Влез

View Full Version : Как се запознахте с половинката си?

princesa_viki
02-10-2008, 14:34
Хайде мили влюбени,тук може да разкажете как сте се запознали с половинките си.
Надявам се да не повтарям чужда тема.
Хайде,вие сте :) :-)

miss_ludataa
02-10-2008, 14:37
v daskalo na bunkerite! :lol: :lol: i 4rez ob6ti poznati maa nie v dask si znaem imenaata na vseki bez da se poznavame 8) 8) i togava plamva edna lubov....... :shock: :-) :-) 8)

mimsa_lapetyy
02-10-2008, 14:41
--------->skype<---------- :grin: :grin: :grin: 7 месеца вече заедно.... :-)

butty
02-10-2008, 14:43
Чатехме около 1 седмица в irc. Учехме в едно даскало,и един общ познат ни запозна... :-D

feelthless4o
02-10-2008, 14:47

uJluaHa
Понеже сме в малък град започнахме първо с усмивките и базиците след това официално се запознахме и след не много време вече бяхме заедно :grin:

feelthless4o

:shock: И ние...

princesa_viki
02-10-2008, 14:49
При нас е сложно.Той има братовчедка в моя град.Аз един ден я питах за скайпа му и запонахме да си пишем близо 6 месеца.Бяхме си най-добри приятели,след това той ми призна и така.Виждаме се 3-4 в месеца,може би и повече и сме от 1 година и нещо заедно :)

FENKATAA
02-10-2008, 14:52
Мисля , че бях разказвала някъде, но нямаше точно такава тема в форума :) . Всичко започна от една моя приятелка. Нейния приятел е футболист и един ден аз бях излязла на центъра с нея да се разхождаме и видяхме приятеля и със друг футболист . Аз още от самото начало си го харесах , но не можах да се запозная с него защото те бързаха и останах доста разочарована. Докато един ден попитах приятелката ми дали може Иван( нейния приятел) да ме запознае със момчето с което ги видяхме на центъра и тя почна да ме бъзика . Аз си помислих ,че не му е казала , но на един мач ходихме да ги гледаме и след края на мача те излязоха двамцата и аз цялата се изчервих и те ме запознаха с него . Отначало нищо не стана защото той си имаше приятелка , но после след известно време се видяхме и почнахме да излизаме заедно и така до сега :-)

rashito0o
02-10-2008, 14:52
ммм футболистче...ходехме на негови мачове с приятелки се разховдахме до неговия квартал излизахме с него но аз лично съм нямала контакт понеже съм мн срамежливичко :oops: :oops: и един ден чатих с него по скупе и след 2дена имаха мач и ние ест бехме пак на него и след мача тръгнахме :grin: и сме заедно вече 1година и 3 месеца

FENKATAA
02-10-2008, 14:54
angel_whit_devil_suol :D ебаси съвпадението :grin: :)

rashito0o
02-10-2008, 14:56
:D :D :D :D :D :D :D се едно сме се наговорили

alehole
02-10-2008, 14:58
flirt4e :)

FENKATAA
02-10-2008, 15:00
абсолютно :D 8-)

rashito0o
02-10-2008, 15:01
е мойта история е къде къде по дълга ама да не се впускам ф подробности че съм се карала с др момичета за него и т.н накратко е тфа :D :D :D :D :razz: :razz: :razz:

donkihot
02-10-2008, 15:02
моята история е малко ску4на ама карай...На 30 юни един фр си празнуваше рд то...моя приятел и аз се знаехме ама не сме си общували и май4е не се бяхме запознавали ама той е от компанията на рожденника и се запознахме...аз тогава страдах по една несподелана любов и там вси4ки ме успокояваха а моя приятел беще скъсал с гаджето си,която впро4ем е моя враг и като танцувахме с него го попитах така и така ходите ли и тои каза 4е за неговва радост не...мн се изкефих...но н6 пове4е...после той и аз имахме мн гаджета...и един ден на 21 декември 2007 отидохме на дискотека с кака ми и той беще там и ми разправаше,4е само ме гледал да танцуваме ама аз все съм го отбягвала...а то стана така 4е сестра ми все се навърташе и не можех да ида да денсам с него и когато я изгоних отидох при него и цяла ве4ер мн страстни танци и изведнъж ме целуна...мн сладка целувка беше,но се дръпна и аз си викам'лелел...ся сиг е било грешка' после отидохме до вц и там се целувахме,но аз не смеех да го питам само за дисккотеката ли е...една седмица се срещахме по кафетата и той все ме цункаше по бузките и мойте фр мн се кефеха а аз бях ж невидение и един мой фр говори с него и така ме поокани на кафе и така станаха н6...ина4е от дискотеката до кафето ни мн си бяхме 4атили за тези целувки...и ся сме месец и н6 заедно и съм мн щастлива

FENKATAA
02-10-2008, 15:04
:D :D и аз бях така докато се "докопам" :D :grin: до него и все още доста го ревнувам :-o особено сега като не ми е подръка :-o ама какво да се прай :)

rashito0o
02-10-2008, 15:07
ахаха аз с моя съм в едно училище на 1 етаж и само да напрай нещо идфат и ми казват :D

darla
02-10-2008, 15:10
уф ми много е дълга изстрията и е пълна с препядствия и премеждия,ама наи-наи-накратко-обща позната ме заведе в нейния град на дискотека една ве4ер и там се запознах с него...в последствие се преместих при него и ве4е 2год сме щастливи и се оби4аме все пове4е с всеки изминал ден. :grin:

FENKATAA
02-10-2008, 15:15
ахаха аз с моя съм в едно училище на 1 етаж и само да напрай нещо идфат и ми казват :D
хах това е хубаво ние с моя имаме две години разлика и няма как да разбирам ако хойка особено при тея подготвителни лагери и простотии . Пък няма как да питам някой от отбора му тее се прикриват взаимно мръсниците :D :-D
ПП: За сега не ми е давал поводи да мисля че ми изневерява ама кой знае :-o

LadyDy
02-10-2008, 15:24
flirt4e.com В търсачката бях избрала да търси само софиянци, на 16, със снимка. :-D Гледам профилите аз и попадам на едно момчеее, което ми взе погледа...Щракнах да му видя профила и гледам :shock: Пловдив.....Ама направо се чудя как спах после, след като го видях... Последва коментарче, после лично съобщение, размяна на скайп....и така.. :-D :-D :-) :-)

MartyParty
02-10-2008, 15:24
Ами той е от бившия клас на братчедката и са най-добри приятели.Аз постоянно се оплаквах,че съм сама и само и мрънках по скайпа,а той през това време правел същото.И тя се ядоса един ден и му даде e-mail-а ми да си мрънкаме един на друг,та ние взехме че се харесахме. :lol: Обаче аз 3 месеца на недостърна му се правех(щото бях доста зле) и после се зехме :lol: :-) та вече 1 година ядеме пиеме и се веселиме :smt057 :smt058 :smt035 :smt002 :smt002 :smt002

vvaann44eettoo
02-10-2008, 15:39
emi nie po mirk vidqhme se i taka,ve4e hodim 1 god i 6 meseca

princesa_viki
02-10-2008, 15:45
Да не става дума за едно и също момче :D (шегувам се ) :)

Manenkoto
02-10-2008, 15:46
Feelthless]

:shock: И ние...

и ние така 8) ама имахме един период в който не бяхме заедно може би беше 1 месец а може би и по малко

DiVa_SaMoDiVa
02-10-2008, 16:05
emi nie po mirk vidqhme se i taka,ve4e hodim 1 god i 6 meseca

и ние и ние
:) отначалото бяха само бъзици и се оказа,че учиме в едно и също училище,но понеже той беше много "редовен" и затова никога не се бяхме виждали в даскалото :-D после случайно се засичахме по кафетата и само на здрасти.Мина половин година и тогава станаха нещата.Заедно сме 1 година и няколко месеца вече :)

Undying
02-10-2008, 16:05
В една онлайн игра,писахме си един месец,видяхме се и така... :-D

FENKATAA
02-10-2008, 17:04
:D мисля ,че няма опасност да става въпрос за един и същи човек тя до колкото знам е от Бургас и сигурно приятеля и играе в някой отбор в Бургас . Аз съм от София и приятеля ми играе в столичен отбор :D

koalka
02-10-2008, 17:05
В интернет, в подробности няма да разправям.

angel_love_
02-10-2008, 17:35
ми той ме намери в aha.bg писа ми от там скайпа после ,аз тогава точно си харесвах едно момченце (футболист :D ) и той се оказа , че играе в същия отбор ...от там си мислех ,че ако съм фр. с него ще се докопам до другия ама то как стана 2-3 седмици си писахме после се видяхмее и сега сме си мн щастливи заедно ...съдба какво да се прави.... аа тази тема зе да става малко като фен клуб за футболисти :D

MoOnLiGhT_ShAdOw
02-10-2008, 17:47
Най-добрата ми приятелка ходеше около 2 седмици с него... Нямах възможност още тогава да се запозная с него, защото докато станаха нещата, и свършиха. След месец и половина ми пуснаха Интернет и у нас и му се включих по irc. Доколкото си спомням, май първоначалната идея беше да сме си само близки познати и някой ден да се запозная с компанията му, защото винаги са ми били интересно хората в нея (падат си малко много метъли, а аз като малките момиченца, дотогава и не общувала с такива екземпляри много-много, се залепих за непознатото :-D ). Ама стана така, че ме заинтригува от малко с неговото чувство за хумор, с начина, по който винаги можеше да ме разсее, също и с красивите си очи и хубавата си дълга кестенява коса... :oops: След 4 месеца най-сетне и двамата се осъзнахме - аз спрях да се притеснявам толкова, а той взе, че ми даде шанс и така... :-)

OtherDimension
02-10-2008, 17:49
80 процента са се запознали в скайп .. как стават тия работи??

D@rk_AnGeL
02-10-2008, 17:49
az se zapoznah s mom4eto koeto haresvam(no skoro moje da trugnem...).ta toi si mie6e kolata i be6e celiqt mokur..az minavah po tqhnata ulica i si hvurlihme pogledi.na men toi mn mi dopadna...kazah na moqta priqtelka i tq ni zapozna..(az 6tqh pri vsi4ki slu4ai da se zapoznaq s nego.ne sam karala priqtelkata mi da me zapoznae...no poneje znae 4e i dvmata sme sramejlivi ni zapozna......)

radito
02-10-2008, 17:57
в Планета :grin:

Serseri91
02-10-2008, 18:08
По скайп,тя ме беше 0бъркала с един друг,и викам сигурна ли си че съм аз,и тя да бе ти си... :-D и нали п0сле са разбра че е сбъркала,та реших да са направя на гЪзар и да я зарибя,и са видяхме ии луб0ф 0т пръв п0глед,п0сле п0чнах да мисля все п0-чест0 за нея и така,на 14ти правим 1 месец :-)

Na7a6a
02-10-2008, 18:18
Ами накратко казано имахме общи приятели и се запознахме някъде...август 2006та. Първото, което си помислих за него беше "Оф тоя изглежда ебати нафукания" :-D И 8 месеца по-късно тръгнахме..божа работа и вече 10 месеца :)

zabludenata
02-10-2008, 18:20
в една дискотека

kifla
02-10-2008, 18:25
Ние с моето мило се запознахме случайно в чата ..аз му се включих да го питам за едно момиче дали наистина ходи с нея ,после продължихме да си пишем близо два месеца илизахме няколко пъти чисто приятелски и накрая тръгнахме :-D

angel_love_
02-10-2008, 18:30
80 процента са се запознали в скайп .. как стават тия работи?? какво странно намираш все пак интернета си е световна сила ненамирам нищо ненормално в това, намираш човек опознаваш излизате на 1-2 срещи ... нали знаеш любовта непита,а връхлита 8)

sweet_sorcerer
02-10-2008, 18:31
Ам ние се познаваме от малки, доста време бяхме само фр, даже по едно време се марзихме... :D :D Ама както казват м/у любовта и омразата границата е тънка....Сега сме си заедно вече 4 месеца... :grin: :grin: :grin:

poltergais
02-10-2008, 18:51
Честно казано моята половинка ме намери... :) :) :)
Ето как се случи всичко, по миналото лято бях при братовчедка ми която и е приателка и съученичка. Случайно сегашната ми приателка търсеше брачедката в скаипа тя беше излезнала из града и си поговорихме мъничко. След разговора ни после не си бяхме писали, месец по късно тя е поискала скайпа ми за да си пишем... Е намери ме от начало ми беше само ей така и в продължение на 6 месеца си станахме BEST FRENDS EVER и краят на миналата зимна ваканция и признах,че си я харесвам...Тя сподели същото че тя ме харесвала е няколко дни по късно тръгнахме и ЛЮБОВТА НИ ПРОДЪЛЖАВА ВЕЧЕ ГОДИНА И СЛЕД ДВА ДНИ ЕДИН МЕСЕЦ.
:-) :-) :-)

Spider4eto
02-11-2008, 08:45
ми доста странно но не помна момент в който аз казвам аз съм цветии т.н. спомням си че почна да излиза с мойта компания и даже в началото много ме дразнеше и само като го видех и оо не пак ли тоя. Но след една година съвсем неочаквано тръгнахме и си ходим вече 7 месеца :D ама то си има два вида любов от пръв поглед и от стотния 8-)

lussi
02-11-2008, 10:16
Na edin rojden den

rashito0o
02-11-2008, 18:19
:D мисля ,че няма опасност да става въпрос за един и същи човек тя до колкото знам е от Бургас и сигурно приятеля и играе в някой отбор в Бургас . Аз съм от София и приятеля ми играе в столичен отбор :D

С СиГоРноСт не Са 1 И Същи ЧоВеК Даже не СъМ оТ БуРгаС Ми МалКо По Към ТуРциЯ В ЦареВо :) :grin:

prettyIdeath
02-11-2008, 19:27
Седя си аз 1-ви час в едно кафе с още несъбудили се съученички и си лафим спокйно за предстоящия гаден ден...
И в този момент гледам едно момче влиза, с една прекрасна усмивка и толкова народ втренчен в него. И аз -> :shock: : "Леле, този е много готин"
и съученичката ми казва че ще идва в нашия клас .И аз -> :grin:
И после 1-вия път когато ми каза че ме обича беше .. още почти не се познавахме .. когато нямаше цигари а аз имах .. И му дадах и той ми каза че ме обича... :-D
След време като се премести в нашия клас аз най-нахално го дръпнах за блузата и го целунах.. ии... :-) вече почти една година се търпим :)

[B]a[N]D[i]T[k]a
02-11-2008, 19:52
дълга история.. познавах един от неговия клас които миналата година помолих да ми даде някои друг скаип на някои от неговия клас и тои ми даде няколко и единия беше на моя :) чатихме си ала бала тои ме разбрал коя съм и така та значи от общ познат се знаем :Р

pepita87
02-11-2008, 19:59
Ммм...бяхме се виждали,преди много години...бях с една приятелка,отивахме на реката да се къпем(на село) :grin: :D и по път го сре6тнах с един негов приятел...избазиках се не6то с тях...не ми направи никакво впечатление...но аз на него да...Тогава аз си имах приятел и не ходех често в този град...Миналата година,такмо се разделихме с Въпросното момче,с което ходех и както си седях с ностната кърпи4ка и с размазана спирала пред компа...се появи в чата ТОЙ...и така той не беШе тогава в България,почнахме да си чатим,в последствие се видяхме :-) ,една година изкарахме в дълги но6ти по Skype...караШе ме да отида при него..но не се чуствах готова,но това лято се реших...Вече сме заедно,обичаме се,всичко е приказка,която не искам да свършва :)

skatemore
02-11-2008, 20:00
аз и бех фърлил око , обаче отначало нарочно я дразнех и я гаврех и и зех скайп и номера и тя неможа да се примири с тва че къв съм аз да я гавря и смс-и денонощно. хойхме на кафе 3 пъти и на 3-тия път стана и тъй .. аз съм човек с подход 8-)

FuckTheDreams
02-11-2008, 20:36
Ние се запознахме по много странен начин..
Тука в комплекса в който живея миналата пролет имаше бласкащи колички,гондола такива работи..И един ден се уговарях с един мой,както и негов приятел да отидем на гондолата и така дойде и приятеля ми с него..И оттам се запознахме,започнахме да си пишем в Скайп все повече и повече..В даскало се гушкахме непракаснато :grin: ии на 23 юни 2007 тръгнахме.. Та ако не беше дошла тази гондола сигурно нямаше да се познаваме.. :) Вече сме заедно почти 8 месеца :) :-)

sWeeT_eLichkA
02-11-2008, 20:48
skype :-D а живеем в един квартал (почти съседни входове) учим в едно училище ходим в една и съща дискотека .. :-o :grin: :grin: :grin:

w0sh
02-11-2008, 20:49
Блъснах я с велосипеда.
:D

fifi_friend
02-12-2008, 11:11
Ами той е брат на най-добрия ми приятел. Разхождахме се из парка на центъра на Пловдив и ... нелепо е... скъса ми обувката.. и седнах на една пейка. Вече беше станало късно и бяха пуснали прословутите пеещи фонтни ( дето въобще не ряботят) и се отразяваха светлините от него ( а аз тогава още се занимавах с проклетата обувка.... :-x ) и пуснаха песента от " Титаник" ... абе като по поръчка. Тогава аз адски бясна зарязах тъпите обувки до пейката, вдигнах очи и... осъзнах че съм влюбена... :razz: .... откачена работа.... Накратко - скъсах си обувката и тогава го видях за първи път като момче, а не като приятел :razz: :razz: :razz:

prettyIdeath
02-12-2008, 11:41
Блъснах я с велосипеда.
:D

Тя сега ти го връща тъпкано :D

krem4et0
02-12-2008, 14:57
Защо отричате силата на нета? Аз в IRC се запознах с мъжа и сме заедно близо 3 години и половина....

Radeto_
02-12-2008, 16:24
asl.bg - видях снимката му там - по принцип никога не пиша на непознати, но си казах, че такъв сладур не може да остане без коментар - написах послание, той го прочете и поиска скайп.Последваха 5-6мес скайп(той беше в Англия тогава) и когато се върна дойде да се видим (той е от друг град) и така стана всичко :-)

ofyes
02-12-2008, 20:00
Защо отричате силата на нета? Аз в IRC се запознах с мъжа и сме заедно близо 3 години и половина....

дам, аз също 8) само че година и малко :-P

acidburn1
02-12-2008, 22:31
Вечерта на нова година се запознахме , не си говорихме през цялата вечер...на сутринта вече бяхме заедно...и ... беше уникално... но ... приказката свърши :cry:

Wrathchild
02-13-2008, 04:16
Съдбатя ни събра... :D Най-вече една позната, която ме замъкна...
И първите 3-4 месеца много се мразехме с него...

MaichetoOo
02-13-2008, 05:18
в даскало,правеше доста смешни неща за да го забележа :-D

sentient_
02-13-2008, 05:23
Ми аз ходех с негов приятел и отначало го знаех само в ирк и като си спомня мно се дразнехме двамата се се нареждахме, докато един ден бившия ми приятел го извика с нас на кафе и от там пламна голямата любов, после се видяхме само двамата насаме аз скъсах с бившия тои с бившата си и така :D

mumiikataa
02-13-2008, 05:47
в даскало.преди малко повече от месец.не го познавах,но една приятелка ме помоли да го поканя на РД-то и аз се съгласих.дойдоха до мойта стая и се запознахме...ходиме от скоро,ама сама ми беше по-добре и знам ли кво ше ми хрумне ....

hahavteen
02-13-2008, 12:03
Пред една дискотека.Братов4ед е на една позната и тя го помоли да ни закара до нас защото нямаше кой да ни прибере със сестра ми.Той ми поиска телефона и така...

alex4o
02-13-2008, 12:04
миии в един сайт за запознанства ии после всичко тръгна по водичка и такаа вече 1 годинка и 3 месеца :P :P :smt060 :smt060 :smt060

nPocTo_a3
02-13-2008, 12:09
миии в един сайт за запознанства ии после всичко тръгна по водичка и такаа вече 1 годинка и 3 месеца :P :P :smt060 :smt060 :smt060 E водичката беше бурна, но ние се справихме заедно. Нашата лодка е прекрасна и само за нас 2мата :ПпП

hooliganka89
02-13-2008, 12:24
Боже колко много връзки са започнали от интернет,много странно за мен,аз не бих се занимавала с човек от интернет имам предрасадаци за това.
С моя приятел се запознах едно лято на село :oops: :oops: Беше си дошал от Германия и баща му е от моето село и той дойде да го види и така,тогава бях само на 13 ама той не ме искаше :lol: После на 16 пак го исках ама той пак не ме искаше и вече когато станах на 17 той почна да ме иска,ама аз го рязах рязах(за отмащение,да види колко е хубаво)ама накрая пак се сабрахме :-)

sweety_blondy
02-13-2008, 19:08
pisahme si okolo 1 god v chata , izlqzoxme na sreshta,haresahme se i taka