PDA

View Full Version : Какво е да си с девствено момиче?

nevinen_AngEl
02-10-2008, 08:31
Здравейте, :) скоро ще правя секс с приятеля ми с който съм от 9 месеца и ше ми е за първи път.Казах му че той ше ми е първият добре ли направих че му казах?Искам да питам момчетата какво е да знаят че са с девствено момиче и как ще се почувстват ако забележат кръв?Миси много на всички предварително :-)
П.С. И ако може някое саветче какво да НЕ правя първия път :-) :-)

angel_girll
02-10-2008, 08:51
Ами според мен добре, че си му казала.. защото иначе момчето ще остане леко малко стъписано. А и все пак първия път трябва да бъде по-внимателен и нежен с теб.. то тва ней шега работа. Представи си ако не му беше казала и оня да почне те ебе като луд...

Jeuelle
02-10-2008, 08:56
Не си спомням вече...

special_girl_SS
02-10-2008, 09:17
Хех ем той вероятно и сам се е досетил, след като не сте го правили нито веднъж за 9 месеца...
Както и да е :) ами след като сте говорили за това, би трябвало да няма проблеми, както вече се спомена, просто трябва приятеля ти да е по-внимателен :) не се сещам за нещо, което не трябва да правиш :-o

darla
02-10-2008, 10:04
НЕ трябва да се паникьосваш и да се дърпаш.Ако приятеля ти е по-опитен и по-голям,му се довери,предполагам 4е знае какво и как да го прави.Ако нещо не ти хареса,насочвай го внимателно,ако пък те боли много,няма нищо лошо да му кажеш да кара по-бавно.Успех!

MakeMeLaugh
02-10-2008, 10:41
Ммм :grin:

Не се дършай - или искаш, или не искаш.
НЕ стой като дърво - лягаш и чакаш той да прави всичко... това е причината момчетата да не искат понкога девственици.. щото са скучни и не е яко..
Бъди актива.
Просто се отпусни и не мисли за страшното или, че ще боли и т.н.. Момиче, ако знаеш тепърва колко кеф те чака ;)
Ако нещо не ти харесва много - кажи му го тактично или прсото му кажи че искаш да смените позата така хем той ще спре хем няам да го обидиш ;)
Пъшкай си, викай, си, драскай си, движи се - прави каквото ти дойде отвътре. НЕ Е срамно.. даже е много възбуждащо за момчето! ;) ;)
Не симулирай!! Щото ще си помсили,ч е това ти е макса и няма да се пъни пповече да ти рави по-хубаво => ти губиш.
Ако нещо не ти се иска или той те нсилва за нещо - откажи му и му обясни защо не искаш, а не да мрънкаш само :)
Акко нещо ти се иска да пробвате или имаш мечта сподели му ;)

А бе изглеждат мн неща, ама то всичко си идва отвътре ;)
. Главното е да не се спичаш.. просто се отпусни. Първиъте 3-4 пъти не са вълшебни ама после... мисли си колко яко ще ти става за напред ;) И многото важно бъди катинва., пак казвам не стой като дърво да чакаш само ан него. Е да пъррвият път що годе ти е позволено ако те боли тва онова ама после вече..
Това е успеха :)

Айде и да не го изпотиш много ей ;) Хахаха базикам се

nevinen_AngEl
02-10-2008, 10:52
Амм аз съм почти на 16 а той почти на 19.Скоро ми каза че никоя друга не е желал така и че наистина никое друго момиче не го е възбуждало толкова(нз дали е така :D )Казва ми също че иска да го направим поне 4-5 пъти.Как мислите дали наистина ще се стигне до 4-5 път нз нямам идея дали аз ще мога или пък той ще има сили :evil: или желание за още секс :? Иначе нз сиг няма да имам нищо против за още удоволствия :P :P :P

nevinen_AngEl
02-10-2008, 11:23
Ам...друго ми дойде на ума :D Има ли разлика когато правиш секс с някого когото не обичаш и с някого когото обичаш до полуда и го желаеш много? :oops: :::

_tq_
02-10-2008, 12:07
emiii kogato go pravish s nqkoi, koito mn obichash i go jelaesh udovolstvieto e MEGA golqmoo i na teb shte ti haresa mn pove4e :P :wink: aidii uspeh

