View Full Version : какво мислите,че трябва да направя?
valentinka_1990
02-11-2008, 19:24
Ами има нещо,което в момента ме вълнува и искам да го споделя.Има едно момче с което учим в едно училище и се виждаме всеки ден,защото учи в съседната стая.аз мн го харесах,забелязала съм,че и аз не съм му безразлична,но не предприема нищо.яд ме е,защото нямам много време,защото той завършва тази година.не върви да му кажа аз!Кажете как бихте постъпили вие:)благодаря предварително!
РS:ще е хубаво ако и момчета си кажат мнението:)
защо все пак не рискуваш и не го заговориш :lol:
bEbKaAa~*
02-11-2008, 19:28
еми опитай се да го заговориш на някаква индиферентна тема и му се усмихвай чаровно , все отнякъде трябва да се почне... 8)
Dale Tremont
02-11-2008, 19:28
Ти недей изключва варианта, ти да предприемеш нещо, защото нищо не се знае как ще се развият нещата (или няма да се развият). Понякога е по-добре ти, отколкото никой от двамата. Ама зависи от ситуацията, то не стана мн ясно... Имай го предвид.
И эащо да не върви ти да му кажеш??? :D
Еми мило момиче,аз самия сам бил така да се каже в ситуацията на това момче и сегашната ми приятелка (с която сме заедно вече от 2 год.) беше на твоето място.Тя се запозна с мене тоест...тя направи 1-вата крачка..така че това са детски глупости че не вървяло..все пак ако не опиташ може 1 ден да те е ЯД! така че УСПЕХ! :wink:
MiMcHeToOo
02-11-2008, 20:19
защо все пак не рискуваш и не го заговориш :lol:
И аз тва се чудих О.о
sh3_1s_7h3_0n3
02-11-2008, 20:31
Ако пътувате в един автобус към училище - настъпи го 'несъзнателно' и му се извини с чаровна усмивка. ;) Ако пък не пътувате с автобуси, издебни го докато отива към тоалетната, тръгни в неговата посока или с/у неговата и пак го настъпи... :D На мен това са ми най-култовите запознанства в гимназията... :oops:
Sexy_energy
02-11-2008, 20:35
Еми мило момиче,аз самия сам бил така да се каже в ситуацията на това момче и сегашната ми приятелка (с която сме заедно вече от 2 год.) беше на твоето място.Тя се запозна с мене тоест...тя направи 1-вата крачка..така че това са детски глупости че не вървяло..все пак ако не опиташ може 1 ден да те е ЯД! така че УСПЕХ! :wink:
Мойто мило е право !!! Направи първата крачка ти !! :)
slun4ice_90
02-12-2008, 06:56
Давай смело,иначе може да си изпуснеш щастието от...срам и небивалици от сорта,че ти си момичето а той момчето.. 8)[b]
TheNewReligion
02-12-2008, 07:37
Попринцип е възприето момчетата да правят първата крачка , но тъй като цяло те са по-срамежливи от нас момичетата , няма лошо и момичетата да правят първата крачка първи .Така , че аз на твое място бих предприела действие , защото както ти сама каза няма много време .Така , че да не ти пука -действай ! После кажи какво е станало ! Успех ! :-)
S_L_A_D_U_R_K_A
02-12-2008, 07:46
Ооо не чакай момчето да се накани, някои от тях са толкова срамежливи, като се засечете направи нещо, нз заговори го..аз така чакам едно момче вече 2-ра година да ме покани на кафе... :?
MartyParty
02-12-2008, 16:07
Голямото си изпускаш нещо мазно върху блузата му и казваш"Опаа...сори дай са да ти я изпера" :lol:
PepiDesigns
02-12-2008, 16:12
Еми .. какво да ти кажа ...
Само с гледане няма да стане нищо ...
По някой път , като момче , мога да ти кажа ,че се сковаваме и забравяме ума и дума , или просто не можем да се решим да кажем каквото и да е .. камо ли , нещо като предложение ..
Ако наистина го харесваш Действай ;)
Рискувай и му кажи! :grin:
izdebva6 go da e sam nqkoq mejdu4asie otiva6 pri nego i mu kazva6 "aa da te popitam g-ja edi koq si v bolni4ni li e o6te,ako znae6 da mi kaje6" :D:D:D toi nai veroqtno 6ti otgovori "nz" ama..pone 6a si imala nqkuv kontakt..sled tva kato go sre6ta6 po koridorite prosto mu se usmihvai..i tr ima sledva6t rasgovor 8)
Еми много неща могат да се направят .. :) Разбери му телефона или му прати неква бележчица :) Или пък ако ти стиска направо отиди и го заговори :) Само с гледане няма да стане нищо. Пък като му кажеш, той и да не те харесва ако е пи4 няма да почне да се държи гадно ... пък ако го направи ще знаеш, че не си струва :) Успех :-)
valentinka_1990
02-12-2008, 17:34
Благодаря ви много :-)