PDA

View Full Version : В какви отношения сте с бившето си гадже ?

happy end
02-17-2008, 15:03
аз винаги гледам след края на една връзка да си останем приятели :grin: ,но с някой не си пиша даже вече :-D

MartyParty
02-17-2008, 15:04
аа на този как му беше скайпа ве? :lol:

kapinka
02-17-2008, 15:08
аа на този как му беше скайпа ве? :lol:

+1 :grin: :grin: :grin:

rashito0o
02-17-2008, 15:26
ммм след кат скъсахме 1път дае не се виждахме пък камоли да си говорим

gree_girl
02-17-2008, 15:31
Опитах се да бъдат добри, но не се получи и така ми е по-добре сега и не искам да се подобряват. :-x

ByBeTyYy
02-17-2008, 15:35
S pove4ety mi biv6i s1m v dobri otno6eniq ama ima 1 ili 2ma det ne si talk...ama ko da sa napr :-D tfa si e tehen problem :P :P :P

IsoMniaC_
02-17-2008, 15:40
Ами аз един единствен път поисках с едно бившо вече гадже да си останем приятели, но не се получи приятелството ни, той не се съгласи! И по принцип не предлагам вече приятелство с бивши, защото просто е трудно да бъдеш в пр отношения с бивш! Даже и здр не си казвам с един, но тва е по негова вина!

BeautifulWorld
02-17-2008, 15:48
Много е трудно да поддържаш приятелски отношения с бившо гадже. Исакше ми се с едно момче да бъдем приятели след като се разделихме, но не можем, защото той още ме обича и ме иска. Почвам да не вярвам, че може да си приятел с човек, в когото си бил влюбен.

CuRly_Doll
02-17-2008, 15:56
Ами аз съм в добри отношения с бившия ми,защото той е супер готин и точен човек и когато ми потрябва помощ той е един от първите,на които ще се обадя!

kapinka
02-17-2008, 16:01
Е с някой не се разбирам много много и се гледаме на кръв .. Но има изключения .. с последния ми късахме и тръгвахме доста пъти .. даже пак има вероятност да тръгнеме .. незнам .. Някак си слабост ми е .. :?

sasha_90
02-17-2008, 16:04
С бившия не си говорим.Нямам и желание да говоря с него.

`Just_Love`U
02-17-2008, 16:21
Откакто се разделихме минаха може би 10 дни или малко повече които всъщтност ми се струват векове.Уж се разбрахме да си останем приятели и да не се подминаваме :( Незнам дали ще се получи но само знам че като се видим и умираме от болка :(

donkihot
02-17-2008, 16:33
ами с тези,с които връзката ни не е била сериозна...сме на здр и здр...докато с тези,с които съм била сериозна сме супер добри приятелИ,ДАЖЕ СЕгашното ми гадже е най-добрия приятел на мом4ето с което съм имала най-сериозни взаймоотношения! И като се събираме компанията,то аз ве4е мисля,4е съм в тяхната компания и вси4ки сме заедно,даже се базикаме понякога.

LizZz
02-17-2008, 16:57
С предпоследното сме ''бест фр'', с друите си пишем и се виждаме чат - пат . :)

sexita
02-17-2008, 17:21
и аз гледам да останем приятели,ама той мн ме обича и не искам да ме вижда...искам да ме забрави....

хЛаДнА_нЕжНо{с}т
02-17-2008, 17:40
Ам води се,че сме приятели,а всъщност не поддържаме никакви контакти :) излизахме 1 2 пъти в компания и до там 8)

h0t_bAbE
02-17-2008, 18:01
Уж приятели,приятели...и сега кат0 г0 мярна п0 градинките с групичката им,той ме гледа ,аз отбягвам п0гледа му...т0 т0ва е п0 нег0ва вина,де...уж бяхме приятели пък нещу той п0чна с някакви изцепки и аз му се обидих,н0 аз си замълчах,върха на нахалството беше,когато ме отмина като пътен знак... :-x :-& :smt071

Castaway
02-17-2008, 18:10
мии .. опитах да са добри, ама тва животно .. тръгна с една дет и без тва не можехд а я дишам .. и ме заряза една седмица преди Рождения ми ден, и дори не ми писа да ми го честити после .. и от тогава, нито съм го виждала, нито съм му писала ... :o :o :o :-x

