PDA

View Full Version : какво мислите,че трябва да направя?

valentinka_1990
02-11-2008, 19:24
Ами има нещо,което в момента ме вълнува и искам да го споделя.Има едно момче с което учим в едно училище и се виждаме всеки ден,защото учи в съседната стая.аз мн го харесах,забелязала съм,че и аз не съм му безразлична,но не предприема нищо.яд ме е,защото нямам много време,защото той завършва тази година.не върви да му кажа аз!Кажете как бихте постъпили вие:)благодаря предварително!
РS:ще е хубаво ако и момчета си кажат мнението:)

tarita
02-11-2008, 19:27
защо все пак не рискуваш и не го заговориш :lol:

bEbKaAa~*
02-11-2008, 19:28
еми опитай се да го заговориш на някаква индиферентна тема и му се усмихвай чаровно , все отнякъде трябва да се почне... 8)

Dale Tremont
02-11-2008, 19:28
Ти недей изключва варианта, ти да предприемеш нещо, защото нищо не се знае как ще се развият нещата (или няма да се развият). Понякога е по-добре ти, отколкото никой от двамата. Ама зависи от ситуацията, то не стана мн ясно... Имай го предвид.

Presley
02-11-2008, 19:32
И эащо да не върви ти да му кажеш??? :D

m0rgan
02-11-2008, 20:13
Еми мило момиче,аз самия сам бил така да се каже в ситуацията на това момче и сегашната ми приятелка (с която сме заедно вече от 2 год.) беше на твоето място.Тя се запозна с мене тоест...тя направи 1-вата крачка..така че това са детски глупости че не вървяло..все пак ако не опиташ може 1 ден да те е ЯД! така че УСПЕХ! :wink:

MiMcHeToOo
02-11-2008, 20:19
защо все пак не рискуваш и не го заговориш :lol:

И аз тва се чудих О.о

sh3_1s_7h3_0n3
02-11-2008, 20:31
Ако пътувате в един автобус към училище - настъпи го 'несъзнателно' и му се извини с чаровна усмивка. ;) Ако пък не пътувате с автобуси, издебни го докато отива към тоалетната, тръгни в неговата посока или с/у неговата и пак го настъпи... :D На мен това са ми най-култовите запознанства в гимназията... :oops:

Sexy_energy
02-11-2008, 20:35
Еми мило момиче,аз самия сам бил така да се каже в ситуацията на това момче и сегашната ми приятелка (с която сме заедно вече от 2 год.) беше на твоето място.Тя се запозна с мене тоест...тя направи 1-вата крачка..така че това са детски глупости че не вървяло..все пак ако не опиташ може 1 ден да те е ЯД! така че УСПЕХ! :wink:

Мойто мило е право !!! Направи първата крачка ти !! :)

slun4ice_90
02-12-2008, 06:56
Давай смело,иначе може да си изпуснеш щастието от...срам и небивалици от сорта,че ти си момичето а той момчето.. 8)[b]

TheNewReligion
02-12-2008, 07:37
Попринцип е възприето момчетата да правят първата крачка , но тъй като цяло те са по-срамежливи от нас момичетата , няма лошо и момичетата да правят първата крачка първи .Така , че аз на твое място бих предприела действие , защото както ти сама каза няма много време .Така , че да не ти пука -действай ! После кажи какво е станало ! Успех ! :-)

S_L_A_D_U_R_K_A
02-12-2008, 07:46
Ооо не чакай момчето да се накани, някои от тях са толкова срамежливи, като се засечете направи нещо, нз заговори го..аз така чакам едно момче вече 2-ра година да ме покани на кафе... :?

MartyParty
02-12-2008, 16:07
Голямото си изпускаш нещо мазно върху блузата му и казваш"Опаа...сори дай са да ти я изпера" :lol:

PepiDesigns
02-12-2008, 16:12
Еми .. какво да ти кажа ...
Само с гледане няма да стане нищо ...

По някой път , като момче , мога да ти кажа ,че се сковаваме и забравяме ума и дума , или просто не можем да се решим да кажем каквото и да е .. камо ли , нещо като предложение ..

Ако наистина го харесваш Действай ;)

kifla
02-12-2008, 16:14
Рискувай и му кажи! :grin:

gerim
02-12-2008, 16:16
izdebva6 go da e sam nqkoq mejdu4asie otiva6 pri nego i mu kazva6 "aa da te popitam g-ja edi koq si v bolni4ni li e o6te,ako znae6 da mi kaje6" :D:D:D toi nai veroqtno 6ti otgovori "nz" ama..pone 6a si imala nqkuv kontakt..sled tva kato go sre6ta6 po koridorite prosto mu se usmihvai..i tr ima sledva6t rasgovor 8)

_BuNnY_
02-12-2008, 16:44
Еми много неща могат да се направят .. :) Разбери му телефона или му прати неква бележчица :) Или пък ако ти стиска направо отиди и го заговори :) Само с гледане няма да стане нищо. Пък като му кажеш, той и да не те харесва ако е пи4 няма да почне да се държи гадно ... пък ако го направи ще знаеш, че не си струва :) Успех :-)

valentinka_1990
02-12-2008, 17:34
Благодаря ви много :-)