Влез

View Full Version : ГОЛЯМО ТЪРПЕНИЕ ИМАМ....

happy end
02-15-2008, 07:44
Снощи бях ме на клуб с приятели всеки с гажето...,но само моя не дойде.трябваше в 19 да се видиме пред един столичен клуб,но той ми прати смс в 19.20 ,че има работа и ще дойде след 2 часа да го чакам ...
Стана 10..11 часа моя фр не идва цяла вечер му пращам смс ,а той нищо не пращаше .звъня не вдига...обадих се на майка ми тя каза ,че е в къщи на компа .пратих му 30 смса и не получих обяснение защо не дойде .чаках ГО 7 ЧАСА ОТ 19 ДО 01.00 .мойте приятели си тръгнаха още в 11 само аз седя ,пия вода ,пращам смс като луда и нищо не дойде дори не ми обясни защо ?
към 2 се прибрах ,чуствах се мн гадно по плаках си до 3 ,преди да си легна му пратих един смс със снимка как изглеждам в момента...и се опитах да заспя ,но през 1 час се будех . сутринта като се събудих имах смс от него в който пишеше ИЗВИДЯВАЙ ОБИЧАМ ТЕ....ХОРА ЧУВСТВАМ СЕ УЖАСНО ОЧИТЕ МИ ПРЕСЪХНАХА ПО ТОВА МОМЧЕ ,А ТОЙ ПО СВОЙ НАЧИН СИ МЕ ОБИЧА И МИ ПРОЩАВА ВСИЧКО...И АЗ МУ ПРОЩАВАМ ВСИЧКО ДОРИ И ТОВА ..
КАК БИХ ТЕ ПОСТЪПИЛИ ВИЕ ?
аз май имам голямо търпение зада чакам някой 7 часа...
БЛАГОДАРЯ МН НА ХОРАТА ,КОЙТО ПРОЧЕТОХА ТОВА ..ИЗВИНЕТЕ МЕ ЗА ПРАВОПИСА ,НО СЕ ЧУВСТВАМ УЖАСНО И ОЩЕ СА МИ НА СЪЛЗЕНИ ОЧИТЕ...

hooliganka89
02-15-2008, 07:48
Още не ти е казал каква точно е била причината заради която не е дошал,днес ако се видите поговорете ако няма основателна причина тогава ще кажа,че е задник,но ако има...случват се и такива инциденти :(

Spider4eto
02-15-2008, 07:51
Още не ти е казал каква точно е била причината заради която не е дошал,днес ако се видите поговорете ако няма основателна причина тогава ще кажа,че е задник,но ако има...случват се и такива инциденти :( е да ам поне е могъл да и драсне едно смсче и да и каже да не го чака

SkiT
02-15-2008, 07:53
Дано да е имал наистина основателна причина,но дори и този случай щеше да е хубаво да ти каже да се прибереш и друг път да си изкарате празника.Приятелката ми вчера като и казах че съм малко изморен,тя ми каза че това че някой е решил че днеска е празник не означава че неможем ние да си го изкараме друг път.С това имам впредит че е трябвало да ти се обади да ти каже да не чакаш.Много гадно от негова страна,дано наистина не му е навик... :x

hooliganka89
02-15-2008, 07:55
Още не ти е казал каква точно е била причината заради която не е дошал,днес ако се видите поговорете ако няма основателна причина тогава ще кажа,че е задник,но ако има...случват се и такива инциденти :( е да ам поне е могъл да и драсне едно смсче и да и каже да не го чака

Много с права можел е да драсне смс,ама недейте така случват се понякога такива неща които на пръв поглед нямат смисал обаче после момчето да си има основателна причина,нека да не го съдим от сега да видм той какво ще каже :)

happy end
02-15-2008, 07:59
днес в училище ще си поговори ме дано да ми обясни защо е постъпил така .но според мен друго момиче нямаше да го чака 7 часа ...?
АЗ ГО НАПРАВИХ ЗАЩОТО ГО ОБИЧАМ БЕЗУМНО МН И СЪМ ЛУДА ПО НЕТО И ДОРИ НЯКОЙ ДЕН АКО ТРЯБВА ЩЕ УМРА ЗА НЕГО....

hooliganka89
02-15-2008, 08:02
Чак недей да умираш за него :) Довечера напиши в темата каква е причината заради която не е дошал в уговорения час и място да видим тая странна история какво е всъщост на дъното й.

happy end
02-15-2008, 08:06
е разбира се ще пиша кво е станало...
но АЗ СИРЬОЗНО ЗА ТОВА МОМЧЕ СЪМ ГОТОВА ДА УМРА ЕДИН ДЕН
НЯМА ПО ВЕЛИК МЪЖ ОТ НЕГО ,НЯМА 2 ТАКОВА МОМЧЕ С ТАКОВА ДОБРО СЪРЦЕ :-)

hooliganka89
02-15-2008, 08:08
е разбира се ще пиша кво е станало...
но АЗ СИРЬОЗНО ЗА ТОВА МОМЧЕ СЪМ ГОТОВА ДА УМРА ЕДИН ДЕН
НЯМА ПО ВЕЛИК МЪЖ ОТ НЕГО ,НЯМА 2 ТАКОВА МОМЧЕ С ТАКОВА ДОБРО СЪРЦЕ :-)

Бях на 13 и така исках да умира за едно момче,много го обичах абе голямо чудо беше цели 6 месеца,а днес вече дори не му помня фамилното име,тай че прави си изводи какво искам да ти намекна :?

happy end
02-15-2008, 08:13
АЗ съм на 14 и нз според мен това е момчето ,което ще обичам до края дори да не се оженя за него... ще го обичам до край въпреки ,че той не ме обича мн ... :cry: :cry: :cry: или поне аз по някога не го разбирам тази негова любов към мен... :neutral:

hooliganka89
02-15-2008, 08:16
След две години си спомни какво съм ти писала тук в форума :D

Alabalaportokala
02-15-2008, 08:23
Причина ?

Зарибявал е друга слива в скайп която му е дала ултиматум че ако не стои при нея цяла вечер ще му се разсърди и понеже е яко да въртиш по 2 наведнъж не е дошъл при тебе. Това също го обмисли като вариант. Не забравяй че колко и да обичаш 1 човек и колкото да си мислиш че е велик той винаги може да разочарова.

Но може да са му съобщили нещо гадно, той да се е натоварил и сдухал и оттам цялата му вечер да се е развали. За да стои на компа цяла вечер и да няма желание дори да ти отговори това ми се струва правдоподобно.

А може просто да е хлътнал по друга и да му е било гадно да ти каже. Вариации много

hooliganka89
02-15-2008, 08:25
Причина ?

Зарибявал е друга слива в скайп която му е дала ултиматум че ако не стои при нея цяла вечер ще му се разсърди и понеже е яко да въртиш по 2 наведнъж не е дошъл при тебе. Това също го обмисли като вариант. Не забравяй че колко и да обичаш 1 човек и колкото да си мислиш че е велик той винаги може да разочарова.

Но може да са му съобщили нещо гадно, той да се е натоварил и сдухал и оттам цялата му вечер да се е развали. За да стои на компа цяла вечер и да няма желание дори да ти отговори това ми се струва правдоподобно.

А може просто да е хлътнал по друга и да му е било гадно да ти каже. Вариации много

Варианти много,ама твойте са много гадни :shock:

Alabalaportokala
02-15-2008, 08:30
Варианти много,ама твойте са много гадни

А ти какви искаш да са ? Не е отишъл при приятелката си на св.Валентин. Сигурно е подскачал от радост...

hooliganka89
02-15-2008, 08:31
Аз се опитва да мисля по-позитивно :oops:

HePeAJIeH
02-15-2008, 08:31
Наистина попитай го защо не е дошъл и защо не ти е отговорил на СМС-ите.Ако наиситна те обича не би те излъгал но само със едно "Извинявай обичам те." не мвисля че ще е имал някаква остователна причина.

Alabalaportokala
02-15-2008, 08:33
Аз се опитва да мисля по-позитивно

А аз гледам реално на нещата.

hooliganka89
02-15-2008, 08:35
Аз се опитва да мисля по-позитивно

А аз гледам реално на нещата.

