View Full Version : ами ако се окаже,че не те харесва
mimi_nesi
02-12-2008, 07:27
nz kvo mislite ,no mn чesto na moi fr im se e slu4valo kazvat na nqkoe mom4e 4e go haresvat i posle se okazva ,4e toi ne q haresva i po4vat podigravkite :(
Spider4eto
02-12-2008, 07:35
ми зависи си от момчето. Ако е некой свестен никога нема да поне да се подиграва, а ако е некой безмозъчен лиглйо то 100% ше има ебавки :-D
S_L_A_D_U_R_K_A
02-12-2008, 07:36
ми зависи си от момчето. Ако е некой свестен никога нема да поне да се подиграва, а ако е некой безмозъчен лиглйо то 100% ше има ебавки :-D
Именно така е :)
Gothique♫
02-12-2008, 07:45
Е да не ги харесва голяма работа,ама закво са тея подигравки супер тъпо,се едно на него не му се е случвало да харесва някоя а пък тя да не го харесва,тея дето се подиграват са супер тъпи и по добре да се гръмнат в пъпа :shock:
slun4ice_90
02-12-2008, 07:57
Детски лигавщини, са да се подиграваш на някого особено за това. :lol: :P
Детски лигавщини, са да се подиграваш на някого особено за това. :lol: :P
Така е винаги можеш да излезнеш от ситуацията по друг начин ... За да не се получи неловко... Идиоти колкото искаш 8-)
mila_pila
02-12-2008, 08:45
Абе кво ти пука от шибаните подигварки? Алтернативата е да не му кажеш и ако той е някъв по срамежливичък дори да те харесва ще си останете на фаза гледане. Пък дори да почнат(в най-лошия случай не само възлюбеният ти ами и неговите приятели) да ти се подигварат, бъди малко по-устата, затапи ги няколко пъти публично и знаеш ли как ще млъкнат. Ама ти си знаеш с какъв олигофрен за захващаш :D
Всекви ги има...някои те нараняват и без да се усещат даже,така че не можеш да ги виниш...
Момичетата сме доста сбъркани в това отношение...
Един намек за харесване или абсолютно невинен бъзик ни кара да си мислим, че дадено момче ни харесва.И както казва един приятел - това е така, защото приемаме нещата доста навътре. :)
zvQr_nO_s_ChAr
02-12-2008, 10:23
еми те твоите фр защо бързаТ да казват? предполагам "обичам те, ще умра за теб!" глупости по мое мнение .. ако наистина си сигурен че искаш бъдеще с тоя човек тогава отиваи казваи му го и нЕ мисли за последствията :) не ти а той ще съжалява след време :)
Така е!Е да не ги харесва голяма работа,ама закво са тея подигравки супер тъпо,се едно на него не му се е случвало да харесва някоя а пък тя да не го харесва,тея дето се подиграват са супер тъпи и по добре да се гръмнат в пъпа Така е!Е да не ги харесва голяма работа,ама закво са тея подигравки супер тъпо,се едно на него не му се е случвало да харесва някоя а пък тя да не го харесва,тея дето се подиграват са супер тъпи и по добре да се гръмнат в пъпа
Слеееееедващияяяяяяяят! :D
d0mat4et0
02-12-2008, 11:39
Еми и аз преди мн се притеснявах кво ше си кажат хората за мене ако някой ме отреже и кво ше ми е на самата мен , ама такъв е животът и вс е просто ГОРДОСТ....Кво като някой не те хар...Значи или просто не сте един за друг или няма вкус....И понякога е по-добре да те зарежат , отколкото да те лъжат ..... Тва е от мене :-P :-P
sapphirr
02-12-2008, 13:01
за съжаление децата в тая възраст са безпощадни и не се замислят от последствията на подигравките.като пораснат ще се осъзнаят споко... :D