Fallen`Angel
02-17-2008, 18:23
Разделихме се по нейно желание, аз я обичах много. Последваха 5 месеца мъки и страдания, както и постоянни опити да си я върна. На моменти поддаваше, на моменти не. Помня само моментите, когато съм бил щастлив. Опитвах се да ги върна, да почувствам отново щастието през тея 5 месеца. Станаха ужасни работи помежду ни, открихме много гадни страни в характерите ни и двамата не желаем да се виждаме. Като съм с нея съм друг човек, но човек, който не искам да бъда. Без нея ми е много хубаво, но само тя можеше да ме накара да се почувствам истински щастлив - като ми покажеше любовта си, но тя отмина, а аз се опитвах да върна нещо изгубено. Сега даже не се и поздравяваме, а нямам и желание да я виждам в близките години. Тя се подигра с мен, а аз с такива хора нямам работа и си получи заслуженото..

BeBsItO
02-17-2008, 18:30
1 vo da kaja, radvam se 4e sa biv6i , 2 ro na zdr i 4ao sme :P :D

sweet_sorcerer
02-17-2008, 18:35
Ами с повечето в добри отношения,ама с 1-2ма не си говорим.. :-D :-D те губят.. :P

Deni4kaa
02-17-2008, 18:42
мииии май е жив :-D

PerfectStrang3r
02-17-2008, 19:24
Еми направих опит да бъдем приятели с бившата, ама се държи като кучка и се отказах. А с по - предното ми гадже си останахме страшно добри приятели.. почти не се разделяме :)

sladku_bebzi
02-17-2008, 19:47
С първото като се видим си говорим.С второто и здр не си казваме.С третото всеки ден се виждаме, понякога заедно си ходим от у-ще, понякога заедно отиваме (от всички в най-добри отношения съм с него).С четвъртото почти не се виждаме и кога си кажем здрасти, кога не.. С петото (последно) сме само на здрасти и се сеща веднъж на 100 год. да ми пише в скайп.

Gabroveca
02-17-2008, 19:55
миии спи навън щото няма място в гаража и за нея... :D :D

иначе с едната сме на здравей-здрасти (последната), преди нея - не си говорим изобщо и се правим, че не се познаваме (в същност единствената ми истинска любов до сега) и третата сме си приятели :) По нататък няма да изброявам, там вече не се засичаме изобщо :)

Iv4eTy
02-17-2008, 20:10
Ами общо взето никакви, нито лоши нито добри, просто някакви си познати... Ма на кой му пука той е бивш :-D

Rush_girl
02-17-2008, 20:14
Ами общо взето никакви, нито лоши нито добри, просто някакви си познати... Ма на кой му пука той е бивш :-D
+1 Само познати...

mechtaq_za_teb
02-17-2008, 20:21
Ми аз скъсах с него и той ми се прави на сърдит.

p0liner0
02-17-2008, 20:23
Еми уж сме си приятели, но не може да е същото както е било преди (напълно нормално) ... Ночат пат правим лаф, колкото да не е
"без хич". С по-бившата сме си в много добри отношения като изключим, че мн пъти се караме за глупости ...

hottie
02-17-2008, 20:33
biv6ite sa si biv6i.Zabraviam gi i koi ot kude e.

Morskoto_oko
02-17-2008, 20:38
1 vo da kaja, radvam se 4e sa biv6i , 2 ro na zdr i 4ao sme :P :D

Мацко, право в десетката. При мен не е точно здравей и чао. Има и "как си" и "ко става". С последния такива интриги стават.. , но ние говорихме се разбрахме да не се нараняваме повече. А да видим!! O:)

ninsy
02-17-2008, 21:14
принципно се разделихме и си бяхме в нормални отношения докато той не заяви че има чувства още към мен и пак да сме пробвали и почна мн да ми досажда... та от тогава не го знам жив ли е :D
иначе с някой други поддържам некфа връзка чуваме се чат-пат

[B]a[N]D[i]T[k]a
02-18-2008, 11:56
специално с бившия сме в много добри отношения :) излизаме си говорим си МНОГО неща си му споделям :D то сигурно е така защото тои е един от наи добрите приятели на сегашния ми и излизаме често :)

sladko_dete
02-18-2008, 12:06
Ами с повечето сме на здравей здрасти...

seksi_kote_f
02-18-2008, 12:21
Бях ме в много добри отношения като много добри приятели ... но за съжаление пак тръгнах ме и се разделих ме (аз се разделих с него зареди купища причини) и сега човека ме мрази и ако може би ме убил с поглед и би ми направил кофти или сечено :?

