Влез

View Full Version : Вагинален оргазъм

Stopman
02-11-2008, 19:27
С мойта приятелка обсъждахме и каза, че с момичетата от класа са си говорили и се оказа,че 3-4 получават вагинален оргазъм, а пък аз с мойта правим от 6 месеца и досега не е получила такъв. Та ако можете да ми кажете защо така става и да дадете малко инфо, мнооо ше съм доволен :)

П.П. аз съм на 18, тя е на 17. За повече инфо .... питайте.

TH33N
02-11-2008, 19:49
значи изпитан и сигурен метод - ако искаш да я докараш до там е следния.. на задна прашка - я клатиш (където трябва) и с палец в дупето притискаш допълнително.. имай пред вид, че за да не я заболи от зад трябва да си я смазал.. на доста девойки съм го прилагал.. работи безотказно... просто не бъди зайко байко - издръж поне в нея 20-30 минути :) размазват се от кеф девойките.
естествено не бъди груб - ако я заболи или нещо не и е по душа (има и такива) просто не я насилвай... опитай друг път..

martoo
02-11-2008, 19:51
mi pi4 ne6o ne prai6 kak trqbva za da polu4i orgazum traa da i e mn xubavo i mn dobre da si q zadovolil

Alex_f
02-11-2008, 20:23
Не всички жени получават вагинален оргазъм.Някои получават след много време,някои никога,но повечето след повечко време от първия полов контакт.За инфо,аз го правя от близо 2 години и още не съм изпитала вагинален оргазъм :oops: !

VilleBaby
02-11-2008, 20:25
просто не всички момчета успяват да задоволят половинките си на max...следващия път се постарай повече,опитайте нови неща,прави това което най-много й харесва... :)

rame
02-11-2008, 21:08
значи изпитан и сигурен метод - ако искаш да я докараш до там е следния.. на задна прашка - я клатиш (където трябва) и с палец в дупето притискаш допълнително.. имай пред вид, че за да не я заболи от зад трябва да си я смазал.. на доста девойки съм го прилагал.. работи безотказно... просто не бъди зайко байко - издръж поне в нея 20-30 минути :) размазват се от кеф девойките.
естествено не бъди груб - ако я заболи или нещо не и е по душа (има и такива) просто не я насилвай... опитай друг път..Хаха за задната прашка съм съгласна,подходяща поза за оргазъм е :) Ама тва за дупето .... :smt105 На мене лично ако ми го направи би ми станало адски неприятно :-x

&ILoveU2
02-11-2008, 21:13
абе кои ги знае тия нейни приятелки дали наистина са изпитвали такъв оргазъм или просто са се правили на големи

kun4o
02-11-2008, 21:28
Пич, тая работа става с ебанйе... :smt028

TH33N
02-11-2008, 21:28
Хаха за задната прашка съм съгласна,подходяща поза за оргазъм е :) Ама тва за дупето .... :smt105 На мене лично ако ми го направи би ми станало адски неприятно :-x

заради това казах - че има и девойки на които не им харесва.. заради това внимателно.. но почти всички на които съм го прилагал не са се оплакали.. напротив :D

rame
02-11-2008, 22:09
Хаха за задната прашка съм съгласна,подходяща поза за оргазъм е :) Ама тва за дупето .... :smt105 На мене лично ако ми го направи би ми станало адски неприятно :-x

заради това казах - че има и девойки на които не им харесва.. заради това внимателно.. но почти всички на които съм го прилагал не са се оплакали.. напротив :DНе видях да си написал,че има изключения :wink: По-скоро обратното-пишеше,че работило безотказно,аз затва се обадих :P Иначе може и на някои да им харесва,но на мен изобщо :-D

TH33N
02-11-2008, 22:19

заради това казах - че има и девойки на които не им харесва.. заради това внимателно.. но почти всички на които съм го прилагал не са се оплакали.. напротив :DНе видях да си написал,че има изключения :wink: По-скоро обратното-пишеше,че работило безотказно,аз затва се обадих :P Иначе може и на някои да им харесва,но на мен изобщо :-D

ами.. ето какво написах.. най-от долу
естествено не бъди груб - ако я заболи или нещо не и е по душа (има и такива) просто не я насилвай...
както казах - всеки си има изискания.. претенции.. неща, които не му допадат и т.н.

mgxpower
02-11-2008, 22:33
Добре защо изключвате факта ,че проблема може да е в момичето!
Може да се бъхтиш като вол..за да я задоволиш на макс а в съзнанието й да се въртят всякакви мисли , но не и за секса й с теб...може да не й е хубаво...ако е така поне да симулира баси...немога да разбера защо
когато оргазъм липсва всички обвиняват само едната страна демек ние момчетата!Ако наистина й е приятен секса с теб .. ЧЕСТИТО имаш си нимфоманка! :razz:

psychopath
02-11-2008, 22:53
лижи я 8-)

Alice Fox
02-12-2008, 03:20
лижи я 8-)

Или и стимулирай клитора с ръка , докато го правите на задна..( то май май позата в тоя случай няма голямо значение де..) абе помага :-D

marina star
02-12-2008, 03:43
mi pi4 ne6o ne prai6 kak trqbva za da polu4i orgazum traa da i e mn xubavo i mn dobre da si q zadovolil
tva 4e ne e polu4ila vaginlen orgazam ne zna4i 4e ne pravi ne6to kakto trqbva.klitorniqt e dosto po-lesno postijim,dokato vaginalniq zavisi opt m ne6ta.ima jeni koito nikoga ne mogat da izpitam vaginalen orgazam,zavi si ot vazrastta sa6to-moje samiqt i organizam da ne e "uzrql" za tova spoko probvai da q zadovoli6 klitorno

MoOnLiGhT_ShAdOw
02-12-2008, 05:25
лижи я 8-)

Или и стимулирай клитора с ръка , докато го правите на задна..( то май май позата в тоя случай няма голямо значение де..) абе помага :-D
И така трябва да получи вагинален оргазъм - при стимулация на клитора? :?

shoon
02-12-2008, 06:31
Трябва да пробвате нещо ново :-o надявам се не се клатите само сиромашката :-D може да почетеш кама сутра :-o или нещо от сорта 8)

LitTleJ
02-12-2008, 07:02
Само спамите, от това което прочетох пича не получи ясен отговор. :o

PUSS
02-12-2008, 07:18
moje da mu e malka pishkata i zatva da ne q zadovolqva :?

Stopman
02-12-2008, 08:55
rame: На мене лично ако ми го направи би ми станало адски неприятно - тука съм съгласен, дупето посмъртно не го дава :D

MG-X-Power: Ако наистина й е приятен секса с теб .. ЧЕСТИТО имаш си нимфоманка! - може да си прав, 3-4 -ти път да иска и като смятам, че не свършвам за 10 мин, а като се измори тя тогава спираме :oops:

Psychopath*: лижи я - е без това закъде :P

Alice Fox : Или и стимулирай клитора с ръка , докато го правите на задна..( то май май позата в тоя случай няма голямо значение де..) абе помага - и това го правим и става, свършва си ама си е клиторен,а не вагинален :?

PUSS : moje da mu e malka pishkata i zatva da ne q zadovolqva - тая възможност я изключваме :)

П.П. четах, че се постигало като си е вдигнала краката на рамената ми примерно, само дето като направим така и има по голямо проникване, казва че и е неприятно , все едно съм и бъркал в червата вика :shock:

krem4et0
02-12-2008, 09:29
естествено не бъди груб - ако я заболи или нещо не и е по душа (има и такива) просто не я насилвай... опитай друг път..

Ха, ти вярваш ли си? Аз ако издържа в задна прашка 30 минути, значи съм мазохистка. Да не говорим, че когато съм получавала вагинален оргазъм, то е ставало още на 1-вата 2-рата минута. След известно "клатене" се уморяваш, почваш да се протъркваш, схващаш се и като цяло не е секси. да не говорим, че като чувстваш, че партньорът ти е близо до края, избухваш много по-лесно и бързо. И изобщо не е хубаво така да обобщаваш. Всяка жена е толкова различна и изпитва удоволствие от различни пози. Аз например изпитвам оргазъм в пози, в които съм по-широка, но по-плитка. такива, които стесняват влагалището(като задната прашка) ми носят ужасна болка. за това тя е екстра в менюто, която предлагам изключително рядко на мъжа. И изобщо подобни обобщения, когато се отнася за усещанията на хората са неуместни!

lips_of_anegel
02-12-2008, 12:50
аз лично за да накарам една жена да свърши така...(всъщност и двете с които съм спала)е супер важна възбудата,поне според мен..де да знам можеби малко по силно или не6о таквоа,поне при мен е действало