Добре.

slun4ice_90
02-15-2008, 09:08
Е от това по-гадно точно в този ден направо не знам,какво може да се случи :shock: ,много е зле той да си е вкъщи,а ти да го чакаш толкова време.Ако имаш нужда от помощ само ме викни... :o в кръга на шегата.. :-D Много сериозно си поговорете с него,защото ми се струва,че ти прекалено много даваш..,но не получаваш мила.Успех. :)

MartyParty
02-15-2008, 12:28
леле...и аз съм го чакала моя ама...повече от 1 час никога.Един единствен път съм го чакала дълго ама то беше лятото и не вечерно време.Чувствах се адски зарязана,щото той не се обаждаше,а и не ми вдигаше...От части знам,за какво става въпрос да кажем.Попринцип е нормално момиче да закъснее,ама да чакаш момче е адски грозно още повече при тези студове навън и вечер...Не знам как е могъл да постъпи така.Като говорите пиши верно да му видя оправданието на тоя нещастник(с извинение).

hooliganka89
02-15-2008, 13:20
Да чакаме я да се върне от училище да докладва за какво става дума.

Fallen`Angel
02-15-2008, 14:18
Дано това не й е най гадния ден.. :?

hooliganka89
02-15-2008, 14:19
Дано това не й е най гадния ден.. :?

Ох наистина дано да не е,че горката ще бъде съсипана :lol:

Iv4eTy
02-15-2008, 15:58
Определено си с голямо търпение, а приятеля ти няма извинение, просто е можел да ти напише че неможе да дойде, а .... Тва "Извинявай... " не оправя нещата. Попитай го поради каква причина не е дошъл и още повече защо не ти е казал че няма да дойде... :?

DevilWish
02-15-2008, 16:04
С1гласна съм ;)

Alabalaportokala
02-15-2008, 16:10
С1гласна съм ;)

А не си ли съгласна че тя трябва да е истинска малоумница за да чака приятеля си 7 часа и то до 1 вечерта ?

Spider4eto
02-15-2008, 16:17
С1гласна съм ;)

А не си ли съгласна че тя трябва да е истинска малоумница за да чака приятеля си 7 часа и то до 1 вечерта ? не малоумница а просто много влюбена :-x

sweet_sorcerer
02-15-2008, 16:18
Тцтцтц....7 часа....аз ,моя ако го чакам повече от 20 мин. и дигам на обороти, ти 7 часа....вярно имаш търпение...

Alabalaportokala
02-15-2008, 16:22
С1гласна съм ;)

А не си ли съгласна че тя трябва да е истинска малоумница за да чака приятеля си 7 часа и то до 1 вечерта ? не малоумница а просто много влюбена :-x

Тоест малоуница...

happy end
02-15-2008, 16:26
хора благодаря ви за загриженоста ,виждам ,че цял ден май мен сте чакали :-D .
кво стана се питате ?
видях ме се и се почнаха едни извинения ,затова ,че не ми е писал.
Преди няколко дни му бях казала ,че съм му купила мн хубав подарък ,аз му бях взела едно сърце от на което пише завинаги в моето сърце... той ми каза че не е знаел кво да му купи ,защото съм голям каприз и мн рядко харесвам подаръци и решил ДА НАПРАВИ ЕДИН 40 МИНУТНО КЛИП С НАШИ СНИМКИ И ИСТОРИЯ НА ЖИВОТА НИ...БЕШЕ МН ХУБАВО И СЛАДКО И НАИСТИНА СИ ЗАСЛУЖАВАШЕ ДА ПРИЖИВЕЯ ОНАЗИ ТЕЖКА НОЩ..,но можеше да ми каже да го отложим спреди един час когато гледах гушната в него направо се разплаках от радост..
ЖИВОТА МИ ВИНАГИ ИМА HAPPY END ... НО ЗАДА СЪМ ЩАСТЛИВА ПОНЯКОГА ПРЕЖИВЯВАМ ,НАЙ-УЖАСНАТА БОЛКА НА СВЕТА...

happy end
02-15-2008, 16:29
С1гласна съм ;)

Тоест малоуница...
ти си малоумник ,сори ама нищо не разбираш от любов ..

Alabalaportokala
02-15-2008, 16:35
С1гласна съм ;)

Тоест малоуница...

Така е. Аз наистина не разбирам от любов и никога не съм твърдял обратното

ЖИВОТА МИ ВИНАГИ ИМА HAPPY END ... НО ЗАДА СЪМ ЩАСТЛИВА ПОНЯКОГА ПРЕЖИВЯВАМ ,НАЙ-УЖАСНАТА БОЛКА НА СВЕТА...

