Влез

View Full Version : 7 клас кандидатствах сега е ужас

scorpion4ituo
02-17-2008, 08:58
др аз сам от варна. СЛед седми клас кандидатствах. Приеха ме. Но целия клас са некфи отворки. Се се заяждат с мен има 2 свесни момчета и тва е. Сички останали са настроени много зле. В стария клас не беше тъка. ПШлс помогнеете. Направо е ужасно тва мачение. За ко тей ма мразят нз. Неето пуа нито се бия като тях. Тва ли е проблема. Според тях сам задрастен тей ли е? НЕ зная ама просто е ужасно да си в такав клас.
(ako nqkoi izka da help ICQ (487445450) skypa ne daam 6ot mn ma poznat po nika)

Seducti0n
02-17-2008, 09:12
Започни да пишеш по-грамотно, като обърнеш специално внимание на провописа.Недопустимо е да си 8-ми клас вече и да пишеш по такъв начин.Иначе хора всякакви, явно съученицитети си са от онези, дето избиват комплексите върху по-слабите.Ти вместо да се вайкаш и да се опитваш да си обясниш държанието им, намери начин да ги затапиш в дадента ситуация и да им покажеш, че не си чак толкова "задръстен", за колкото те считат.Успех

NightGuardian
02-17-2008, 09:47
Еми такава е в днешно време не пушеш и не пиеш ли си задръстен ! Не им обръщаи внимание вземи прочети някоя затапка в marmaladcom и гледай да си потготвен и ги затапи ;) !

бтв Недей да пушеш нито пиеш(за пиене може ако си в компания и просто е неудобно всички пият ти не) , но да не пушеш в днешно време е ПО-МОДЕРНО !

Айде успех !

mon4eto
02-17-2008, 09:57
Premsti se i se nau4i da pi6e6 po-gramotno :wink: :)

м0мИчЕ 0т АдА
02-17-2008, 09:57
zle siii..

mhmhmhmhm
02-17-2008, 11:08
Като се държат гадно и ти се дръж така с тях :-P

Van4y
02-17-2008, 11:52
Дам и аз така като тебе само ,че при мене само 1 се заяжда ама той па със сички се заяжда :o и ония ден минава и ми удари една плесница зад врата :-x ама и аз отивам и кат му праснах и аз една зад връта и той за малко да ревне :razz: и щехме се збием ма ни разтарваха 8-)

Бтв:сорри ,че писах много неграмотно,просто ме марзеше :oops:

kPuCkA
02-17-2008, 12:02
Къде те приеха?Да не си в някой техникум,защото там всички са такива,няма отърване,но ако си в някое по-елитно училище с по-разбрани хора след време като се поопознаете 100% ще се променят нещата.

Castaway
02-17-2008, 18:02
споко .. винаги е така :) .. а и само не почвай да пушиш и такива, за да си кат' тях ..

Не им обръщай внимание .. на мен ми праят проблем едни от мойто ддаскало, ся са 9ти клас, аз съм 8ми .. (и аз като тебе кандитаствтах..) и чак ми са съскат такива .. :o :o :o .. ама гледам да не им се връзвам много, много ..

Villa
02-17-2008, 18:47
В кое даскало си , момиче или момче си :?

st1ka
02-17-2008, 21:19
И аз съм от Варна,кажи в кое даскало си...

PinkFloydSound
02-19-2008, 12:12
и аз съм така...но поне съм момиче и ме уважават понеее малко...

scorpion4ituo
03-08-2008, 09:07
хора аз сам в елитно даскало сас усилено изучаване на английски език. Не е някой техникум, а няма да кажа от кое даскало сам, защото ако някой от класа ми види темата може вече да са фарла от некаде който изка да ми пиши на лични ;).

ThunderGoddess
03-08-2008, 09:13
Намери си свястни приятели от твоето даскало, с които да се моташ и се събирай със стария ти клас и всичко ще е ок. И да, обърни внимание на правописа ;)

scorpion4ituo
03-08-2008, 13:59
Намери си свястни приятели от твоето даскало, с които да се моташ и се събирай със стария ти клас и всичко ще е ок. И да, обърни внимание на правописа ;)

значи аз непрекаснато са сабирам с хора от стария клас, но проблема е че сам принуден да стоя 7 4аса с нек`фи изроди които не моа да понасям. (правописа ми е ок по бг и полит имам 6 просто тъка пиша в форомите и в чатовете кадето не е важен правописа а това да бадеш разбран, лошото е че понякога забравям че не пиша вав форум и прая грешки и в есе-то или ж ЛИС-та)

StrokeN
03-08-2008, 15:46
И аз кандидатствах и мене ме приемаха и целия клас сме ПИЯНИЦИ :D даскалите викат вие сте най-пропадналия випуск в тая паралелка :D