PDA

View Full Version : Една похвала от мен!

hauzec
02-10-2008, 20:23
Здравейте!Браво,че сте създали такъв полезен сайт и забавен форума!Навярно тук всеки тинейджър може да научи по нещо полезно и да сподели всичко актуално което го интересува,да потърси помощ както и да помогне на други тинейджъри и прочие :) Радвам се,че открих този сайт най-вече форум за да си губя времето забавлявайки се на макс и да науча по нещо полезно от него!Още веднъж браво!!!

psychopath
02-10-2008, 22:58
Стига да знаеш кое да приемаш сериозно..има какво да се научи от някои потребители

psychopath
02-11-2008, 00:04
Стига да знаеш кое да приемаш сериозно..има какво да се научи от някои потребители
Ласкаеш ме :D От къде си сигурен ,че имах предвид теб 8-)

krem4et0
02-11-2008, 06:19
Благодаря за похвалите :)

hauzec
02-11-2008, 07:28
И ти си прав,но нека все пак благодарим на потребителите,които се държат сериозно и обичат наистина да помагат със знанието си ;)

Seducti0n
02-11-2008, 08:33
Радвам се, че форума ти допада и ти пожелавам приятен престой тук.Дано и ти научиш нещо полезно, наистина имаш почти всички предпоставки за това.Всичко добро. :)

LadyCarameL
02-11-2008, 11:45
Поне от 99% от форума има какво да се научи :) Този 1 процент посвещавам на спамерите 8-)

swords1010
02-11-2008, 16:51
Радвам се, че си останал с добро впечатление и сме ти били полезни.
Пожелавам ти приятно прекарване в сайта ни! :)

LadyDy
02-11-2008, 17:08
Да, сайта е страхотен. Стига само да няма СПАМЕРИ, защото с такива е пълно, а един полезен фрум за тийнейджърите....не е на добре да бъде пълнен с глупости. :)

namina
02-11-2008, 17:13
Да, сайта е страхотен. Стига само да няма СПАМЕРИ, защото с такива е пълно, а един полезен фрум за тийнейджърите....не е на добре да бъде пълнен с глупости. :)

.........За тази цел си имат ''КОФАТА'' . ;) :D

Seducti0n
02-11-2008, 17:41

Нали знаеш, че много хубаво, не е нахубаво.Всяко стадо си има своята черна овца, а в нашия случай е повече от една.

П.С-Радвам се, че отзивите ви са добри и че сте доволни от това, което предоставя целият сайт, в частност форума.Вашето признание, означава много за мен и за целия ни екип.Много щастие и усмивки на всички юзъри. :)

hauzec
02-11-2008, 19:13

Нали знаеш, че много хубаво, не е нахубаво.Всяко стадо си има своята черна овца, а в нашия случай е повече от една.

П.С-Радвам се, че отзивите ви са добри и че сте доволни от това, което предоставя целият сайт, в частност форума.Вашето признание, означава много за мен и за целия ни екип.Много щастие и усмивки на всички юзъри. :)
Е нормално е в всеки един такъв форум да има спамъри,защото повечето са тинейджъри,темите са тинейджърски и няма как да няма спам :) Просто целта е да се предотврати на макс и потребителите да се стегнат и да почнат да помагат(включително и аз) с каквото могат...а пък си имам спам подфорумчета където може да поразпускат там :)

Seducti0n
02-11-2008, 19:56
Спамерите са навсякъде.Хубаво е поне, че си имам раздели за забавление, е така да си разпуснеш напрежението, като изключвам прослувутата "кофа" за която се водят, така ожесточени епични битки и се навлиза излишно според мен в безмислени словестни атаки...

hauzec
02-11-2008, 20:30
Спамерите са навсякъде.Хубаво е поне, че си имам раздели за забавление, е така да си разпуснеш напрежението, като изключвам прослувутата "кофа" за която се водят, така ожесточени епични битки и се навлиза излишно според мен м безмислени словестни атаки...
"Форум без спам не е форум :oops: "Но както каза ти добре е,че има и такива релаксиращи форуми където се принася поне малко част от спама и съветите отиват при тези,които се нуждаят от тях :)

Forever_love_
03-17-2008, 12:34
поздравления и от мен :)

Anf3tamin4o
03-17-2008, 13:08
Никой не ти спазва Кофата всеки спами във всяка тема кой само с няква емутиконка кой с някъв бисер и просто помощта в този форум е доста по малка бих нарекъл че спамерството е повече

mulgore
03-17-2008, 13:13
Дам..спамерите са доста (и в тва число съм аз),но пък във форума има доста какво да се научи..благодаря ви!

ANTIHUMAN
04-16-2008, 20:48
Аз също съм много доволен от сайта! :grin: Научих много неща и се надявам ,че със мненията си помогнах на много хора!
Имам само няколко въпроса:
1) Моля ви се тези юзъри където псуват ,да ги банвате.
2)Нека и за ,,Кофата'' да има правила.
3) Как да кандидатствам за модератор? И при кой да кандидатствам?

П.П. Благодаря :)