Ако човек иска да оцени щастието, трябва да мине през ада. Затова оцени и се наслаждавай на момента и преди да нараниш обичния си човек, не забравяй миговете с него

MartyParty
02-15-2008, 17:29
кво стана се питате ?
Преди няколко дни му бях казала ,че съм му купила мн хубав подарък ,аз му бях взела едно сърце от на което пише завинаги в моето сърце... той ми каза че не е знаел кво да му купи ,защото съм голям каприз и мн рядко харесвам подаръци и решил ДА НАПРАВИ ЕДИН 40 МИНУТНО КЛИП С НАШИ СНИМКИ И ИСТОРИЯ НА ЖИВОТА НИ...БЕШЕ МН ХУБАВО И СЛАДКО И НАИСТИНА СИ ЗАСЛУЖАВАШЕ ДА ПРИЖИВЕЯ ОНАЗИ ТЕЖКА НОЩ..,но можеше да ми каже да го отложим спреди един час когато гледах гушната в него направо се разплаках от радост..

:lol: ох слава богу.Цял следобед за това си мисля ако щеш вярвай.

Sladko_
02-15-2008, 17:31
Mi..zadnik!

TheNewReligion
02-15-2008, 17:34
Олее ,аз на твое място щях да си тръгна още като са си тръгнали и приятелите ти ! Ама , щом имаш такова търпение - ще си патиш ! :shock:

Naman07
02-15-2008, 17:45
С1гласна съм ;)

Тоест малоуница...

Така е. Аз наистина не разбирам от любов и никога не съм твърдял обратното

Ако човек иска да оцени щастието, трябва да мине през ада. Затова оцени и се наслаждавай на момента и преди да нараниш обичния си човек, не забравяй миговете с него ami priqtelu kato ne razbirash ni6to ot lubov ,kakvo izob6to pravish v tozi razdel ,4e ne mi stana qsno :-o

BuBi008
02-15-2008, 17:51
ai ai ai pordnoto zabludeno 14 godishno momiche. E dobre taka i ne razbrahme zashto ne e doshul. To e qsno che shte napravi neshto sladko i romantichno za da ti hvurli prah v ochite no prichinite qvno ne sa izlezli naqve. Hm.... umno e momcheto ama neznam ti kak turpish zashtoto to liubov liubov ama trqbva malko i da uvajavash sebe si 7 chasa ne sa malko i za 7 chasa edin kratyk sms ne e mogyl da napishe hahaha haide be . Neznam dali az sym pesimistka ama ne mi se vijda normalno.

Alabalaportokala
02-15-2008, 18:19
ami priqtelu kato ne razbirash ni6to ot lubov ,kakvo izob6to pravish v tozi razdel ,4e ne mi stana qsno

Това не пречи да давам съвети на хората и да имам гледна точка относно дадена ситуация ! Не мисля че трябва да разбираш от любов за да пишеш във форум с име любов. А и малцина са хората които разбират тази думичка и са усещали истинска любов (ако има такава). Затова тихо плс !

happy end
02-15-2008, 18:59
кво стана се питате ?

:lol: ох слава богу.Цял следобед за това си мисля ако щеш вярвай.
Oл мерси ,но не трябваше цял следобет да мислиш за това :-D
на края се оказа ,че не е знаеш кво да ми купи и затова в последния момент е решил да ми прави филм за живота ни :-)

Spider4eto
02-15-2008, 19:00
о на твое място първо бих го набила задето ме е накарал да чакам и после бих го разцелувала 8-)

happy end
02-15-2008, 19:05
о на твое място първо бих го набила задето ме е накарал да чакам и после бих го разцелувала 8-)
никога не бих го ударила само ако започне да пуши... :o

Spider4eto
02-15-2008, 19:06
никога не бих го ударила само ако започне да пуши... :o и аз не бих го ударила мн ясно(нищо че си го пощипвам отвреме на време когато издивея) и бтв и моя пушеше и го отказах ама ако пак почне верно ще има тупаник 8)

happy end
02-15-2008, 19:44
айде хора пак се почна преди няколко часа ми каза в сайпа ,че тази вечер ще си говори ме в 22.00 :shock: и аз в 22.00 му пиша здр и той веднага излезе нз защоооооо???боже тоя човек ще ме побърка..... :(

MartyParty
02-15-2008, 19:49
айде хора пак се почна преди няколко часа ми каза в сайпа ,че тази вечер ще си говори ме в 22.00 :shock: и аз в 22.00 му пиша здр и той веднага излезе нз защоооооо???боже тоя човек ще ме побърка..... :(
сега е 22:50 писа ли ти?

