- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изневеряват ли момчетата???
Вчера с една приятелка спорехме по въпроса.Тя твърдеше,че колкото и да е влюбено едно момче отдаде ли му се възможност да изневери(т.е. да прави секс) той го прави.Според това не е съвсем вярно и не важи на 100% за всичко момчета.Вие как мислите?
Първоначално написано от kombarka
Всичко зависи от това колко дадения човек държи на половинката си.Не е въпрос на това момиче ли си или момче.Аз лично не бих изневерил на приятелката си колкото и възможности да съм имал,колкото и възможности да имам и занапред!
Дори съм останал с впечатление за много повече момичета в обкръжението ми които изневеряват,отколкото момчета![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Всичко си е до човека...И момчетата и момичетата изневеряват.Зависи колко държиш на човека до тебе и колко си податлив на "изкушенията" ...
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
Когато нещо не му достога на човек ( независмо от пола) обикновено си го търси навън под каквато и да е форма. В повечето случаи момчетата изневеряват или поради тази причина, или просто не могат да общуват с половиките си, или естествено не обичат човека до себе си. Малко са така наречените "женкари". Пък и от друга гледна точка явно не са намерили подходящия човек и още го търсят.
Въпроса не е зададен правилно. Естествено, че можем да се контролираме. Не винаги изневеряваме, защото все пак не сме животни.
Но ако питаш, дали ни се иска... това е друг въпрос. Например аз колкото и да съм влюбен, ако видя някоя суперсекси мацка и ми се приисква да я изчукам. Секса и любовта при мъжете не са директно свързани.
Аз пък съм на мнение,че така наречените "женкари" са доста.На тях може да не им липсва нищо (казвам го,защото познавам поне 2ма и то доста добре),но отново да търсят чуждо,просто,защото на някой хора това им е в природата!Ина4е аз съм изневярявала,признавам си,не се гордея мн,но и не съжалявам!Мисля,4е всеки решава за себе си,също и ако си намерил Любовта не си заслужава да се отдадеш някой път на някакво си там искушениеПървоначално написано от fifi_friend
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Zavisi i ot momcheto i ot momicheto i ot situaciqta nai-veche. Kakvi sa otnosheniqta im s momicheto i t.n. Ima krainosti kato jenkari ili puk zabitaci, no normalno vseki e sklonen v maluk procent da si pomisli za iznevqra i mnogo rqdko da se reshi na takova neshto.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Малко е попресилила, че изневеряваме при всеки удобен случай, но - да, изневеряваме, това е факт!![]()
Левски шампион але але!
А защо? Само не ми излизайте с номера " ами що щото сме мъже". Това ще е най-тъпия отговор. Ако жената в сексуално отношение може да бъде различна и вълниваща, то тогава всеки път все едно че ще правиш секс с различна. Просто няма да има смисъл да изневеряваш, няма да искаш. Така че защо ще изневеряваш?Първоначално написано от air_J
offf are 4e momi4etata ne izneverqvat se edno!!! izneverqvame mom4etata ama zavisi ot 4oveka saa ne moga da kaja za si4ki
Много си тъпа ма!!!!Първоначално написано от fifi_friend
Като не искаш да чуеш истината кво си тръгнала да питаш мъжете. Вярвай си там в собствените измишльотини и си мисли, че и мъжете трябва да мислят като жените.
Аре па ти сега постави всички под един знаменател? Ако си обичал партньора, ако си бил отговорен....Първоначално написано от swords1010
Къде е казано, че изневярата значи край на любовта? Да сте чували за суинг? Да сте чували за тройки? Аре свалете си капаците и осъзнайте, че има и други нюанси освен бяло и черно
Ami da zavisi ot mom4eto0 .......ama po princip ako e mnogo0o mnog0o0 vlubeno naistina ne mi se v1rva da izneveri!Ama vse pak vinagi ima izklu4eniq!
Не зависи от пола..
Ако един човек обича половинката си или поне държи на отсрещния човек,то тогава няма да изневери.. Зависи и от взаимоотношенията и от куп други работи..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Айде още един кон с капаци в обора. Който си мисли, че неговото мнение трябва да е задължително и за останалите
Глупости.
Зависи от човека и най-вече от колко е добра и гладка връзката и за двамата.
Аз лично съм имал за година и половина 3-4 въможности, но съм ги пропускал..![]()
Надявам се така и да си остане :>
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ебати тъпата логика. За да се включа в тъпизмите ще кажа и аз един - не може само боб, понякога си трябва и леща. И колкото и да е различна жената в сексуално отношение само като я погледнеш и прекрасно разбираш, че....... правиш секс с една и съща.Първоначално написано от fifi_friend
![]()
Левски шампион але але!
Глупости
момчетата никога не изневеряват - дори и преди малко да са изчукали предната си бройка - те са го нарпавили само за да разберат - колко е готина половинката им.. и със сигурност са си мислили за нея - докато са чукали чуждо.. ама това не е изневяра.. а физиология..
виж ако жената се изчука - е изневяра.. мъжа може си чука колкото си иска и никой не може да го държи отговорен, че е изневерил![]()
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
Според мен това главно зависи от жената до въпросния мъж. Въпросът е, че почти всички жени си мислят, че дават всичко на мъжете до себе си и после обвиняват само тях за това.
Разбира се, че има случаи, в които е просто задоволяване и вината не е в момичето, но честно казано при моите приятелки винаги при дълга връзка /над 1 година/ са им изневерявали, защото в рамките на 2-3 месеца са се държали супер тъпо с тях.
А относно искането, то и на много жени им се иска, въпреки че имат връзка и това е разбирамо.
А ако говорим за някаква несериозна връзка, напълно нормално е да изневери. Но аз не бих търпяла такова нещо.![]()
И това на практика лошо ли е? Защото това може да е жената, която обичаш до болка, може да е съпругата или майката на детето ти, може да е единствената, за която имаш очи. дори и да е 1 и съща, тя е тази, която искаш и всяка друга е никоя.......Ти обичал ли си истински? Обичал ли си така, че да те свива сърцето, когато си с любимия човек? да стоиш до него и да се наслаждаваш на дишането му? Ако не си го изпитвал нормално е д мислиш така.....Първоначално написано от air_J
Е нее.. изневеряват я..
Рано или късно,проклетията им избива.Точните момчета са 1:1 000 000 000....(голям късмет ще извади момичето което намери такъв екземпляр..)
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Всеки човек е различен и това не се определя до пола му(поне не винаги)Има момчета, които изневеряват, има също такива, които не.Както и има момичета, които изневеряват, има също такива, които не го правят.Така, че да се свеждат всички момчета под общ знаменател е тъпо...Спред мен ако едно момче наистина обича приятелката си, не би и причинило подобно нещо...Тфа е от мен..
Какво всъщност ти дава другата жена? Точно различен секс и нещо вълнуващо , което можеш да получиш и с твоята приятелка. А ако те интересува друга, значи не си намерил подходящата. Познавам мъже, които не изневеряват, защото си имат всичко от своите приятелки и наистина ги обичат и не могат да им изневерят - нямат нужда, задоволени са. Не си намерил подходящата.....нз... но не мога да повярвам, че можеш да й изневериш...знам ли... мъже....Първоначално написано от air_J
![]()