Влез

View Full Version : Мъничко подаръче без повод

MaRcHeLiTkAa
02-10-2008, 20:20
zdraveite :) ...mi na4i malko mi e glupava temi4kata ama vi molq za savet. :( na 14 godini sam a priatelq mi na 16...predi 2 sedmici izo6to ne bqhme izlizali.samo na daskalo si bqhme zaedno i si 4atihme.toi postoqnno izliza6e s mom4etata(priatelite mu)i s men izleze 4ak prednata sabota kogat az ve4e bqh mu kazala kolko mi e gadno i 4e ako tei prodaljavame nqma da sme zaedno..kato izlqzohme uj si4ko se oprai.no taq sedmica s maika si mn se skaraha i tehnite mu zabraniha da izliza(koeto e mn tapu).nqma i net.ta v petak ve4erta pak izleze s mom4etata 6tot maika mu go pusna...v sabota bqh izvan grada i ve4erta bqh na edin praznik semeen i ne izlizah.pisah mu sms 4e mn mi lipsva i mu pojelah leka no6t ....a toi mi otgovori polovin-1 4as sled tva i pi6e6e 4e e navartql mn pari na tela i leka no6t(a az mu bqh i pisala 4e iskam da pogovorim no ne po tela,prosto mislia 4e ne iska da e s men tolkova kolkoto kazva.az sam nai dalgata mu vrazka i toi naistina mn se promeni zarad men,postoanno se hvali s men na priatelite si i kazva 4e nemoje bez men ...no prosto samo govori i ni6ty ne prai)ta toi nali pisa 4e nia mi zvani i za kvo isk da govorim.i az kazah ne po tela.na4i do ponedelnik.neska mi prezvanq 3-4 pati ama az i sms ne pisah i 4ak kam 22 4asa mu zvannah i toi be6e niakak mn umarlu6en i tajen i po4ti ni6ty ne mi kaza i nakraia kaza obi4am te,az otgovorih -da be i toi zamal4a i az-oki lekinka ,obi4kam te #-o i zatrvorih :( sega mi e mn kofti 6tot toi mmi kaza 4e mn iska ve4e da ima net i az -ama da zn az imam mn novi abonati i toi pita koi sa i az mu kazah tam ama te pove4ety mom4eta :( (mn sam glupava zn) :-# :smt086 sega mi e mn mn gadno i mi se iska da mu podarq utre ne6ti4ko mani4ko koeto da go nakara da se zaradva i da razbere 4e mn go obi4kam :smt022 i sqka6 bih iskala da e nqkav nadpis ili ne6ty ot toq rod det az da go napraq no nz kakvo da e :oops: pls nqkoi da mi pomogne :smt022 mersi predvaritelno :-D

т.7
krem4et0

SuMmEr_KiSS
02-10-2008, 20:25
mii kaza neshty mynichko.. mojebi nqkoq vasha snimka .. napishi nehsty otzad neznam..

dano vi se poluchat neshtata :)

MaRcHeLiTkAa
02-10-2008, 20:30
:-# :smt022 m dam ama nie hodim 3 meseca i pove4e i vse me mole6e da se snimame a az neiskam i nqmame o6ta snimka :-# za koety sega mn mn sajelqvam :smt022 prosto toi se snima sas sqka sre6tnata macka det mu haresa i nqkak az se 4uvstvam taka edna ot si4ki :smt022 i nqmame

SuMmEr_KiSS
02-10-2008, 20:34
hmm..ne se otchaivai be mila....togava samo tfoq da si te ima :) ne dei plachkaa :}

mm...
02-10-2008, 20:40
Mojesh da mu podarish neshto, koeto na teb ti e skypo i vinagi e s teb. Ama tva ne e idealnia variant, shtoto kato se skarate moje da ostanesh zavinagi bez tva tvoito lubimo neshto. :) :P :P

MoOnLiGhT_ShAdOw
02-11-2008, 06:03
Да се опитваш да купуваш нечия обич... :? И както го разказа, това "обичам те" май е увиснало във въздуха, въобще има ли покритие?
А защо вместо хората да признаят, че не изпитват кой знае колко силни чувства, (защото любовта не е толкова проста), постоянно лепват едно "обичкам те"?! Това си е лигавщина според мен... Само един път съм го ползвала, и то когато бях толкова сляпа и превъзбудена, едва ли не щастлива, но ме съмнява, от отношенията си с един човек, с когото трябваше да сме си само приятели, но той ме зарибяваше като луд и едва ли не си помислих, че наистина е хлътнал... А не исках съвсем да разочаровам още един човек след най-добрия ми приятел... Сега разбирам, че всичко е било фарс, всичко е било глупаво, а с онзи прекратихме взаимоотношения...

MaRcHeLiTkAa
02-11-2008, 11:56
za6to misli6 4e ne go obi4am?! nima ako be6e taka 6te6e da mi puka za nego?! ili 6tqh da pla4a kato mi kaza 4e tehnite iskat da varvqt da jiveqt v germania?!nima tova 4e tolkova mnogo go revnuvam i me e strah da gu zagubq zna4i 4e ne go obi4am?! :o :?

p.s.ne mislq 4e niakoi po dobre znae ot men samata kakvo 4uvstvam i ne vi molq da mi izqsnqvate :( prosto pomolih za ideiki pak i predopredih 4e temi4kata ne e koi znae kakva sry :(

alex4o
02-11-2008, 13:37
..напиши му колкото причини се сетиш,защо го обичаш,аз подарих на приятеля си..бях написала 101 причини,поради които те обичкам иии мнооого се зарадва..+ това както вече казаха добави ч твоя снимчица ;) Успех ! ;)