View Full Version : 12-годишна с 26-годишен?!?
LovePoisoned
02-10-2008, 10:31
Миналата година, малко преди коледната ваканция, четох в "Хай клуб" едно писмо на 12-годишно момиче, което "преди 2 месеца си хванало гадже на 26. Бил много готин и много го обичала. Но преди две седмици сгазили лука." - правили секс и сега "май била бременна" - повръщане, виене на свят, закъсняване на менструацията... Подписано от: Малка_Сладуранка (аз вече като виждам такива никове след писма, описващи глупост, си правя мнение за човека :-D ).
Та въпросът ми е не само до безотговорието и глупостта на тези к***и, но и до това - нормално ли е да ходиш с 26-годишен (14 год. разлика), с човек, който още няколко години и може да ти е чичо... :shock: Какво според вас намират тези "мъже" в такива лапетии?! Дали е въпрос на интереси и после да се хвалиш, че си спал с 12-13-годишна... Друг пример... една от моето даскало на 13 се хвалеше, че за 4 часа "ходила" с някакъв на 22 и "после го разкарала набързо". :booooomb: Какъв според вас е смисълът на тези тъпи, да не кажа абсурдни, връзки?! Какво печелят децата, а и баткото, от това?! Не е ли хиляди пъти повече за предпочитане да тръгнеш с някой колкото теб или 4 години по-голям (според мен за тийновете това е макс. разлика). Аз като видя някой голям, нищо не си мисля - гледам да си търся хора на моя акъл. Толкова ли тези дечица се мислят за "големи каки", че не могат да си хванат връстник?! И какво по дяволите, защото така и не разбирам, получава големият?! Пък и то от самите думи на момичето, че "много го обичала" се вижда глупостта й - не може ли да се досети, че той я иска само за едно нещо?! Каква любов бе, дявол го взел!!? Разбира се, че той я има само за сексуалния контакт, а тя дори и след "сгазването на лука" не приема нещата насериозно. Било я страх да иде на гинеколог! (Така пишеше.) Щом ще се прави на голяма какЪ, която спи с батковци, трябва като по-голяма и да се престраши и пред гинеколога/-жката.
Сещам се и за още един случай - бях 5 клас и едно момиче от съседната паралелка се събираше заедно със свои съученички с компанийката на 7А (тогава). Това момиче тръгна с един седмокласник. Още в началото на връзката им едно момче от моя клас, което чрез кака си познаваше всички тогавашни седмокласници, и то й каза така: "Ти не знаеш какво иска той от теб, пък и да знаеш, не можеш да му го дадеш по начина, по който той иска. Сестра ми и Б. (на една възраст) са гаджета и това нещо, което Л. ще иска от теб, вече го направиха."
Вие сте. :smt031
VerryBerry
02-10-2008, 10:36
Съгласна съм с теб,но ти неможеш да накараш някое 12годишно девойче да те разбере..нека прави каквото е решила,пък последствията няма да си закъснеят :-o
Wrathchild
02-10-2008, 10:41
Стига бе...
Аз още от сега й се заканвам на сестра ми, че направи ли такава глупост лично ще я вкарам в моргата.
SiNiStEr
02-10-2008, 10:42
Аз съм съгласна,но според мен тия пикли не са виновни,а тъпи.Защо ли?
Ами защото и аз като бях на 12 год. един на 33(колкото майка ми)ми се натискаше,но не съм чак толкова проста да му се вържа.И от тогава се чудя как може да има такива хора.Не смятате ли,че той се пак е по-голям и би трябвало да се усети малко,но и тия пикли са толкова прости,че да им се вържат.
JuS7^YourS
02-10-2008, 10:43
хах ами и аз не виждам смисъл в подобни "връзки", добре би било да приключват само с някое разбито 11-годишно сърце и малко сълзи, но за съжаление този случай не е единственият, в който малко момиче е забременяло от голям мъж. А той пък така заслужава да бъде пребит, че не е истина просто........
mainata90
02-10-2008, 10:44
Еми ако баткото е някой по-задръстен и връстничките не му вразват или прото и те са заети с по-големи, тогава той се обръща към малките.
Аз друга причина не виждам защо го правят.
Това е направо ЛУДОСТ.... едно 12-годишно момиче да се хване с 26-годишен.....дори и повече.... :shock: :x
.::THE_LAST_ANGEL::.
02-10-2008, 10:44
Според мен т.н. батковци си търсят малки момиченца , защото са лесни и глупави, а момичетата си мислят ,че е газарско да ходиш с много по-голям от теб. Аз сам напълно против това! Правила сам доста пъти тази грешка и сега съжалявам ама поне си научих урока.
.::THE_LAST_ANGEL::. , Човек се учи от грешките си...
.::THE_LAST_ANGEL::.
02-10-2008, 10:50
~LaDy_Dy~ права си ... На мен ми намилаха намилаха точно за това .. ама "Не! Той ме обича" .. и като не ги послушах ...
