View Full Version : Пожелание за РД
Molq kajete edno hubavo pojelanie za rojden den , za mn liubim 4ovek - mom4e :) Razgledah v google i oste kup saitove , no navsqkude edno i sy6to :( Ako znaete ne6ty qko s dulbok smisyl , a ne ne6to obiknovenno - napi6ete mi go plss :)
Mojete da kajete i pojelanieto , koeto ste izpolzvali,za da 4estitite rd-to na va6iq pritel/priqtelka:)
т.7
krem4et0
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-16-2008, 13:09
Честит Рожден Ден ****
Искам да ти пожелая много здраве, щастие, късмет и любов и стига си ме зяпал в деколтето!
sweatkiss
02-16-2008, 13:13
Бог да те пази и трактор да те сгази
sweatkiss
02-16-2008, 13:15
Мило мое бебче честит рожден ден пожелавам ти да се препекан като хлебче,да ме обичаш без да ме одричаш и да пееш както живееш.
sweatkiss
02-16-2008, 13:15
Мило мое бебче честит рожден ден пожелавам ти да се препекан като хлебче,да ме обичаш без да ме одричаш и да пееш както живееш.
sweatkiss
02-16-2008, 13:19
Честит рожден ден ,знам че нашата любов е мъчение ,но всичко това е от значение.Много те обичам........... :grin: :-)
•._.•No_NaMe•._.•
02-16-2008, 19:50
Pojelavam ti buket ot rozi
vodka v dvoini dozi
i sex v razli4ni pozi! :P
Честит рожден ден женкар неден,тва че имаш рд не значи да ти пусна абдал прост..Желая ти мн щастие и престани да ме ебаваш с шибаните си лафове шот нали се сещаш шибания лаф "Пълен си с лафове като лайно с витамини" аре...дгд нууб....
Бахти толко ли не мое измислиш нещо от сърце
love_veselka
02-16-2008, 19:59
Ч.Р.Д всичко,което пойскаш в ръчички да го стискаш
Нека всички твои желания,бъдат мои пожелания
SiNiStEr
02-17-2008, 12:20
Честит рожден ден женкар неден,тва че имаш рд не значи да ти пусна абдал прост..Желая ти мн щастие и престани да ме ебаваш с шибаните си лафове шот нали се сещаш шибания лаф "Пълен си с лафове като лайно с витамини" аре...дгд нууб....
+1 :lol:
Е на това му викам аз яко пожелание :-D
Искам да ти пожелая нещо аз,
в този славен ден и час.
Ден специален за тебе мило,
ден в който ти си се родило.
С много искрени пожелания
и мои лични изповедания,
бих искал да ти кажа: Честит Рожден Ден - обичам те!
Ей това ми дойде в главата за 1 минута да го измисля, дано се е получило добре...
rashito0o
02-18-2008, 12:32
гуг ърллллллллллл