View Full Version : тя е на 11 аз на 16 ...
love is in the air
02-12-2008, 15:54
здравейте! аз и приятелката ми мислим да правим секс но тя е на 11 аз на 16 и се чудя дали е правилно??? мисля че сме готови но някой друг съвет ще е от полза :)
НЕееЕеее ТИ луд ли си бе ????? та тя е на 11 бе маикоооо..... :shock: :-x
божееееееее стига глупости бе .... остави я да порасне малко
poltergais
02-12-2008, 15:59
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: КВО
mn e malka ama va6a si rabota ako pita6 nas kakto i spored men nikak ne e redno po-dobre nedeite da go praite ta tq o6te si igrae s kukli :?
Според мен ще е най-добре и за двамата ако се разделите!!! :shock: :? :-&
Според мен ще е най-добре и за двамата ако се разделите!!! :shock: :? :-& ne traa da se razdelqt ako ne iskat tfa ve4e nqma ni6to lo6o da sa zaedno, nedei taka
ima mnoo po strqska6ti granici v godinite :(
:lol: :lol: :lol: Да правиш секс с момиче,което може дори още да няма цикъл....малко бебе...... :lol: :lol: :lol:
Много смешно...
бай дъ уей темата е ебавка,нали 8-) .....
Не може да е истина :shock:
Ако е истина-...... :x :-x :-x :-x
Shto za vapros lele...az se 4udq kak moje da hodish s takova malko momi4ence...a kvo ostanalo za sex tztztz... po princip razlikata ot 5 godini ne e golqma, no v po-ranna vazrast razlikata e po-frapirashta, ako stavshe duma za 21 i 26 godini- nikakav problem, ama 11... ne ne ne
princesa_viki
02-12-2008, 16:23
Има момичета(жени)на 18,които не са готови да правят секс,а ти с твоята малка пикла(без да се извинявам,защото си е така)сте решили да правите секс...боже...докъде стигна тоя свят :? На 11 момичетата си играеха с кукли...А сега тръгнали секс да правят :?
Айде успехи със "Сеска"и внимавай,може някой от предишните й да й е лепнал нещо :grin: Тцтцт
sigorno e ebavka zatva ebi ve :D
dance_with_devil_
02-12-2008, 16:33
Има момичета(жени)на 18,които не са готови да правят секс,а ти с твоята малка пикла(без да се извинявам,защото си е така)сте решили да правите секс...боже...докъде стигна тоя свят :? На 11 момичетата си играеха с кукли...А сега тръгнали секс да правят :?
Айде успехи със "Сеска"и внимавай,може някой от предишните й да й е лепнал нещо :grin: Тцтцт
напълно съгласна \:D/ много правилно си го каза ;) немога да разбера къф им е тоя мерак сега да се покажат че са мн големи и на по 11-12 годинки тръгнали да прават секс 15 годишни "батковци" #-o ](*,) абе вземете се осъзнаите малко и си живейте детството :? но това си е чисто ваша работа и аз ще кажа само "правете кфот си знаете " :::
ioancheto
02-12-2008, 16:33
HORA VIE DOBRE LI STE...ILI PO-TO4NO TI...KAK MOJE MOM4E NA 16 DA HODI SAS MOMI4ENCE NA 11 .... I + TVA DA ISKAT DA PRAVQT SEKS ..... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: NEDEI MOLQ TE...MN E MALKA...PREKALENO DAJE...OSTAVIQ Q PARVO DA SI IZJIVEE DECTVOTO :?
devil_feel_f
02-12-2008, 16:34
Май ти е изгърмял някой бушон!!!Ти в ред ли си???Тя е само на 11,няма цикъл и иска да правите секс.Ако ти е казала,че е готова и че иска секс,то е заради поредния и каприз.Не бих казала,че на нейната възраст човек е готов за секс,при все че и липсва менструация.Поизчакайте 3-4 годинки и ако тогава е готова-действайте!
LoLiPoP4o
02-12-2008, 16:35
be chovek ti lud li si po dobre karai na chikii ee ti taq malkata maleeee naistina ima ogranicheni hora ;) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
АХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cool_Bitch
02-12-2008, 16:42
Pi4 ostavi q da si izjivee detstvoto tq o6te neznae qde li i se ebe li i se cttctctct :-D
love is in the air
02-12-2008, 16:44
има цикъл от 9 годишна...
а как е в телосложение и развитие на вторични полови белези , ако си ги чувал ?
charlies_angel
02-12-2008, 16:49
а как е в телосложение и развитие на вторични полови белези , ако си ги чувал ?
е щом е тръгнал да спи с нея...явно е развита...кво друго може да го привлече в една 11-годишна
и все пак...супер малка е
анонимка
02-12-2008, 16:52
Момичето е малко още! Даже мога да кажа,че е дете!
Как даже си мислите да правите "секс"?!!??!??!?
А ти вместо да питаш на как да го направите,по-добре се вземи в ръце и и налей ум в главата!
Това,че има цикъл от двет годишна не означава нищо.Има такива така да ги нарека аномалии,но това не означава,че като ти дойде тряя се наебеш с някой!
DevilWish
02-12-2008, 16:57
ima mnoo po strqska6ti granici v godinite :(
Kакто при мен нали ,любов :razz: :razz:
Емиии според мен наистина е супер малка и не е готова за такива неща ;)
абе.. ти нормален ли си бе.. как 11 годишна бе... изродееееееееееее.. я си намери девойка на твоята възраст.. ако не.. я изчакай поне 3-4-5.... години
Оффф...бе мани!Се едно няма други моми4ета на по твойта възраст,ти си ми тръгнал с неква дет още пита майка си кога да се къпе... :lol: Не,наистина е смешно и абсолютно вси4ки във форума трябва да ти се смеят сега...или по-то4но тея,дето са ти 4ели темата!
Глупак-внимавай да не разберат родителите и,4е тогава ше ядеш такъв бой,дето и не си сънувал :o ...Като гледам си на 16,ама мисленето ти е на 11год. хлапак :lol: Зле си...Колкото и да те "привли4а"(ама то има ли с кво?!),зарежи я,защото ама найстина е хипер малка и ти си хипер зле да се заглеждаш по такива.Ако ти искаш секс-прави го,но не с нея,защото все пак на 11 год. и квото и кажеш-тя ше го направи,по простата при4ина,4е НЕ ЗНАЕ КАКВО ПРАВИ. :? :shock: :-x
Тооо нема да издържи на секса горкото момиченце!
момиченцето е твурде млко..и колкото и ррано да и е дошул цикула все още не се е развила достатучно .. и не само 4е е дете и небива д аправиш sex с нея ами и мойе нещо да и навредиш здравословно ... все оше не е развита както трябжа ... пуук няма лошо,че си с нея и че я обичаш, но нека границата да е до там и ако я обича6 тоолкова мн я изчакаи наистина няколко годинки и чак тогава правете sex.
здравейте! аз и приятелката ми мислим да правим секс но тя е на 11 аз на 16 и се чудя дали е правилно??? мисля че сме готови но някой друг съвет ще е от полза :)
Незнам ама ако те фана мн лошо ще те набия.... :smt068
мойто гадже също е на 11 ама аз съм на 14.сигурно имаме еднакво добър вкус.
Темата се заключва, защото е бъзик.
Отделно това, но не ми се вярва момче на 16 да тръгне с момиченце на 11, това са глупости.