View Full Version : Идеалното момче .
Кое за вас мили дами е идеалното момче ;)
И защо мислите така ?
sapphirr
02-14-2008, 11:08
johnny depp
И двамата сме идеални :oops: http://zoom.bg/users/i/31/thm1b7fed2db46b776df85548532e1f230f.jpg
Моето бе :D
Хах за тебе може и той да е ..Но се съмнявам че и другите мислят така ;)
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-14-2008, 11:29
johnny depp
хаха според 1 сайт в който сравнят нечия снимка с известна личност на 87% приличам на Джони Деп :D :D може би имаш в предвид мен ...
Рядко има 2ма човека,които мислят еднакво :) А и на някои може да им е баща,така че на дали ще е идеалния :D
zvQr_nO_s_ChAr
02-14-2008, 11:30
няма идеални хора.. :) но и аз си имам идеал иии оня ден го срещахх :smt003
D@rk_AnGeL
02-14-2008, 11:30
hora" idealno mom4e?""idealno momi4e.?"???kato sr6tnete nqkoe mom4e ili momi4e nezavisimo kak spored vas trqbva da izglejda to kakvo pravite?kazvate si:tva ne e idealnoto mom4e/momi4e i go ostavqte !!!!????? taka li?nqam ni6ty lo6o da si predstavi6 kak 6te izglejda idealnoto za teb mom4e/momi4e,no vse pak ne vie kontrolirate surceto si nali??
MartyParty
02-14-2008, 11:31
И двамата сме идеални :oops: http://zoom.bg/users/i/31/thm1b7fed2db46b776df85548532e1f230f.jpg
направо думата идеални не ви е в категорията...
високо 1.86-1.90
леко закръгленко-70-75 кг някъде
серозно, да не се налага да съм му майка
другото е без значение 8)
Рядко има 2ма човека,които мислят еднакво :) А и на някои може да им е баща,така че на дали ще е идеалния :D
Разни хора , разни идеали ;) Напълно съм съгласен с теб .А за възрастовата граница изобщо не ми се говори .. Скоро имаше едно постче за някакво 12 годишно девойче което,излизало с 26 годишен .. ](*,)
sapphirr
02-14-2008, 11:35
johnny depp
хаха според 1 сайт в който сравнят нечия снимка с известна личност на 87% приличам на Джони Деп :D :D може би имаш в предвид мен ...
мен също ме сравняват с една,но няма зна4ение коя.
я бързо даи линк за снимка,бързо бързо :D :D 8)
johnny depp
:razz: :razz: :razz: Ще ме уморите :oops:
D@rk_AnGeL
02-14-2008, 11:38
И двамата сме идеални :oops:
високо 1.86-1.90
a we hora za vas ako tqloto e idealno togava i mom4eto/momi4eto e idealno taka li?
ivakavlad
02-14-2008, 11:44
високо 1.86-1.90
a we hora za vas ako tqloto e idealno togava i mom4eto/momi4eto e idealno taka li?
+1
MartyParty
02-14-2008, 11:44
високо 1.86-1.90
Споко де не се коси толкова...Знаем,че тялото не е чак толкова важно :smt015 виж че се ебавам моя,ако беше толкова слаб,едвали щеше да си остане задълго мой.Да не мислиш,че аз съм виждала такова момче някъде?Определено не съм,но дори да го бях видяла не бих оставила това което имам.Сега не изнеси цяла лекция как и парите не са важни... :roll: Ще ти го спестя-и това го знаем мамче
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-14-2008, 11:53
johnny depp
сигурна ли си че сикаш :D
sapphirr
02-14-2008, 12:04
ми да,нали и аз трябва да се вместя в тоя процент,за който спомена.предупреждавам оба4е,4е ще ти кажа истината,а не това което искаш да 4уеш (про4етеш)!
Angel_of^love
02-14-2008, 17:55
Ами за мен идеални хора няма.Мога да харесам двама напълно противоположни човека ... просто е въпрос на вътрешно усещане, а не на нагласа - толкова висок, с такива очи, такива навици и т.н... Просто за мен е безмислено.Или ми харесва или не... става без аз да искам.
Но горе -долу мога да кажа, че искам да ме разбира и подкрепя. 8)
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-14-2008, 17:57
Jessica Alba :s
stealthyGirl
02-14-2008, 17:58
Ами за мен идеални хора няма.Мога да харесам двама напълно противоположни човека ... просто е въпрос на вътрешно усещане, а не на нагласа - толкова висок, с такива очи, такива навици и т.н... Просто за мен е безмислено.Или ми харесва или не... става без аз да искам.
Но горе -долу мога да кажа, че искам да ме разбира и подкрепя. 8) +1
Е, само че при мен външния вид не е пък съвсем без значение.. иначе няма да ми се набие на очи. :P
П.П.Не е нуждо да е някъф неземен..и без това тия стават само за гледане. :)
stealthyGirl
02-14-2008, 17:59
Jessica Alba :sт'ва е голЕм мъШ! :-D
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-14-2008, 18:02
в смисъл : ) слабост ми е просто : ( ама я неща 8-)
sapphirr
02-14-2008, 18:04
в смисъл : ) слабост ми е просто : ( ама я неща 8-)
хаха,ама ти знаеш ли кво искаш,нали до преди малко беше иделна за тебе кво стана.. :D
Макар идеални хора да няма, аз с гордост мога да кажа, че познавам "идеалното" за мен момче. И той не е Брад Пит, Джони Деп, въпреки че и двамата са красавци, не отричам...
Та въпросният човек е изключително умен / и добър математик.../; забавен; красив; с хубаво тяло; богат... не е от първостепенна важност, но никой няма да откаже малко паричк; и с приятен харакер. Не е тъп фешън или някое богаташче, което претендира с парите си... напротив - почти невъзможно е да разбереш всъщност, че не страда от безпаричие. 8-)
Ех, любов! :smt055 :smt007 :smt055
stealthyGirl
02-14-2008, 18:07
Е, слабост ти е тая тема е мъжки идеал (т.е. идеал на жените за мъжете)
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-14-2008, 18:09
Джесика си е Джесика : ) аз си искам българка : ) те са най-сладки ... не ми трябва някфо просто американче със супер тяло ... с което да си говоря за токчета и топлинки .... не мерси :)
Evanescencefan
02-14-2008, 18:24
Идеални хора няма.Просто като си влюбен,човека,когото обичаш ти се струва перфектен.......След като любовта свърши откриваш недостатъците му..........Поне аз така си мисля,след преживяното
sweet_sorcerer
02-14-2008, 19:05
Орландо Блум.... :grin: :grin: Бзк, по принцип за мен идеални хора няма, всички си имаме недостатъци, а идеални момчета още по малко.... :D :D
blacksheep
02-14-2008, 19:17
моето идеално момче тряя е 1.70 някаде около да не е някъв лигав ,, о мило,, ами някъв як тъкъв леко груб и хубав и да има як характер .
eclipseee
02-14-2008, 19:27
Поне да се беше пояснило, че става въпрос за външен вид, както виждам по коментарите. Всички наказвали някакви лигави актъори, няма значение, няма идеални хора съчетали външна и вътрешна красота перфектно.
nicolepcd
02-14-2008, 19:35
Ми идеалното е като това в "A Walk To Remember", но тъй, като това е филм... :D Сега ще разкажа... Такам... външен вид - висок (180 - 185), такам... тъмна коса, тъмни очи... :-o Ми да излъчва чар, знам ли :lol: Такам... иначе... да умее да ме разбира (трудна задача :D ) , да ме приема такава, каквато съм (дребнава, закачлива и там още каквото ми казаха :razz: ) и да ме прави щастлива... Който притежава тия качества, да се обади на телефон 0886... :lol: Нооо, няма идеални, тъй, че няма да ви трябва телефона ми :razz:
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-14-2008, 19:42
Ми идеалното е като това в "A Walk To Remember", но тъй, като това е филм... :D Сега ще разкажа... Такам... външен вид - висок (180 - 185), такам... тъмна коса, тъмни очи... :-o Ми да излъчва чар, знам ли :lol: Такам... иначе... да умее да ме разбира (трудна задача :D ) , да ме приема такава, каквато съм (дребнава, закачлива и там още каквото ми казаха :razz: ) и да ме прави щастлива... Който притежава тия качества, да се обади на телефон 0886... :lol: Нооо, няма идеални, тъй, че няма да ви трябва телефона ми :razz:
Як филм :cry: :cry:
Spider4eto
02-14-2008, 19:43
в момента ходя с идеалният за мен мъж :smt001 :grin:
nicolepcd
02-14-2008, 19:47
Як, но с кофти край... :(
1n5ub0rd1na73
02-14-2008, 19:49
.и без това тия стават само за гледане. :)
Какво значи това?
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-14-2008, 19:50
да не би да го изгледа :( плака нали ? :(
nicolepcd
02-14-2008, 19:52
Естествено, че го изгледах... нали ти обещах :lol: И да, имаше троогателни моменти... :( Пуснах някоя и друга сълза :cry:
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-14-2008, 19:54
Естествено, че го изгледах... нали ти обещах :lol: И да, имаше троогателни моменти... :(
няма да спама тука повече :Д по темата : аз не сам идеално момче :D
и ако не си плакала на този филм си нечовек :shock:
Външен вид - с хубаво тяло, желателно е да е над 1,75, но и да не е като прът; за очи и коса - светли, но не е задължително; да е суетен до някаква степен, но и да не е чак метросексуален; с хубав стил на обличане
Характер - забавен, непринудено поведение, да не е груб, нито да се държи дразнещо кавалерски