.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 102

Hybrid View

В какви отношения сте с бившето си гадже ?

аз винаги гледам след края на една връзка да си останем приятели ,но с някой не си пиша даже вече

Град
    somewhere over the rainbow
    аа на този как му беше скайпа ве?

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    аа на този как му беше скайпа ве?
    +1
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Град
    Бургас
    ммм след кат скъсахме 1път дае не се виждахме пък камоли да си говорим
    OnLy God CaN Judge Me !

Опитах се да бъдат добри, но не се получи и така ми е по-добре сега и не искам да се подобряват.

S pove4ety mi biv6i s1m v dobri otno6eniq ama ima 1 ili 2ma det ne si talk...ama ko da sa napr tfa si e tehen problem :P :P :P
    N@ vsi4ki g@dni ky4ki,koity mi z@vijd@t,n@ m@ik@ im v p*tkite bez d@ se obijd@t :P:P:P

Ами аз един единствен път поисках с едно бившо вече гадже да си останем приятели, но не се получи приятелството ни, той не се съгласи! И по принцип не предлагам вече приятелство с бивши, защото просто е трудно да бъдеш в пр отношения с бивш! Даже и здр не си казвам с един, но тва е по негова вина!

Много е трудно да поддържаш приятелски отношения с бившо гадже. Исакше ми се с едно момче да бъдем приятели след като се разделихме, но не можем, защото той още ме обича и ме иска. Почвам да не вярвам, че може да си приятел с човек, в когото си бил влюбен.

Ами аз съм в добри отношения с бившия ми,защото той е супер готин и точен човек и когато ми потрябва помощ той е един от първите,на които ще се обадя!
    Just haters make me famous! εĭз

Е с някой не се разбирам много много и се гледаме на кръв .. Но има изключения .. с последния ми късахме и тръгвахме доста пъти .. даже пак има вероятност да тръгнеме .. незнам .. Някак си слабост ми е ..
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Мега фен Аватара на sasha_90
    С бившия не си говорим.Нямам и желание да говоря с него.

Град
    Nqkade tam
    Откакто се разделихме минаха може би 10 дни или малко повече които всъщтност ми се струват векове.Уж се разбрахме да си останем приятели и да не се подминаваме Незнам дали ще се получи но само знам че като се видим и умираме от болка
    Vinagi shte te obicham!!!

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    ами с тези,с които връзката ни не е била сериозна...сме на здр и здр...докато с тези,с които съм била сериозна сме супер добри приятелИ,ДАЖЕ СЕгашното ми гадже е най-добрия приятел на мом4ето с което съм имала най-сериозни взаймоотношения! И като се събираме компанията,то аз ве4е мисля,4е съм в тяхната компания и вси4ки сме заедно,даже се базикаме понякога.
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

С предпоследното сме ''бест фр'', с друите си пишем и се виждаме чат - пат .

и аз гледам да останем приятели,ама той мн ме обича и не искам да ме вижда...искам да ме забрави....

Ам води се,че сме приятели,а всъщност не поддържаме никакви контакти излизахме 1 2 пъти в компания и до там
    I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:

Уж приятели,приятели...и сега кат0 г0 мярна п0 градинките с групичката им,той ме гледа ,аз отбягвам п0гледа му...т0 т0ва е п0 нег0ва вина,де...уж бяхме приятели пък нещу той п0чна с някакви изцепки и аз му се обидих,н0 аз си замълчах,върха на нахалството беше,когато ме отмина като пътен знак...

мии .. опитах да са добри, ама тва животно .. тръгна с една дет и без тва не можехд а я дишам .. и ме заряза една седмица преди Рождения ми ден, и дори не ми писа да ми го честити после .. и от тогава, нито съм го виждала, нито съм му писала ...
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Разделихме се по нейно желание, аз я обичах много. Последваха 5 месеца мъки и страдания, както и постоянни опити да си я върна. На моменти поддаваше, на моменти не. Помня само моментите, когато съм бил щастлив. Опитвах се да ги върна, да почувствам отново щастието през тея 5 месеца. Станаха ужасни работи помежду ни, открихме много гадни страни в характерите ни и двамата не желаем да се виждаме. Като съм с нея съм друг човек, но човек, който не искам да бъда. Без нея ми е много хубаво, но само тя можеше да ме накара да се почувствам истински щастлив - като ми покажеше любовта си, но тя отмина, а аз се опитвах да върна нещо изгубено. Сега даже не се и поздравяваме, а нямам и желание да я виждам в близките години. Тя се подигра с мен, а аз с такива хора нямам работа и си получи заслуженото..

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    1 vo da kaja, radvam se 4e sa biv6i , 2 ro na zdr i 4ao sme :P
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Ами с повечето в добри отношения,ама с 1-2ма не си говорим.. те губят.. :P
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Град
    На КраЯ нА СвЕтЪъъ
    мииии май е жив
    Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
    Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)

Еми направих опит да бъдем приятели с бившата, ама се държи като кучка и се отказах. А с по - предното ми гадже си останахме страшно добри приятели.. почти не се разделяме

С първото като се видим си говорим.С второто и здр не си казваме.С третото всеки ден се виждаме, понякога заедно си ходим от у-ще, понякога заедно отиваме (от всички в най-добри отношения съм с него).С четвъртото почти не се виждаме и кога си кажем здрасти, кога не.. С петото (последно) сме само на здрасти и се сеща веднъж на 100 год. да ми пише в скайп.

Град
    pod liubimata
    миии спи навън щото няма място в гаража и за нея...

иначе с едната сме на здравей-здрасти (последната), преди нея - не си говорим изобщо и се правим, че не се познаваме (в същност единствената ми истинска любов до сега) и третата сме си приятели По нататък няма да изброявам, там вече не се засичаме изобщо
    my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си