View Full Version : АНКЕТЧИЦА-ЗА МОМИЧЕТАТА
FENKATAA
02-10-2008, 15:48
за мен футболист защото приятеля ми е футболист пък и винаги съм имала симпатии към тях :)
DeVoi4eTo
02-10-2008, 15:53
ахах бих ги подредила..баскетболист музикант футболист :D
Anna5339
02-10-2008, 15:55
Определено музиканти!!!
Аз уча в музикално училище и с колегите е най-весело!
Пък и китаристите и пианистите да ви кажа имат доста плюсове.
Пръстите са им по-дълги и правят направо чудеса с тях!!! 8) 8) 8) :-)
принципно от тук изброениете баскетболист но само по външен вид,ако има нещо като повече от няколко мозъчни клетки става....
са не искам никой да обида но според мене футболистите нямат акЪл в главата заради многобройните удари по главата от топката(клинично доказано е че след удар по главата умират мозъчни клетки) + това всички футболисти са адски нахакани и си мислят че светът е под краката им....
принципно ако трябва да си избирам мъж спортист ще си избера волейболист или плувец....
мое мнение и не целя да обидя никой!!! :)
Аз съм баскетболист ..... не че се обиждам има и такива които са много тъпи но не сички са така .....
ами на първо място нз кой тип бих поставила,но знам кой ще поставя на последно-футболист! :P Нека моми4етата,който ходят с футболисти да не ме упрекват0в крайна сметка всеки има вкус и мнение,но въпреки 4е според статистиката футболистите са богати и глупави-лесна пля4ка за всяка жена,мен не ме кефи някак си да съм с тъпанар....ли4но мое мнение,футболисти,също не се обиждайте,ама аз ви сравнявам с бор4етата.
angel_love_
02-10-2008, 15:59
ее сега тука няма какво да се лъжем футболистите винаги са ми били слабост едно от бившите беше футболист ,а и сегашното мило ... абее сладури са си имам големо симпатии към тях ... :P 8)
Баскетболистите винаги са ми били слабост.
_summer_girl_
02-10-2008, 16:11
футболисти и след тва баскетболисти
sh3_1s_7h3_0n3
02-10-2008, 16:12
Музикантите имат нежни и романтични души... за това ги харесвам най-много. Винаги са ми били и ще си ми останат слабост. :)
Иначе ми допадат и баскетбудалисти, но може би по-скоро заради самия спорт, който практикуват. Нямам кой знае какви впечатления от баскетболисти. :)
За футболистите пък мисля, че са женкари. :)
за мен футболист защото приятеля ми е футболист пък и винаги съм имала симпатии към тях :)
И аз :grin: Пък и като цяло футболистите най ме привличат физичеки. Телата им са много добре оформени, релефни такива :grin: :grin: .
trittico
02-10-2008, 16:19
абсолютно съм съгласна 8-)
FENKATAA
02-10-2008, 16:21
според мен зависи от човека примерно моя приятел е футболист , но това не значи ,че е прост или нещо подобно напротив освен ,че тренира ( не играе в някой малък клуб ) и следва и съм далеч от мисълта, че се надува ако се надуваше едва ли би тръгнал точно с мен :)
анонимка
02-10-2008, 16:27
Музикант :-({|=
nevinen_AngEl
02-10-2008, 16:28
Баскетболистите са много секси :P иначе и футболистите и мукантите не са лоши зависи от момчето лично аз обичам да имат силни ръце просто ме кефи да ме обгръщат със силните си ръце адски е възбуждащо :oops: :P :P
besnicataa
02-10-2008, 16:28
футболисти и след тва баскетболисти
LadY_AnonYmitY
02-10-2008, 16:37
Приятелят ми е музикант ,аз също от части :) Допадаме си точно заради влечението към музиката!Лично аз си падам по музиканти-метъли ,с дълги коси :) :smt002
VilleBaby
02-10-2008, 16:38
баскетболистите са яки защото са високи 8) футболистите са ужасно сладки и повечето имат яки тела(приятелят ми е футболист),но аз съм за музикантите! ох леле мн ме кефят :P
SilverAngel
02-10-2008, 16:40
Приятеля ми е бивш футболист, аз съм музикантка, свиря на пиано и пея, и също така играя баскетбол. Бих казала че и 3та типа са ми симпатични :)
LipSoFAnAnGel
02-10-2008, 16:41
Избрах баскетболист.....Много ми харесват баскетболистите.............Ког то има мачове в моя град не ги изпускам....Баскетболистите са ми слабост както и самата игра .Обожавам я
CataclysmicAbyss
02-10-2008, 16:44
Музикантите имат нежни и романтични души... за това ги харесвам най-много.
ммм...да :mrgreen:
Insatiable
02-10-2008, 16:51
Може би баскетболисти, макар че не харесвам баскетбола като спорт. Футболистчетата са много глупави. Музиканти... де да знам не бих отказала 8-)
devil_feel_f
02-10-2008, 17:59
Футболист.Не знам защо,ама все на такива се натъквам. :)
BrokenHeart
02-10-2008, 18:06
еми от тия само с футболисти съм имала връзки..за тва за тях гласувам..Има големи сладури 8-) :-)
sweet_sorcerer
02-10-2008, 18:09
Футболисти или музиканти....не че и на баскетболистите бих отказала... :P :oops: :oops: :P
пффф най хубу каратисти...ама ударите в главата са повече от при футбола...дз футболистите са идиоти...а музикантите били нежни души...някой зъл метъл да видим колко е нежен...
мъжко съм просто изказвам мнение (предимно флуудя :grin: )
Dark_Angel_F
02-10-2008, 18:19
Според мен темата не струва ( нищо лично към авторката) просто са дадени само 3 типа момчета , , а са много повече от това ! Аз съм за каратисти :grin: :grin: :grin: ( моя и аз сме каратисти)
zabludenata
02-10-2008, 18:21
футболисти мн ясно
blackfate
02-10-2008, 18:23
музикант музикант... особенно от някоя рок или метъл група ... :smt049
suunlight
02-10-2008, 18:27
1-во място за музикантите
2-ро място за баскетболистите ..
От класацията изпадат :
- футболиситите ( просто аман от, самочувствието им ) не всички са такива, но все пак отпадат !
Общо взето все ми е тая 8-) Не избирам човека до себе си по спорт или или хоби :D Но като се позамисля за тея трите типа....баскетболисти-високи са,а аз харесвам високи :P Музиканти също ок,харесвам музиката :-D А футболистите-нещо не ме влекат,както казват някои,наистина повечето са надути и най-лошото-прости ... :D
Dark_Angel_F
02-10-2008, 18:40
m00rnInGstaR]1-во място за музикантите
2-ро място за баскетболистите ..
От класацията изпадат :
- футболиситите ( просто аман от, самочувствието им ) не всички са такива, но все пак отпадат !
Ако трябва да говоря за тези , които са в калсацията ( макр че хич не ми се нрави ) и аз бих ги класарала така , макар че не е важно какъв е ( музикант , плувец , художник и т.н) а какво е вътре...
Аз предпочитам футболисти!Даже пича дето съм си харесала играе футбол!О напраВо се разтапям по него,но даскалицата по рисуване само вика : ''Момичета знайте си цената!Махнете ги тия футболисти!''
Направо ме убива,но е много добра!Та отклоних се от темата!Извинявайте!!Ма Си е за рев само ако ми падне!
FENKATAA
02-10-2008, 18:52
за футболистите бих искала да допълня ,че от футболист до футболист има огромна разлика :) те са няколко вида ако мога да ги разделя има някои които просто тренират футбол , но това не значи ,че са футболисти има други които използват самата думата футболист за да се правят на гъзари ,а всъшност ако ги накараш да изиграят някой мач ще бягат като куци коне подир топката и като я стигнат ще се пазят да не ги опари . Колкото до професионалните футболисти мисля, че прекалено много внимание им се обръща от медиите които за една тяхна изцепка я преувеличават стократно така ,че разграничавайте футболист от футболист :)
blueeyess-
02-10-2008, 19:10
Повечето ми са били футболисти :razz:
Според мен темата не струва ( нищо лично към авторката) просто са дадени само 3 типа момчета , , а са много повече от това ! Аз съм за каратисти :grin: :grin: :grin: ( моя и аз сме каратисти) АВТОРЪТ СЪМ АЗ :D
Dark_Angel_F
02-10-2008, 19:19
Според мен темата не струва ( нищо лично към авторката) просто са дадени само 3 типа момчета , , а са много повече от това ! Аз съм за каратисти :grin: :grin: :grin: ( моя и аз сме каратисти) АВТОРЪТ СЪМ АЗ :D
Упссссссссс съжелявам ... Нещо съм се объркала :oops:
pitan4icata
02-10-2008, 19:59
za men e tapo po tva da opredelq6 tipaja mom4e.. no vse pak futbolisti,moje bi 6toto moq e futbolist a i kato sport nai mi dopada futbola.
No naistina tva kavo trenira e edno ot poslednite ne6ta koito sam gledala v mom4etata
juchoche
02-10-2008, 21:16
emi li4no az mn se zahva6tam s futbolisti ama sa mn typi par4eta pove4eto .. a basketbolistite i sa mnogo nesarazmerni po4eto kato stylbove sa visoki :D :D :D :D
Sexy_energy
02-11-2008, 21:58
Баскетболистчета , моито мило навремето играеше баскетбол!!! Пак и не само затва ми харесват !!! :D
psychopath
02-11-2008, 23:39
Аз съм бивш футболист , настоящ музикант...
От футбола не съм станал по-надут или по-тъп..
Е да имах ръста на Никола Жигич и да играех предимно с глава ..то от ударите са щели да умрат доста мои клетки /както вие се изразихте/
marina star
02-12-2008, 03:49
4ovek ne se opredelq sprqmo hobitata si,vapreki 4e naistina mom4etata sportisti sa mnpo otgovorni vazpitani i seriozni,no az glasuvah za muzikanti za6toto sa po duhoviti otneseni santimentalni
snow__queen
02-12-2008, 04:34
Като баскетболистка гласувам за баскетболистите :Р :)
MoOnLiGhT_ShAdOw
02-12-2008, 05:23
Музикант... :smt007
Но бих предпочела по-скоро някой, за който музиката е по-скоро хоби, а не основно занимание. По-скоро любител. Господата от блек и дет метъл групите май малко не биха ми се понравили толкова... :?
Спомням си първия път, когато видях приятеля ми с китара в ръце - цялата изтръпнах само при гледката, имах чувството, че ако се загледам повече от няколко части от секундата в него, ще се зазяпам глупаво в него... :smt055
pepelq6kaaa
02-12-2008, 06:36
oooooooo za men sa futbolistite :grin: :grin: :grin:
Баскетболист мн ясно :grin:
oposum4eto
02-12-2008, 09:05
нека си призная :oops: футболистите са си ми слабост,не че всеки футболист е красавец,но с тези мускули,тези потни телца... :oops:
stealthyGirl
02-12-2008, 09:20
Мусколест музикант с талант. 8)
мм.. така е най-добре :D
затрудних се :-o музикантът го изключвам въобще от класацията... футболист или баскетболист... не харесвам баскета, ама там момчетата са високи и мускулести, с което си ловят бонусчета :-) обаче повече разбирам от футбол и ми е кеф да гледам... ух, не знам, едно от двете е :P
bEbKaAa~*
02-12-2008, 21:01
мии и аз се колебая между баскетболисти и музиканти :-) :) ама футболисти-в никакъв случай :?
em moq e kato e kick boxior aaaaa
neka sq da si gi nadhvalvame :-D :-D :-D :-D
:) nai bi mi podhojdal ( po harakter) muzikant, no v dr otno6enia ne 4ak tolkova :?
Ами...футболист,музикант,ба кетболист...футболистите са мнооого сладки...и с хубави тела! :oops: :-P :oops: :oops:
&ILoveU2
02-14-2008, 16:36
Определено баскетболисти. Обожавам високи мъже :smt007 :smt007 :smt007 Но все пак не е от такова значение :)
mravu4kata
02-14-2008, 16:45
Музиканти и баскетболисти. :oops:
FaHrEnHeit
02-14-2008, 16:50
Вече темите толкова се изчерпиха, че се чудите колко по тъпи да измисляте.