Закона окачествява това като педофилия и според мен се наказва леко. За подобно извращение- доживотна каторга. Ако изнасилиш дете- директно под ножа :-x
LovePoisoned
02-10-2008, 11:01
Хубаво, че поне си се разминала без последствия за щастие и че осъзнаваш. :)
Ама наистина на големия мъж, както и на този твоя "батко", не му е трудно да убеди малкото и неопитно момиче, че я обича, защото тя довчера е обличала кукли и е чела приказки за принцеси, вечна любов и т.н.
На мен при мисълта за такава връзка ми идва да повърна... :booooomb: Каква любов има тук бе?! Какви чисти чувства?! Според мен може да съществуват само м/у връстници и почтивръстници. х)
vesito_gb
02-10-2008, 11:02
Това направо е извратено,чиста педофилия.Айде момиченцата млади и глупави ,ама мъже на по 25-30 години да се възползват от тях по такъв начин си е престъпление....ма аз не мога да съдя никой всеки сам си решава
Закона окачествява това като педофилия и според мен се наказва леко. За подобно извращение- доживотна каторга. Ако изнасилиш дете- директно под ножа :-x
+1 :o
xXxScreamxXx
02-10-2008, 11:12
:shock: :shock: :shock: :shock: tva e adsko mezymno i t.n. i t.n. T1pOOOO ............... bojee tiq kyrvi nemat spirka mama im stara ......... ebalo si e maikata ve4e ako ne hodi6 s nqkoi 20 god po golqm ot teq si 2-ra r1ka ... s16to taka i az ne se ebe6 s1s seki sre6tnat ................. :-x
Anna5339
02-10-2008, 11:20
Еее напълно съм съгласна относно тези момиченца на по 12-13.Аз съм на 16,а моят приятел е на 24,но въпреки това се разбираме идеално. Майка ми също много го харесва. Връзката ни за сега е идеална.Предпочитам мъж на около 22-24 години,от колкото тези пишлемета на моята възраст,чието желание е само да се изчукат в някоя тоалетна на квартална дискотЯка и после да се хвалят на фиешън приятелите си.
Ами не,благодаря.
8)
Smirnoff
02-10-2008, 11:22
Т'ва са измислици на малки п*тчици които са комплексирани от нещо и говорят безмислици ...
angellove
02-10-2008, 11:39
Т'ва са измислици на малки п*тчици които са комплексирани от нещо и говорят безмислици ...
За съжаление мен не съм убедена, че е само измислица. Като бях малка и мен се опитваше да ме зарибява един на около 30... по-късно се оказа, че една позната е спала с него... Говоря ти точно за около 12-13 годишни...
Абе за мен тва си е пълна глупост. Да беее.... обича я... Нея или тва дето й е между краката?! :x
sladка_ягодка
02-10-2008, 11:40
:shock: ужасно е да ходиш с някой по-голям от теб с 14 години това си е чиста педофилия!ама иди и го обясни на тея 12-13 годишните за тях е гъзарско да ходят с някой с 10 години по-големи от тях недорасли пикли!и после забременеят и кои им е виновен!няма да се отървем от такива! :-x
HePeAJIeH
02-10-2008, 11:40
Това явление се нарича проява на педофилия! 26 годишен да ходи с 12 годишна.....лично това за мен би било унижение да се мъкна с 12 годишно момиче.Замислете се колко отчаян е бил този човек за да си пробва късмета с дете което още се развива...ПОЗОР!
angellove
02-10-2008, 11:41
Абе не е от отчаяние.
Просто е искал да оправи някоя по-набързо и тва е. Не му се е занимавало с мозъчни момичета. Искал е нещо за едното ебане и тва е.
Пълни простаци...
krem4et0
02-10-2008, 11:46
На 12 тя не трябва да има връзка, на 12 не трабва да прави секс. на 12 трябва да учи, да си избере школо, в което да кандидатства след някоя и друга година и да се образова.
Ама тов си е тяхна робота все пак. За мен е гнусно!
Абе не е от отчаяние.
Просто е искал да оправи някоя по-набързо и тва е. Не му се е занимавало с мозъчни момичета. Искал е нещо за едното ебане и тва е.
Пълни простаци...
ако си няма момичета за тази цел, си е точно отчаян, казвам момичета (поне), не деца :o ,
Като каза, че някаква на 13 ходила 4 часа с някакъв на 22 и го заразяла, автора сам отговори на питането си защо малките ходят със значително по-големи от тях - за да се хвалят на приятелките си и да се правят на вървежни. Хайде сега, всички сме били в пубертета, всички сме видели за какво става въпрос. Лично аз с кеф бих ебал някоя на 15-16, ама някакви на 12-13 - не, мерси, това са пълни тъпотии, пък за някаква връзка не е зле да е поне на 18, че по-малките са много простовати горкичките. :razz:
sLaDkA_GrEsHkA
02-10-2008, 11:55
oh deca... kvo da gi pravish... shtom sega sa takiva kvi li shte gi vurshat sled desetina godini :shock:
UnForgiving
02-10-2008, 12:05
А защо всички обвиняват само момичето/момичетата, които ходят с по-големи?Курви били, тъпи били...еми не просто са малки и наивни и представа си нямат за живота и като им се появи някой батко с мила усмивчица и няколко дена подред им повтаря колко са сладки и те превъртат.Напълно нормална реакция за една объркана детска психика.За съдене и обвиняване са не те, а "батковците" част, от които са си направо мъже и се предполага, че са напълно наясно със ситуацията.Кой според вас разсъждава по-зряло някой на 13 или някой на 28?И най-лошото е, че не го правят, защото са задръстени (моите наблюдения са, че подобни момчета са доста "отворени") ами ей така за гаврата, за тръпката и за гнусната слава.Ама в крайна сметка момичетата са виновни за всичко, нали??? :-x :-x :-x
angellove
02-10-2008, 12:07
Еми аз не обвинявам само хлапетиите.
