Влез

View Full Version : Наще не ми позволяват да тренирам Таекуондо

[BSL]GaMe_OvEr
02-17-2008, 14:58
Искам да тренирам таекуондо но наще не дават викат ми че това е опасен спорт че може да ме ударят е такива. Просто незнам как да ги убедя че искам да тренирам :(

Редактирано от-Цвети
Нарушена 7-ма точка.

Seducti0n
02-17-2008, 15:05
Няма безопасни неща, ти като излезнеш от входа, някой може да си хвърля боклука и той да се стовари върху главата ти, това обаче не означава, че ти ще ходиш с каска нали?Просто им дай този пример, няма безопасни неща, не можеш само кротко да си седиш у вас да зяпаш някой бозав филм и да нагъваш поредната кофа с пуканки...

vikc
02-17-2008, 15:07
Аз преди влеме имах същия проблем , но с фитнеса. Поговори с тях и им обясни , че няма нищо опасно и т.н. При мен така се реши проблема. :)

vamp
02-17-2008, 15:56
Отиди и тренирай,спорта краси човека,оформя тялото и характера.
Ако искаш да станеш добър боец,тренирай и размишлявай,като цяло всичко това ще ти помогне в живота.
А ваште?Ами това е твоят живот,не могат да те спират и не трябва,ти ако им позволиш въпроса е друг.
Таекундо е готино БИ,но е леко опасно и брутално,преценявай уменията си при спарингите и бъди винаги нащрек,шибаните неща стават бързо!
Виждал съм на тренировка как се пукат 3 ребра през протекторите от един дебелак с удар с крак...

eXuSe My FrEnCh
02-18-2008, 17:34
Е,и аз имам такъв проблем в момента,само дето не е защото било опасно или някви такива-сега било студено и като излезна от тренировка навън на студа,съм щяла да се разболея... ИДИОТИ... Решила съм че ше си тренирам тва и точка-винаги са ми давали ограничения и винаги съм се съобразявала с тях...сега обаче няма да стане тяхното.АКО не... :smt018 [аз сериозно :D ]

inSane_baby
02-27-2008, 15:36
Е,и аз имам такъв проблем в момента,само дето не е защото било опасно или някви такива-сега било студено и като излезна от тренировка навън на студа,съм щяла да се разболея... ИДИОТИ... Решила съм че ше си тренирам тва и точка-винаги са ми давали ограничения и винаги съм се съобразявала с тях...сега обаче няма да стане тяхното.АКО не... :smt018 [аз сериозно :D ]

Не**т0? :lol: :lol:

MIKROBA
02-27-2008, 16:08
Кажи им, че този спорт ти харесва и че искаш много да го тренираш.То и аз преди тренирах но ме пуснаха без проблем.

chipi_kaoo
02-27-2008, 16:32
Няма безопасни неща, ти като излезнеш от входа, някой може да си хвърля боклука и той да се стовари върху главата ти, това обаче не означава, че ти ще ходиш с каска нали?Просто им дай този пример, няма безопасни неща, не можеш само кротко да си седиш у вас да зяпаш някой бозав филм и да нагъваш поредната кофа с пуканки...Винаги намираш точните думи, а тва с боклука ме разби :lol: :lol:

По темата: Ако мислиш, че искаш сериозно да се занимаваш, се опитай да ги убедиш на всяка цена, но ако мислиш така само да си губиш времето, по-добре се откажи от сега

eXuSe My FrEnCh
02-27-2008, 18:46

Не**т0? :lol: :lol:

Ми да,що не :razz:

DevilWish
02-29-2008, 15:13
Няма безопасни неща, ти като излезнеш от входа, някой може да си хвърля боклука и той да се стовари върху главата ти, това обаче не означава, че ти ще ходиш с каска нали?Просто им дай този пример, няма безопасни неща, не можеш само кротко да си седиш у вас да зяпаш някой бозав филм и да нагъваш поредната кофа с пуканки...
+1