&ILoveU2
02-14-2008, 17:07
ми измисли нещо ти бе
lucifer_fan
02-14-2008, 17:25
Аз може би ще ги подредя:футболист,музикант ,баскетболист...А даже и аз не знам защо :D
&ILoveU2
02-14-2008, 17:26
Аз може би ще ги подредя:футболист,музикант ,баскетболист...А даже и аз не знам защо :D
а да ги изредиш :D :razz: :D
FaHrEnHeit
02-14-2008, 18:38
ми измисли нещо ти бе
Проблема е че ако пусна тема едва ли ще се намери някой достатъчно компетентен,за да даде смислен отговор с изключение на 10-тина юзъра.. и ти не си от тях ;>
charlotte
02-14-2008, 18:54
Музиканти,въпреки уникалната ми мания по футбола...Знам си че футболистите са тъпи...а аз тъпи мъже мразя...Както и да е...харесвам най-много музиканти-футболни фенове :grin:
&ILoveU2
02-14-2008, 19:00
ми измисли нещо ти бе
Проблема е че ако пусна тема едва ли ще се намери някой достатъчно компетентен,за да даде смислен отговор с изключение на 10-тина юзъра.. и ти не си от тях ;>
Добре съжалявам много, че не съм ти на нивото. Като не ти харесват темите пусни ти някоя пък кой знае може и да излезе нещо. Само се оплакваш
FaHrEnHeit
02-14-2008, 20:12
ми измисли нещо ти бе
Добре съжалявам много, че не съм ти на нивото. Като не ти харесват темите пусни ти някоя пък кой знае може и да излезе нещо. Само се оплакваш
Не го приемай вътрешно, просто си казвам мнението.Съжалявам ако съм те обидил :oops:
&ILoveU2
02-14-2008, 20:23
Хах споко бе аз не се обиждам. Ако взимах навътре всичко, което ми казваха тука, щях да съм много зле. Повечето хора имат много грешно мнение. Наричали са ме курва, а бях девствена тогава :D :D :D
Futbolis4o
02-24-2008, 14:20
принципно от тук изброениете баскетболист но само по външен вид,ако има нещо като повече от няколко мозъчни клетки става....
са не искам никой да обида но според мене футболистите нямат акЪл в главата заради многобройните удари по главата от топката(клинично доказано е че след удар по главата умират мозъчни клетки) + това всички футболисти са адски нахакани и си мислят че светът е под краката им....
принципно ако трябва да си избирам мъж спортист ще си избера волейболист или плувец....
да ама аз пак си изкарвам 6тици в даскало и съм си все така умен :P :P
баскетболисти някак си са по секси и мн по хубавки телца имат а и са високи което о6те пове4е ми харесва
macka123
02-24-2008, 15:02
Баскетболист на 1 място
Музикант на второ
и Футболист не на трето а на последно място
Чудиш се кво да запишеш ли 8-)
Иначе аз лих предхочела китарист =p
futbolist4eta :):) be moito mom4e e futbolist i nikak ne e glupav (ne go kazvam 6toto hodq s nego, naistina si e umen :P ) i mn si go obi4am.... a samiq sport mn me kefi :grin:
Като че ли баскетболистите като ги гледаш как играят изглеждат по-секси(поне за мен) , но и футболисти и баскетболисти 8-) .
tItEufFf
02-24-2008, 16:14
Баскетболистите са ми слабост .. само като ги видя и изперквам :grin:
led_i_ogyn
02-24-2008, 16:48
абсолютно съм съгласна 8-)
И аз.. :)
princesa_viki
02-24-2008, 16:50
Музикант. 8)
sexy&crazy
02-24-2008, 17:06
e sa moito gadje e futbolist4e i te uverqvam ima si dostata4no moza4ni kletki v glavata i sq po temata padam si poev4e po futbolistite posle basketbolistite a muzikantite ne vlizat v klasaciqata
Ми то май вече всяко второ момче е футболист.Нямам претенций :-)
Vip_Kuchka
02-24-2008, 20:01
em 4estno kazano kato gl nai mn haresfani sa futbolist4etata ... :? pfff az puk izob6to en si padam po takia si4kite sa mi nekfi ednakfi i super ograni4eni fashion4eta ... nqmam ni6to protif de ama da ne se zanimaams takia .. :D po4ti si4kite sa nekfi tupanari Pak kazvam PO4tI ima i svestni ama tfa e mn rqdko :D