View Full Version : Садо Мазо ??
7hund3rw1nd
02-11-2008, 11:52
Извинявам се предварително ако има вече такава тема !!
Въпросът ми е какво мислите за садо мазотото в секса , харесва ли ви или не ви харесва , и садо мазохисти ли сте или не ?? , аз лично съм садо мазохист !! :grin: :grin: :lol: :lol: 8-) 8-)
Мн яка теми4ка..накара ме да се замис.я за мн неща..ама де да знам ...всеки слу4ай не оби4ам да ме скубят брутално или да ме 6ибат с кам6ик докато правя секс...или поне не бих оби4ала,6тото не съм пробвала..ама тези същите неща които споменах оба4е в ммн по ясни граници-т.е. леко подрупване за косата,използване на малко сила(не насилие,а просто по СИЛНи движения) направо могат да ме побъркат...мисля 4е съм малко мазохистка,но НЕ и садо-мазохистка-в никакав слу4ай
7hund3rw1nd
02-11-2008, 12:13
аз пък мога да истърпя всяква болка , да ме дерат с нотки , да ме скубат , дори и да си забиват ноктите в мойта кожа :-D :-D :-D
aбе то и аз мога да я изтарпя болката,ама няма да ми подейситва вазбужда6то или сексуално в никаф слу4аи,,,ако е брутална
7hund3rw1nd
02-11-2008, 12:25
не говоря чак за брутална болка , ама например ако те ускубя както каза ти , би трябвало да си знам силата и как да те ускубя нали ? , а пък ти ако ме одереш ще си направиш сметка как да ме одереш нали ? :) :) :)
ами в твой интерес е да си преценяш силата,щото ина4е ще те превъзпитам за норматив :D ама тва аз дали ще си ппреценя моята зависи от добро поведение и заслуги 8) :P
7hund3rw1nd
02-11-2008, 12:45
xaxaxa , dobre kazano :) :) :)
amatorium
02-11-2008, 13:37
Q i az shte se nabutam tuka mejdu shamarite, che mi stana interesno 8)
TellMeYourName
02-11-2008, 13:53
Сбъркана работа... 8-)
v3nDe77a
02-11-2008, 14:25
ами според мен не е мноу възбуждащо да те бият с камшик :grin: :grin: :grin:
Бих се изкефил на леко одраскване по раменете,врата,гърдите,раз ира се,по гърдите и врата по-лекично,че...
v3nDe77a
02-11-2008, 14:29
да ме дерът,хапят,смучат да ама да ме бият с камшик или някво такова нещо НЕ.......
ghostwisper
02-11-2008, 14:59
хихихи може аз да съм извратена,но много обичам да ме заключват (ръцете заключени с белезници или завързани с колан за леглото :grin: ) и да ме хапят..ама не много силно де,чак да пусне кръв ами..колкото да ме накара да полудея! :D Аз пък много обичам да драскам (веднъж заврях нож в гащите на приятеля ми,за което много,ама МНОГО съжалих!(Sry мило!))..също много си падам мен да ме драскат (ох мн ме кефи!) и да ме пляскат по дупето(ама пак не мн силно)..айде стига толкоз,че ако продължа може да си помислите,че съм доста извратена :oops:
BrokenHeart
02-11-2008, 15:29
и аз искам така... да ми заключат ръцете с белезници и да правят с мене квото искат 8-) ама малко ме е страх.. 8-)
7hund3rw1nd
02-11-2008, 15:34
и аз искам така... да ми заключат ръцете с белезници и да правят с мене квото искат 8-) ама малко ме е страх.. 8-)
Ела в Бобов Дол и че ти излекъвам страха , ще видиш че нема нищо страшно :D :D :D :P :P :P :-P :-P :-P
ghostwisper
02-11-2008, 15:51
ако вярваш на човека,с който си няма нищо странно..но удоволствието е гарантирано :-)
amatorium
02-11-2008, 16:09
Kogato ne poznavash choveka dobre e oshte po-zabavno obache. Adrenalina e na MAX 8)
marina star
02-11-2008, 16:11
spored men ti si idot,no ne e po temata!obi4am grubi4kiq sex bolkata sa6to no do opredelena granica!!!!
