Влез

View Full Version : 2 седмици с нея !

NightGuardian
02-14-2008, 19:11
Искам да попитам , какъв ми е проблема ? Защо винаги , като тръгна с някое момиче , немога просто да се задържа повече от 2 седмици омръзва ми и я зарязвам...
Или пък ходя с някое момиче и при следващата по-хубава видяна от мен и с която знам ,че ще тръгна 90% и зарязвам момичето с което ходя :-x !
Не искам да съм такъв само наранявам чувствата на момичетата ,незнам сега ,не съм пробвал ,но при новата ми връзка , ще гледам колкото се може повече да се задържа
:oops:

sweet_sorcerer
02-14-2008, 19:15
хахс и аз бях така, само че аз издържах малко повече... :P ами когато срещнеш точното момиче, то ще ти задържи вниманието за повече време,споко. М/у другото на колко си?

NightGuardian
02-14-2008, 19:17
15 почти 16 :)

sweet_sorcerer
02-14-2008, 19:33
Еее имаш време,какво се притесняваш още от сега? То сега му е времето да живееш, по-натам като те фане оня малък гей с лъка и стрелите ще видиш ко е болка.... :D Не,сериозно,според мен още не си намерил момиче,което си заслужава - щом даже вниманието не може да ти задържи за повече от 2 седмици...или това, или си бъдещ курвар....и в двата случая печелиш.... :P :wink: :D

NightGuardian
02-14-2008, 19:50
Как да разбера ,че момичето е точно за мен и , ще ми задържи вниманието ?

MaCe_Za_MiLi0nI
02-14-2008, 19:55
Според мен също не си срещнал точното момиче.Когато го срещнещ ще разбереш Ацки мн ше я обичаш и сичко.Ей аз мн пъти си мислех че съм срещнала точното момче и след 1 месец късахме така че чакай има време :P

NightGuardian
02-14-2008, 20:05
Да ,но така ще тръгнат слухове , той не е серьозен и т.н , а това не е в полза за мен :smt031

AddictedToTrance
02-14-2008, 20:29
И на тебе какво ти пука?
- Да не би да не ти издържат на чара, че някоя клюкарка им казала, че неможеш да се задържиш при една. Тъкмо ще ги стимулира да те променят. 8)
Е да признавам, че първото им впечатление няма да е много бляскаво след като чуят нещо лошо но все пак ти държиш съдбата си в своите ръце. И не винаги първото впечатление е решителното за една успешна свалка.

Presley
02-14-2008, 20:34
Вероятно,эащото си дечко.Това е положението.Но и ти ще пораснеш и ще ти дойде акълът.Да се надяваме,де. :D

MaCe_Za_MiLi0nI
02-14-2008, 20:36
Абе кфо ти пука кфо говорят бе?!?Не им обръщай внимание хаха забрави за сички и дан ти пука прей си живота як! :)

NightGuardian
02-14-2008, 20:37
Дечко ? В началото сякой е идеален , после настъпват проблемите , като ме дразни с поведението си момичето , да го търпя ли ?

Между другото момичетата дават много чувства още в началото и после страдат много !

mon4eto
02-14-2008, 20:39
Oh kak gi mraza takiva broikadjii :x
Bez obidi :)

AddictedToTrance
02-14-2008, 20:42
Дечко ? В началото сякой е идеален , после настъпват проблемите , като ме дразни с поведението си момичето , да го търпя ли ?

Между другото момичетата дават много чувства още в началото и после страдат много !

Абе брато, не им се връзваи на акъла. Няма смисал да се ядосваш.
Всеки ще се възприеме както на него му харесва. Това да не те засяга.

Иначе, да питаш непознати хора защо не е много умно. Та ние си нямаме и на идея какъв човек си. Но все пак затова е направен сайта, да има на кои да се жалваме в трудности ;)

Presley
02-14-2008, 20:44
Дечко ?
Да.

Pliok0019
02-14-2008, 21:35
Искам да попитам , какъв ми е проблема ? Защо винаги , като тръгна с някое момиче , немога просто да се задържа повече от 2 седмици омръзва ми и я зарязвам...
Или пък ходя с някое момиче и при следващата по-хубава видяна от мен и с която знам ,че ще тръгна 90% и зарязвам момичето с което ходя :-x !
Не искам да съм такъв само наранявам чувствата на момичетата ,незнам сега ,не съм пробвал ,но при новата ми връзка , ще гледам колкото се може повече да се задържа
:oops:
Ами... от опит предполагам какво ще стане за в бъдеще. В един хубав, слънчев ден ще намериш момиче, в което ще се влюбиш истински. След като тя скъса с теб ще разбереш какво им е било на останалите. Надявам се да не се случи, а да се осъзнаеш по-рано. Връзки, които нямат бъдеще няма смисъл да бъдат започвани.

Както и да е. Рано или късно в живота всичко се връща.

D@rk_AnGeL
02-15-2008, 03:48
a da te pitam ti rekord li goni6 ........... ti vijda6 4e momi4eto e hubavo a ne 4uvstva6........tova ti e problema.....

hooliganka89
02-15-2008, 07:22
15 почти 16 :)

Бероятно защото си пубертет,ама няма нищо ще се оправиш рано или късно :D

p0liner0
02-15-2008, 10:27
Според мен също не си срещнал точното момиче.Когато го срещнещ ще разбереш Ацки мн ше я обичаш и сичко.Ей аз мн пъти си мислех че съм срещнала точното момче и след 1 месец късахме така че чакай има време :P

:О:О:О:О Каква е тази дума

hooliganka89
02-15-2008, 10:31
Не знаеш ли?Това е от новия речник на младото поколение,сега е на мода да измисляш всякакви странни подобия на думи за да си интересен и се разпространяват като реклама на Милка 8)

sladku_bebzi
02-15-2008, 12:42
Оф тфа е мн тъпо, просто не знаеш кфо искаш.Сигурна съм, че и с новата няма да изкараш повече.Просто още не се е намерило момичето, което да те прецака и да се осъзнаеш.. :-x

TheNewReligion
02-15-2008, 17:38
Баси патката тъпа дето си ! :? :? :? :? Ето на такива като теб им се казва -курварник ! :? Сори за епитета , ама си е така ! :?

MaRcHeLiTkAa
02-15-2008, 17:53
xixi ne se sre6tnal momi4ety :grin: moety mom4e be6e takova samo 4e se zadarja6e sedmica :-D no eto 4e ve4e sme zaedno ot 4 meseca i toi se promeni na 180 gradusa vav vsqko otnu6enie :) prosto ne si q nameril normalno e spox :)