SkiT
02-18-2008, 12:26
В приятелски отношения съм с бившата си приятелка,но тя ме желае още..а аз съм си луд по сегашната приятелка и затова съм и казал на бившата да не ме занимава...тъй и тъй тя желае всички ахахах... :-P

butty
02-18-2008, 12:49
ами с някои съм в добри взаимоотношения, но с последния..... уж бяхме в добри .. той си беше по морето тва онова... но една вечер октомври мин год.. ми писа смс дали искам да излезем просто .. аз се съгласих,но не казах на приятеля ми .. (голяма грешка) и .. излязохме,говорихме си,беше ок.. но когато се прибрахме ,като ме закара до нас.. усетих че иска да ме целуне и се отдръпнах.. след това.. си писахме на др ден в скайпа.. но гаджето ми е влязло и прочело какво сме писали и стана голям скандал... :( и вече прекратих напълно отношения с бившия...

slun4ice_90
02-18-2008, 12:56
Обаждал ми се е вчера,но бях навън цял ден и след това чак вечерта видях.Не мога да кажа,че сме приятели,защото едно друго момче с,което ходех като скъсахме и ми каза "бих искал да си останем поне фр-ове",момчета не правете тази грешка,поне за мен е доста гадно.... :? 8) както и да е.А сега за този,за който ви казах,че ми се е обаждал с него нещата доста се объркаха и сме нещо като нищо никакви познати.Хубаво е след една връзка хората да останат поне добри познати,заради хубавите им моменти заедно, за приятели не искам и да споменавам.. :-P

hooliganka89
02-18-2008, 13:30
Аз не говоря с никой от бившите,не знам що така :( Тва е някакъв закон за мен,не го правя умишлено просто така става,с което не се гордея.
Има само едно момче с което си говоря и с коет сме били гаджета в 4 клас,а сега сме в 12 :oops: ама с него си говоря .

Insatiable
02-18-2008, 14:05
Никакви май... при положение, че бяхме заедно почти две години е изключено да бъдем "приятели". Все едно че не съществуваме един за друг, което всъщност е доста гадно... :(

djudjutu
02-18-2008, 14:15
ми аз с бившия се разбирам, не сме в лоши отношения и това ме радва, се пак сме били заедно почти половин година и ша е тапо да се подминаваме, пове това е мойто мнение :)

Disorder
02-18-2008, 14:38
А вие тези гаджета само заради черните им очи ли сте ги взимали? За да градиш връзка (сериозна имам предвид) с някого, би трябвало първо да го харесаш като ЧОВЕК, а ако е добър човек, тогава не виждам защо биха се влошили отношенията ви след евентуалната раздяла... Поглеждайки назад сега, мога да кажа, че с всички бивши сме в идеални приятелски отношения.

kobrichka
02-18-2008, 16:02
С бившия.....така се стекоха обстоятелствата,че сега се подминаваме като пътни знаци.Дори не си казваме едно здравей.Което е гадничко,все пак някога съм държала на него и сега да не се поздравяваме,но...все пак които как си го направи.Прекалено гадно постъпи в някои отношения.Но все пак бившият си е бивш :D

Foromo
02-18-2008, 16:09
Само с едно от 3-те момичета с които съм ходил наистина сериозно за повече от година не съм в добри отношения и то, защото тя ги направи такива. Иначе с разни, дето са били за по 1-2 месеца нямам никви сериозни отношения... просто сме си познати, като се засечеме може да пийнеме някъде биричка или кафенци, ама в никакъв случай не сме приятели.

SuNsEt
02-18-2008, 16:18
Ми ние скъсахме преди 4 месеца,оба4е той все още ме ревнува по някой път...Ина4е сме приятели(до колкото може :-D )

Angel_of^love
02-18-2008, 17:43
С бившето си гадже съм в ужасни (да не кажа трагични) отношения. Не знам защо се получи така, но ...така е.Не си казваме "здр", "чао" и т.н... Гледаме се с часове дори...но нищо не си казваме. Не знам.... Аз още си падам по него, той също по мене... явно го е срам...аз няколко пъти му проговорих, но той нищо не ми каза... Странна работа. :?

nencuHka
02-18-2008, 18:39
"Приятели" .. не сме скарани , не мисля и че има за какво :) Мисля че с 1 само съм се карала.. :shock:

Айеми
02-18-2008, 19:30
Ох...Ами с всеки различно...Попринцип с почти никой не се имам особено мнгоо.С единият сме на "Здравей и здрасти",другия не ме понася,а третия...абее дълга история...Иначе разбрах,че много мразят фразата"Нека си останем само приятели " :-D

led_i_ogyn
02-18-2008, 20:04
Не се виждаме...не си говорим...