angel_girll
02-11-2008, 18:56
ghostwisper и на мен ми се е искало да ме вържат и не ме страх ама леглото ми е малко кофти. Иначе аз съм вързвала приятеля си. Готино изживяване е. Иначе по темата май всеки обича понякога малко грубости, но то тва ней точно садо мазо
Sv3tLinCetU
02-11-2008, 19:06
ми според мен найстина понякога на всеки му харесва някой да прилага повечко сила върху него :P не говоря за болка,а просто малко по груби движения :) дори и това да те завържат за леглото...но това не е садо-мазохизам :)
хм...последната такава тема беше скоро... :-o
както казах там така ще кажа и тук че ниото съм садистка нито съм мазохистка :? не ми харесва начина на изразяване на това "изкуство" за някои хора......не ми харесва да има някой доминираш с камшик в ръка....също не ми харесват раните начини за връзване с вериги или с онези виниловите костюми и разни неща в устата като конете... :? :? :? просто не съм привърженик.... :?
сега да си завързан с шал за леглото няма нищо общо според мен с това да те връзват с вериги(мое мнение)
също и малко по-грубия секс не е каквото да те шибат с камшици...всяко нещо си има граници......... :-o
май си заплетох приказките :lol:
:lol:
Муахахаах..
Пи4, невероятен си!
Тва автор4ето де..
И квооо? Зна4и викаш оби4аш да те скубят и да си "забиват ноктите" и си "садо мазохист", мм?
Термин садо-мазохист-няма.
Има събмасив,доминант и суингър.
nightwish16
02-11-2008, 19:39
az ne sum golqm po4itatel na sado mazato daje ne go razbiram za6tot trqbva da ima takova ne6to ama :( i predpolojimo e 4e ne sum sado mazoxist
7hund3rw1nd
02-11-2008, 19:45
Муахахаах..
Пи4, невероятен си!
Тва автор4ето де..
И квооо? Зна4и викаш оби4аш да те скубят и да си "забиват ноктите" и си "садо мазохист", мм?
Да !!! 100%-тов :grin: :P :P :grin:
7hund3rw1nd
02-11-2008, 19:50
:wink: :wink: :wink:
VilleBaby
02-11-2008, 20:10
ми биенето с камшик ест не,оба4е захапването...ЛУДА СЪМ ПО НЕГО! едно леко езиче или просо целувчица и после леко захапване на определени ...хм...места направо ме подлудяват! :oops: :oops: :oops:
padnal_angel
02-11-2008, 22:15
haresva mi,no ne go predpo4itam pred normalniia seks po-skoro kato raznoobrazie (abe zavisi de) mazohistka sum (mujete samo emocionalno gi mucha:P)
angel_girll
02-13-2008, 16:29
mujete samo emocionalno gi mucha:P)
И аз съм така веднъж си реших на пук ей тей, че 3 дена няма да целуна приятеля си. Не беше хич лесно.. ама и не се виждахме мн мн. Но тогава мн го мъчех, защото постоянно го дразнех.. и го възбуждах пък той не може дс ме целуне...
FelisDirus
02-13-2008, 16:31
Муахахаах..
Пи4, невероятен си!
Тва автор4ето де..
хайде, хайде.. не знаеш ли, че почти всички 14-годишни са извратени?!
Пошляпват се по дупето по време на секс (ужас!). 8-)
не аз поне не мисля че сички сме така :D но садмо мазо не бих правил :D :D :D
ghostwisper
02-13-2008, 20:04
хихи ама хайде сега да разграничим истинското садо-мазо,от олекотения вариант..щот в истинското се шибат и се бият с някви камшици,скубят се,дерат се,кръвища(гледах някаде,не помня къде вече)ужз!..а олекотения вариант е просто единя партньор да доминира над другия,но без да го налага със всякакви всевъзможни предмети или да му скуби косата кичур по кичур :)..така,че съмнявам се тези,които се мислят за садо-мазохисти да правят точно такива неща на приятеля/приятелката си!:) по-скоро е леки шамари,хапане..малко гавра,ей така за удоволствието :)
NaDuPeNa_PrInCeSa
02-13-2008, 20:22
Аз съм на настроения! Понякога съм многоо....голяма мазохистка, но пък друг път искам всичко да става нежно и с чуства! СТРАННА ЛИЧНОСТ СЪМ АЗ :?