както казах за мен такива "мъже" са пълни простаци. Просто даже не мога да намеря думи, за да ги определя. Ама и момиченцата са егати правежите. И заради това, каквото и да са им казали - е не ги оправдавам!
AnoNim4e
02-10-2008, 12:13
Абе добре,съгласна съм с вас,но не разбирам 1 ?!? Защо наричате тази 12 годишна пикла "курва" мисля,че мн добре знаете значението на тази дума ! Да ебала се е с 24 годишен,еми хуу браво на нея,радвам се,тва нали си е за нея,тя ще си носи проблемите ! За мен мн по-виновен е момчето (то само тои е виновен,та то момичето е на 12 ,още не може да мисли ) !!! Това е чиста педофилия !!!!! От вс съществуващи изроди наи-мн мразя педофилите !!! Защото лично аз съм попадала на такива,поне за щастие нищо не ми се е случвало !!! Не мога и да разбера как може да има толко тъпи момиченца,аиде ся малки са на по 12-13,ама нямат ли поне малко разум,то толко им тря за да осъзнаят,че ги лъжат и искат само да ги ебат !
angellove
02-10-2008, 12:17
Мен ако питате, могат да мислят 12-13 годишните, ама ги мързи. По-лесно е да си от масата натруфени направени куклички, дето се хвалят че са ходили с някой батко, отколкото да вкарат малко разум и да проумеят, че това, което правят, е пълна глупост.
feelthless4o
02-10-2008, 12:24
Това е направо ЛУДОСТ.... едно 12-годишно момиче да се хване с 26-годишен.....дори и повече.... :shock: :x
+1
За мен е лудост 12 с 16 годишно момче та камо ли с 26...
UnForgiving
02-10-2008, 12:35
Мен ако питате, могат да мислят 12-13 годишните, ама ги мързи. По-лесно е да си от масата натруфени направени куклички, дето се хвалят че са ходили с някой батко, отколкото да вкарат малко разум и да проумеят, че това, което правят, е пълна глупост.
Донякъде си права, аз не оправдавам напълно момичетата, защото в крайна сметка тези неща се правят от двама.Но никой не може да ме убеди, че вината на момчето е по-малка!
ами.. за мен този 26 годишния е за затвора.. срамота е да чука 12 годишно хлапе..
аз лично избягвам да правя секс с момиче под 18..
Е то не е само тя. А и не искам да си я представям след 10 год на кво ша прилича.. :x
Е то не е само тя. А и не искам да си я представям след 10 год на кво ша прилича.. :x
на кофа компресия :)
имах връзка с една девойка, която беше толкова широка на всякъде.. че за малко да получа комплекси за малоценност..
на в тази дупето и влизаше толкова свободно, че все едно никога не е имало мускул там.. а от пред само веднъж го вкарах.. можех да си вкарам и ръката и да си направя чекия в нея.. ужас...
явно секса от 12 годишно момиче.. докато стане на 22-3 води до там..
поне модерната хирургия е измислила решение.. не знам защо онзи индивид, за който става дума не се беше възпозлвала :)
angel_love_
02-10-2008, 13:26
добре не ви разбирам веднага тръгнахте след момичето с нападки и тн ... аз мисля че тя с нищо не е виновна просто мъжете на тази възраст са с мн по-голям опит и едва ли им е особено трудно да замаят главата на едно дете доста по-малко усилия ще им струва...а колко му е на едно момиченце да се подаде...курва била как може едно дете на 12-13 да е курва по-скоро несъзнава какво точно прави...
angellove
02-10-2008, 13:43
Аааайде само стига да не са били виновни. и двамата са виновни. И двамата ако питате мен са за бой.
Не осъзнавала какво прави ли? Сложила късата пола, 100-те тона грим и ударила г**о у тавана, ама не бе въобще не са виновни дечицата и не знаят какво правят... Пък ако малко се опитваха да мислят(кактоказах, не че не могат, ама ги мързи) щяха да разберат точно колко "много ги обича" баткото. :booooomb:
ми тва е педофилия.за затвор е,не за бой
angel_love_
02-10-2008, 13:48
сложила полата грима и тн ...ми какво да направи като навсякаде из медиите по улиците и тн тва се налага като идеал ... накадето и да се обърнеш само такива момичета се виждат какво се очаква от децата...дори куклите , с които играят са пример са този общоприет стериотип.. но така става като родителите не обръщат внимание на децата си не са седнали да поговорят с тях по тези теми а е трябвало някои 'батко' да дойде и да ги освети...
