правех ;)
Или просто преди това го предупраждаваш че не си го правила до сега и ако не се справиш да ти помогне :)
Smirnoff
02-09-2008, 20:39
Изглежда си непълнолетна а той пълнолетен и за да него съдят те кара да правиш сичко а той да си седи :D тва е в кръга на шегата наи добре се опитай да си го вкараш аа за слагането нее никак сложно помолиго да ти помогне
На тебе, ако ти дадат вибратор няма ли да можеш да се уцелиш? То ти ако не можеш да си го вкараш сама, кой друг да може? Ебаси - все едно да не можеш да си бръкнеш в носа или ухото...
noni_bonboni14
02-09-2008, 21:43
Mila kato ne moje6 6te se nau4i6 be :D kvo ti puka edva li e tolkova trudno da vkara6 penisa na nqkoi v putkata si ne sum probvala ma se pak :razz: prekaleno mn se pla6i6 ot novi ne6ta ! JUst relax 8)
На тебе, ако ти дадат вибратор няма ли да можеш да се уцелиш? То ти ако не можеш да си го вкараш сама, кой друг да може? Ебаси - все едно да не можеш да си бръкнеш в носа или ухото...
Дам :) Абе ще може просто не е сигурна,но то не е толкова трудно :?
Samanta Jones
02-09-2008, 22:48
Просто е... или се пробваш,като стане - яко,като не стане - той няма да издържи и сам ще ти го вкара ,или му го кажи - казваш на всеки,който отвори тая тема,пък не го казваш на гаджето... ( без коментар ) Давай смело и това е! :? 8)
Мълчанието е "да" понякога, но е хубаво да се каже а не да се мълчи :-o ако ме разбираш...нали 8)
Da ti imam i problema :-o ! Mi probvai be dushico!Shtom ste gotovi za seks edva li shte ima problem ot negova strana dori i da ne uspeesh(v koeto se symnqvam) Uspeh! :)