View Full Version : той го мисли за женско?
Проблема е,че когато започнах да целувам гаджето си по корема и гърдите,ме спря и каза,че това е само за момичета и не иска да го правя.Не ми е първия и усетих,че преди да го каже се беше възбудил много,но незнам наистина ли е само за момичета!аз не смятам така,но не искам да правя нещо,което не му харесва,въпреки че много искам-изкушавам се само като погледна да не му се нахвърля(а и все пак тялото му е много готино)Обичам го много ,така че кажете какво да правя?Наистина ли е само за момичета?Момчета,харесват ли ви целувките по корема и гърдите???
amatorium
02-15-2008, 14:34
Haha toq edin den mai shte pridobie gey naklonnosti. :razz: Estestveno, che haresvme tam. Na men korema mi e edno ot nai-chuvstvitelnite mesta. Podludqvam nqkoe momiche kato zapochne da me celuva tam. 8-)
So unbelievable love..
02-15-2008, 14:43
:shock: :shock: :shock: :shock: kaji my,4e ti haresva i 4e iska6 da go celyva6 navsqkude :shock: :shock: nz
Оле боже женско било,ми като е женско да си гледа работата,на сухо да седи. :D
Ох страшно обичам да ме галят и целуват там.... :oops: :oops: :oops:
Пс:Особено Undying :oops: :oops: :oops:
Est 4e ne e jensko...........naprotiv!Mom4etatase v1zbujdat mnogo0o ot takiva celuvki..
emi ti p1k za jensko li go misli6 maleiii :-o pfff ebahti pi4a ........ :D :grin: :lol: :lol: :lol: :lol: 8-) 8-)
Cool_Bitch
02-15-2008, 15:18
Izob6to ne e jensko,pedalsko i t.n. az li4no sam imala priqtel,koito izdivqva6e ot vazbuda,kogato go celuvat po korem4eto.
na toq mai ne6to mu hlopa daskat za6toto korema i nai ve4e niskata oblast mejdu papa i penisa se s4ita za edna ot osnovnite mujki erogenni zoni!toq verno moje da se izpederasti!
sexnaeks
02-15-2008, 15:54
na toq mai ne6to mu hlopa daskat za6toto korema i nai ve4e niskata oblast mejdu papa i penisa se s4ita za edna ot osnovnite mujki erogenni zoni!toq verno moje da se izpederasti!
да ти имам компетентността ..може при някои пък да не е - от което не следва че ще се изпедераси пък и момчето може да се изпедераси но вие по умни нема да станете :razz: примерно мен ако някоя тръгне да ме целува или гали там с върха на пръстите си ще я помоля да престане и направо да го лапа - имам ужасен гъдел там един път без да искам изритах една курва така в главата и от тогава ме е страх да давам ... тва кво значи че ще се изпедерася ли ?
macka123
02-15-2008, 16:38
xaxaxaxaxxax :D нз ко да кажа просто
xaaxxa nqma takova ne6to qvno ne mu e qko :)
ThePainIsReaL
02-15-2008, 17:18
Не съм напълно съгласна.. макар, че и приятелят ми няма чувствителност в областта на гърдите. Но коремът е друго нещо.
Идеята ми е, че всеки е различен. Може пък само твоето момче да не харесва там. Следващият път просто попитай къде обича :)
To i na nego mu e haresalo ama se prai neshto, pogovorete si :)
PaulCrewe
02-15-2008, 21:13
seki si ima predpochitaniq we. ako nekoi go kefi samo analen sex, tfa trqq li da znachi che vaginalniq trea byde zabranen ?!?!
ne e samo jensko. ma shtom ne go kefi, i taktichno ti e kazal che ne shte, nachi ne go kefi. ti pa taktichno mu podskaji che te kefi. se pak si praite tam kompromisite i tolkoz... moe ne si pada po liubowni igri, naprao da iska da ryga .. :D
бахти разнобразието маина :D
DarK MaN
02-15-2008, 21:20
пХаХАаХАх :D Женско било .. пфф друг път мене там като ме целунат и напрао си умрем от кеф :grin: :grin: :grin:
PaulCrewe
02-15-2008, 21:28
shot znaish nakyde otiwa, nali ? :oops: :booooomb: 8) 8)
A_Loving_Girl
02-15-2008, 21:36
Тоз нещо не е наред ... :D :razz:
MakeMeLaugh
02-15-2008, 22:07
Има някакъв стар комплекс 100%! Не може ей така да му хрумне.. той си знае ;)
Иначе.. супер мега хипер много обичам и се кефя... :-D
:D Бисери всякакви :-D еми като не желае момчето недей :wink: но ако изкара още нещо...нали няма спор че става нещо наобратно :-D
определено не е женско явно просто не му е приятно,но пък щом казваш,че се е възбудил говори с него може пък и да започне да ти дава.... :)
az li4no obojavam da me celuvat tam :)
GameFace
02-21-2008, 18:11
Гаджето ти е безчувствен гей робот! Лисни му малко вода да даде на късо! Това нормален човек не може да го каже!
poltergais
02-21-2008, 18:41
Много готино ми деиства като ме целуват там напрао :grin: CRAZY :grin:
ами не е нещо ненормално, а как да го убедиш, ти най-добре си знаеш, поне вече си сигурна че е така :)
Моя пък не обичаше по вратлето и учите да го целувам - неприятно му беше.А аз като видех вратлето му ...хммм