че 12 годишните са тъпи, тъпи са, но се очаква от един 26 годишен зрял човек да мисли малко повече. Някак си не се виждам със 12 годишна в леглото поради съвпадението във възрастта :)
sweet_sorcerer
02-10-2008, 14:00
На мен ми звучи като педофилия...бахти и не е виновно само момичето, защото на тази възраст децата са още мн наивни, ми и тоя 26 годишен....за такива трябва да има закони бахти.... :x :x :x
angellove
02-10-2008, 14:08
На мен ми звучи като педофилия...бахти и не е виновно само момичето, защото на тази възраст децата са още мн наивни, ми и тоя 26 годишен....за такива трябва да има закони бахти.... :x :x :x
То закони си има, ама никой не ги прилага! :-x
А angel_love_, ок, съгласна съм че се налга навсякъде, обаче пък всеки има право на избор. Всеки има мозък в главата си. И пак повтарям - хлапетата могат да мислят, ама просто ги мързи.
angellove
02-10-2008, 14:16
http://www.impulse.bg/v-tigricata
Айде сега ми обяснявайте, че те момиченцата хич не са виновни! :-x
ами.. малката е за шамарената фабрика.. а онзи 26 годишен гъз е за затвора с присъда педофилия.. там ще го отучат да си ляга с 12 годишни момиченца...
прочетох само заглавието и според мен тоя гнусен педофил
трябва да бъде публично изнасилен, обезглавен, изгорен, изнасилен, кастриран, прострелян и etc
Ivs Jonas
02-10-2008, 14:36
егати педофила и к*р*а*а
amatorium
02-10-2008, 15:10
12 godishnoto donqkude go razbiram. Iska batko da mu e sladko. Dotuk nishto nenormalno. Samo ne razbiram "batkoto" kakvo pravi s 12 godishna!? Edistvenoto koeto moje e da iska da q otvarq. Kato po-golqm i po-zrql imenno toi bi trqbvalo da iska tochno obratnoto. Pone oshte 2-3 godini da porasne momicheto. Che i hodqt dori!? Egati choveka.
нормално е по-малко момиче да иска да ходи с по-долямо момче от нея но се пак 14 години разлика и да му е пуснала на сичкото отгоре ........ изобщо не се е замислила за последствията и сега иска помощ ...... да каже на тяхните и да се женят :o да си гледат дедето :razz: друг избор нямат ...... ИЛИ ДРУГИЯ ВАРИЯНТ Е РОДИТЕЛИТЕ НА МОМИЧЕТО ДА СЪДЯТ ТЪЙ НАРЕЧЕНИЯ "БАТКО" В ПЕДОФИЛИЯ но не вярвам че момичето ще събере смелост да каже на техните
angel_love_
02-10-2008, 15:29
angellove(sry за съвпадението в ника не е било нарочно) знам че всеки си има мозък в главата в това спор няма ,но не е ли вярно че един човек на 26 примерно има много повече акъл от едно 12 годишно хлапе(в повечето случай поне) ,а и този мъж трябва поне малко да си даде сметка за вредите които ще нанесе на момичето било то физически или психически...затова има закони ама кой ги спазва...а и не ми изглежда мн нормално да бъде привлечен от дете това за мен поне си е чиста проява на най-малкото някакъв вид комплекс...
според мен този е или педофил или психично разторен , най-малкото което може да направи е да плати Аборт ,което е много вредно за момичето ...
FENKATAA
02-10-2008, 15:33
Съгласна съм ,че момичетата си търсят по големи, но това са 14 години прекалено много когато 12 годишното момиче стане на 20 на нея ще и се живее ,а момчето което е било на 26 вече предполагам ,че ще иска семейство . Не мога да разбера момчето на 26 години да се занимава с 12 годишно момиченце което все още се развива и след секса с него 100% се е объркала . :-o
Някой чел ли е Лолита? На колко години е героинята в романа? 8)
На нея и е харесало и на него му е харесало. Иначе нямаше да го правят.
Тука можем да си коментираме колкото искаме - щом е доброволно и и двамата искат никой не може да ги спре. Независимо от възрастта.
12 години наистина е доста малка възраст, всъщност е незаконно и може да го осъдят, но ако тя се оплаче.
Но определено е виновен за това, че не я е пазил - това е работа на по-опитния или да я пази или да и обясни как да се пази.
http://www.impulse.bg/v-tigricata
Айде сега ми обяснявайте, че те момиченцата хич не са виновни! :-x
извинявай, но какво нередно има точно в този профил ми е интересно? :?
angel_love_
02-10-2008, 15:39
добре нестига че е спал с нея накрая и бебе незнам за мене поне е прекалено ... Miho915 немисля че това с аборта дали той ще го плати има голямо значение аборт на тази възраст е най-лошото за едно момиче има прекалено много рискове а и има много начини за да не се стига чак дотам ... аа колкото за лолита ... все пак е героиня от книга нима всички мъже трябва да са като казанова например (не че небиха искали ама това е др въпрос)...
