.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Искам да убедя мама...

...за концерта на Металика или Кисс ...Страхотно много ми се ходи...оба4е тя не ми дава,щото щяло да има много хора и билетите били скъпи... ...Освен тва сега съм 7 клас и тя иска да се съсредото4а върху уроците...Оба4е на мен найстина ми се ходи много...Аз така изпуснах и Менсън като беше тука... ...Тя много добре знае,4е слушам метъл!!!
    Кво да й кажа,за да ме пусне?!

Ами аз смятам че майка ти е права да не те пуска,не за друго,а защото мястото на 7мокласниците не е по такива концерти,независимо колко харесваш Металика.Наистина концерта не е за изпускане,но за да е сигурна майка ти,а ти за себе си по-добре иди с някой приятел на когото тя има доверие

изкарай добри оценки,показвай добро поведение и в замяна поискай да отидеш на концерта...за билетите сам си спести пари, а ако я е страх да ходиш сам викни някой поне малко по-голям на който тя има доверие айде успех

Град
    ville baby-моми4е съм...Не си ли ли4и по ника?

Ина4е мерси за отговорите

oххх извинявай! просто не обърнах внимание ...sorry

Град
    няма нищо

ок и се надявам да успееш да навиеш майка си..и аз мисля да ходя на концетра

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей.Нямам идея какви цени вървят билетите.Все пак, ти можеш да събереш, поне малка част от стойността и така да спомогнеш закупуването им.
    Това, за ученето е възможно най-удобното извинение, което родителите използват за да лишат децата си от дадено нещо.Все пак, ти отиваш само на един концерт( това не виждам, с какво би попречило на подготовката ти за предстоящите изпити).Направи опити да убедиш майка си, че нейното разрешение би те мотивирало да учиш повече и да покажеш максимално добри резултати.Успех.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Какво общо имат уроците и концертите?
    Тия концерти да са най-много 4 часа...
    примерно ...
    А за парите...искай и назаем и после като събереш,й ги върни

билетите не са скъпи...
    30-40 лв за Металика са малко,бе!

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Че Металика няма да идват през учебно време, за да се притесняват вашите за уроци, оценки и прочие
    You are broken, I can fix you...

Град
    В АдА
    Помоли някоя твоя по-голяма братовчедка или приятелка която майка ти добре познава и ще те пусне а ако имаш по-голям брат или по-голяма сестра не виждам защо да ти направи проблем а относно парите ако имаш касичка и си събираш вземи от там а ако ли не започни малко да спестяваш

измоли я с някакъв морален подкуп да речем аз кат са върна ще седна да уча веднага пък после са извини че е против човешката природа след дълго мързелуване да се напъваш да учиш или нещо от сорта
    Like a decease, spreading death,erasing your existence.

концерта на Mеталика е след изпитите..

Град
    ...а до кога е най-възможно да се вземат билети,защото аз докато я убедя и те ве4е може да са свършили

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Здравей Аз съм на 15 и за концерта на Менсън като се сетя ах какви изпълнения бяха То не беше молене, то не беше мазнене абе кво да ти приказвам .. факт е че успях и ходих Вземи някой по голям/а брат/сестра или приятелка, на който вашите могат да имат доверие ако пък искаш толкова много какво ти пречи да отидеш и с баща си или вуйчо, чичо и прочие
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Подкрепям Elisa`Day ,но наистина ако искаш да отидеш трябва да вземеш някой възрастен със себе си за да имаш шанс изобщо да посетиш концерта ,защото по такива места стават всякакви неща и на майка ти това и е ясно . Тя просто се притеснява за теб ,а не че иска да е лоша,да те наказва или лишава.. знам..гадно е ,но един ден и ти като си на нейно място ще я разбереш,затова не хаби излишни нерви .. успех все пак ,дано намериш някого
    ~[MimCheTo0]~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си