7hund3rw1nd
02-13-2008, 21:14
хихи ама хайде сега да разграничим истинското садо-мазо,от олекотения вариант..щот в истинското се шибат и се бият с някви камшици,скубят се,дерат се,кръвища(гледах някаде,не помня къде вече)ужз!..а олекотения вариант е просто единя партньор да доминира над другия,но без да го налага със всякакви всевъзможни предмети или да му скуби косата кичур по кичур :)..така,че съмнявам се тези,които се мислят за садо-мазохисти да правят точно такива неща на приятеля/приятелката си!:) по-скоро е леки шамари,хапане..малко гавра,ей така за удоволствието :)
не да правиш на приятеля/приятелката си , а да го търпиш бе идиот !! аз мога да търпя мн голяма болка , и гарантирам че съм САДО МАЗО !! :-x :-x
7hund3rw1nd
02-13-2008, 21:16
Муахахаах..
Пи4, невероятен си!
Тва автор4ето де..
ти за некъв 14-годишен пиклио ли ме мислиш ма ?? :-x :-x
^
Ще ми се да те пробвам :lol:
Ще се насиля да доминирам заради теб :D
7hund3rw1nd
02-13-2008, 21:21
^
Ще ми се да те пробвам :lol:
Ще се насиля да доминирам заради теб :D
"Just Come And Try Me" - това мога да ти кажа ^^
^
Окей, сам си се съгласил :) Да не ми се оплакваш после. 8)
7hund3rw1nd
02-13-2008, 21:29
Няма не се притеснявай , ела и ще видиш колко съм притеснителен :P :P
Муахахаах..
Пи4, невероятен си!
Тва автор4ето де..
ти за некъв 14-годишен пиклио ли ме мислиш ма ?? :-x :-x
еми поне на снимката на толкоз мязаш... 8)
макар че дето 14 там и 16 горе долу :lol:
psychopath
02-13-2008, 23:17
Тъпо 8-)
хм...това ме навежда на мисълта да пусна една темичка... :)
generalcheto
06-01-2009, 12:53
Bih iskal da pitam za momi4eta ot sado 4easta 6ot mom4etata pove4eto sa kum sadisti no puk az predpo4itam da igraq po dolnata rolq :P 6ot e po zabavno ;)
Ilikeliljon
06-01-2009, 16:00
Термин садо-мазохист-няма.
Има събмасив,доминант и суингър.
Всъщност садомазохизъм е термина и той се употребява, както за сексуалния садомахозъм, така и за душевния. Другите термини ми се струва, че са повече от БДСМ, но не съм сигурен. Но коректния медицински термин е садомазохизъм и още нещо, неслучайно е садомазохизъм, защото тенденцията да си доминиращ или доминиран винаги върви и с противоположната тенденция съответно да си доминиран или доминиращ. :-o :-o
не ме влече...всеки със своя вкус
fashion4etyy
06-01-2009, 16:38
nasilieto v sexa ne mi haresva :?
Мен ми харесва,но в определени граници... :D Не примерно да ме шиба бруталнооо с камшика,да ми скубе косата или да ми насини задника :lol: а така леко пошляпкване и ноктенцата да се включат :grin:
mickelangelo
06-02-2009, 10:25
По някога съм забелязал на момичетата им харесва по грубичките изпълнения .. но нещо по специално не съм пробвал .. но съм навит по принцип 8)
Абе малко нокти,хапане по връта изобщо не са излишни :oops: ... бих искал и с белезници да видя какво е положението :D
snoopypyx
06-07-2009, 17:56
по див и животински секс да ама иначе :?
Аз пък съм и садистка и мазохистка.
Няма да си разправям фантазиите, но яко грубост да има. Понякога и от моя страна.. все още не мога да преценя кое ме кефи повече, че съм противоречиа натура.
И тук не говорим за физическо унизяване.. ами по-скоро от психологическа гледна точка. Въпреки че едното почва да върви ръка за ръка в един момент... но не ме кефи толкова идеята да ме перне например, колкото това че го прави.. ддз.
Яко е. 8-)
miss_kiss181
06-07-2009, 22:05
еми тва за белезниците ми кефи иначе не се възбуждам от насилие в секса хах не си падам по садо мазото :) :?
noproblembitch
06-08-2009, 08:48
Не съм пробвал, ама може да е яко! :grin: