View Full Version : Изневеряват ли момчетата???
Вчера с една приятелка спорехме по въпроса.Тя твърдеше,че колкото и да е влюбено едно момче отдаде ли му се възможност да изневери(т.е. да прави секс) той го прави.Според това не е съвсем вярно и не важи на 100% за всичко момчета.Вие как мислите?
Всичко зависи от това колко дадения човек държи на половинката си.Не е въпрос на това момиче ли си или момче.Аз лично не бих изневерил на приятелката си колкото и възможности да съм имал,колкото и възможности да имам и занапред!
Дори съм останал с впечатление за много повече момичета в обкръжението ми които изневеряват,отколкото момчета :x
BrokenHeart
02-12-2008, 11:33
Всичко си е до човека...И момчетата и момичетата изневеряват.Зависи колко държиш на човека до тебе и колко си податлив на "изкушенията" ...
fifi_friend
02-12-2008, 11:40
Когато нещо не му достога на човек ( независмо от пола) обикновено си го търси навън под каквато и да е форма. В повечето случаи момчетата изневеряват или поради тази причина, или просто не могат да общуват с половиките си, или естествено не обичат човека до себе си. Малко са така наречените "женкари". Пък и от друга гледна точка явно не са намерили подходящия човек и още го търсят.
Когато нещо не му достога на човек ( независмо от пола) обикновено си го търси навън под каквато и да е форма. В повечето случаи момчетата изневеряват или поради тази причина, или просто не могат да общуват с половиките си, или естествено не обичат човека до себе си. Малко са така наречените "женкари". Пък и от друга гледна точка явно не са намерили подходящия човек и още го търсят.
Да има нещо вярно :) е аз съм имал гаджета и на нито едно не съм изневерил 8) просто не ми е в природата...нали :)
CragHack
02-12-2008, 11:44
Въпроса не е зададен правилно. Естествено, че можем да се контролираме. Не винаги изневеряваме, защото все пак не сме животни.
Но ако питаш, дали ни се иска... това е друг въпрос. Например аз колкото и да съм влюбен, ако видя някоя суперсекси мацка и ми се приисква да я изчукам. Секса и любовта при мъжете не са директно свързани.
So unbelievable love..
02-12-2008, 11:58
Аз пък съм на мнение,че така наречените "женкари" са доста.На тях може да не им липсва нищо (казвам го,защото познавам поне 2ма и то доста добре),но отново да търсят чуждо,просто,защото на някой хора това им е в природата!Ина4е аз съм изневярявала,признавам си,не се гордея мн,но и не съжалявам!Мисля,4е всеки решава за себе си,също и ако си намерил Любовта не си заслужава да се отдадеш някой път на някакво си там искушение :?
amatorium
02-12-2008, 12:07
Zavisi i ot momcheto i ot momicheto i ot situaciqta nai-veche. Kakvi sa otnosheniqta im s momicheto i t.n. Ima krainosti kato jenkari ili puk zabitaci, no normalno vseki e sklonen v maluk procent da si pomisli za iznevqra i mnogo rqdko da se reshi na takova neshto. 8)
Малко е попресилила, че изневеряваме при всеки удобен случай, но - да, изневеряваме, това е факт! 8)
fifi_friend
02-12-2008, 12:24
Малко е попресилила, че изневеряваме при всеки удобен случай, но - да, изневеряваме, това е факт! 8) А защо? Само не ми излизайте с номера " ами що щото сме мъже". Това ще е най-тъпия отговор. Ако жената в сексуално отношение може да бъде различна и вълниваща, то тогава всеки път все едно че ще правиш секс с различна. Просто няма да има смисъл да изневеряваш, няма да искаш. Така че защо ще изневеряваш?
swords1010
02-12-2008, 12:28
Абсолютно невярно (твърдението на приятелката ти де)!!! :)
Зависи от човека. Не можеш да поставяш всички под общ знаменател. Ако наистина обичаш партньора си (момче или момиче... въобще има ли значение?) и си отговорен човек, едва ли ще го направиш. :)
offf are 4e momi4etata ne izneverqvat se edno!!! izneverqvame mom4etata ama zavisi ot 4oveka saa ne moga da kaja za si4ki
CragHack
02-12-2008, 12:30
А защо? Само не ми излизайте с номера " ами що щото сме мъже". Това ще е най-тъпия отговор. Ако жената в сексуално отношение може да бъде различна и вълниваща, то тогава всеки път все едно че ще правиш секс с различна. Просто няма да има смисъл да изневеряваш, няма да искаш. Така че защо ще изневеряваш?
Много си тъпа ма!!!!
Като не искаш да чуеш истината кво си тръгнала да питаш мъжете. Вярвай си там в собствените измишльотини и си мисли, че и мъжете трябва да мислят като жените.
CragHack
02-12-2008, 12:31
Зависи от човека. Не можеш да поставяш всички под общ знаменател. Ако наистина обичаш партньора си (момче или момиче... въобще има ли значение?) и си отговорен човек, едва ли ще го направиш. :)
Аре па ти сега постави всички под един знаменател? Ако си обичал партньора, ако си бил отговорен....
Къде е казано, че изневярата значи край на любовта? Да сте чували за суинг? Да сте чували за тройки? Аре свалете си капаците и осъзнайте, че има и други нюанси освен бяло и черно
Ami da zavisi ot mom4eto0 .......ama po princip ako e mnogo0o mnog0o0 vlubeno naistina ne mi se v1rva da izneveri!Ama vse pak vinagi ima izklu4eniq!
Не зависи от пола..
Ако един човек обича половинката си или поне държи на отсрещния човек,то тогава няма да изневери.. Зависи и от взаимоотношенията и от куп други работи..
CragHack
02-12-2008, 12:45
Айде още един кон с капаци в обора. Който си мисли, че неговото мнение трябва да е задължително и за останалите
MakeMeLaugh
02-12-2008, 12:45
Глупости.
Зависи от човека и най-вече от колко е добра и гладка връзката и за двамата.
Аз лично съм имал за година и половина 3-4 въможности, но съм ги пропускал.. :)
Надявам се така и да си остане :>
Малко е попресилила, че изневеряваме при всеки удобен случай, но - да, изневеряваме, това е факт! 8) А защо? Само не ми излизайте с номера " ами що щото сме мъже". Това ще е най-тъпия отговор. Ако жената в сексуално отношение може да бъде различна и вълниваща, то тогава всеки път все едно че ще правиш секс с различна. Просто няма да има смисъл да изневеряваш, няма да искаш. Така че защо ще изневеряваш?
Ебати тъпата логика. За да се включа в тъпизмите ще кажа и аз един - не може само боб, понякога си трябва и леща. И колкото и да е различна жената в сексуално отношение само като я погледнеш и прекрасно разбираш, че....... правиш секс с една и съща. 8)
Глупости
момчетата никога не изневеряват - дори и преди малко да са изчукали предната си бройка - те са го нарпавили само за да разберат - колко е готина половинката им.. и със сигурност са си мислили за нея - докато са чукали чуждо.. ама това не е изневяра.. а физиология..
виж ако жената се изчука - е изневяра.. мъжа може си чука колкото си иска и никой не може да го държи отговорен, че е изневерил :D
shadow4e
02-12-2008, 13:24
Според мен това главно зависи от жената до въпросния мъж. Въпросът е, че почти всички жени си мислят, че дават всичко на мъжете до себе си и после обвиняват само тях за това.
Разбира се, че има случаи, в които е просто задоволяване и вината не е в момичето, но честно казано при моите приятелки винаги при дълга връзка /над 1 година/ са им изневерявали, защото в рамките на 2-3 месеца са се държали супер тъпо с тях.
А относно искането, то и на много жени им се иска, въпреки че имат връзка и това е разбирамо.
А ако говорим за някаква несериозна връзка, напълно нормално е да изневери. Но аз не бих търпяла такова нещо. :)
krem4et0
02-12-2008, 13:31
Ебати тъпата логика. За да се включа в тъпизмите ще кажа и аз един - не може само боб, понякога си трябва и леща. И колкото и да е различна жената в сексуално отношение само като я погледнеш и прекрасно разбираш, че....... правиш секс с една и съща. 8)
И това на практика лошо ли е? Защото това може да е жената, която обичаш до болка, може да е съпругата или майката на детето ти, може да е единствената, за която имаш очи. дори и да е 1 и съща, тя е тази, която искаш и всяка друга е никоя.......Ти обичал ли си истински? Обичал ли си така, че да те свива сърцето, когато си с любимия човек? да стоиш до него и да се наслаждаваш на дишането му? Ако не си го изпитвал нормално е д мислиш така.....
Е нее.. изневеряват я..
Рано или късно,проклетията им избива.Точните момчета са 1:1 000 000 000....(голям късмет ще извади момичето което намери такъв екземпляр..)
led_i_ogyn
02-12-2008, 13:41
Всеки човек е различен и това не се определя до пола му(поне не винаги)Има момчета, които изневеряват, има също такива, които не.Както и има момичета, които изневеряват, има също такива, които не го правят.Така, че да се свеждат всички момчета под общ знаменател е тъпо...Спред мен ако едно момче наистина обича приятелката си, не би и причинило подобно нещо...Тфа е от мен..
fifi_friend
02-12-2008, 13:47
Какво всъщност ти дава другата жена? Точно различен секс и нещо вълнуващо , което можеш да получиш и с твоята приятелка. А ако те интересува друга, значи не си намерил подходящата. Познавам мъже, които не изневеряват, защото си имат всичко от своите приятелки и наистина ги обичат и не могат да им изневерят - нямат нужда, задоволени са. Не си намерил подходящата.....нз... но не мога да повярвам, че можеш да й изневериш...знам ли... мъже.... :?
LiLGrizzly
02-12-2008, 13:59
Малко е попресилила, че изневеряваме при всеки удобен случай, но - да, изневеряваме, това е факт! 8)
+1 8)
fifi_friend
02-12-2008, 14:01
Аре па ти сега постави всички под един знаменател? Ако си обичал партньора, ако си бил отговорен....
Къде е казано, че изневярата значи край на любовта? Да сте чували за суинг? Да сте чували за тройки? Аре свалете си капаците и осъзнайте, че има и други нюанси освен бяло и черно
С бруталност и обиди нищо няма да постигнеш :) По-спокойно... не се вживявай толкова, само защото някой има различно мнение от твоето. А относно тройките ето ти един пример за вълнуваща жена за теб - би се съгласила, но това не е изневяра, нали все пак е сексуално преживяване и за двамата :)
Какво всъщност ти дава другата жена? Точно различен секс и нещо вълнуващо , което можеш да получиш и с твоята приятелка. А ако те интересува друга, значи не си намерил подходящата. Познавам мъже, които не изневеряват, защото си имат всичко от своите приятелки и наистина ги обичат и не могат да им изневерят - нямат нужда, задоволени са. Не си намерил подходящата.....нз... но не мога да повярвам, че можеш да й изневериш...знам ли... мъже.... :?
Може, може, недей да береш грижа, познавам достатъчно много момчета, влюбени по описаният начин - и те изневеряват.
П.С.> Ами ако съм изпитвал това чувство и въпреки това изневерявам, какво правим? Жените не разбират напълно мъжете, мъжете не разбират напълно жените. Затова вие не разбирате, че ние изневеряваме, дори когато ви обичаме, и затова ние не разбираме, защо вярвате, че не ви изневеряваме, само защото ви обичаме? Вие ако искайте се заблуждавайте, но мъжете изневеряваме. В заключение, като мъж мога да кажа, че всички мъже сме еднакви (личният ми опит и опита на приятели и познати са ме убедили на 100%), а това кой го вярва и кой - не.... все тая... :oops:
Може, може, недей да береш грижа, познавам достатъчно много момчета, влюбени по описаният начин - и те изневеряват.
П.С.> Ами ако съм изпитвал това чувство и въпреки това изневерявам, какво правим? Жените не разбират напълно мъжете, мъжете не разбират напълно жените. Затова вие не разбирате, че ние изневеряваме, дори когато ви обичаме, и затова ние не разбираме, защо вярвате, че не ви изневеряваме, само защото ви обичаме? Вие ако искайте се заблуждавайте, но мъжете изневеряваме. В заключение, като мъж мога да кажа, че всички мъже сме еднакви (личният ми опит и опита на приятели и познати са ме убедили на 100%), а това кой го вярва и кой - не.... все тая... :oops:
Момиче съм,но съм съгласна с това,което каза!Най-после се намери някой,който да го каже направо,без заобиколки! 8)
аз не съм от тези.държа на приятелката си и не изневерявам.просто заглеждам но нищо повече
skatemore
02-12-2008, 17:36
Вчера с една приятелка спорехме по въпроса.Тя твърдеше,че колкото и да е влюбено едно момче отдаде ли му се възможност да изневери(т.е. да прави секс) той го прави.Според това не е съвсем вярно и не важи на 100% за всичко момчета.Вие как мислите?
никога няма да изневеря! тряя да е неземна путка и да ма грабне за стотни... НЯМА ТАКАВА :?
Чувствам се все едно току що си ми казал, че няма Дядо Коледа. Лош си...
"САМО защото ви обичаме?" Брех, братче, че това малко ли е?! Просто вярваме, че щом ни обичате, значи ни и уважавате, цените ни, държите на нас. Знаете, че ви вярваме безрезервно и сме посветили на вас най-нежните си емоции. Всичко това - доверие, обич, внимание, отдаденост - ви тежи на раменете. Да бъдеш обичан е привилегия...и отговорност. Връзката е отговорност. Обещание. В крайна сметка, с една изневяра единственото, което доказваш е че не заслужаваш да бъдеш обичан, не си достатъчно зрял, за да поемеш отговорност, не може да ти се гласува доверие...и най-вече, достатъчно глупав си, за да си позволиш да нараниш човек, който те обича, вместо да си благодарен, че е до теб. Всички мъже са такива?!?! Баси, колко разочароващо...
Дори и да не обичам вече партньора си, от уважение към него и още повече - от уважение към самата себе си - не бих играла зад гърба му. Унизително за него...но още по-унизително за мен.
Ами, това е положението. Всички мъже сме еднакви, само пожелавам на идеалистките, вярващи, че не е така да не го разбират от собствен опит, че съм виждал такива случаи и шока е сериозен. А относно изневерите - те се правят дискретно, само когато си заслужава (тоест, достатъчно рядко, че да не се разбира и да не става навик). И само да вметна - аз не казвам, че подкрепям изневярата, а просто, че мъжете го правим, а да не говорим, че съм 100% против системните изневери, щото няма смисъл. Правя уточнението, щото да не излезе, че едва ли не съм някакъв Сатана, дето се скъсва да изневерява и разбива митове за Дядо Коледа. 8)
не съм чувал мъжете да изневеряват :-o ние да не сме курви като жените :-x
Ами, това е положението. Всички мъже сме еднакви, само пожелавам на идеалистките, вярващи, че не е така да не го разбират от собствен опит, че съм виждал такива случаи и шока е сериозен. А относно изневерите - те се правят дискретно, само когато си заслужава (тоест, достатъчно рядко, че да не се разбира и да не става навик). И само да вметна - аз не казвам, че подкрепям изневярата, а просто, че мъжете го правим, а да не говорим, че съм 100% против системните изневери, щото няма смисъл. Правя уточнението, щото да не излезе, че едва ли не съм някакъв Сатана, дето се скъсва да изневерява и разбива митове за Дядо Коледа. 8)
Дискретно или не, ще се разбере...и то в най-лошия момент. Вярвам, че нищо не остава скрито. Кривнал си преди половин година, когато не си бил толкова сигурен във връзката ви - приятелката ти ще разбере днес, когато я обичаш повече от всичко на света. И няма да може да ти прости. Не си струва. :)
swords1010
02-12-2008, 19:39
С бруталност и обиди нищо няма да постигнеш :) По-спокойно... не се вживявай толкова, само защото някой има различно мнение от твоето. А относно тройките ето ти един пример за вълнуваща жена за теб - би се съгласила, но това не е изневяра, нали все пак е сексуално преживяване и за двамата :)
Точно така! Груповият секс, както и суингът са по съгласие и на двамата партньори, следователно това НЕ е изневяра! Аз нямам капаци, но не мисля, че ако обичам някого и съм отговорен човек (както май писах), бих му причинил подобно нещо! И аре (?) да изразяваш мнението си, без да го налагаш! :)
Дискретно или не, ще се разбере...и то в най-лошия момент. Вярвам, че нищо не остава скрито. Кривнал си преди половин година, когато не си бил толкова сигурен във връзката ви - приятелката ти ще разбере днес, когато я обичаш повече от всичко на света. И няма да може да ти прости. Не си струва. :)
Ще се разбере, ако не е достатъчно дискретно направена изневярата. Както и да е, в търсене съм на дамата на живота ми, която ще ме накара да не изневерявам, да мисля само за нея и да не криввам от правия път. Пожелайте ми успех! 8)
DeVoi4eTo
02-12-2008, 19:45
Ако е лудо влюбен ест че няма...тогава съществува само неговото момиче и никое друго...но след време дори и да са заедно всеки изневерява...че дори и момичетата :)
Т'ва е голяма простотия :D Зависи си от момчето на 100% . Аз пък познавам поне 20 + мен , които посмъртно няма да изневерят. Относително е твърдението 8) :-P
sLaDkA_GrEsHkA
02-12-2008, 20:16
razni hora, razni ideali... :)
v3nDe77a
02-12-2008, 20:22
ми чи къ..... лично аз от време на време кръшкам :grin: :grin: :grin:
Т'ва е голяма простотия :D Зависи си от момчето на 100% . Аз пък познавам поне 20 + мен , които посмъртно няма да изневерят. Относително е твърдението 8) :-P
Напълно съм съгласна с теб не може да кажем вс мъже изневеряват или вс жени са курви например.Хораааа не вс сме еднакви не се делим само на мъже и жени!!!!
Anna5339
02-12-2008, 20:59
една дума - ДА!!! :-D :-D :-D :-o
krem4et0
02-13-2008, 09:41
Ще се разбере, ако не е достатъчно дискретно направена изневярата. Както и да е, в търсене съм на дамата на живота ми, която ще ме накара да не изневерявам, да мисля само за нея и да не криввам от правия път. Пожелайте ми успех! 8)
Желая ти го от все сърце, за да разбереш какво имаме предвид ние с Барби. Не казвам, че щом обичаш си верен вовек и веков. Просто сериозно ще се замислиш преди да гушнеш някоя мацка в дискотеката. В крайна сметка, ако това, което евентуално би изгубил не е жизненоважно за тебе, няма да се сдържаш много-много. Но ако това е човекът, без чието присъствие не би могъл да прекареш 1 миг, без който се чувстваш недовършен и непълен, без който ти си НИЩО...нещата са съвсем различни. И да, връзката е обещание за вярност, обич, уважение. Чест и привилегия е да си обичан от човекът, който обичаш. А всъщност е толкова трудно да се постигне. Едва ли, открил истинското щастие, ще го захвърлиш с лека ръка заради единия секс. да не говирим, че аз познавам приятеля си така, че дори и най-дребното притеснение му е изписано на лицето. А и си падам малко врачка. Няма как да скрие кой знае какво от мен, защото само като го погледна знам дали лъже, крие, шикалкави или е честен!
CragHack
02-13-2008, 09:48
Ама защо приемате изневярата като престъпление не разбирам? Ако той бил изневерил, значело че не те обича вече...
Дрън-дрън, пълни глупости. Вие изобщо познавате ли мъжете? Вярвате си, че нещата са такива, каквито вие си ги мислите. Е да, ама не.
Мъжете могат да правят секс и докато са влюбени в друга. Обичта и сексуалната възбуда при мъжете не са така пряко свързани, както при вас жените. Разберете го веднъж за винаги!
И е тъпо да му казваш - изневериш ли ми, с нас е свършено. Защо да е свършено? Какво лошо е направил той? Къде е престъплението?
Проблема на 90% от връзките е, че единия партньор обсебва другия. И почва да му поставя условия, ограничения... и рано или късно това така задушава другия, че не само почва да изневерява В ИСТИНСКИЯ СМИСЪЛ НА ДУМАТА, но и накрая даже се разделят.
Една нищо не значеща изневяра, само за секса, може само да освежи връзката ви. Това е доказано. Естествено ако и двамата са достатъчно широко скроени да разберат нещата. Иначе следва късане.
dudeto_sy
02-13-2008, 09:50
Честно казано, май и двата пола изневеряват ако им се отдаде възможност. А и самото понятеие изневяра е доста относително, така че...
krem4et0
02-13-2008, 09:53
Престъпление е, защото е нарушил думата си, че е само с мен, че иска да прекара живота си с мен, че иск да имаме семейство и деца. Пристъпил е собствената си кретв във вярност. И да-изневярата е краят, защото той е потъпкал гласуваното му доверие.
Аз не твърдя, че познавам мъжете. Имала съм близък досег и съм успяла да опозная добре само моя си мъж. и защото го позавам, занам как той премисля дълго думите и действията си. Той не е по спонтанните неща. Ако някога ми изневери то няма да е на купон след употреба на алкохол, а е защото вече му е писнало от мен и не желае веч да сме заедно. не казвам голяма дума, защото и той е човек, но съм абсолютно сигурна в неговата любов и вярност. Дали след 10 години ще е така няма гаранция, но докато ме обича, докато сме заедно, докато иска все още да градим бъдеще заедно, той няма да спи с друга жена.
CragHack
02-13-2008, 09:53
Никой не е казал, че трябва да се изневерява при всяка отдала се възможност. Естествено, че ако имаш сериозна връзка ще се съобразяваш с другия.
Но просто идеята, че това е абсолютно смъртен грях, който означавал край на любовта - това е напълно погрешно.
Ама защо приемате изневярата като престъпление не разбирам? Ако той бил изневерил, значело че не те обича вече...
Дрън-дрън, пълни глупости. Вие изобщо познавате ли мъжете? Вярвате си, че нещата са такива, каквито вие си ги мислите. Е да, ама не.
Мъжете могат да правят секс и докато са влюбени в друга. Обичта и сексуалната възбуда при мъжете не са така пряко свързани, както при вас жените. Разберете го веднъж за винаги!
И е тъпо да му казваш - изневериш ли ми, с нас е свършено. Защо да е свършено? Какво лошо е направил той? Къде е престъплението?
Проблема на 90% от връзките е, че единия партньор обсебва другия. И почва да му поставя условия, ограничения... и рано или късно това така задушава другия, че не само почва да изневерява В ИСТИНСКИЯ СМИСЪЛ НА ДУМАТА, но и накрая даже се разделят.
Една нищо не значеща изневяра, само за секса, може само да освежи връзката ви. Това е доказано. Естествено ако и двамата са достатъчно широко скроени да разберат нещата. Иначе следва късане.
Уместно е преди да тръгнеш да "освежаваш" връзката си в леглата на други жени, първо да провериш колко точно "широко скроена" е партньорката ти. Ако и тя е наясно, че за теб, модерен и свободомислещ човек, не е проблем да си ляга с тоя и оня в името на вашата любов, тогава не виждам проблем.
Иначе, мен хич не ме е еня можете ли да правите мъжете секс без любов или не. Интересува ме до себе си мъж ли имам или безхарактерен глезльо. Защото един разумен човек знае как да си държи репродуктивния орган в гащите и поставя на първо място моралните си принципи и задължения към хората около себе си. (А когато на кантара стоят чувствата на човека, когото обичаш, и либидото ти...би трябвало изборът да е очевиден. Границите в една връзка не се налагат от партньорите, а от привързаността и уважението, които те изпитват един към друг. )
CragHack
02-13-2008, 17:51
айде поредните две кобили с капаци, които отказват да проумеят че земята е кръгла.
Към Коремчето - точно това ти е проблема, че обръщаш всичко на драма. Къде е тази честна дума, която е престъпил? Защо трябва да се заричаш в нещо излишно? По тази логика може да поискаш от него да се зарече никога да не пие бира, за да докаже любовта си към теб. И ако някога изпие една биричка това ще е смъртен грях, щото ще е нарушил клетвата си. А иначе дали самото пиене на бира е нещо лошо, тук нямаш отговор.
"Ако някога ти изневерял, това щяло да е защото вече му е писнало от теб и не желае да сте заедно".
Точно в това изречение се крие тоталната заблуда на жените по отношение на мисленето. Точно това е възможно най-грешния и зловреден начин на възприемане на изневярата.
Жени - РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ ВИЕ НЕ СТЕ МЪЖЕ! И НЯМАТЕ ПРАВО ДА СИ ПРИСВОЯВАТЕ НАЧИНА НА МИСЛЕНЕ НА МЪЖЕТЕ!
Не може ти да казваш какво си мисли той. Не може ти да вкарваш смисъл в неговите възприятия. Единствено и само мъжът ти може да каже, дали ако ти изневери след 10 години иска да е с теб или не иска да е с теб.
Обаче ще ти открехна една тайна. 90% от мъжете които изневеряват - искат да си останат с приятелките. И продължават да ги чувстват близки. Дори по-близки от преди изневярата.
Ако не вярваш - направи си проучване.
Така че не философствайте, а просто се огледайте около вас. Света не е задължително такъв, какъвто вие си мислите че е!
krem4et0
02-13-2008, 17:59
Аз не обобщавам за всички мъже. Аз говоря за този, с който съм сега. познавам го достатъчно добре, за да знам, че е много премерен в действията и думите си и няма да направи каквото и да е необмислено и импулсивно! И съм абсолютно съгласна с всяка дума на барби, особено за това, че границите не ги налага другия , а ти си ги налагаш. Аз съм дала право на избор дали сексът по принцип или нашата обич са му по-ценни. може да прави аквото си иска, но изневери ли, знае че губи най-малко моето уважение и доверие. А уваженито и доверието са 2-та стълба, на които се крепи дългогодишната връзка. И защо за Бога ние трябва да се съобразяваме с мъжете, а те не трябва да е съобазяват с женското мислене. нормално е 1 жена да иска сигурност. нормално е мъжът да разпръсква семе навсякъде, но когато се намеси сърцето, нещата са други. Просто ти преставаш да си ходещ съвокупителен орган, а ставаш част от 1 връзка, в която не ТИ и твоя приятел сте на първо място, а на първо място са НИЕ и ТЯ!
Любовта е да поставиш другия пред себе си в собствената си личностна йерархия.
Всичко си е до човека...И момчетата и момичетата изневеряват.Зависи колко държиш на човека до тебе и колко си податлив на "изкушенията" ... Точно казано!
айде поредните две кобили с капаци, които отказват да проумеят че земята е кръгла.
Към Коремчето - точно това ти е проблема, че обръщаш всичко на драма. Къде е тази честна дума, която е престъпил? Защо трябва да се заричаш в нещо излишно? По тази логика може да поискаш от него да се зарече никога да не пие бира, за да докаже любовта си към теб. И ако някога изпие една биричка това ще е смъртен грях, щото ще е нарушил клетвата си. А иначе дали самото пиене на бира е нещо лошо, тук нямаш отговор.
"Ако някога ти изневерял, това щяло да е защото вече му е писнало от теб и не желае да сте заедно".
Точно в това изречение се крие тоталната заблуда на жените по отношение на мисленето. Точно това е възможно най-грешния и зловреден начин на възприемане на изневярата.
Жени - РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ ВИЕ НЕ СТЕ МЪЖЕ! И НЯМАТЕ ПРАВО ДА СИ ПРИСВОЯВАТЕ НАЧИНА НА МИСЛЕНЕ НА МЪЖЕТЕ!
Не може ти да казваш какво си мисли той. Не може ти да вкарваш смисъл в неговите възприятия. Единствено и само мъжът ти може да каже, дали ако ти изневери след 10 години иска да е с теб или не иска да е с теб.
Обаче ще ти открехна една тайна. 90% от мъжете които изневеряват - искат да си останат с приятелките. И продължават да ги чувстват близки. Дори по-близки от преди изневярата.
Ако не вярваш - направи си проучване.
Така че не философствайте, а просто се огледайте около вас. Света не е задължително такъв, какъвто вие си мислите че е!
Готин, ти нещо не си особено проницателен.
Той, Мъжът (понеже явно светът около него се върти), след като е преспал помеждудругото с някоя и друга мома, може да иска да си остане с приятелката. Но дали приятелката му ще го иска? Тя ще го чувства ли близък? Тя му се е доверила и е очаквала от него вярност. Той я е излъгал и е предал доверието й. Той може да иска да е с нея следващите сто години, но тя може да иска да е с някого, който ще уважава чувствата й.
Ако и двамата партньори в една връзка споделят мнението, че сексуалните контакти с други хора са приемливи и не пречат на любовта им - ок, проблем няма. Но ако жената посвещава на партньора си емоциите и тялото си, то тя очаква същото от него. Ако той не е способен да й предложи такава връзка, редно е да бъде честен с нея и изобщо да не задълбочават отношенията си.
А ако е премълчал философските си размишления за свободата в интимните отношения и в последствие се въргаля с някое девойче в леглото, докато приятелката му вярва, че той никога не би направил нищо, за да я нарани...то, прощавай, но той не е мъж, а мекотело. Работата е там, че няма значение обичаш ли или не, ако не можеш да го покажеш така, че партньорът ти да го почувства. Пука й на шапката на приятелката ти колко я обичаш, след като си докосвал друга, целувал друга...вместо да докосваш нея. Знаел си, че ще я нараниш и въпреки това си го направил. Такъв егоизъм няма място в любовта.
swords1010
02-13-2008, 18:35
Crag Hack, не знам как ти възприемаш секса. Не знам и за теб, до колко са свързани любовта и секса, но моля те... не говори за всички мъже!
Сексът е най-висша форма на любов. Друг е въпросът, какъв процент от днешното поколение го възприема по този начин. :) И спри да ни наричаш кобили с капаци и прочее. Съвсем смело мога да твърдя, че мисленето ми е съвременно и не съм консервативна личност, но пак не мога да възприема за нормално да правиш секс с момиче, докато имаш приятелка и смееш да твърдиш, че я обичаш.
Crag Hack, изневярата често се появява, когато във връзката нещо липсва. Да, но това би се случило в двойка, в която партньорите не общуват пълноценно. Ако нещо ти липсва или някоя твоя потребност не е задоволена, не е ли партньорът ти правилният човек, с който да споделиш? И не виждам защо ще изневеряваш, ако успееш да решиш проблема си. Да, но нека не забравяме, че не само ти имаш потребности. Потребност от принадлежност... чувал ли си за нея? И да не си, трябва да знаеш, че тя е една от основните човешки потребности. Всички я имаме и не можем да живеем нормално ако тя не е задоволена. И как ще я задоволяваме, ако около нас няма хора, които да ни обичат и ценят, а ние тях също? А как ще я задоволяваме пълноценно ако тези хора, които уж ни обичат, започнат да предават нас и доверието ни.
Друг вариант на изневярата е, ако срещнеш някой, който ти допада и се оставиш на първичното да те води. Е да, но както казах, това не го възприемам за нормално. Човекът който е дал толкова много от себе си, обичал те е, вярвал ти е... е не можеш с лека ръка да предадеш всичко това!
krem4et0
02-13-2008, 18:44
swords1010 :-) Мойто момче, защо не си малко по-наблизко, че да те разцелувам..........Ех, пази се за дъщеря ми, че мен няма да ме огрее :D
2 Неща...
1-Crag Hack, ти нещо се взе за Пророк май...И само ти виждаш истината, а всички други са заблудени..мм..много грешиш като си мислиш, че като си вързал смислено 2-3 интересни факта..си открил нещо грандиозно..ха-ха!
2- Кремчето,Swords1010 и Barbie отразяват моята гледна точка много хубаво :P :-D Иначе казано...зависи си от това, дали мислиш себе си за нещо като човек, или за израстък към оная ти работа :)... за ходещ у*.. :-D :-D :oops: [/b]
Жените започнаха да разбират мъжката психология от нас самите. О, каква поредна футболна драма. Язък, че отивам за няколко дена на София и няма да мога да следя дискусията, че много "специалисти" като се съберат на едно място и винаги е интересно. :grin:
psychopath
02-14-2008, 00:33
и момчетата и момичетата...
я кажете сега: Кой кум? Кой сват? Кой на булката брат? :-D
Хора вие не разбрахте, че истината винаги се крие някъде по средата :) Има истинни неща казани и от двете страни (Crag Hack vs Moderators Ltd.), но и в мненията от двете страни има неточности. Така, че: Краг ако имаш приятелка моят съвет е ако всичко върви между вас особено в сексуално ниво не прибягвай до забежки. Останалите вземете малко "надигнете капаците" и се постарайте да проумеете, че и той казва верни неща и надявам се така всеки ще стигне най-близо до истината, защото все пак абсолютни неща на този свят няма :wink:
P.S. модератори ако във работата си бяхте толкова дейни, колкото в защитата на теорията си, че чак се обединихте, цена нямаше да имате :-D
marina star
02-14-2008, 03:53
oo mn zavisi,no kato cqlo mislq 4e bi go napravil osven ako ne si mu 1-vata lubov ili ne e v razcveta na strastta vrazkata.ne gi poricavam oba4e za6toto i az bih go napravila
swords1010
02-14-2008, 04:02
Абе как не ви омръзна да ги повтаряте тези капаци ?!?
Абе как не ви омръзна да ги повтаряте тези капаци ?!?
защо да ми омръзне като го казвам за първи път и то като цитат?
почвам да се убеждавам, че наистина има нещо вярно в това, защото явно хич не си си направил труда да ми проумееш поста, а се хващаш за нещо, което е чист оффтопик и си е меко казано доказателство, че не знаеш какво по-умно да кажеш... :smt018
krem4et0
02-14-2008, 06:37
Ама защо всички си мислите, че говоря за мъжете като цяло? мъжете като цяло са гадни, безчувствени, изневеряват дори и да имат дълга връзка, дори и да са женени и с деца. Аз не съм сляпа и го виждам....Не мога да отговарям за всички мъже на света. Аз говорех конкретно за мен и моя приятел, който(това май клиширано ще прозвучи)е различен. не ми се спори на Св. Валентин изневерява ли ми или не моя приятел. весел пазник на всички спорещи :-D
CragHack
02-14-2008, 07:50
мъжете като цяло са гадни, безчувствени, изневеряват дори и да имат дълга връзка, дори и да са женени и с деца.
Не, мъжете не са гадни и безчувствени. А просто има жени, които изкривяват всичко през собствената си призма. И после най-интересното е, че смятат, че това мнение е обективно...
След като на теб ти е виновен целия свят (говорейки за мъжете) трябва да се замислиш дали всъщност света не си е наред, а грешката не е в теб! Просто го допусни като възможност, помисли дали не е възможно...
krem4et0
02-14-2008, 07:59
Не са ми виновни мъжете. Аз не съм някаква фанатизирана феминистка.
Значи, не е вярно, че изневеряват, ама не е вярно и, че не изневеряват? как става това?
CragHack
02-14-2008, 08:10
Пак повтарям. Има и други нюанси освен черно и бяло.
Естествено, че както каза ти, човек в сериозна връзка се съобразява с партньора си и не прави каквото си иска. Естествено, че няма да тръгне след всяка фуста.
Но просто разберете, че животът е дълъг и понякога някои неща просто се случват. И не винаги тези неща означават това, което вие си мислите, че означават.
Пак повтарям. Има и други нюанси освен черно и бяло.
Естествено, че както каза ти, човек в сериозна връзка се съобразява с партньора си и не прави каквото си иска. Естествено, че няма да тръгне след всяка фуста.
Но просто разберете, че животът е дълъг и понякога някои неща просто се случват. И не винаги тези неща означават това, което вие си мислите, че означават.
Нищо не се случва "просто" ей така. Никой не се озовава просто ей така в нечии чужди чаршафи - човек прави избор. Понякога изборът е грешен и това е нормално. Но след това отговаряш за действията си и живееш с грешките си. Не мъжете - хората изневеряват. Защото всеки греши. Но това не прави изневярата нещо, което просто се случва и може да се подмине с лека ръка. Аз не се опитвам да разбера какво си мисли един мъж, когато изневерява (честно казано, малко ме интересува) - казвам какво мисля аз, за един мъж, който е изневерил. И най-вече, мъж, който не е способен в последствие да осъзнае и да признае, че е сгрешил. Хората са далеч по-сложни и многопластови отколкото ги изкарваме. Аз не мога да предвидя какви грешки ще допусна, не казвам, че някой ден няма да направя глупав и неправилен избор. Но знам, че ценностната ми система ще се върне в изправност за отрицателно време...и дори и партньорът ми да прости и да забрави, аз не бих могла. Не смятам, че грешките трябва да се омаловажават или забравят - в крайна сметка, действията и решенията ти те правят това, което си.
CragHack
02-14-2008, 08:42
Точно това ти е проблема и продължаваш да си пълен кон с капаци и да не осъзнаваш разликата.
Продължаваш да наричаш това "грях" и т.н. А това не е грях. Това е нещо човешко.
Проблемът ти е, че не може да погледнеш по различен начин от собствената си перспектива (затова и всъщност те наричам кон с капаци).
Всъщност ти на колко си години? Защото като ти гледам разсъжденията надали си много зряла. Поживей повечко и пак ще видим на какво мнение ще си.
krem4et0
02-14-2008, 09:03
А ти на колко си като си така зрял?
Точно това ти е проблема и продължаваш да си пълен кон с капаци и да не осъзнаваш разликата.
Продължаваш да наричаш това "грях" и т.н. А това не е грях. Това е нещо човешко.
Проблемът ти е, че не може да погледнеш по различен начин от собствената си перспектива (затова и всъщност те наричам кон с капаци).
Всъщност ти на колко си години? Защото като ти гледам разсъжденията надали си много зряла. Поживей повечко и пак ще видим на какво мнение ще си.
Не знам към кого се обръщаш, но ние с Кремчето тъй или иначе май имаме сходни позиции по въпроса.
Че "грехът" какво друго е, ако не нещо човешко? Ясно ми е, че е по-лесно да се успокояваш с думите "ама то е човешко". Те много неща са човешки - но правилни ли са?
Не разбирам за какво спорим. Каква точно теза защитаваш? Защото не изразяваш ясно становище - няколко страници по-назад изказа мнение, че изневярата "освежавала" връзката, после пък обясни, как нещата просто се случвали...
Не ми е необходима друга перспектива - аз изисквам от себе си и от партньора си вярност. Така е изградена цинностната ми система - не лъжа и не желая да ме лъжат. Дори не обсъждам изневярата като сексуален акт - гледам на нея като на измама. Партньорът ти държи на моногамната любов, ти си встъпил в интимни отношения с ясното съзнание, че той/тя очаква от теб пълна отдаденост. Не бих могла да определя това да предадеш очакванията му/й като друго, освен като нередно. Няма значение "човешко" ли е. Грешно е.
Ти би казал, че е правилно, редно и нормално?
CragHack
02-14-2008, 09:54
А защо да е лъжа и предателство? Точно това е проблема, че ти предварително го приемаш като такова.
А аз ти предлагам друга гледна точка. Не се заричате предварително в такива ултимативни условия. Че ако изпие една бира, това би било предателство и нищо, че пиенето на бира не е нищо лошо, важното е че би те предал.
По-добре да не му правиш проблем. Пък той ако има потребност ще го направи и ще ти признае след това. И пак ще сте на чисто. Така няма лъжа, няма измама, няма предателство.
Защото скъпо Барби и скъпо Кремче, както е казал шопа: Не се гаси туй що не гасне. Ако той наистина има потребност да пробва с друга жена - забраните само ще доведат до отрицателен ефект. Той пожелае ли в главата си да пробва с друга жена, вече няма голямо значение дали ще го реализира в чаршафите или не. Това нещо все едно се е случило. Разликата би била само страха от вашата реакция. Иначе да го е направил.
И постепенно от любима партньорка ще се превърнете в брачни окови (дори и да не сте женени). Ще се превърнете в досадното нещо, което му отнема свободата.
И дори и да успее да се сдържа известно време, постепенно забраните ще започнат да му действат негативно.
Сега ще кажете, ми хубаво тогава - да си ходи, не ми трябва такъв мъж. Мдам и ще сбъркате дори още повече. Защото всъщност почти всички мъже са такива. Тези, които дори и не си помислят какво е да си с друга жена обикновенно са доста затворени, инертни и с ниско либидо. Един вид - олицетворение на скуката.
Докато измежду 99-те процента, които биха се замислили да пробват и с друга жена поне веднъж в живота си, ей тъй за разнообразие, е пълно с прекрасни хора, които имат истински морални стойности. Не самоцелни, а истински, реални.
Проблема ви е, че приемате връзката за даденост. Приемате, че притежавате другия човек. Отношението ви към връзката е егоцентрично. Това е изключително погрешно и зловредно.
Има една поговорка: пусни го да ходи където иска и ако се върне при теб, значи наистина те обича. Това е истината. А това което вие правите е "вържи го с окови и ако не успее да ги счупи, ще остане твой".
&ILoveU2
02-14-2008, 11:01
Crag Hack по принцип не съм напълно съгласна с твоето мнение, но за това последното, което каза, наистина си прав поне според мен. Личи си, че си зрял човек, напълно осъзнат, и казваш това което мислиш. А не някой пубер, който си е харесал някоя реплика и я повтаря. Само не мога да рабера защо съпоставяш обещание да не се пие с бира с изневяра. Просто не мисля че има голяма база на сравнение. Не знам на колко си, дали наистина си обичал някога и защо си на това мнение, но бих искала да разбера.
Crag Hack според мен си много прав за това че мъжете могат да се бъдат в леглото с която и да е жена без да имат чувства към нея и това няма да промени чувствата към полвинката им, но изневярата обикновенно (ако не е системна) е удоволствие за един път, и тук идвва моментат че един мъж който има обичта на едно момиче и държи на нея (аве двамата се обичат и дават всичко един за друг) би трябвало да жертва това удоволствие. Защото както казват Кремчето и Барбито жените са такива те дават много в една вразка основана на любов но и искат. Жените понасят много тежко да и изневери мъж дори да не го обичат а камоли като го обичат и трудно прощават такова нещо (в повечето случай не могат да го превъзмогнат), това го знаем и повечето мъже не може да го променим просто е така, жените са такива.
Според мен един разумен мъж който държи на връзката си с полвинката много няма да и изневери, след като знае че ще я нарани (ами не е ли целта връзките основани на любов да дадеж на човека до тебе всичко от себеси за да е щастлив и той да ти отвръща с същото) и може да я изгуби.
CragHack
02-14-2008, 11:22
Повтарям отново: проблема идва от драматизирането на нещата от страна на жените. За определени ситуации съм склонен да се съглася с тях. Разбирам, че изневярата е болезнено усещане за тях. И затова пак казвам - естествено, че няма да изневеряваш под път и над път.
Просто и двете страни трябва да се опитват да погледнат гледната точка на другия. И мъжете трябва да се съобразяват с приятелките си. И затова да не чукат при всяка отдала се възможност (въпреки, че според нас мъжете няма нищо лошо в това).
Но и жените трябва да погледнат нещата през гледната точка на мъжете си. И да знаят, че наистина еднократна забежка по нещо чуждо не значи нищо. Ако връзката е дълга, е за един мъж е трудно да приеме, че 20 години няма право дори и да си помисля за нищо различно. Просто е депресиращо. И ако жената до него непрекъснато му повтаря, че изневярата значи директен край - това усещане се засилва.
По-добре да му дадеш свободата (ама наистина да му я дадеш, а не да кажеш "прави квото си искаш, ама да знаеш че те зарязвам ако таковата"). И той вече като диша свободно е мнооооооого по-малко вероятно да му се прииска да изневери.
Иначе нали знаете - забранения плод... човек почва да мисли само за него.
&ILoveU2
02-14-2008, 11:30
обаче не слагайте всички жени под общ знаменател. В едно отношение жените не могат да приемат изневярата на човека до тях като личен провал. Смятат, че не са се справили. Аз не приемам изневярата като грях. Както някой беше казал по-нагоре: това е право на избор. Но не мога и да приема, че просто така безпричинно един мъж тръгва да изневерява. Винаги има подсъзнателна причина. И това не си го мисля просто така. Познавам много хора, които изневеряват и мисля, че знам и причините за това. Но е прекалено сложно да обяснявам сега :)
CragHack
02-14-2008, 11:36
Но не мога и да приема, че просто така безпричинно един мъж тръгва да изневерява.
Ти мъж ли си, че да коментираш? Повтарям за стотен път - МОЖЕ. Слагам ръка на сърцето си и казвам, че мога да изневеря без абсолютно никаква причина. Говорим за чист секс, нищо повече.
Винаги има подсъзнателна причина. И това не си го мисля просто така. Познавам много хора, които изневеряват и мисля, че знам и причините за това. Но е прекалено сложно да обяснявам сега :)
Те сигурно самите те не знаят каква е причината, ако изобщо има. Обаче ти знаеш по-добре от тях. Ей това е тъпото, че всякви пикли (не искам да те обидя, а използвам думата за да назова момиченца, които още нищо не са видяли от живота) си мислят че разбират всичко на този свят. А всъщност не са видяли нищо още.
&ILoveU2
02-14-2008, 11:42
да изневерява ако обича наистина приятелката си/жена си. И имах в предвид конкретен пример, който не исках да коментирам. Все пак бях с този човек и ми е пределно ясно защо изневери. И да прав си аз наистина съм пикла с малко личен опит, но това не значи че не мога да го разбера.
CragHack
02-14-2008, 11:48
Чакай малко сега. Ако гаджето ти е бил някакъв пикльо и той тогава няма изобщо какво да говорим. То и връзката ви надали е кой знае колко дълбока. В смисъл може да влагате много емоции и двамата и много да се вързвате, обаче това не значи, че имате дълбоката емоционална връзка на двама зрели хора.
Аз говоря за ситуации между зрели, уравновесени и осъзнати хора. При този случай надали мотив за изневяра може да е конкретното дребно поводче, което е накарало твоя приятел (гадже или не) да изневери.
И всъщност ако говорим за точно такива случаи - за изневери с конкретни поводи, аз съм твърдо против. Защото това вече е грешно. Това нещо направено нарочно. И следователно е зловредно.
Изневяра с повод = истинска изневяра. Изневяра без повод = нещо съвсем малко по-различно от чекията.
&ILoveU2
02-14-2008, 11:56
Май нещо не ме разбра. На мен никой не ми е изневерявал. Става дума за човека, с когото бях. Та той е напълно уравновесен и осъзнат човек. А повода беше, че не е щастлив. Поне това е моето мнение.
CragHack
02-14-2008, 12:03
ОКИ де, къде видя противоречие?
Никъде не съм казвал, че няма и класически изневери - предизвикани, с повод. И те разбира се са нещо лошо, защото са предвестник на някакви проблеми. И всъщност жените затова приемат нещата толкова навътре, защото автоматично асоциират изневярата с някакъв проблем. Ако ситуацията е такава, наистина е кофти.
Аз само казвам, че понякога е възможно и да няма пряка връзка между изневярата и съществуването на какъвто и да е проблем.
А ти тръгна да ми обясняваш, за коренно различната ситуация. Ами много ясно, че и такива варианти има, но аз не говоря за тях.
&ILoveU2
02-14-2008, 12:10
Напълно си прав, ама защото още от самото начало не можем да се разберем и за това стана така. Но както ти каза, че не съм мъж и за това не трябва да коментирам дали може или не може да се изневерява без абсолютно никакъв повод, така и сматам че не можеш да казваш защо жените еди си как приемали нещата. За някои наистина си прав но всяко правило си има изключение. Аз много лесно бих приела изневяра, която е само заради единия секс и бих дала абсолютна свобода на партньора си. Май вече се разбрахме :)
Crag Hack ако имаш сериозна приателка давал си всичко за нея в продалжение на години не си и изневерявал и тя го направи. Как ще се почувстваш какво ще направиш ? Аз лично би полудял и бих приключил с нея. Явно така са създадени хората и жените и мъжете. Дори да обедиш човека който обичаш чче не значи нищо това че сии му изневерил нещата няма да са както преди, не е приемливо да изневериш и партниора ти да го приема с лека ръка особено ако много държите един на друг.
Аз само казвам, че понякога е възможно и да няма пряка връзка между изневярата и съществуването на какъвто и да е проблем.
Не мога какво да разбера какво точно искаш да кажеш че няма значение че мъж който обича изневери той си обича или какво.
CragHack
02-14-2008, 12:19
и тя го направи. Аз лично би полудял и бих приключил с нея. .
Това само показва какво представлява любовта ти към нея. Ти всъщност не я приемаш като личност, като човек, който уважаваш. Ти я приемаш като предмет който притежаваш. И понеже изневярата ще означава, че всъщност не я притежаваш изцяло - и логично е да полудееш.
А съдейки от правописа ти още си в тийн възрастта нали? Така че споко, не се заричай. Ще мине време и може да промениш вижданията си. Може и да не ги промениш, но просто не се заричай. Има време, животът е дълъг, хората се развиват, променят си гледната точка... дайте го малко по-широкоскроено. Приемете, че има и други възможни гледни точки освен вашата.
&ILoveU2
02-14-2008, 12:25
и тя го направи. Аз лично би полудял и бих приключил с нея. .
Това само показва какво представлява любовта ти към нея. Ти всъщност не я приемаш като личност, като човек, който уважаваш. Ти я приемаш като предмет който притежаваш. И понеже изневярата ще означава, че всъщност не я притежаваш изцяло - и логично е да полудееш.
А съдейки от правописа ти още си в тийн възрастта нали? Така че споко, не се заричай. Ще мине време и може да промениш вижданията си. Може и да не ги промениш, но просто не се заричай. Има време, животът е дълъг, хората се развиват, променят си гледната точка... дайте го малко по-широкоскроено. Приемете, че има и други възможни гледни точки освен вашата.
Хубаво, но виж, ако ти уважаваш приятелката си и наистина я обичаш няма как да не се почувстваш наранен заради това което тя прави. Е поне от моята гледна точка и на Life is Live. Ти като се отдаваш на някого в едно отношение очакваш също отдаденост. Обич да но човек си има и достойнство и понякога има неща, с които не може да се примири. И според мен не може да се говори едновременно за любов и рационалност. Просто двете неща взаимно се изключват.
CragHack
02-14-2008, 12:30
Защо пък да не мога да се примиря? Ако ми изневери на 1 месец откакто сме тръгнали е кофти наистина. Ама ако сме 5 години заедно и примерно докато е командировка за 1 месец извън България преспи с някой непознат чужденец. И след като се прибере и ми разкаже без да крие. Трябва да ти кажа, че е напълно възможно даже да ми стане интересно и да се възбудя. Защото няма да има предателство, измама, нож в гърба.
Проблем би било както казах ако изневери в самото начало. Или ако изневери публично - пред всичките ми приятели. Или още по-лошо - с някой познат или приятел.
&ILoveU2
02-14-2008, 12:33
ако ми кажеш, че и ти се е случвало, вече те признавам.
CragHack
02-14-2008, 12:36
Еми не ми се е случвало още. Но по-добре да съм подготвен предварително със позицията си.
Crag Hack пак си прав за някой неща (не ми е силата правописа и българския в училище, на 18 съм още може и да си променя гледните точки) но ми се е случвало подобно нещо простих изневяра и нещата продължиха по много по азличен начин и не за много дълго.
Имам още много да видя и науча но наистина искам да видя човек (тя или той) който да превъзмогне че пратньора му е изневерил и да продалжи връзката си по-старо му.
Ми не не чувствам жените като моя собственост обикновенно жена с която имам по сериозна връзка аз я приемам като опора човек който е до мен който би направил много за мен и за който аз бих направил много.
Не ми отговарй ако не искаш но си задай въпроса как ще се почувстваш ако човека който обичаш ти изневери, ще го приемеш ли, ще мо имаш ли същото доверие както преди ? Може и да му простиш ако много го обичаш но трудно ще забравиш това което е направил ;)
CragHack
02-14-2008, 12:47
Лайф - не се наемам да коментирам твоя случай, защото не знам точно какъв е бил.
За N-ти път казвам - има и зловредни изневери. Които са заради реален проблем. Може твойта да е била такава. Тогава наистина много боли и обикновено връзката е обречена.
Всъщност на 18 годишна възраст още много от нещата, които казах не са валидни. Просто хората са различни на тази възраст. Нещата се случват доста по-динамично. Дет има една приказка - на младите им се живее.
Голяма част от изневерите на тази възраст са наистина точно за това - за купона, за разнообразието. И затова е желателно да не се драматизира.
Но пак казвам - не знам при вас как е било, ти сам прецени дали е било истинска изневяра или мадамата ти само е разнообразила. По нейното отношение към теб след изневярата може да видиш дали наистина те обича или не и пука.
Всъщност изневярата е един чудесен тест, изпит за силата на връзката ви. Ако превъзмогнете (не просто да си замълчите, а наистина да превъзмогнете) значи наистина имате дълбоки отношения. Ако нещата се разпаднат - по-добре да се разпадат, отколкото да поддържате някакви фалшиви отношения, които рано или късно ще се разпаднат.
Явно имаме две много различни гледни точки Crag Hack може и да ми се случи да превъзмогна с някоя някога изневяра но и азсъм склонен да прощавам доста дори и в такива случай (е когато наистина си заслужава де), и ти си прав доста но поне за сега за мен изневярата не би довела до нищо хубаво, може както казваш понякога да укрепи връзката но това до колкото се замислям от мой опит и това което съм видял е рядкост. А и много трудно се преодолява такова нещо и който и да казва че изневярата е нещо хубво в една наистина сериозна връзка не може да ме обеди.
CragHack
02-14-2008, 13:02
Никой не може да те Обеди, но след време самия живот може да те убеди :)
Пак ти казвам - прави разлика между изневяра с повод и такава без повод.
Факт е, че жените по-често изневеряват когато имат повод и затова, ако мацката ти е изневерила може би наистина нещата между вас не вървят.
&ILoveU2
02-14-2008, 13:02
Еми не ми се е случвало още. Но по-добре да съм подготвен предварително със позицията си.
Има голяма разлика между начина, по който си мислиш,че би реагирал и начина по който ще реагираш в реална ситуация. Казвам го от личен опит. Наистина си подготвен, но пак е в някакво отношение шок.
Crag Hack а на теб изневерявало ли ти е някоя приателка с която си имал или имаш по сериозни отношения до сега и как го прие ?
CragHack
02-14-2008, 13:05
Има голяма разлика между начина, по който си мислиш,че би реагирал и начина по който ще реагираш в реална ситуация. Казвам го от личен опит. Наистина си подготвен, но пак е в някакво отношение шок.
Тук вече съм съгласен. Не е лесно. Но поне се опитвам да реагирам правилно. Дали ще успея е друг въпрос. Но първата стъпка е да размишляваш правилно поне когато си спокоен. Така има поне малък шанс като опре ножа до кокъла да реагираш адекватно.
Докато ако си абсолютно ограничен в мисленето дори и когато разсъждаваш на спокойствие - 100% процента ти е гарантирано какво ще направиш като дойде време за действия.
CragHack
02-14-2008, 13:06
Crag Hack а на теб изневерявало ли ти е някоя приателка с която си имал или имаш по сериозни отношения до сега и как го прие ?
Де тоз късмет. Не ще да изневерява и това си е. Даже пробвам от време на време да и спирам кранчето със секса, ама нъцки. Пак само за мен мисли.
Де тоз късмет. Не ще да изневерява и това си е. Даже пробвам от време на време да и спирам кранчето със секса, ама нъцки. Пак само за мен мисли.
Може и да не съм прав май си ми батко както казваш но мисля че ще разбереш какво има предвид да те заболи от изневяра дори и то и да е както казваш "просто ей така само секс" когато го усетиш на свой гръб ;)
CragHack
02-14-2008, 13:27
Не споря. Аз още преди казах - едно е на думи, друго е на дела. Съгласен съм.
Destructive
02-14-2008, 17:23
Интересна тема наистина.Следя я още от начало.Моят приятел е на почти 23 и днес обсъждахме нещата,точно по повод тази тема.Интересното беше ,че и двамата сме на мнение,че до изневяра може да се стигне,но той каза нещо,което ме накара да се замисля..
Аз му зададох така въпроса:"Представи си,че сме заедно след 5 години,вероятно ще ми изневериш?"
"Да" каза той,"но ме е страх повече да не те загубя",което ме накара да се замисля..
Вероятно наистина приемаме живота твърде насериозно,но също и това,че все пак трябва да се осмислят последствията.Вероятно за мъжете наистина секса и любовта може да не са свързани?
В случая моята гледна точка е,че трябва да се направят компромиси от двете страни,за да се види мисленето на другия и да се достигне до единно разбиране по въпроса.
Повтарям отново: проблема идва от драматизирането на нещата от страна на жените. За определени ситуации съм склонен да се съглася с тях. Разбирам, че изневярата е болезнено усещане за тях. И затова пак казвам - естествено, че няма да изневеряваш под път и над път.
Просто и двете страни трябва да се опитват да погледнат гледната точка на другия. И мъжете трябва да се съобразяват с приятелките си. И затова да не чукат при всяка отдала се възможност (въпреки, че според нас мъжете няма нищо лошо в това).
Но и жените трябва да погледнат нещата през гледната точка на мъжете си. И да знаят, че наистина еднократна забежка по нещо чуждо не значи нищо. Ако връзката е дълга, е за един мъж е трудно да приеме, че 20 години няма право дори и да си помисля за нищо различно. Просто е депресиращо. И ако жената до него непрекъснато му повтаря, че изневярата значи директен край - това усещане се засилва.
По-добре да му дадеш свободата (ама наистина да му я дадеш, а не да кажеш "прави квото си искаш, ама да знаеш че те зарязвам ако таковата"). И той вече като диша свободно е мнооооооого по-малко вероятно да му се прииска да изневери.
Иначе нали знаете - забранения плод... човек почва да мисли само за него.
Не знам защо смяташ, че само жените биха се почувствали наранени от изневяра. Мъжете, викаш, смятате, че няма лошо "да се чукат при всяка възможност" - следователно ако приятелката ти от време на време си ляга с тоя и оня, този факт няма да те притеснява?
Моят приятел е ревнив (слава богу!) Идеално знам колко ще го нараня ако по някакъв начин (дори не говоря за секс) го подведа. Но това не е проблем за мен, той няма нужда да ми поставя ултиматуми, няма нужда да ме заплашва - аз съм зрял и мислещ човек, отговарям за действията си и първата ми грижа е да се старая да не допускам грешки, с които бих наранила хората около себе си.
Говорим за връзка - обвързване. При такава невероятна интимност, каквато предполага една истиска връзка, партньорите малко или много именно принадлежат един на друг. Аз доброволно съм отдала на приятеля си мислите си, чувствата и тялото си. Именно това е най-удивителното в интимните отношения - пълното доверие да се оставиш изцяло в ръцете на партньора, като той от своя страна ти се посвещава по същия начин. Да принадлежите един на друг и това да ви прави щастливи. И ако този кръг се прекъсне...просто ни би било вече същото.
Не казвам, че не бих простила изневяра. Бих опитала. Но аз съм много краен човек - искам всичко или нищо. Или безусловна любов, или никаква. Или обичам до крайност, или изобщо не обичам. Искам да бъда или само на един човек, или на никого. Ако той е мой, да е само мой. Целя се към връзка, в която мога да постигна единство и хармония с партньора си. Една изневяра - намесването на трети човек в интимния ни свят - би променила всичко. Дори и да простя, с времето връзката би се разпаднала от самосебе си.
VSI4KI IZNEVERQVAT KATO ISKAT!!!!
Мразя изневерите :x ...и не бих й изневерил..по-скоро бих се разделил с нея! А ако тя си легне с друг...на нея ритника а на него ще му уредя по меко легло в болницата :x
{Sweety_f}
02-15-2008, 09:12
Зависи от самия човек...но в повечето случаи едва ли някой ще каже не...
krem4et0
02-15-2008, 10:53
Може ли навръх Св. Валентин такива спорове да се заформят за изневярата? Аз решавам да не пиша повече по темата-нито ще убедя някой в моето мнение, нито ще си променя вижданията по въпроса. И все пак нещата са индивидуални и не можем да ги обобщаваме така. Някои хора не изневеряват, защото не искат, други, защото не могат, а 3-ти дори не искат и да си помислят да има друг човек в леглото им, освен половинката. Аз съм от 3-тия. вчера, лежейки до любимия човек, обгърната от ръцете му и голото му тяло си помислих, че съм най-щаствилият човек на този свят. не бих рискувало дори 1 единствен подобен миг, за някакъв си секс с някой друг.......но не мога да приема, че да правя секс с някой друг е същото като самозадоволяването. Е, да правя секс няма нищо общо с което и да е самозадоволяване!
macka123
02-15-2008, 19:05
Да - изневеряват!
LustForSk8ing
02-15-2008, 21:21
mn qsno 4e da ama vuprosa e v tva da go prieme6! ako toi go pravi bez nikvi 4uvstva nqma da imam protiv i po 10 putki na den da 4uka :)
love_girls
02-15-2008, 21:26
Мислиме - това е най-важното ;)
Какво да кажа и да и не /зависи от случая/.
Едни изневяряват други не /принципи - ходи ги разбери/.
Аз лично не си поплювам за това и съм за тези дето изнверяват.
Що се отнася до възможноста за секса - не всяка възможност приемам , но то попринцип при мен е , че ако я откажа като изневяра на гаджето , ще я откажа и без да изневерявам на някоя мадама ;)
Докато има други които се замислят преди изневярат и чак тогава отказват , пък аз отказвам без да се замислям изневерявам ли или не ;)
Какво други има и такива които не отказват изневяра ли ще е искат или не искат - там вече е паталогичен случай според мен ;)
Оправяйте се хора - това ми е мнението ;)
PaulCrewe
02-15-2008, 21:26
izneverite sa do wreme...
SugarFan
02-16-2008, 16:24
Еми ;) всичко си е до самият човек според мен .. ;] ако имаш истински чувства към половинката си едва ли ще го направиш ;]
Vsichko zavisi ot momi4eto,dali mom4eto shte i e verno ili shte i izneveri zavisi ot momi4eto :-D :-D
zvezdichka777
02-17-2008, 09:14
винаги!
Wrathchild
02-17-2008, 09:21
Зависи от човека. Не може да се каже всички изневеряват, никой не изневерява, всички са женкари... всеки човек е различен и дори 100 души не могат да се сложат под общ знаменател, та какво остава за много повече...
FunnYboY
02-17-2008, 09:29
Както казаха... зависи колко държиш на човека до теб, но когато се появи момиче, която с външността си крещи И С К А М С Е К С, немога да се здържа :P
traqn_savov
02-17-2008, 09:30
Момичета, разберете че по въпроса със секса при момчетата стой малко по различно, отколкото при момичетата.
Не е важното момчето с коя е спало, или иска да спи, а за коя ще направи всичко.. :)
Wrathchild
02-17-2008, 09:34
А ти пък май не можеш да разбереш, че не можеш да говориш от името на всички. Това, че някой е като теб не прави всички милиони мъже абсолютно същите. Да, съгласна съм, че мъжката и женската психика е коренно различна, но смея да твърдя, че познавам и от двата вида - такива, които изневеряват и такива, които не. Характер, възпитание, принципи, идеали, среда... много неща определят дори фактора 'ще изневеря ли'...
Както и да е, аз казах мнението си, няма да споря.
LovePoisoned
02-17-2008, 12:36
Въпроса не е зададен правилно. Естествено, че можем да се контролираме. Не винаги изневеряваме, защото все пак не сме животни.
Но ако питаш, дали ни се иска... това е друг въпрос. Например аз колкото и да съм влюбен, ако видя някоя суперсекси мацка и ми се приисква да я изчукам. Секса и любовта при мъжете не са директно свързани.
Ъхъ. Според мен обаче авторката я притеснява именно това, че дори и да сте влюбени, видите ли нещо суперсекси, иска ви се да го оправите.. И понеже ние, момичетата, сме мн. чувствителни на тази тема го приемаме едва ли не като "не ни обича вече", "за него нищо не означавам" и т.н.
ne slagaite vs mom4eta pod ob6t znamenatel :)
mi i spored men edin chovek izneverqva togava kogato ne polu4ava tova koeto ima nujda, ili ne mu se otvry6ta sys sy6toto koeto dava...
ANTIHUMAN
02-21-2008, 09:49
mi i spored men edin chovek izneverqva togava kogato ne polu4ava tova koeto ima nujda, ili ne mu se otvry6ta sys sy6toto koeto dava...
Clara ne e taka! Ti bi li izneverila? Az da nali znae6 ima edna fraza : ,,Po hubavo az da biq duspata pyrvi otkolkoto na mene da mi q biqt.'' Vinagi sym gotov da izneverq ot kyde znam 4e tq nqma da mi izneveri :o :?
Clara ne e taka! Ti bi li izneverila? Az da nali znae6 ima edna fraza : ,,Po hubavo az da biq duspata pyrvi otkolkoto na mene da mi q biqt.'' Vinagi sym gotov da izneverq ot kyde znam 4e tq nqma da mi izneveri :o :?
ахахахахахахахха т'ва е яко - изневеряваш от страх да не ти сложат рога на теб :grin: :grin: :grin:
Никога не съм изневерявал,щото на мене не 1 път са ми го правили и знам как боли ... така ,че не вярвам да го направя и аз ..
marina star
02-27-2008, 03:58
a vie,maje,ako si mislite,4e nie ne go pravim!osobeno palavite,koito ne obi4at da stoqt v sqnka i ne mogat da sa monogamni!!!!
bebence_ff
02-27-2008, 06:36
разбира се че изневеряват както и момичетата го правят няма разлика.колкото и да се обичат и да държат един на друг идва момента в който на всеки му се приисква нещо различно . и не спорете защото това е така
AllenWallker
02-27-2008, 07:01
А е боли фи ве карайте изневерявайте до когато можете шот ше ши има време когато няма да можете и ши духате супата
Кажи на твойта приятелка ,че има хора и хора... По принцип аз съм на мнение ,че когато 1 човек е ИСТИНСКИ влюбен и харесва човека до себе си ,то той/тя никога няма да и/му изневери !
Кажи на твойта приятелка ,че има хора и хора... По принцип аз съм на мнение ,че когато 1 човек е ИСТИНСКИ влюбен и харесва човека до себе си ,то той/тя никога няма да и/му изневери !
Споделям това мнение. Като съм истински влюбен очите ми се затварят за всичко друго, и ако ще и Анджелина Джоли да мине покрай мене, може само шапката да ми накриви.
ae brato az bih izneweril .... a wyzmojnosti e imaloo .... pone 40 ...... 4e da ne sa i powe4e no az kato si obi4am priqtelkata istinski ne bih si i pomislil za druga ...... :) e wij ako e nqkoq grozna primerno da ... ili typa da e po staa ama tq mn krasiwa i dosta umna i 100% 6te razbere ... to po to4no az 6te i kaja i znam kakwo 6te se slu4i sled towa ..... a az ne go iskam ;(