.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

7 клас кандидатствах сега е ужас

др аз сам от варна. СЛед седми клас кандидатствах. Приеха ме. Но целия клас са некфи отворки. Се се заяждат с мен има 2 свесни момчета и тва е. Сички останали са настроени много зле. В стария клас не беше тъка. ПШлс помогнеете. Направо е ужасно тва мачение. За ко тей ма мразят нз. Неето пуа нито се бия като тях. Тва ли е проблема. Според тях сам задрастен тей ли е? НЕ зная ама просто е ужасно да си в такав клас.
    (ako nqkoi izka da help ICQ (487445450) skypa ne daam 6ot mn ma poznat po nika)

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Започни да пишеш по-грамотно, като обърнеш специално внимание на провописа.Недопустимо е да си 8-ми клас вече и да пишеш по такъв начин.Иначе хора всякакви, явно съученицитети си са от онези, дето избиват комплексите върху по-слабите.Ти вместо да се вайкаш и да се опитваш да си обясниш държанието им, намери начин да ги затапиш в дадента ситуация и да им покажеш, че не си чак толкова "задръстен", за колкото те считат.Успех
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Еми такава е в днешно време не пушеш и не пиеш ли си задръстен ! Не им обръщаи внимание вземи прочети някоя затапка в marmaladcom и гледай да си потготвен и ги затапи !

бтв Недей да пушеш нито пиеш(за пиене може ако си в компания и просто е неудобно всички пият ти не) , но да не пушеш в днешно време е ПО-МОДЕРНО !

Айде успех !

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Premsti se i se nau4i da pi6e6 po-gramotno

Като се държат гадно и ти се дръж така с тях

Град
    Pleven d'gee
    Дам и аз така като тебе само ,че при мене само 1 се заяжда ама той па със сички се заяжда и ония ден минава и ми удари една плесница зад врата ама и аз отивам и кат му праснах и аз една зад връта и той за малко да ревне и щехме се збием ма ни разтарваха

Бтв:сорри ,че писах много неграмотно,просто ме марзеше
    Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
    Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Къде те приеха?Да не си в някой техникум,защото там всички са такива,няма отърване,но ако си в някое по-елитно училище с по-разбрани хора след време като се поопознаете 100% ще се променят нещата.

споко .. винаги е така .. а и само не почвай да пушиш и такива, за да си кат' тях ..

Не им обръщай внимание .. на мен ми праят проблем едни от мойто ддаскало, ся са 9ти клас, аз съм 8ми .. (и аз като тебе кандитаствтах..) и чак ми са съскат такива .. .. ама гледам да не им се връзвам много, много ..
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

В кое даскало си , момиче или момче си

Супер фен
    Град
    Варна
    И аз съм от Варна,кажи в кое даскало си...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Мега фен
    и аз съм така...но поне съм момиче и ме уважават понеее малко...

хора аз сам в елитно даскало сас усилено изучаване на английски език. Не е някой техникум, а няма да кажа от кое даскало сам, защото ако някой от класа ми види темата може вече да са фарла от некаде който изка да ми пиши на лични .

Намери си свястни приятели от твоето даскало, с които да се моташ и се събирай със стария ти клас и всичко ще е ок. И да, обърни внимание на правописа
    Memento moriendum esse!

Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Намери си свястни приятели от твоето даскало, с които да се моташ и се събирай със стария ти клас и всичко ще е ок. И да, обърни внимание на правописа
    значи аз непрекаснато са сабирам с хора от стария клас, но проблема е че сам принуден да стоя 7 4аса с нек`фи изроди които не моа да понасям. (правописа ми е ок по бг и полит имам 6 просто тъка пиша в форомите и в чатовете кадето не е важен правописа а това да бадеш разбран, лошото е че понякога забравям че не пиша вав форум и прая грешки и в есе-то или ж ЛИС-та)

И аз кандидатствах и мене ме приемаха и целия клас сме ПИЯНИЦИ даскалите викат вие сте най-пропадналия випуск в тая паралелка
    Mess with the best, die like the rest !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си