HePeAJIeH
02-18-2008, 21:17
Доста добри приятелски отношения потдържаме..само че наскоро разбрах че все още ме обича и... :(

sanch0
02-18-2008, 21:25
Не поддържаме връзка помежду си.

jilibonka_
02-19-2008, 07:44
аме разбира ме се много по добре като приятели отколкото като бяхме двойка.. :grin: но понякога усещам вси още онази тръпка която имахме с него в началото.. :oops:

Pliok0019
02-19-2008, 07:55
С повечето от тях си говорим и излизаме рядко. Двамата ми най-добри приятели, на които държа адски много, са ми бивши гаджета.

pepelq6kaaa
02-19-2008, 08:26
s nqkoi izob6te ne se vijdame i ne si govorim a ima edin biv6 deto sme si o6te fr

faxy
02-19-2008, 08:37
Ami poprincip otno6eniqta ni sa mn razli4ni..........ponqkoga se d1rjim mn gadno i daje i zdr i 4ao ne si kazvame......a nqkoi p1t kat se vidim o0o ko pr kak si.......daje i pregr1dki e imalo ........ponqkoga si pi6em v skype ama otdavna ne sme se vijdali
.....
[/list][/quote]

happy end
02-19-2008, 08:46
благодаря мн на всички за коментара :)

Castaway
03-24-2008, 14:48
Ми .. с бившия - дишаме се .. 'здравей' тва онова.. окей...

ама с по бившия .. там е опасно .. не се поздравяваме.. т'ва да се поздравиме требва нещо мн да е станало .. кат се видиме и гледаме в другата посока..абе там е трагично .. :D ама .. не ми пука .. НИЩО БИВШЕ НЕ ВАЖИ.. :grin: 8)

GabisiTa
03-24-2008, 14:55
Хах.. с бившия не си говорим даже, нямам особено желание :P Откакто се разделихме ми е звънял и е искал да излизаме доста пъти, но не искам :D Ужасно ме дразни, не знам изобщо как съм ходила с него :lol:

PepiDesigns
03-24-2008, 15:03
Ми , всичко точно ..
Както преди да тръгнем , като тръгнахме и сега след това ..
Защото ходихме 5 дни , като се видяхме 2 пъти , писахме си по скайп .. нищо съществено , и сега е същата работа ...

Не се влияя от нейното мнение .. надявам се и тя от моето и така ..
Просто позната .. с удоволствие бих си останал и приятел с минало гадже , но ако тя го позволи .. защото някои се качват на главата .. няма да ме разберете , не , че и аз ще се разбера , защото нямам много гаджета , а след това пък и много приятелки ...

Та ... нищо различно , да не кажа, че с постъпките си , уби дори и малката по-специална симпатия в нея , и сега я гледам просто като позната .. точка.

Миналото - минало , и така .. има време за настояще , от което се гради и бъдещето .. мисъл написана от великия философ Захариев , 24.03.2008-ма година , около 18:06/07

Rebellion_Angel
03-24-2008, 15:04
Не си говорим, пък и той го е срам да ме погледне даже.

detekt
03-24-2008, 15:45
В трудни взаимоотношения сме...

skatemore
03-24-2008, 16:07
през хуя ми за нея :razz: викам и здрасти щот тя ми вика

BeautifulWorld
03-24-2008, 16:43
С първото момче, в което се влюбих, се опитах да остана приятелка, но просто не се получава - всеки път, когато му се обадя да се видим, той решаваше, че това означава нещо и искаше да се съберем пак. С Друго момче, с което ходих около 4-5 месеца, се чуваме от време на време по телефона но просто няма какво да си кажем - живеем коренно различен живот, имаме различни интереси... Само секс ни свързваше.

iiirish
03-24-2008, 19:06
точно с последния бивш сме на "здравей-здрасти-как си-добре ли си-как е работата"
но незнайно защо хич не искам да се връщам по-назад във по-бившите си връзки :lol:

poison`girl
03-24-2008, 19:18
Ами...блокнати в скайп,не се и поздравяваме даже,въпреки че на мен лично много ми се искаше да си останем поне на здравей-здрасти :?

PoisoNGirL
03-24-2008, 19:26
ufff i na men mi se iskashe da si ostanem friends i v nachaloto bqhme...ama sled edna typa sluchka zaradi drugi hora se izpokarahme i veche ne si govorim...typo..i naistina me e qd...

PoLiToOo
03-24-2008, 19:31
ми аз съм си в много добри отношения с бившите... :D :D

TopHi
03-24-2008, 19:42
МИ остава приятелстовото но в различни степени според мен :-P С някои сме на здравей здрасти с други не си говорим ... абе зависи според мен и от другия човек , ако той държи да си останете приятели и на теб не ти пречи , ако и 2-мата знаете че няма какво да се получи повече ,защо да се карате :) А пък и да не забравяме , че не можеш да мразиш човек , който настина си обичал !

mickelangelo
03-24-2008, 19:57
С всички приятелки който съм бил съм добри отношения ... ( от моя страна ) не че са били толкова много ...

TinkyWinky
03-24-2008, 20:01
ми то нещо не ме поздравява щото мн жестоко го отрязах...
(шото не си търсех кученце да го водя на каишка :-D )

bibi90
03-24-2008, 20:27
С повечето сме в добри отношения и ги възприемам само като приятели(сигурно защото нещата не са били чак толкова сериозни или не е имало достатъчно силни чувства от моя страна :? )защото и доста бързо ги забравям по принцип.
С един до преди няколко месеца бяхме много добри приятели и излизахме често,докато той не реши,че искал пак да се съберем.Аз обаче вече имах друг и така... :) той се разсърди,а много ми се искаше да останем приятели,много точен човек е,ама :(
А с единствения човек,който мога да кажа че съм обичала,там нещата са трагични,ще кажа само,че не се познаваме вече

BlindedAngel
03-24-2008, 20:47
С повечето сме приятели,с бившата сме на здр как си ама аз не искам дая гледам даже ама тя кат ма поздравява и аз нея...

juchoche
03-24-2008, 20:50
КАто се заМИСля със сЪчки съм на НОж незнам защо причината явно е в мен... :shock: :shock: :shock: :shock:

huligankata
03-25-2008, 10:30
Приятелски взаимоотношения, в зависимост от човека с едни сме по близки с други не чак толкова. :)

talisman4e_
03-25-2008, 10:34
Не се стремя чак до степен да бъдем приятели,защото това е почти невъзможно,но все пак се старая да си запазим добрите отношения заради миговете,които сме имали заедно...и в повечето случай така и става с малки изключения все пак без тях не може :)

vodka_f
03-25-2008, 10:51
общо взето в кофти отношения с един от бившите направо се мразим,но като е такъв злобар няма как иначе..... :?

pepita87
03-25-2008, 10:54
Miiiiii,na hilqdi km sme edin ot drug,ne samo fizi4eski...makar,4e iskah da si ostanem priqteli,am taka se stekoha ne6tata...biv6ite ni vruzki igraqt golqma rolq vuv sega6nata ni vruzka s priqtelq mi...i re6ih da ne izostrqm dopulnitelno ne6tata...ta prekusnah vsqkakvi otno6enie s nego,v imeto na novata si liubov :-)

darla
03-25-2008, 11:18
mi za moe 6tastie s vsi4kite si biv6i sum v dobri otno6eniq...hm mai samo edin 4ifut se izgubi ot horizonta ama po dobre i da go nqma ,no s ostanalite sme v priqtelski otno6eniq ,dori kogato se pribiram v pld se vijdam s 2-3 ot tqh i si izlizame zaedno.te estestveno sa si s novite priqtelki,az puk s muja si i vsi4ko e super.

evil_angel69
03-25-2008, 12:10
ami kat sa vidim sa gledame mn losho,shot go zarqzax dosta brutalno :razz: :razz:

soulja_girl4e
03-25-2008, 12:49
mi vijdala sym go edin dva pyti ama gledam da go izbqgvam nz 6to... moje bi 6toto az go skysah :D

mechtaq_za_teb
03-25-2008, 12:57
Не съм го виждала от раздялата ни( и се надявам да не го видя).В отвратителни отношения сме.Още ми е гадно,но си го пазя вътре в мен и не го показвам,като се надявам с времето да ми мине. :(

Sawyer_94
03-25-2008, 13:26
Отношенията ни са супер.. =))) споделяме си и си останахме приятели.. даже заедно избирахме подарък за приятелката му :) .. в такива добри отношения сме.. защото аз го зарязах... :grin: :razz: :grin: :D :razz: :grin: :-P

ThePowerOfLove
03-25-2008, 13:32
Нито сме приятели нито врагове 8) Като се видим се поздравяваме и си казваме някои общи приказки,нищо повече :)

KisskilleRcHe
03-25-2008, 13:40
Ами аз с вичките момиче от предишните си връзки подържам мн добри отношения!

03-25-2008, 13:54
бившите не ме интересуват. може да махна за здрасти ако се засечем, но общо-взето ми е все едно.

Wrathchild
03-25-2008, 14:03
Ами с последния ми бивш сме се блокирали отвсякъде, нито аз го понасям, нито той мен. Но обстоятелствата, поради които се разделихме не позволяваха да стане по друг начин, макар да ми се искаше да си запазим добрите отношения, нито имаше как, нито той даде шанс да се държа човешки с него.
С някои бивши като се засечем си говорим, не сме в лоши отношения. А най-интересното е, че съм ходила с 2 момичета и О! Чудо! - и с двете сме в много добри отношения помежду си, даже с едната се виждаме всеки ден. Впрочем няма и как да не се виждаме, но отношенията ни са си приятелски, има доста неща, които си споделяме, макар да не е абсолютно всичко.

blackfate
03-25-2008, 16:04
общо зето .. никфи отношения...просто всичките не бяха особенна стока (особенно последния)... та -> гледам напред, а тфа отзад (вкл. и бившите) да си седат отзад, зад гърба ми... :D

evelinka1122
03-25-2008, 16:08
Охх... как му беше името... ?!? 8-) :wink: Не си говорим... :(

taffy
03-25-2008, 16:11
Са точно с него сме пред световна война...Той ми говореше против мои фр. и са всички ще го бият..Е кефя се... :grin:

SeaEatsShips
03-25-2008, 16:13
с другите се разбирам отлично, а с последния не искам да се виждам и чувам!!!!! квото и да става....

Iv4eTy
03-25-2008, 20:26
Ами кажи речи никакви... 8)

DiVaNeTy_91
03-25-2008, 21:01
mi v momenta sme priqteli

zvQr_nO_s_ChAr
03-25-2008, 21:26
Ами до сега точно с едно момче си запазих добри отношенията.. другите явно ги плаша..не знам... :lol:

malkatadesss
03-25-2008, 21:40
попринцип аз искам да бъда в добри отношения защото сам била близка с поечето..но някой пат става така че малко близост и айде пак се почва "аз те обичам ощи " с малко момчета сам приятелка но поне (2-3) щото свестните хора са си свестни :p .. pak i s dosta ne sam v cvety6ti otno6eniq .. :-x

BAYO
03-26-2008, 04:03
При мен няма такова обръщение :>

Pedigree
03-26-2008, 08:15
С последния,ли...
ми,нямаме никакви отношения.Не съм го виждала отдавна,а и да го видя,ще сме просто непознати. :)

bebence_ff
03-26-2008, 13:38
podarjame normalni otno6eniq na dobri poznati . e ima nqkoi na koito moga da raz4itam i vinagi 6te mi pomognat , a drygi s koito si kazvame prosto -zdravei i kak si

hanovete
03-26-2008, 14:15
абе по-добре се късат взаимоотношенията
винаги работата ще куца поне според мене

NightGuardian
03-26-2008, 14:26
ммм след кат скъсахме 1път дае не се виждахме пък камоли да си говорим

+1 С разлика ,че сме се виждали повече от веднъж !

Rofl4e
03-26-2008, 16:11
Emi na zdr zdr kak si kfo sta <- na tva sme.. :]

midle
03-26-2008, 16:54
Нямам сведения дали е жива още :D

leri951023
03-26-2008, 17:18
Ами аз един единствен път поисках с едно бившо вече гадже да си останем приятели, но не се получи приятелството ни, той не се съгласи! И по принцип не предлагам вече приятелство с бивши, защото просто е трудно да бъдеш в пр отношения с бивш! Даже и здр не си казвам с един, но тва е по негова вина! +1 ama ne mi puka tehen probelm 8)