- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- В какви отношения сте с бившето си гадже ?
аз винаги гледам след края на една връзка да си останем приятели,но с някой не си пиша даже вече
![]()
аа на този как му беше скайпа ве?![]()
+1Първоначално написано от MartyParty
![]()
![]()
![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
ммм след кат скъсахме 1път дае не се виждахме пък камоли да си говорим
OnLy God CaN Judge Me !
Опитах се да бъдат добри, но не се получи и така ми е по-добре сега и не искам да се подобряват.![]()
S pove4ety mi biv6i s1m v dobri otno6eniq ama ima 1 ili 2ma det ne si talk...ama ko da sa naprtfa si e tehen problem :P :P :P
N@ vsi4ki g@dni ky4ki,koity mi z@vijd@t,n@ m@ik@ im v p*tkite bez d@ se obijd@t :P:P:P
Ами аз един единствен път поисках с едно бившо вече гадже да си останем приятели, но не се получи приятелството ни, той не се съгласи! И по принцип не предлагам вече приятелство с бивши, защото просто е трудно да бъдеш в пр отношения с бивш! Даже и здр не си казвам с един, но тва е по негова вина!
Много е трудно да поддържаш приятелски отношения с бившо гадже. Исакше ми се с едно момче да бъдем приятели след като се разделихме, но не можем, защото той още ме обича и ме иска. Почвам да не вярвам, че може да си приятел с човек, в когото си бил влюбен.
Ами аз съм в добри отношения с бившия ми,защото той е супер готин и точен човек и когато ми потрябва помощ той е един от първите,на които ще се обадя!
Just haters make me famous! εĭз
Е с някой не се разбирам много много и се гледаме на кръв .. Но има изключения .. с последния ми късахме и тръгвахме доста пъти .. даже пак има вероятност да тръгнеме .. незнам .. Някак си слабост ми е ..![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
С бившия не си говорим.Нямам и желание да говоря с него.
Откакто се разделихме минаха може би 10 дни или малко повече които всъщтност ми се струват векове.Уж се разбрахме да си останем приятели и да не се подминавамеНезнам дали ще се получи но само знам че като се видим и умираме от болка
![]()
Vinagi shte te obicham!!!
ами с тези,с които връзката ни не е била сериозна...сме на здр и здр...докато с тези,с които съм била сериозна сме супер добри приятелИ,ДАЖЕ СЕгашното ми гадже е най-добрия приятел на мом4ето с което съм имала най-сериозни взаймоотношения! И като се събираме компанията,то аз ве4е мисля,4е съм в тяхната компания и вси4ки сме заедно,даже се базикаме понякога.
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
С предпоследното сме ''бест фр'', с друите си пишем и се виждаме чат - пат .![]()
и аз гледам да останем приятели,ама той мн ме обича и не искам да ме вижда...искам да ме забрави....
Ам води се,че сме приятели,а всъщност не поддържаме никакви контактиизлизахме 1 2 пъти в компания и до там
![]()
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
Уж приятели,приятели...и сега кат0 г0 мярна п0 градинките с групичката им,той ме гледа ,аз отбягвам п0гледа му...т0 т0ва е п0 нег0ва вина,де...уж бяхме приятели пък нещу той п0чна с някакви изцепки и аз му се обидих,н0 аз си замълчах,върха на нахалството беше,когато ме отмина като пътен знак...![]()
![]()
![]()
мии .. опитах да са добри, ама тва животно .. тръгна с една дет и без тва не можехд а я дишам .. и ме заряза една седмица преди Рождения ми ден, и дори не ми писа да ми го честити после .. и от тогава, нито съм го виждала, нито съм му писала ...![]()
![]()
![]()
![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
Разделихме се по нейно желание, аз я обичах много. Последваха 5 месеца мъки и страдания, както и постоянни опити да си я върна. На моменти поддаваше, на моменти не. Помня само моментите, когато съм бил щастлив. Опитвах се да ги върна, да почувствам отново щастието през тея 5 месеца. Станаха ужасни работи помежду ни, открихме много гадни страни в характерите ни и двамата не желаем да се виждаме. Като съм с нея съм друг човек, но човек, който не искам да бъда. Без нея ми е много хубаво, но само тя можеше да ме накара да се почувствам истински щастлив - като ми покажеше любовта си, но тя отмина, а аз се опитвах да върна нещо изгубено. Сега даже не се и поздравяваме, а нямам и желание да я виждам в близките години. Тя се подигра с мен, а аз с такива хора нямам работа и си получи заслуженото..
1 vo da kaja, radvam se 4e sa biv6i , 2 ro na zdr i 4ao sme :P![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Ами с повечето в добри отношения,ама с 1-2ма не си говорим..![]()
те губят.. :P
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
мииии май е жив![]()
Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)
Еми направих опит да бъдем приятели с бившата, ама се държи като кучка и се отказах. А с по - предното ми гадже си останахме страшно добри приятели.. почти не се разделяме![]()
С първото като се видим си говорим.С второто и здр не си казваме.С третото всеки ден се виждаме, понякога заедно си ходим от у-ще, понякога заедно отиваме (от всички в най-добри отношения съм с него).С четвъртото почти не се виждаме и кога си кажем здрасти, кога не.. С петото (последно) сме само на здрасти и се сеща веднъж на 100 год. да ми пише в скайп.
миии спи навън щото няма място в гаража и за нея...![]()
![]()
иначе с едната сме на здравей-здрасти (последната), преди нея - не си говорим изобщо и се правим, че не се познаваме (в същност единствената ми истинска любов до сега) и третата сме си приятелиПо нататък няма да изброявам, там вече не се засичаме изобщо
![]()
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE