View Full Version : Просто искам да споделя......
D@rk_AnGeL
02-14-2008, 14:14
iskam samo da podelq................
sveti valentin e a nai-dobrite mi priqtelki sa v susedniq grad{v koito jiveqt}.............da ne govorim 4e edna ot tqh si pada po moom5eto koeto az tolkova haresvam.....i napravo me ubiva misulta 4e moje da sa zaedno taq ve4er................nqmam dumi....ne mi e tolkova za praznika,kolkoto za mom4eto v koeto sum vliubena........a i toi ve4e znae ,4e priqtelkata mi go haresva.....a za tova 4e az go haresvam si nqma predstava......nadqvam se da ne ste na moe mqsto nikoga.......
dark-energy1
02-14-2008, 14:25
da ne govorim 4e edna ot tqh si pada po moom5eto koeto az tolkova haresvam.....i napravo me ubiva misulta 4e moje da sa zaedno taq ve4er................nqmam dumi....ne mi e tolkova za praznika,kolkoto za mom4eto v koeto sum vliubena........a i toi ve4e znae ,4e priqtelkata mi go haresva.....a za tova 4e az go haresvam si nqma predstava......nadqvam se da ne ste na moe mqsto nikoga.......
И аз се чувствам по абсолютно същия начин и те разбирам... само дето при мен е обратното - аз съм момче а тя момиче.
hooliganka89
02-14-2008, 14:32
D@rk_AnGeL
Съществува вариант в който може да кажеш на момчето,че го харесваш.Не си ли се замисляла над това?Или много те е срам?
D@rk_AnGeL
02-14-2008, 14:38
ima takuv variant. i mai tva 6te e nai pravilnoto da mu namekna 4e go haresvam.........a i az bqh spomenavala v predi6na tema ,4e edin negov priqtel{na mom4eto koeto haresvam}mi kaza 4e i toi si pada po men ,no tva be6e predi mesec .dva nqkude.......az utre otivam tam det sa te i subota nedelq pak sa tam.6te se opitam da mu namekna 4e si adam po nego.......
hooliganka89
02-14-2008, 14:44
Не можеш ли днес в деня на влюбените?
Мисля,че би било в твоя полза.
А нямали да ти е гадно,че той ще празнува днес с друго момиче?
Може да се влюби в нея,това не е хубаво за теб :?
D@rk_AnGeL
02-14-2008, 14:47
az ne sam sigurna dali te sa zaeno.........prosto prepolagam 4e ako se sre6tnat te 6te tq {i o6te edno momi4e} 6te se prisuedniqt kum kompaniq ta na vuprosnoto mom4e ...a dnes da mu kaja 6te stne nelovko............
hooliganka89
02-14-2008, 14:53
az ne sam sigurna dali te sa zaeno.........prosto prepolagam 4e ako se sre6tnat te 6te tq {i o6te edno momi4e} 6te se prisuedniqt kum kompaniq ta na vuprosnoto mom4e ...a dnes da mu kaja 6te stne nelovko............
Аз ако съм на мястото на момчето и имам симпатий към теб,дори да са нищожни супер много ще се зарадвам,че някой си признава чуствата към мен точно на св.ВалентинЧ
Трябва малко романтика :-)
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-14-2008, 14:54
кофти :) пий 200 чисто ... и лягай :)
D@rk_AnGeL
02-14-2008, 14:57
ako moje6e da opravi ne6tata alkohola bih se napila mam nqma da stane........ :-# :cry: :smt022 a i kato vijdam tolkoz 6tastlivi dvoiki savsem mi stava gadno.........
hooliganka89
02-14-2008, 14:59
Много си го слагаш на сърце :-P А не трябва!!!
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-14-2008, 15:00
ako moje6e da opravi ne6tata alkohola bih se napila mam nqma da stane........ :-# :cry: :smt022 a i kato vijdam tolkoz 6tastlivi dvoiki savsem mi stava gadno.........
абе толко .... дали си видяла 20 - 30 по 2 = на макс 100 щастливи човека ... а другите няколко хиляди са старци, бебешори и отчаяни пубери ... я стига сдух ... и вярно алкохол съкс :) пускай youtube :)
D@rk_AnGeL
02-14-2008, 15:01
otg na hooliganka89:
znam 4e mn obru6tam vnimanie na tva,no da ti kaja 4estno hlutnala sum zdravo po nego i nz ko da pravq...........ima6e dosta mom4eta koito mi predlagaha da stanem,no nz otkakto si padam po nego nemoga da mislq za drug.........
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-14-2008, 15:04
otg na hooliganka89:
znam 4e mn obru6tam vnimanie na tva,no da ti kaja 4estno hlutnala sum zdravo po nego i nz ko da pravq...........ima6e dosta mom4eta koito mi predlagaha da stanem,no nz otkakto si padam po nego nemoga da mislq za drug.........
еми значи ся чакаш тоя да ти падне в очите и тогава ще се оправиш :)
D@rk_AnGeL
02-14-2008, 15:07
na dumi lesno zvu4i,no az 4akam da mi padne v o4ite ot meseci...........
Е, на твое място....има и много по-гадни ситуации.Но и твоята хич не е добра.Ами, трябва да кажеш на момчето, в което си влюбена, че имаш чувства, откъде знаеш, може би може да се получи нещо.Нека той избере така.Пък и той не знае за чувствата си, а когато човек знае, че някой има нещо към него може да се появи харесване, привличане.Лично на мен ми се е случвало.
Гледайте само да не си развалите приятелството с твоята приятелка, защото няма да си заслужава, ако държите една на друга.
D@rk_AnGeL
02-14-2008, 15:11
am nniie dvete si obe6tahme kato az razbrah 4e tq si go haresva 4e nqma da se karame za koeto i da e mom4e.........vse pak sme nai dobri proiqtelki....ai az ne moga da q uprekvam za tva det tq si go haresva,vse pak ne tq a surceto "e re6ilo"
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-14-2008, 15:12
na dumi lesno zvu4i,no az 4akam da mi padne v o4ite ot meseci...........
:( абе знам какво ти е ... ама няма лек за това :( психолозите казват макс 1 год ... което е супер обезнадеждаващо :( искам да ти кажа да не униваш :) просто се вземи в ръце и си се заеми с нещо смислено ...
Ето ти 2 ведри клипчета : ) :
http://youtube.com/watch?v=IZjMgbRUsZM
http://youtube.com/watch?v=EpRW8jh8AgY&feature=related
D@rk_AnGeL
02-14-2008, 18:23
ami az se zanimavam s mn ne6ta..vuprosa e 4e se razseivam dori kogato pravq ne6ty su6testveno........prosto koeto i ne6ty da pogledna vijdam nego i samo nego.....mn mom4eta sa mi predlagali do sega{tezi koito sa mi dopadali predi},no az nemoga da otkusna pogled ot nego.nz za6to e taka.....predi si haresvah mn mom4eta navednuj dokato sega samo nego......