View Full Version : Kакво ви подари гаджето?
EmO_KiD_;(
02-15-2008, 06:18
Както си седя аз вкъщи и на вратата се звъни.Отивам аз да отворя,а там доставчик с един огромен букет рози :grin: И на мен ми стана мн приятни,никой не ми е правил толкова мил жест :-) Аз обичам поезията и заедно с него сме чели мн любовни стихчета,та той беше взел тези,които най-много харесвам,беше ги подвързал сециално и ми ги подари.Беше тооолкова романтично :-)
hooliganka89
02-15-2008, 07:05
Е радвай се тогава,много хубав подарък си получила :grin:
FENKATAA
02-15-2008, 07:40
на мен ми подариха един огромен букет цветя със много нежни обици :)
hooliganka89
02-15-2008, 07:50
На мен свещ под формата на сърце,рамка за снимка с сърца и едно шоколадово сърце...
Много сърца много чудо 8)
LaDy_DaQnA
02-15-2008, 07:59
amm az vypreki 4e go predupredih 4e neiskam mi podari edno pliu6eno syr4ice dosta golqmko :o
Spider4eto
02-15-2008, 08:01
amm az vypreki 4e go predupredih 4e neiskam mi podari edno pliu6eno syr4ice dosta golqmko :o eпа радвай се
hooliganka89
02-15-2008, 08:04
Радвайте се на подараците си и на прекараната вечер,че тука в форума има много хора които вчера бяха сами което не е голям проблем даже хич ама те са си втълпили,че са самотници.
Повечето празници са направени за пари :?
Котарана
02-15-2008, 09:40
На мен ми подариха един голям розов плюшен заек :D
MartyParty
02-15-2008, 12:15
:oops: Не е кой знае какво ама...Плюшено сърчице...горе долу колкото една разперена длан голямо и го беше напръскал с неговия парфюм :-) и мен си ме изкефи не толкова подаръка,колкото жеста и мисълта,че се е сетил за мен.
Serseri91
02-15-2008, 12:42
тех,аз пък п0лучих п0дарък не 0т приятелката ми,ами 0т едн0 друг0 м0миче,к0ето ма извика там да 0тида и аз викам щ0 и тя ем ела,0тид0х и тя ми п0дари 1 в0йнишка пл0чка(не знам дали така се наричат) гравирана с м0ито име г0дини и такива. :grin: мн си харесах пл0чката,0тдавна исках такава :grin: :grin: :grin:
сърце което казва "обичам те тоооооолкова много" :)
на мен само парфюм,но аз й подарих плюшено мече, меки чехлички за вкъщи и две мн сладки мишлета които държат сърце.
подари ми прекрасна нощ..Знаеше че не празнувам 14 защото за мен това е празник за пари..защо да не показваш любовта си всеки ден вместо като дойде 14 всички като луди да си прусват парите за цветя чийто цени скачат тройно или за някакви сърчица..
за мен е важно всеки ден да ми показват колко ме ценят и обичат!
