View Full Version : Сташен good or bad
Значи ето какъв ми е проблема. Както и да си говорим... страшен съм! Не грозен, а страшен - има разлика! Много момичета неискат да се доближат до мене, смятайте! Моите набори също предпочитат да не се згъстяваме. Това много ми пречи да си намеря момиче! Иначе на характер съм много точен, казвали са ми го най-близките ми приятели, ама какво да направя като се запознавам с различни хора! Малко съм прееб.. Попринцип се държа малко тип Вин Дизел, само дето не съм милионер секс-символ Smile Някакви идеи? Макар че страха вдъхва респект! Което пък кара част от хората с които се запознавам да ме уважават без причина! Ама когато ви казвам че съм страшен, значи че съм разплаквал момиче с поглет! Аз не се определям като чудовище, ама явно в очите на хората съм така, баси чепа...
:shock:
сега съвсем няма да мога да заспя...
"Страшен" е тежкодишащ дядо с брадва.
"Страшен" е и подсвиркващ си в тъмното мъж, щракащ със запалка.
Не мога да разбера кое ти е страшното?
prettyIdeath
02-11-2008, 03:14
Ама когато ви казвам че съм страшен, значи че съм разплаквал момиче с поглет! Аз не се определям като чудовище, ама явно в очите на хората съм така, баси чепа...
:lol: :lol: :lol: Защо ли си я разплакал... :D
Пич няма грозни,красиви,страшни и т.н
Ще си намериш момиче повярвай ми,която ще ти оцени твоят характер защото след това той е най-важен :)
hooliganka89
02-11-2008, 06:44
Не мога да разбера какво точно ти е страшното...
Например,че имаш змийски поглед?Или нещо друго не знам какво да кажа... :shock:
PaChanGa_GiRl
02-11-2008, 06:49
Дай малко по-подробно описание, че ми стана интересно... :D
Spider4eto
02-11-2008, 07:56
ръгни снимчица да те видим 8-)
ръгни снимчица да те видим 8-)По-добре да не го прави...ще вземе да изплаши някой (:
Pliok0019
02-11-2008, 08:15
Спокойно, за всеки влак си иа пътници, дори и за влачето на ужасите.
Spider4eto
02-11-2008, 08:30
ръгни снимчица да те видим 8-)По-добре да не го прави...ще вземе да изплаши някой (: хах ама не мисля че е толкова страшен смис до сега не съм виждала човек който като ме погледне и после 2 седмици да не спа от страх 8-)
За всяко нещо си има първи път...
П.П дай наистина снимка 8-)
Spider4eto
02-11-2008, 08:33
хайде седим си и чакаме снимка 8-)
nicolepcd
02-11-2008, 08:51
Офффффф, с един приятел говорихме колко са жестоки днешните деца... И наистина се убеждавам, че е така... Ясно е, че няма да ви постне снимка... Защо трябва да му се подигравате... баси хората има тука... :x Не мислете, че вие сте най - великите... :? Човека има проблем и го споделя... пфффф... :o По темата: Не мога да разбера как не си грозен, а си страшен??? :-o Да не си някакъв в черно облечен, с 8459654 пиърсинга и т.н? Ми просто промени стила си, не знам точно в какво се крие "страшноста ти". Айде Успех... :)
Spider4eto
02-11-2008, 08:53
ми аз не му се подигравам и не мисля че някой трябва да се подиграва с външния вид на даден човек просто исках снимка защото не ми се вярва да е страшен :(
nicolepcd
02-11-2008, 08:56
ми аз не му се подигравам и не мисля че някой трябва да се подиграва с външния вид на даден човек просто исках снимка защото не ми се вярва да е страшен :(
Ок, не исках да прозвучи така грубо... :)
MiMcHeToOo
02-11-2008, 09:02
Верно дай снимка, че ми стана интересно и на мен. Иначе ше си намериш момиче не бой се. За всеки влак си има пътници :)
Аз така или иначе снимка няма да кача, защото незнам кой разглежда форума :) Ще ми подрони самочувствието, ако някой познат ме види да пиша че съм страшен, ще ме споменават цял месец! Може би това което предизвиква страх са хормони! Нали знаете животните надушват страха. Може просто аз да отделям повече от тези вещества! Незнам... Сравнявам се с героя от последния филм на Джони Деп, бръснаря Суини Тодд!
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-11-2008, 13:09
не се сдухвай много :) ако не си грозен ... как ще си страшен .. сам казаваш че не си грозен ... не че мога да ти вярвам де ... но все пак ... не е проблема във вида ти, а във собственото ти възприятие за самия теб
иди на психолог :)
Спокойно, за всеки влак си иа пътници, дори и за влачето на ужасите.
+ 1 :-D
Значи ето какъв ми е проблема. Както и да си говорим... страшен съм! Не грозен, а страшен - има разлика! Много момичета неискат да се доближат до мене, смятайте! Моите набори също предпочитат да не се згъстяваме. Това много ми пречи да си намеря момиче! Иначе на характер съм много точен, казвали са ми го най-близките ми приятели, ама какво да направя като се запознавам с различни хора! Малко съм прееб.. Попринцип се държа малко тип Вин Дизел, само дето не съм милионер секс-символ Smile Някакви идеи? Макар че страха вдъхва респект! Което пък кара част от хората с които се запознавам да ме уважават без причина! Ама когато ви казвам че съм страшен, значи че съм разплаквал момиче с поглет! Аз не се определям като чудовище, ама явно в очите на хората съм така, баси чепа...
Чак пък страшен!От мен бягат хората в тъмното,едно време в залата стояха далеч от мен,а непознатите ме чакаха да си свърша тренировката и тогава да почнат те.И момичетата спичаха и аз дори веднъж се стреснах от себе си като се видях в профил в огледалото а един път гледах клип на телефон от ляото някав тип остриган с тъмни очила и потник кара и викам бахти мутрата заглеждам се това съм аз.
Да си страшен не е което трябва да показваш пред момиче/жена,ти трябва да си нейната упора,нейната стабилност,всичко което иска и човека който да я защити от околния свят.Ако се усмихваш пред нея и бъдеш мил с нея и не се научиш да и даваш и казваш това което иска нямаш шанс в живота!
Това не са думи,това е моят опит!
А приятелите,те трябва да те уважават,защото някой ден може да посмеят да опитат да вземат твоето-момиче,пари,коли,могат да опитат да се ебават с теб и не трябва да им позволяваш!
Аз живея като вълк единак бил съм и главатар на глутница,само че глутницата се оказа банда пумяри,които сега не искам да виждам!
Lainovoz
02-11-2008, 17:16
Аз така или иначе снимка няма да кача, защото незнам кой разглежда форума :) Ще ми подрони самочувствието, ако някой познат ме види да пиша че съм страшен, ще ме споменават цял месец! Може би това което предизвиква страх са хормони! Нали знаете животните надушват страха. Може просто аз да отделям повече от тези вещества! Незнам... Сравнявам се с героя от последния филм на Джони Деп, бръснаря Суини Тодд!
:lol:
Хормоните не могат да се долавят от другите индивиди чрез обоняние . Хормоните водят до излъчване , чрез потта на феромони .Мъжките феромони, ако са от силен мъжки индивид , с добра концентрация на тестостерон , могат да успокоят жената . Друго няма ...
Направи си реална оценка на външното състояние и възможностите му . После се оглеждай за момичета на твоето ниво . После им покажи , че си "печен" и ги чукай ...
Друго не мога да добавя ...