дам , аз имам много приятелки които ходят с по големи от тях но гледат да спазват някаква максимална разлика от 3-4 години .... аз лично сам ходил с по големи от мен но не повече от 2 години разлика ... тва е друг въпрос .. така че те сами са си виновни ся да се оправят ... нас не на бърка нали така , трябва от тва да си извлечеме поука и да не повтаряме гресхката им :-o
juchoche
02-10-2008, 15:44
parvo tq trqbva da e luda da tragne s takav se pak tfa sa 14 godini razlika,2ro toi e basi i pedofila i treto mai tfa momi4ence e palna k*rva za da se navie s takav da tragne 6toto se pak edno 26 godi6no mom4e iska sex ... Prosto sam potresena .. :o :o
Ъъъ те на 12 имат ли редовен цикъл изобщо, че да забременеят? :-o
angel_love_ права си , така е ,последствията при всички случаи ще са много големи
angel_love_
02-10-2008, 16:15
Bubbly за редовен цикъл неможе и да се говори то има много момичета ,които дори нямат цикъл на тази възраст ,но това е типичен пример ,че риска винаги си съществува ... пазете се малко бе хора ...
LadY_AnonYmitY
02-10-2008, 16:45
Абе не слагайте всички под общ знаменател!Моят приятел например,е 6 години по голям от мен,заедно сме вече 2 месеца и той думичка не е обелил за секс.Дори започнах да се притеснявам да не би да му има нещо ,но поговорихме на тази тема и той сподели ,че си е напълно нормален,просто иска да сме сигурни че го искаме и аз и той и иска АЗ да не се притеснявам.Той се опасява най-вече да не помисля че е с мен само заради секса...наистина се обичаме!Понякога фразата "За любовта няма възраст" се оказва вярна.Обаче ,може да съм само 2 години по-голяма от мацката с 26 годишния ама ми се струва малка...Хората са различни,аз на нейните години дори не мислех за това ,но в същото време бях в час с нещата и мисля че не бих се поддала на чак толкова по-възрастен от мен човек...но не слагайте всички под общ знаменател!
LovePoisoned
02-10-2008, 16:48
Към двете Angel Love-чета ( :P ): И двамата имат мозък. Само че кой ти го използва. Този лапешки мозък явно е хванал бая мухал, защото самата тя определя връзката в писмото като "сериозна". И това не е толкова смешно колкото жалко. А иначе защо му е на "готиния чичко" да се замисля?! Точно обратното, явно той е бил кардиналния, когато са се обвързали в тази "така сериозна и пълна с любов и искрени чувства връзка 8) ", следователно него не го е еня за нищо. ТЯ е трябвало да мисли, ама мозъкът й като е мухлясъл. :? Кефа си по-скоро е правил той, а тя се е славила с голямото си гадже. Ама последствията са ясни. :razz:
Относно влиянието на медиите. Да, определено е силно. Но човек има мозък и може да го отърве от мухала, нали? 8-) Когато наблюдавах няколко типични чалга клипа, аз се отвратих ТОТАЛНО и си казах - никога няма да бъда такава. :) Аз.. аз дори не разбирам какво печелят тези лапета от този курвенски имидж - а, да - единствено "сериозни" връзки с педофили. Айде, изключение са 15< момичетата, които имат мааалко повече мозък и биват заглеждани от връстници.
BTW, рискът си го има, дори и менструацията да се проявява нередовно. Защото най-много време трае овулацията. ;) И дори и да си в цикъл, можеш да станеш майка, а бащата да е с 14 години по-голям от теб, защото, както пишеше в един от последните броеве на "БРАВО", сперматозоидите живеят около 6 дена, че и повече...
Тука можем да си коментираме колкото искаме - щом е доброволно и и двамата искат никой не може да ги спре. Независимо от възрастта.
12 години наистина е доста малка възраст, всъщност е незаконно и може да го осъдят, но ако тя се оплаче.
Но определено е виновен за това, че не я е пазил - това е работа на по-опитния или да я пази или да и обясни как да се пази.
... но ние живеем във време, когато възрастта играе голяма роля. И най-вече темата се отнася до ГЛУПОСТТА и БЕЗОТГОВОРНОСТТА на "малката голяма сладурана :-D :D ".
Съдейки и по безотговорността на "готиния и обичания Г.", си правя извод, че ако се установи наличието на бременност и тя му каже, той ще я изрита (съответно няма да участва в заплащането на евентуален аборт). А тя друг адекватен избор освен аборта няма.
angellove
02-10-2008, 16:53
LovePoisoned, напълно съм съгласна. Виновни са си и двамцата. Невинни няма.
За тея неща са нужни двама. :D
angel_love_
02-10-2008, 16:59
LovePoisoned, напълно съм съгласна. Виновни са си и двамцата. Невинни няма.
За тея неща са нужни двама. :D +1 определено са нужни двама
и аз съм съгласна с авторката. не разбирам от къде дойде тая мода моми4енца на по 12 да ходят с мом4ета на по 25. аз се 4удя и тия големи мъже не ги ли е срам от околните като ги виждат да се разкарват насам-натам с деца, щото то на 12 кво дете си си.