emi edno mnogo qko s1rce koeto sa otvarq na dve i na s1rceto pi6e "peep in my heart" (nadnikni v moeto s1rce) az nemojah da i zema ne6to golqma ebahti mnogo sa nervvq ne samo 4e q obi4am mnogo no i jesta e vajen znam 4e be6e gadno tq moje da go e haresalla ama az de da znam mnogo malko
pak v s1rceto det mi go podari ima6e sreb1rno sinjir4e pak az samo edno s1rce det kazva "i love you "
:-x :-x :-x :-x :x :x :x :x nervq sa na sebe si :-x napravo0o0 ma be6e sram ot sebe si no az q Obi4am mnogo :-) :-) :-) :-)
Kamel4enceto
02-15-2008, 17:35
Edno golqmo pliu6eno surce (na koeto mnogo, mnogo se radvam), edna mnogo krasiva 4ervena roza i parfium :-) no nai-mnogo se radvam na prekaranoto ni vreme.... :grin: :grin: :grin:
MaRcHeLiTkAa
02-15-2008, 17:44
mm..moia podarak ne be6e predmeten :-P otidohme v tqh,vsi4ko be6e tamno i samo dve sve6ti4ki ...ima6e vino i prigotvena ve4erq v formata na sarce...ima6e tiha muzika ...i izob6to mn mn hubavo be6e vsi4ko :oops: i samia toi...taka mu sveteha o4i4kite :oops: nikoga prez jivota si ne e gotvil i e pital prodava4kata v magazina kak da sgotvi ... :oops: i vsi4ko tova samo i samo za men :)
VinagiSumAz
02-15-2008, 17:48
Na men mi podari bluza i 15 min sled tova kaza- emi az si trygvam. I tva mi be6e praznuvaneto na praznika :x
Nishto kakvo da mi podari i izobshto zashto? To taka ne e hubavo i dori da mi beshe podaril nqmashe da se zaradvam tolkova mnogo zashtoto shte se chuvstvam vse edno go pravi po navik tui kato vsichki drugi go pravqt. Dosta po priqtno e kato mi podari cvetq ili napravi neshto romantichno v nqkoi savsem obiknoven den kogato nai malko ochakvam togava znam che e ot surce a ne na Sveti Valentin. I kak izkarahme emi nikak ne se vidqhme dori az bqh na rabota cqla vecher a pyk toi si legna zashtoto dnes e na rabota ot rano i taka.
mi edna prekrasna vecher...a zlaten sindjir s nqkvo blestqshto kamyche
Na men mi podari 1 4ervena roza i edno mi6lence rozavi4ko s 6api4ica koeto kato go natisne6 mnoy sladi4ko harka :grin: mnoy si go obi4am i si go gu6kam :-)
d0mat4et0
02-17-2008, 19:16
На мен плюшено кученце , гушнало лилава милка сърце :-) :-) :-)
сърце което казва "обичам те тоооооолкова много" :) Оооо аз на него му подарих таковаааа..... :-D А той на мен - сърце, под формата на възглавничка....и на него пише I love you. Много ми харесва. :) :P :-)
sLaDkA_GrEsHkA
02-17-2008, 19:24
i moito vika taka samo che e mechence i na nego pishe "someone loves you" az si go bqh haresala mnogo predi tva.... :-)
sweet_sorcerer
02-17-2008, 20:09
Възглавничка във формата на сърце,която казва "I LOve You" ... :grin: :grin: :grin: :P
сърце което казва "обичам те тоооооолкова много" :) Ахаммм и на мене :grin: страхотно е мнооооого си го обичкам :-) http://img443.imageshack.us/img443/5528/presentwv1.png
Аз подарих едно сърце което казва Обичам те.... :-)
happy end
02-17-2008, 21:07
МОЯ МИ ПОДАРИ ЕДНО ФИЛМЧЕ ЗА НАШИЯ ЖИВОТ ...ЛЕЛЕ ЗАРАДИ ТОВА ,КАКВО ПРЕЖИВЯХ :lol:
p0liner0
02-17-2008, 21:20
Нищо, ама от сърце :-D :-D :-D
Мм...Аз получих една голяма,рошава плюшка със едно сърчице на врата...Супер много ме зарадва и изненада/Обожавам плюшки/.
Не ми е подарил нищо - не го празнувахме.
Подари ми огромен букет,но не от цветя. Беше истински, жив Ананас,аранжиран по много готин начин със зеленини, разни др странни неща :) Уникален букет просто. Също така и една мишка,която носи на вратлето си сърце,защото ние си викаме "мишинко" и тем подобни :D
Но,сигурна съм,че самите Мъже ни са най-големите подаръци,които имаме :)
donkihot
02-18-2008, 11:00
Той ми подари едно голямо плзшено ме4е, а аз на него една кутия с 365 бележки,на всяка от която има написано пожелание,мисъл,зада4а и тн:една кутия шоколадови бонбони и рамка с нашата снимка....ама неговит подарък ме изкефи на макс,макар4е беше традиционен
rashito0o
02-18-2008, 12:32
мммм На Мене ми Подари Плюшено сърце :D
ogromno plu6eno surce..... sigurno ima 1 metur :D :D :D
+1 :) ии една стъклена топчица,в която пише "I Love you !" :P
[B]a[N]D[i]T[k]a
02-18-2008, 16:14
а на мен ми подариха едно от онези сърца които ги продават по тфа време на годината... просто защото това което искал първоначално да ми подари умряло :-D таи де мишка .. истинска мишка :D
lilit_666
02-18-2008, 16:20
a[N]D[i]T[k]a]а на мен ми подариха едно от онези сърца които ги продават по тфа време на годината... просто защото това което искал първоначално да ми подари умряло :-D таи де мишка .. истинска мишка :D
Много бих се зарадвала на мишката-обожавам хамстери и вс животни
Disorder
02-18-2008, 16:27
Равносметката след свети Валентин: Три букета с рози, две плюшки, бонбони от онези на милка в кутии във формата на сърца, едно сребърно сърчице и 7 валентинки... А казват, че любовта била една :)
П.С. Аз реших, че предпочитам да празнувам Зарезана с приятели :D
blackfate
02-18-2008, 17:03
подари ми прекрасно изживяване и спомен за цял живот и едно много сладко сърчице което казва "Обичам те тооооолкова много" - много му се радвам :oops: :-)
Подари ми сребърно колие,много е красиво...но важното е,че е от сърце.
И ще си го нося винаги :smt001
мойте подаръци бяха от 3-ма :-D
1 ми подари-бяла мечка с панделка ~ голяма 1.70 на 90 ~ и е едно такова мекичкоо и сладичкоо :grin:
2 ми подари-букет бели рози с картичка и едно розаво плюшено кученце
3 ми подари-златен пръстен под формата на сърце с много камъни,синджирче с моето име (златно),букет рози и мъничко сърчице :)
и едвам се прибрах :D
ам и да спомена,че си нямам приятел-т`ва са просто обожатели 8-)
MartyParty
02-19-2008, 17:10
мойте подаръци бяха от 3-ма :-D
1 ми подари-бяла мечка с панделка ~ голяма 1.70 на 90 ~ и е едно такова мекичкоо и сладичкоо :grin:
2 ми подари-букет бели рози с картичка и едно розаво плюшено кученце
3 ми подари-златен пръстен под формата на сърце с много камъни,синджирче с моето име (златно),букет рози и мъничко сърчице :)
и едвам се прибрах :D
ам и да спомена,че си нямам приятел-т`ва са просто обожатели 8-)
тцтц стига ве засрами ни сички тука :lol: ако е истина направо се депресирах
Подари ми един голям плюшен мечок и много нежно колие. :oops: Също прекрасна вечер...и сутрин... :D
malko_pros
02-19-2008, 22:39
плюшено пате и колан :grin: , но най-големият подарък беше приятното прекарване на празника. :-P
i moito vika taka samo che e mechence i na nego pishe "someone loves you" az si go bqh haresala mnogo predi tva.... :-)
да не би да е това (http://emily87.hit.bg/SS850734.JPG) ? щото тва подарих на приятелката ми ( и то казва същото ) :D
pepita87
02-21-2008, 17:12
Телефонно обаждане и скандал,че съм в кондиция без него... :grin: или май...малко бях прекалила с алкохола...ма то мъка,че го няма до мен :lol: :lol: :lol: Утре 6те празнуваме празника...не на патерици,ми в инвалидна количка(късничко,ам по добре късно,отколкото...)
mi az my podarih..edna grivnichka sreburna,edni bokserki s sladko nadpische i napravih kurabiiiki SAMA pod formata na syrca xixi...a toi mi beshe vzel paium.
EmO_KiD_;(
02-21-2008, 18:52
Иде ми да скъсам всичко...мразя го тва момче вече!!! :-x