View Full Version : Израстък във вагината?Проблем или не?
Kondio_x3m
02-16-2008, 07:40
Приятелката ми може би има проблем :( Като влизам с пръст още почти в началото има не6то като израстък...Дали някое момиче има не6то подобно или да се консултираме с генеколог :( Моля помогнете :)
&ILoveU2
02-16-2008, 07:42
какво значи израстък :D
Kondio_x3m
02-16-2008, 07:43
ми нещо като топченце....
Mirelchetoo14
02-16-2008, 07:45
Ъъъ да не би да говориш,че в началото има грапава повърхност,все едно на вълнички?
&ILoveU2
02-16-2008, 07:48
Да точно за това говори. За това ми е смешно :D
Kondio_x3m
02-16-2008, 07:49
Не,не е това :( малко след грапавата повърхност е...
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Опитай докато я лижеш да натискаш лекичко в такт тази грапава повърхност,пък да видим функциите на този "израстък"
На колко години сте? :shock:
Mirelchetoo14
02-16-2008, 07:53
Да точно за това говори. За това ми е смешно :D
Начи трябва яка консултация с гинеколог щом тва е проблема :D Ще взема да ходя да ми го махнат,че много пречи :D :D :D
Kondio_x3m
02-16-2008, 07:55
Абе смотаняци аз да не съм на 2 години ве или некъв вчерашен :/ като ти казвам че има проблем не се ебавай :/
Уголемява ли се при възбуда и приятно ли и става като го бутнеш с пръстче,усеща ли все едно и се допишква при по-продължителна стимулация? :D
&ILoveU2
02-16-2008, 08:01
Уголемява ли се при възбуда и приятно ли и става като го бутнеш с пръстче,усеща ли все едно и се допишква при по-продължителна стимулация? :D
хахахахаха :razz:
много ми е забавно, някой като си няма представа и като се шашка за такива работи :D
Ne moje da e G to4kata,ne govorete gluposti. Nai-dobre e da ia vidi ginekolkog.Vsi4ko moje da e. A dali ia boli?
Kondio_x3m
02-16-2008, 08:58
Ами да това е проблема...Като се натисне и я боли
Ami ne iskam da te striaskam,no po-dobre da otide na lekar o6te v ponedelnik. Sigurna sum,4e ne e opasno,no neka vse pak otide za6toto moje da se ugolemi.
Vij, ne sum mnogo kompetentna v tazi oblast,no spored men tozi boleznen izrastuk ne e normalen i triabva da se otstrani.
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Отидете на гинеколог за да разберете какво е!
За такива неща не питайте тук,защото или ще почнат да се правят на интересни, или ще ви кажат да ходите на гинеколог, както ти каза в първият твой пост. :)