хахахаха Педофил!!!Още 1-2 годинки и можеше да и е баща 8-)
12 годишна с 26 годшен.Само като прочетох эаглавието и ми стана смешно.Эвучи абсурдно,дори жалко.Жалко,че едно ДЕТЕ на 12,може да се склони да направи подобна простотия с МЪЖ на такава въэраст.И жалко,че един мъж на 26,който се предполага ,че е 10 пъти по-эрял от това дете,всъщност е направил същото.Това е чиста педофилия от страна на тоэи мъж.Просто не энам какво повече да кажа,иэумена съм.
Mirelchetoo14
02-10-2008, 17:50
Боожжеее 12 :grin: Момичето не го обвинявам,въпреки,че и тя е виновна,че не е мислила.Но не мога да разбера 20 и кусур годише н мъж какво ще намери в дете?!Брат ми е на 28 и не си представям да ми доведе пикла,по-малка от мен за да я нае*е :shock: Вярно,че съм само 2 години по-голяма от пиклето,вярно,че правя секс,но съзнавам отговорностите съвсем ясно и става дума за човек,когото обичам и който ме обича...Но каква любов може да изпита голям мъж,към чаве на такива години,че може да му е племенничка или сестричка?! :shock:
blackfate
02-10-2008, 17:56
ОМГГГ :shock: :shock: :shock:
интересно ми е - кой е по голямото дете, 12годишното момиче или тоя ... мъж.... Смисъл... какъф човек е този който ще се хване с дете... това е извратено ... и просто не ми го побира ума... и 2мата са за биене ... :-x
аз познавам едно момиче дет е на 13 а ходи с 31 годишен мъж и като и намекнеш,че той е голям за нея тя казва: "Аз го обичам и той много ме обича " ... каква е тая обич ... :shock: ... А по темата ако той е с 1-2 години по голям може да и е баща
Dark_Angel_F
02-10-2008, 18:34
Да ги ева в малолетните ку**и.... Аз като бях на 12 си мислех че 2 лева са много пара и нз кво едва ли не мога да си взема с тях и се кефех като излзах на сокче за около два часа с някоя приятелка и на мобилния телефон който ми подариха на 12-ти рожден ден .... А днешните хлапартии на по 12 се е**т , пушат , другират и кво ли още не... И есто се сблъсквам със подобни индивиди и все повече се отчайвам , защото еидн ден милата ни държавица ще е в ръцете на такива като тях и не ми се мисли какви времена ще са... На 12 ме беше срам да поканя гаджето си , ако мога да го нарека тогава , на рожденния си ден , а днешните пикли си е**т :-x ... Мога още много да говоря по темата , но ще спра до тукл , защтоо с всяка следваща дума все повече нерви хабя и се ядосвам ....
DaRk_AnG3L
02-10-2008, 19:00
awe tva momi4e dobre li e s glavniq kak 6i tragne s 26 godi6en:shock: pri polojenie 4e tq e edva na dvanaise i toi iska samo edno ne6to ot neq. Bahti kurveto i nakraq sama 6i si ](*,) 6tot e mn umna pfff neam dumi prosty
така е .... тва е положението в нашата мила родина .................. МНОГО ЗОР ШЕ ВИДИМЕ ДОКАТО СЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА ИЗОБЩО 8-[ 8-[ :smt032
LadY_AnonYmitY
02-10-2008, 21:50
В наше време АБСОЛЮТНО ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО!Тфа е,тряа да се приеме ...
Абе то вече всяка втора е такава.
Пък да не говорим,че всяка пикла на 12-14 пуши,пие и се ебе като за световно!
Такива са още от малки,не ми се мисли,какви ще станат след 5-10 години.
Всички си развалят живота от малки!
psychopath
02-10-2008, 22:48
През оная ми работа е за т'ва лапе...
ххахаахаххахххаа наивни тъпи путчици и гадни дърти педофили, какво да кажа... България!
v3nDe77a
02-10-2008, 23:47
ххахаахаххахххаа наивни тъпи путчици и гадни дърти педофили, какво да кажа... България!
+1
аз съм на 26 нещо искаш да ми кажеш ли?
psychopath
02-11-2008, 00:12
аз съм на 26 нещо искаш да ми кажеш ли?Еми ако чукаш 12-годишни...
да! има какво да ти се каже
надявам се да не си такъв ;)
в 12 годишна няма какво да ме възбуди...
psychopath
02-11-2008, 00:30
в 12 годишна няма какво да ме възбуди...това е хубаво 8-)
то и при мен е така ,въпреки че съм далеч от 26 години 8-)
:smt097 :smt067 :smt067 ujassssssss
Това са ненормални работи...12-годишна с два пъти по-голям от нея, че и отгоре.Това вече е педофилия отвсякъде.Но в крайна сметка аз вече не се възмущавам.Като има такива, които се хващат с толкова големи - не мога нищо да направя.И на 12 години все пак трябва да имаш някакъв акъл, поне някакъв.
