- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 12-годишна с 26-годишен?!?
Миналата година, малко преди коледната ваканция, четох в "Хай клуб" едно писмо на 12-годишно момиче, което "преди 2 месеца си хванало гадже на 26. Бил много готин и много го обичала. Но преди две седмици сгазили лука." - правили секс и сега "май била бременна" - повръщане, виене на свят, закъсняване на менструацията... Подписано от: Малка_Сладуранка (аз вече като виждам такива никове след писма, описващи глупост, си правя мнение за човека).
Та въпросът ми е не само до безотговорието и глупостта на тези к***и, но и до това - нормално ли е да ходиш с 26-годишен (14 год. разлика), с човек, който още няколко години и може да ти е чичо...Какво според вас намират тези "мъже" в такива лапетии?! Дали е въпрос на интереси и после да се хвалиш, че си спал с 12-13-годишна... Друг пример... една от моето даскало на 13 се хвалеше, че за 4 часа "ходила" с някакъв на 22 и "после го разкарала набързо".
Какъв според вас е смисълът на тези тъпи, да не кажа абсурдни, връзки?! Какво печелят децата, а и баткото, от това?! Не е ли хиляди пъти повече за предпочитане да тръгнеш с някой колкото теб или 4 години по-голям (според мен за тийновете това е макс. разлика). Аз като видя някой голям, нищо не си мисля - гледам да си търся хора на моя акъл. Толкова ли тези дечица се мислят за "големи каки", че не могат да си хванат връстник?! И какво по дяволите, защото така и не разбирам, получава големият?! Пък и то от самите думи на момичето, че "много го обичала" се вижда глупостта й - не може ли да се досети, че той я иска само за едно нещо?! Каква любов бе, дявол го взел!!? Разбира се, че той я има само за сексуалния контакт, а тя дори и след "сгазването на лука" не приема нещата насериозно. Било я страх да иде на гинеколог! (Така пишеше.) Щом ще се прави на голяма какЪ, която спи с батковци, трябва като по-голяма и да се престраши и пред гинеколога/-жката.
Сещам се и за още един случай - бях 5 клас и едно момиче от съседната паралелка се събираше заедно със свои съученички с компанийката на 7А (тогава). Това момиче тръгна с един седмокласник. Още в началото на връзката им едно момче от моя клас, което чрез кака си познаваше всички тогавашни седмокласници, и то й каза така: "Ти не знаеш какво иска той от теб, пък и да знаеш, не можеш да му го дадеш по начина, по който той иска. Сестра ми и Б. (на една възраст) са гаджета и това нещо, което Л. ще иска от теб, вече го направиха."
Вие сте.![]()
Съгласна съм с теб,но ти неможеш да накараш някое 12годишно девойче да те разбере..нека прави каквото е решила,пък последствията няма да си закъснеят![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Стига бе...
Аз още от сега й се заканвам на сестра ми, че направи ли такава глупост лично ще я вкарам в моргата.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Аз съм съгласна,но според мен тия пикли не са виновни,а тъпи.Защо ли?
Ами защото и аз като бях на 12 год. един на 33(колкото майка ми)ми се натискаше,но не съм чак толкова проста да му се вържа.И от тогава се чудя как може да има такива хора.Не смятате ли,че той се пак е по-голям и би трябвало да се усети малко,но и тия пикли са толкова прости,че да им се вържат.
;]
хах ами и аз не виждам смисъл в подобни "връзки", добре би било да приключват само с някое разбито 11-годишно сърце и малко сълзи, но за съжаление този случай не е единственият, в който малко момиче е забременяло от голям мъж. А той пък така заслужава да бъде пребит, че не е истина просто........
SMILE FOR ME NOW
Еми ако баткото е някой по-задръстен и връстничките не му вразват или прото и те са заети с по-големи, тогава той се обръща към малките.
Аз друга причина не виждам защо го правят.
Това е направо ЛУДОСТ.... едно 12-годишно момиче да се хване с 26-годишен.....дори и повече....![]()
![]()
Според мен т.н. батковци си търсят малки момиченца , защото са лесни и глупави, а момичетата си мислят ,че е газарско да ходиш с много по-голям от теб. Аз сам напълно против това! Правила сам доста пъти тази грешка и сега съжалявам ама поне си научих урока.
Неподходящ размер на снимка в подпис!
.::THE_LAST_ANGEL::. , Човек се учи от грешките си...
~LaDy_Dy~ права си ... На мен ми намилаха намилаха точно за това .. ама "Не! Той ме обича" .. и като не ги послушах ...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Закона окачествява това като педофилия и според мен се наказва леко. За подобно извращение- доживотна каторга. Ако изнасилиш дете- директно под ножа![]()
Хубаво, че поне си се разминала без последствия за щастие и че осъзнаваш.
Ама наистина на големия мъж, както и на този твоя "батко", не му е трудно да убеди малкото и неопитно момиче, че я обича, защото тя довчера е обличала кукли и е чела приказки за принцеси, вечна любов и т.н.
На мен при мисълта за такава връзка ми идва да повърна...Каква любов има тук бе?! Какви чисти чувства?! Според мен може да съществуват само м/у връстници и почтивръстници. х)
Това направо е извратено,чиста педофилия.Айде момиченцата млади и глупави ,ама мъже на по 25-30 години да се възползват от тях по такъв начин си е престъпление....ма аз не мога да съдя никой всеки сам си решава
LoVe AnD PaIn-ArEn`T ThEy ThE SaMe?
+1Първоначално написано от pala
![]()
Do you speak Salsa? .......
![]()
![]()
![]()
tva e adsko mezymno i t.n. i t.n. T1pOOOO ............... bojee tiq kyrvi nemat spirka mama im stara ......... ebalo si e maikata ve4e ako ne hodi6 s nqkoi 20 god po golqm ot teq si 2-ra r1ka ... s16to taka i az ne se ebe6 s1s seki sre6tnat .................
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Еее напълно съм съгласна относно тези момиченца на по 12-13.Аз съм на 16,а моят приятел е на 24,но въпреки това се разбираме идеално. Майка ми също много го харесва. Връзката ни за сега е идеална.Предпочитам мъж на около 22-24 години,от колкото тези пишлемета на моята възраст,чието желание е само да се изчукат в някоя тоалетна на квартална дискотЯка и после да се хвалят на фиешън приятелите си.
Ами не,благодаря.
![]()
Т'ва са измислици на малки п*тчици които са комплексирани от нещо и говорят безмислици ...
За съжаление мен не съм убедена, че е само измислица. Като бях малка и мен се опитваше да ме зарибява един на около 30... по-късно се оказа, че една позната е спала с него... Говоря ти точно за около 12-13 годишни...Първоначално написано от Smirnoff
Абе за мен тва си е пълна глупост. Да беее.... обича я... Нея или тва дето й е между краката?!![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
ужасно е да ходиш с някой по-голям от теб с 14 години това си е чиста педофилия!ама иди и го обясни на тея 12-13 годишните за тях е гъзарско да ходят с някой с 10 години по-големи от тях недорасли пикли!и после забременеят и кои им е виновен!няма да се отървем от такива!
![]()
По-добре да изгубиш една минута от живота си от колкото да изгубиш живота си за една минута
Това явление се нарича проява на педофилия! 26 годишен да ходи с 12 годишна.....лично това за мен би било унижение да се мъкна с 12 годишно момиче.Замислете се колко отчаян е бил този човек за да си пробва късмета с дете което още се развива...ПОЗОР!
Абе не е от отчаяние.
Просто е искал да оправи някоя по-набързо и тва е. Не му се е занимавало с мозъчни момичета. Искал е нещо за едното ебане и тва е.
Пълни простаци...
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
На 12 тя не трябва да има връзка, на 12 не трабва да прави секс. на 12 трябва да учи, да си избере школо, в което да кандидатства след някоя и друга година и да се образова.
Ама тов си е тяхна робота все пак. За мен е гнусно!
ако си няма момичета за тази цел, си е точно отчаян, казвам момичета (поне), не децаПървоначално написано от angellove
,
Do you speak Salsa? .......
Като каза, че някаква на 13 ходила 4 часа с някакъв на 22 и го заразяла, автора сам отговори на питането си защо малките ходят със значително по-големи от тях - за да се хвалят на приятелките си и да се правят на вървежни. Хайде сега, всички сме били в пубертета, всички сме видели за какво става въпрос. Лично аз с кеф бих ебал някоя на 15-16, ама някакви на 12-13 - не, мерси, това са пълни тъпотии, пък за някаква връзка не е зле да е поне на 18, че по-малките са много простовати горкичките.![]()
Левски шампион але але!
oh deca... kvo da gi pravish... shtom sega sa takiva kvi li shte gi vurshat sled desetina godini![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...