Влез

View Full Version : дайте съвет моля ви

punkbebs
02-10-2008, 20:05
здравейте :) аз съм на 15 години и искам да си махана един белег който е 8см и се притеснявам дали на 15 години е подходящо.колко ще струва ? ако имате някаква представа ми кажете моля много е важно за мен :)

NightGuardian
02-10-2008, 20:51
1во: Зависи какъв е белега ! 2ро: Къде е този белег ! 3то: Колко е голяма ! 4то: Попитай личния си лекар какви са рисковете...

BluE_s
02-10-2008, 20:54
потърси из гуугъл...аз веднъж се бях разтърсил и попаднах на сайт в който пишеше че може да с енаправи таква операция и на 15 години заивиси от мястото...за цената знам само че се определяше на квадратен сантиметър...имаше и още много неща..така че потърси и ще намериш ;)

batkodoki
02-10-2008, 21:27
здравейте :) аз съм на 15 години и искам да си махана един белег който е 8см и се притеснявам дали на 15 години е подходящо.колко ще струва ? ако имате някаква представа ми кажете моля много е важно за мен :)

здр:)
без снимки въпросът ти е без предметен.
ако иде реч за чисто пластична хирургия е едно, а ко иде реч за възстановителна е съвсем друго.

Saymon90
02-11-2008, 07:06
До колкото съм запознат, ако става дума просто за заличаване на белег от кожата, не би трябвало да е проблем. Но ако става дума за по-сложна операция, е хубаво да се изчака, докато тялото ти спре да се расте.

Но най-добре се консултирай с лекар :)