- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- АНКЕТЧИЦА-ЗА МОМИЧЕТАТА
Я КАЖЕТЕ![]()
за мен футболист защото приятеля ми е футболист пък и винаги съм имала симпатии към тях![]()
No martini .. no party..
ахах бих ги подредила..баскетболист музикант футболист![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
принципно от тук изброениете баскетболист но само по външен вид,ако има нещо като повече от няколко мозъчни клетки става....
са не искам никой да обида но според мене футболистите нямат акЪл в главата заради многобройните удари по главата от топката(клинично доказано е че след удар по главата умират мозъчни клетки) + това всички футболисти са адски нахакани и си мислят че светът е под краката им....
принципно ако трябва да си избирам мъж спортист ще си избера волейболист или плувец....
мое мнение и не целя да обидя никой!!!![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Музикант.![]()
Аз съм баскетболист ..... не че се обиждам има и такива които са много тъпи но не сички са така .....
ами на първо място нз кой тип бих поставила,но знам кой ще поставя на последно-футболист! :P Нека моми4етата,който ходят с футболисти да не ме упрекват0в крайна сметка всеки има вкус и мнение,но въпреки 4е според статистиката футболистите са богати и глупави-лесна пля4ка за всяка жена,мен не ме кефи някак си да съм с тъпанар....ли4но мое мнение,футболисти,също не се обиждайте,ама аз ви сравнявам с бор4етата.
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
ее сега тука няма какво да се лъжем футболистите винаги са ми били слабост едно от бившите беше футболист ,а и сегашното мило ... абее сладури са си имам големо симпатии към тях ... :P![]()
Баскетболистите винаги са ми били слабост.
футболисти и след тва баскетболисти
Love is Rare, Life is Strange, Nothing.....Last and People Change
Музикантите имат нежни и романтични души... за това ги харесвам най-много. Винаги са ми били и ще си ми останат слабост.![]()
Иначе ми допадат и баскетбудалисти, но може би по-скоро заради самия спорт, който практикуват. Нямам кой знае какви впечатления от баскетболисти.![]()
За футболистите пък мисля, че са женкари.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
И азПървоначално написано от FENKATAA
Пък и като цяло футболистите най ме привличат физичеки. Телата им са много добре оформени, релефни такива
![]()
.
абсолютно съм съгласнаПървоначално написано от DeVoi4eTo
![]()
според мен зависи от човека примерно моя приятел е футболист , но това не значи ,че е прост или нещо подобно напротив освен ,че тренира ( не играе в някой малък клуб ) и следва и съм далеч от мисълта, че се надува ако се надуваше едва ли би тръгнал точно с мен![]()
No martini .. no party..
Музикант![]()
Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика
Баскетболистите са много секси :P иначе и футболистите и мукантите не са лоши зависи от момчето лично аз обичам да имат силни ръце просто ме кефи да ме обгръщат със силните си ръце адски е възбуждащо:P :P
Приятелят ми е музикант ,аз също от частиДопадаме си точно заради влечението към музиката!Лично аз си падам по музиканти-метъли ,с дълги коси
![]()
![]()
EveRytHing Is poSSible...
...Smile only in the Darkness...
Death...That's How I Wanna Be...
баскетболистите са яки защото са високифутболистите са ужасно сладки и повечето имат яки тела(приятелят ми е футболист),но аз съм за музикантите! ох леле мн ме кефят :P
Приятеля ми е бивш футболист, аз съм музикантка, свиря на пиано и пея, и също така играя баскетбол. Бих казала че и 3та типа са ми симпатични![]()
[img][/img]
Избрах баскетболист.....Много ми харесват баскетболистите.............Ког то има мачове в моя град не ги изпускам....Баскетболистите са ми слабост както и самата игра .Обожавам я
...
Може би баскетболисти, макар че не харесвам баскетбола като спорт. Футболистчетата са много глупави. Музиканти... де да знам не бих отказала![]()
>>> House Music <<<
Футболист.Не знам защо,ама все на такива се натъквам.![]()