Влез

View Full Version : Искам да убедя мама...

SuNsEt
02-16-2008, 15:59
...за концерта на Металика или Кисс :grin: ...Страхотно много ми се ходи...оба4е тя не ми дава,щото щяло да има много хора и билетите били скъпи... :-o ...Освен тва сега съм 7 клас и тя иска да се съсредото4а върху уроците...Оба4е на мен найстина ми се ходи много...Аз така изпуснах и Менсън като беше тука... :-# :cry: :-# ...Тя много добре знае,4е слушам метъл!!!
Кво да й кажа,за да ме пусне?! :o

meni18
02-16-2008, 16:27
Ами аз смятам че майка ти е права да не те пуска,не за друго,а защото мястото на 7мокласниците не е по такива концерти,независимо колко харесваш Металика.Наистина концерта не е за изпускане,но за да е сигурна майка ти,а ти за себе си по-добре иди с някой приятел на когото тя има доверие :)

VilleBaby
02-16-2008, 16:29
изкарай добри оценки,показвай добро поведение и в замяна поискай да отидеш на концерта...за билетите сам си спести пари, а ако я е страх да ходиш сам викни някой поне малко по-голям на който тя има доверие :wink: айде успех

SuNsEt
02-16-2008, 16:30
ville baby-моми4е съм...Не си ли ли4и по ника? :-o

Ина4е мерси за отговорите :)

VilleBaby
02-16-2008, 16:32
oххх извинявай! просто не обърнах внимание :-D ...sorry :)

SuNsEt
02-16-2008, 16:33
няма нищо :)

VilleBaby
02-16-2008, 16:37
ок и се надявам да успееш да навиеш майка си..и аз мисля да ходя на концетра :)

Seducti0n
02-16-2008, 17:01
Здравей.Нямам идея какви цени вървят билетите.Все пак, ти можеш да събереш, поне малка част от стойността и така да спомогнеш закупуването им.
Това, за ученето е възможно най-удобното извинение, което родителите използват за да лишат децата си от дадено нещо.Все пак, ти отиваш само на един концерт( това не виждам, с какво би попречило на подготовката ти за предстоящите изпити).Направи опити да убедиш майка си, че нейното разрешение би те мотивирало да учиш повече и да покажеш максимално добри резултати.Успех. :-)

mhmhmhmhm
02-16-2008, 19:14
Какво общо имат уроците и концертите? :-o
Тия концерти да са най-много 4 часа...
примерно ...
А за парите...искай и назаем и после като събереш,й ги върни

DisciplineAndOrder
02-16-2008, 23:18
билетите не са скъпи...
30-40 лв за Металика са малко,бе!

bloodfrozen
02-17-2008, 09:11
Че Металика няма да идват през учебно време, за да се притесняват вашите за уроци, оценки и прочие :-o

Miss_Perfekt
02-17-2008, 10:30
Помоли някоя твоя по-голяма братовчедка или приятелка която майка ти добре познава и ще те пусне а ако имаш по-голям брат или по-голяма сестра не виждам защо да ти направи проблем а относно парите ако имаш касичка и си събираш вземи от там а ако ли не започни малко да спестяваш :)

koki4a_94
02-17-2008, 11:18
измоли я с някакъв морален подкуп да речем аз кат са върна ще седна да уча веднага пък после са извини че е против човешката природа след дълго мързелуване да се напъваш да учиш или нещо от сорта 8-)

FatPanda
02-17-2008, 11:52
концерта на Mеталика е след изпитите..

SuNsEt
02-17-2008, 15:53
...а до кога е най-възможно да се вземат билети,защото аз докато я убедя и те ве4е може да са свършили :-o :oops: :shock: :shock: :shock:

ElisaDay
02-17-2008, 15:59
Здравей :) Аз съм на 15 и за концерта на Менсън като се сетя ах какви изпълнения бяха :-D То не беше молене, то не беше мазнене абе кво да ти приказвам .. факт е че успях и ходих :grin: Вземи някой по голям/а брат/сестра или приятелка, на който вашите могат да имат доверие ако пък искаш толкова много какво ти пречи да отидеш и с баща си или вуйчо, чичо и прочие :o

mime7oo
02-18-2008, 17:12
Подкрепям Elisa`Day ,но наистина ако искаш да отидеш трябва да вземеш някой възрастен със себе си за да имаш шанс изобщо да посетиш концерта ,защото по такива места стават всякакви неща и на майка ти това и е ясно . Тя просто се притеснява за теб ,а не че иска да е лоша,да те наказва или лишава.. знам..гадно е ,но един ден и ти като си на нейно място ще я разбереш,затова не хаби излишни нерви .. успех все пак ,дано намериш някого :)