- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Искам да убедя мама...
...за концерта на Металика или Кисс...Страхотно много ми се ходи...оба4е тя не ми дава,щото щяло да има много хора и билетите били скъпи...
...Освен тва сега съм 7 клас и тя иска да се съсредото4а върху уроците...Оба4е на мен найстина ми се ходи много...Аз така изпуснах и Менсън като беше тука...
![]()
![]()
...Тя много добре знае,4е слушам метъл!!!
Кво да й кажа,за да ме пусне?!![]()
Ами аз смятам че майка ти е права да не те пуска,не за друго,а защото мястото на 7мокласниците не е по такива концерти,независимо колко харесваш Металика.Наистина концерта не е за изпускане,но за да е сигурна майка ти,а ти за себе си по-добре иди с някой приятел на когото тя има доверие![]()
изкарай добри оценки,показвай добро поведение и в замяна поискай да отидеш на концерта...за билетите сам си спести пари, а ако я е страх да ходиш сам викни някой поне малко по-голям на който тя има довериеайде успех
ville baby-моми4е съм...Не си ли ли4и по ника?![]()
Ина4е мерси за отговорите![]()
няма нищо![]()
ок и се надявам да успееш да навиеш майка си..и аз мисля да ходя на концетра![]()
Здравей.Нямам идея какви цени вървят билетите.Все пак, ти можеш да събереш, поне малка част от стойността и така да спомогнеш закупуването им.
Това, за ученето е възможно най-удобното извинение, което родителите използват за да лишат децата си от дадено нещо.Все пак, ти отиваш само на един концерт( това не виждам, с какво би попречило на подготовката ти за предстоящите изпити).Направи опити да убедиш майка си, че нейното разрешение би те мотивирало да учиш повече и да покажеш максимално добри резултати.Успех.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Какво общо имат уроците и концертите?![]()
Тия концерти да са най-много 4 часа...
примерно ...
А за парите...искай и назаем и после като събереш,й ги върни
Че Металика няма да идват през учебно време, за да се притесняват вашите за уроци, оценки и прочие![]()
You are broken, I can fix you...
Помоли някоя твоя по-голяма братовчедка или приятелка която майка ти добре познава и ще те пусне а ако имаш по-голям брат или по-голяма сестра не виждам защо да ти направи проблем а относно парите ако имаш касичка и си събираш вземи от там а ако ли не започни малко да спестяваш![]()
...а до кога е най-възможно да се вземат билети,защото аз докато я убедя и те ве4е може да са свършили![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЗдравейАз съм на 15 и за концерта на Менсън като се сетя ах какви изпълнения бяха
То не беше молене, то не беше мазнене абе кво да ти приказвам .. факт е че успях и ходих
Вземи някой по голям/а брат/сестра или приятелка, на който вашите могат да имат доверие ако пък искаш толкова много какво ти пречи да отидеш и с баща си или вуйчо, чичо и прочие
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Подкрепям Elisa`Day ,но наистина ако искаш да отидеш трябва да вземеш някой възрастен със себе си за да имаш шанс изобщо да посетиш концерта ,защото по такива места стават всякакви неща и на майка ти това и е ясно . Тя просто се притеснява за теб ,а не че иска да е лоша,да те наказва или лишава.. знам..гадно е ,но един ден и ти като си на нейно място ще я разбереш,затова не хаби излишни нерви .. успех все пак ,дано намериш някого![]()
~[MimCheTo0]~