mickelangelo
02-15-2008, 20:02
миии може просто по различен начин да изразява любовта си ( ако я има разбира се ) просто поговорете би трябвало да се разберете

happy end
02-15-2008, 20:08
няма го май тази нощ пак ,ще плача..... :cry: :cry: :cry:

MartyParty
02-15-2008, 20:22
няма го май тази нощ пак ,ще плача..... :cry: :cry: :cry:
ее мацка недей така.Може да си има наистина причини.Спомни си за клипчето което ти е направил и няма да плачеш :smt056

happy end
02-15-2008, 20:25
боже нз кво става помощ ? :cry: :cry: :cry:
ХОРА ПОМОЩ????????

Spider4eto
02-15-2008, 20:28
о може просто да сте се разминали. Смис ти влизаш той излиза. :)

MartyParty
02-15-2008, 20:30
о може просто да сте се разминали. Смис ти влизаш той излиза. :)
а така

Spider4eto
02-15-2008, 20:31
почваш да се вманиачаваш вече 8-)

happy end
02-15-2008, 20:33
не явно пак нещо е зает или нещо е станало?
но няма да приема да се раздели ме...не не не не не не

kifla
02-15-2008, 20:34
Да си призная ако бях предишния човек нямаше и секунда да чакам момче,но ако се отнася до момчето което обичам адски много бих го чакала съпер много време ....пък и мацка все пак може нещо наистина сериозно да се е случило изневиделица и затова да не е успял да дойде.Пък и ти е написал смс ,че те обича мисля ,че няма от какво да се притесняваш и да ревеш !Спокойно ! :)

SmeX
02-15-2008, 20:47
Извинявай но като ти чета коментарчетата и особено тоя...мисля си че преувеличаваш ии си някаква разглезена принцеска "не няма да се разделим не не " боже...

happy end
02-15-2008, 20:51
Извинявай но като ти чета коментарчетата и особено тоя...мисля си че преувеличаваш ии си някаква разглезена принцеска "не няма да се разделим не не " боже...
не съм разглежена принцеса ,а просто живота ми е мн труден... :-x

SmeX
02-15-2008, 20:52
Чистиш и готвиш по цял ден ?

Alabalaportokala
02-15-2008, 20:53
Престани вече. Преиграваш. Толкова ли е трудно да му звъннеш 1 телефон. Какво си разквичала тука. Ние да не сме купидони че да събираме тийнове като вас.

Spider4eto
02-15-2008, 20:55
oфф кво само я нападате.Не виждате ли че е разстроена. А да видиме ако и на вас така ви е гадно и некой почне да ви плюе дали ще ви е по яко :-x

happy end
02-15-2008, 20:58
Чистиш и готвиш по цял ден ?
не ,но и това ще правя някой ден
просто момчетата мн ме нараняват и хората ми причиняват болка,но ти не ме разбираш...

happy end
02-15-2008, 21:01
oфф кво само я нападате.Не виждате ли че е разстроена. А да видиме ако и на вас така ви е гадно и некой почне да ви плюе дали ще ви е по яко :-x
мерси мила май само ти ме разбираш в момента... :-k

SmeX
02-15-2008, 21:02
Ами прочетох до са всичко шото ми е яко тъпо и не ми се и спи иии се опитвам да се поставя на твое място,нооо наистина прекаляваш и преувеличаваш..замисли се малко де,спомни си верно за клипчето и т.н.

happy end
02-15-2008, 21:05
Ами прочетох до са всичко шото ми е яко тъпо и не ми се и спи иии се опитвам да се поставя на твое място,нооо наистина прекаляваш и преувеличаваш..замисли се малко де,спомни си верно за клипчето и т.н.
ок няма повече...дано утре нещата да се оправят утре...

SmeX
02-15-2008, 21:08
лягай да спинкаш ии утре бодра бодра му скачай :P

happy end
02-15-2008, 21:09
лягай да спинкаш ии утре бодра бодра му скачай :P
май така ще е най-добре..

Spider4eto
02-15-2008, 21:09
дам тамън ще се поуспокоиш :)

koalka
02-16-2008, 05:33
Определено е постъпил гадно...Вземи го попитай защо не е дошъл и не е дал поне някакво обяснение.Има работа, а седи на компютъра...Не знам всъщност каква е работата му, де.

nether
02-16-2008, 12:03
Да му беше звъннала вместо да плачеш отново... на 14 години, ако си мислиш че си безумно влюбена и това е любовта на живота ти просто приеми факта, че си на 14 години и това ще отмине пий една студена вода и си готова. Вие жените в случая момичетата нямах си на представа, че може толкова да се вманиачавате. Знам, че се вманиачавате в такива неща, но до такава степен... Още си много малка и не си видяла истинските трудности в живота, така че си дай малко спокойствие и не мисли толкова за него. Не го казвам като човек със кой знае колко личен опит и не съм много по голям от тебе, но просто ме послушай няма да сбъркаш. И ако питаш някоя голяма жена, която е женена на колко години е намерила "любовта на живота си" определено няма да чуеш " на 14 години" chill out girl

happy end
02-17-2008, 14:58
Да му беше звъннала вместо да плачеш отново... на 14 години, ако си мислиш че си безумно влюбена и това е любовта на живота ти просто приеми факта, че си на 14 години и това ще отмине пий една студена вода и си готова. Вие жените в случая момичетата нямах си на представа, че може толкова да се вманиачавате. Знам, че се вманиачавате в такива неща, но до такава степен... Още си много малка и не си видяла истинските трудности в живота, така че си дай малко спокойствие и не мисли толкова за него. Не го казвам като човек със кой знае колко личен опит и не съм много по голям от тебе, но просто ме послушай няма да сбъркаш. И ако питаш някоя голяма жена, която е женена на колко години е намерила "любовта на живота си" определено няма да чуеш " на 14 години" chill out girl
може би наистина си прав човек не среща любовта на живота си на 14

rashito0o
02-17-2008, 15:34
ааа тфа адски мн ще ме изнерви и ако не получа свястно обяснение напрал ш пощурея и няма го погледна неколко дена докат не ми мине

hooliganka89
02-17-2008, 15:39
happy end
Радвам се за теб.

happy end
02-17-2008, 21:05
наистина човек ,не се влюбва на 14 и край с този човек ще бъде до края на живота си ,истинскат голяма любов идва по натам....,но за момента съм с момчето ,в което съм влюбена от били 2 години вече и не го оставям защото съм голям инат и въпреки всичката болка която ми е пречинил ,въпреки хилядите пъти в ,който ми е казвал ,че сега не може да си пише с мен защото е зает ,а аз съм имала нужда от него ,а ще продължавам да се боря ЗА НЕГОВАТА ЛЮБОВ.... :-) .

mitakkka
02-17-2008, 21:33
наистина човек ,не се влюбва на 14 и край с този човек ще бъде до края на живота си ,истинскат голяма любов идва по натам....,но за момента съм с момчето ,в което съм влюбена от били 2 години вече и не го оставям защото съм голям инат и въпреки всичката болка която ми е пречинил ,въпреки хилядите пъти в ,който ми е казвал ,че сега не може да си пише с мен защото е зает ,а аз съм имала нужда от него ,а ще продължавам да се боря ЗА НЕГОВАТА ЛЮБОВ.... :-) .
Темата ти е мн интересна и си заслужаваше четенето- по-голям съм от тебе и мисля че да следваш сърцето е най-правилно-, и да сгрешиш, нали от грешките се учим все пак.

meni18
02-18-2008, 03:42
Божеее! Ще си тегля куршума :razz: Той те прави на глупачка..Мила по-добре се осъзнай и действаи за да се подобри отношението му към теб,за да не страдаш през ден-през два и да плачеш.Аз бих му вдигнала ебаси сканала :D

happy end
02-20-2008, 08:11
благодаря на всички за коментара :)

hottie
02-20-2008, 08:36
Здрасти! Прочетох темата от-до. Какво да ти кажа... очевидно е,че момчето си играе с теб. Виждам, че много го обичаш и е типична реакция,за момиче което се влюбва за първи път. Ако искаш си запази възката с него , но имай едно на ум. Гледай да не те наранява много,защото ще е много жалко.Колко хора ти казваме,че си играе с теб, но уви, любовта е сляпа.
Твоя човек дори и да не може да дойде е ДЛЪЖЕН да ти се обади!!Разбираш ли? А ако наистина те обича би направил всичко само и само да те види и чуе.Направи си изводите и успех!