UnForgiving
02-10-2008, 12:10
Амм аз съм почти на 16 а той почти на 19.Скоро ми каза че никоя друга не е желал така и че наистина никое друго момиче не го е възбуждало толкова(нз дали е така :D )Казва ми също че иска да го направим поне 4-5 пъти.Как мислите дали наистина ще се стигне до 4-5 път нз нямам идея дали аз ще мога или пък той ще има сили :evil: или желание за още секс :? Иначе нз сиг няма да имам нищо против за още удоволствия :P :P :P

4-5 пъти за един ден ли??? :shock: И това първия ти път :shock: Ами мога да ти кажа, че първия път има шанс дори един цял пълноценен акт да не се постигне, пък камо ли 4-5 :?

TH33N
02-10-2008, 12:15
кофти е да си с девствено момиче..
аз лично отдавна отказах да съм "отварачка за консерви"
последният път като ми сервираха подобно нещо - тъкмо се бяхме съблекли.. оная вика.. "трябва да ти кажа, че съм девствена..."
аз си обух гащите и казах "случва се на всеки.. събери малко опит и ми се обади.."
:D :D :D :D

Christian
02-10-2008, 12:15
ЗЛО!

nevinen_AngEl
02-10-2008, 12:16
Еми така ми каза :? :? :? какво да му кажа ако пак ми сподели че иска 4-5 пъти :oops: :? :? :?

b0ck0v
02-10-2008, 13:42
много по добре е.не мога да опиша защо но се чувствам по приятно с девствено

sweatkiss
02-10-2008, 13:55
Ами кажи му че не си готова за 4-5 пъти и той трябва да те разбере :grin: .Успех

rashito0o
02-10-2008, 14:11
кфот и с др момичета :-D

Ivs Jonas
02-10-2008, 14:50
аз съм девствена и се чувствам човек...не смятам, че ще има голяма разлика като се еба

amatorium
02-10-2008, 14:55
Ami na men lichno mi e mnogo zabavno. Vulnuvashto e i te kara da se susredotochish i da dadesh maximalno mnogo ot sebe si, za da proteche vsichko dobre. Edin vid vulnuvashto izpitanie. 8)

WaKo
02-10-2008, 15:20
Защо няма отговор "по-зле". От една страна е хубаво, заради тръпката, че ти си първия, ама иначе като усещане е по-зле - тясно, прекалено тясно, момичето най-често е дърво и не знае какво да прави. Абе не бих казал, че е по-добре от това да си с някоя готина, опитна мадама :)

shoon
02-11-2008, 14:00
Аз мисля че е хубаво да си с девствено момиче :grin: все пак е хубаво да знаеш че си първия и добре че си му казала :) за 4-5 пъти тука незнам ко може да стане. Но мисля че няма да може да стане :-o

jambo_bs
02-16-2008, 15:35
Ами значи добре е че си му казала защото както видях преди малко представи си да почне да те шиба като луд.Трябва първия път вмимателно и ако потече кръв то това е нормално и всички го знаят :-o

SugarFan
02-16-2008, 16:17
последният път като ми сервираха подобно нещо - тъкмо се бяхме съблекли.. оная вика.. "трябва да ти кажа, че съм девствена..."
аз си обух гащите и казах "случва се на всеки.. събери малко опит и ми се обади.."
:D :D :D :D :razz: :razz: :razz: батко ти е лошшш :D :D :D

mladtehnik
02-16-2008, 23:50
Става става аз като го правих за пръв път с девствена за едно денонощие 4 пати ... и още искаше но аз каталясах .... фитнеса ми идва в повечко а относто притеснение от негова страна винаги има затова насочвай го както тя правеше с мен ... дали е бавно бързо леко силно и прочие успех !

emviii
02-17-2008, 05:50
:D :D :D :D :razz: :razz: :razz: батко ти е лошшш :D :D :D

hha toq me zabi i az nz de :lol: :lol: :lol:

inacheotpusni se i ne se darpai nedei ot nai malkata bolka da vikash spri kat nekfa ligla se pak pochnesh li ne6ty dovarshvai go ... :)

ZaRiBeN
02-17-2008, 07:13
ташак е с девствени....