LannyBarbie
02-11-2008, 11:05
Абе то вече всяка втора е такава.
Пък да не говорим,че всяка пикла на 12-14 пуши,пие и се ебе като за световно!
Такива са още от малки,не ми се мисли,какви ще станат след 5-10 години.
Всички си развалят живота от малки!
какви ще станат след 5-10 години? може да осъзнаят грешките си и да се поправят... :)
O7ka4alnik
02-11-2008, 11:11
и аз несъм почитател на такива разлики в годините, защото си е направо педефилия за мене, но в крайна сметка всеки сам решава за себе си. Имам приятелка на 16 години на която приятелят и миналия месец стана на 30 и немога да я опреквам за желанието и така че ... нямам кой знае какво мнение по въпроса :)
evelinka1122
02-11-2008, 11:27
emi az predi godina dve bqh svidetel na takiva scenka ... prosto zav1r6i mnogo lo6o 6tot roditelite na momi4eto razbraha kvi gi v1rdi tq, a da ne govorim 4e te razbraha ot klasnata i . 6tot nqkvi si priqteli i priqtelki na mom4eto (m1ja :-D ) idvaha da zapla6vat momi4eto v daskalo da go ostavi namira. Taka4e moq s1vet e tiq momi4eta daje momi4enca da ne sa zahva6tat p1rviq sre6tnat razvranik i da ne sa fukat na lqvo i na dqsto 6tot nikak ne e za pohvala!!! :? :? :?
7hund3rw1nd
02-11-2008, 11:31
+1
+1 +1 +1 :-x :-x :-x
poltergais
02-11-2008, 12:28
Съгласна съм с теб,но ти неможеш да накараш някое 12годишно девойче да те разбере..нека прави каквото е решила,пък последствията няма да си закъснеят :-o
+1
аз лично имах един прител на 22, просто познати и ми си хвалеше, че си намерил притрелка на 13 :( и единственото нещо което успях да направя като реакция беше да му се изсмея и заедно с това ми падна много в очите като човек
macka123
02-11-2008, 15:34
Наистина 14 години разлика са страшно много.Но аз съм ЗА разлика до 8 години примерно и то при по голямо момиче... над 15 години.То много зависи и от характерите на хората.Аз лично вече повече от година ходя с момче 7 години по голямо от мен и все си мисля , че ако му беше само за ебането нямаше да изкараме толкова време...
amatorium
02-11-2008, 16:12
Mdam. Za jalost Nimfetkite sa neshto naistina izkushavashto! No ne vsqko momichence e nimfetka 8)
GreenFairy
02-11-2008, 16:51
На мене ми прилича малко на педофилия...
oo saglasna sum i az poznavam edna dte kat bqhme na po 12 se hvana s eidn na 20 i ne6ty ... Ama ne be az sq da rechem ne moa si hvana vrasnik toest moa ama rqdko shtot te mislqt kat deca oshte ne sa se izravnili akulite razbirash ? :-P
Като се сетя тая може да е от моя клас :razz: :oops: :P
[B]a[N]D[i]T[k]a
02-11-2008, 19:59
и те не знаят какво искат тези момиченца.. нямам мнение по въпроса отдавна минах 12те но дори когато бях на тази възраст даже през акъла ми не е минавало да ходя с 20 и косур годишен камо ли пък да му позволявам такива неща с мен [!] пф .. ся като се замисля повечето на 12 дет го правят са момичета о.О толкова ли сме зле бе .. пф :shock:
Mirelchetoo14
02-11-2008, 20:01
Муахахаха сега като се сетя това не е нищо :D Едно момиче от предишния ми клас,от 12 годишна,след като се прое*а,тръгна с един на 55 :shock: Купуваше и маркови дрешки,кожени палта,огромни бижута и какво ли още не,които стояха гротескно на полу-детското и телце...Оттам като "скъсаха",си продължи с богати чичковци на 45-65 и до ден днешен...Най-шокиращото е,че родителите й знаят,дори се познават с въпросните мъже,но нямат нищо против,защото те подаряват и на тях разни скъпотии.Браво на родителите,кво ще кажете :o
momchence_89
02-11-2008, 20:16
Не прочетох нито едно мнение ама да се чука с 60 ако иска неми пука даи разкъса п.....а .. по новините преди малко дадоха 13 годишна родила днеска бащата на 21 на къде върви БГ :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
lucifer_fan
02-11-2008, 20:39
Ами аз съм на 13,обаче НИКОГА не бих тръгнала с някои от 16 нагоре(даже и 16 не е малко,но мисля,че е горе-долу поносимо)!!!И въобще не разбирам тези,които биха го направили...И кво от тва,че ти купува скъпи бижута и разни дрънкулки??? :? Според мен е напълно безмислено,а хората,които биха тръгнали с толкова по-малко момиче са си чисти педофили,ако питате мен!!! :x
Ето сега и мене педофил ще ме изкарате :ППП.
И аз като бях на 20 ходих с 13 годишна и вярно за малко време, но все пак. Осъзнах че общо взето няма какво да си кажем и има бая да поотраства още. Ама чак дете да и прая не бих си позволил.
ПП: А това че тя после се проеба и сега я е минал незнам си кой е друг въпрос....
ПЕДОФИЛИЯ !!!! Владо Кузов
От 4 години разлика нагоре си е чиста педофилия според мен.Имам впредвид,диапазона за момичета и момчета до 20/22 години,нагоре вече разликата е поносима.
незнам снощи дали някой е гледал новините по BTV , но даваха че 13 годишно лапенце е родило здраво бебе :shock: бащата е на 23 ! момичето е искала от рано да стане майка , още от 11 годишна но тогава не е можела да износи бебето :shock: Бащата имал проблеми с личните документи а сега може би и с властите :x това си е чисто педофилие !!! :-x а не друго ами 12 годишните пикли направо незнаят каква отговорност е това да отглеждаш бебе ....
Justified
02-12-2008, 13:24
Миналата година, малко преди коледната ваканция, четох в "Хай клуб" едно писмо на 12-годишно момиче, което "преди 2 месеца си хванало гадже на 26. Бил много готин и много го обичала. Но преди две седмици сгазили лука." - правили секс и сега "май била бременна" - повръщане, виене на свят, закъсняване на менструацията... Подписано от: Малка_Сладуранка (аз вече като виждам такива никове след писма, описващи глупост, си правя мнение за човека :-D ).
Та въпросът ми е не само до безотговорието и глупостта на тези к***и, но и до това - нормално ли е да ходиш с 26-годишен (14 год. разлика), с човек, който още няколко години и може да ти е чичо... :shock: Какво според вас намират тези "мъже" в такива лапетии?! Дали е въпрос на интереси и после да се хвалиш, че си спал с 12-13-годишна... Друг пример... една от моето даскало на 13 се хвалеше, че за 4 часа "ходила" с някакъв на 22 и "после го разкарала набързо". :booooomb: Какъв според вас е смисълът на тези тъпи, да не кажа абсурдни, връзки?! Какво печелят децата, а и баткото, от това?! Не е ли хиляди пъти повече за предпочитане да тръгнеш с някой колкото теб или 4 години по-голям (според мен за тийновете това е макс. разлика). Аз като видя някой голям, нищо не си мисля - гледам да си търся хора на моя акъл. Толкова ли тези дечица се мислят за "големи каки", че не могат да си хванат връстник?! И какво по дяволите, защото така и не разбирам, получава големият?! Пък и то от самите думи на момичето, че "много го обичала" се вижда глупостта й - не може ли да се досети, че той я иска само за едно нещо?! Каква любов бе, дявол го взел!!? Разбира се, че той я има само за сексуалния контакт, а тя дори и след "сгазването на лука" не приема нещата насериозно. Било я страх да иде на гинеколог! (Така пишеше.) Щом ще се прави на голяма какЪ, която спи с батковци, трябва като по-голяма и да се престраши и пред гинеколога/-жката.
Сещам се и за още един случай - бях 5 клас и едно момиче от съседната паралелка се събираше заедно със свои съученички с компанийката на 7А (тогава). Това момиче тръгна с един седмокласник. Още в началото на връзката им едно момче от моя клас, което чрез кака си познаваше всички тогавашни седмокласници, и то й каза така: "Ти не знаеш какво иска той от теб, пък и да знаеш, не можеш да му го дадеш по начина, по който той иска. Сестра ми и Б. (на една възраст) са гаджета и това нещо, което Л. ще иска от теб, вече го направиха."
Вие сте. :smt031
Божееее,та аз със вуйчо ми имам 12 години разлика. :?
Ама според мен при такива "тийнове" (щото на 12 не са и тийнове де)не може да има разлика и 4 години.А за повече да не говорим.Как си представяте някоя 12 годишна и един 18 годишен "батко" Та на 12 си още дете.Ти още не си се развил както трябва.
На къде върви този свят? :shock:
LiLGrizzly
02-12-2008, 14:03
marzi ne da go pro4eta cqloto... no do polovinata sam saglasen s teb :-o
awe tva momi4e dobre li e s glavniq kak 6i tragne s 26 godi6en:shock: pri polojenie 4e tq e edva na dvanaise i toi iska samo edno ne6to ot neq. Bahti kurveto i nakraq sama 6i si ](*,) 6tot e mn umna pfff neam dumi prosty прав си ама аз не мога да разбера на тоя 26-годишен не му ли е гадно да ходи с толкова малка камо лик да спи с нея. е тфа ми е мн 4удно щото на 12 си си съвсем дете и той направо си е педофил тогава.
tishomen
02-13-2008, 21:36
малии,тая зелена фея на колко бири е?абаати бъчвата.а сигурно няма и 18г.ПУСИ КЕТ.COOL.
LovePoisoned
02-16-2008, 08:44
И за онази, която била на 12, бащата на новороденото - на 17. И ми разправяше една френдка, понеже аз изтървах новините :oops: , как я питали дали знае що е то кондом. И тя казала "презерваир" ли, нещо такова.. :lol: :lol: :lol: