Влез

View Full Version : Шаферка на 16?!Роклята?!

miss_survivor
02-17-2008, 19:08
Здравейте! :-D Скоро ми предстои да бъда шаферка на една сватба и понеже вече съм доста голяма (16) :-) а трябва да се издокарам в шаферска рокля се притеснявам че ще изглеждам глупаво :-o ...въпросът ми към вас е какъв тип рокля би ми подхождала при положение 4е съм висока 162 см и съм слабичка...дълга или къса,бяла или друг цвят.. :smt120 ако прикачите и снимки ще въм ви много благодарна.....Благодаря предварително!

ofyes
02-17-2008, 19:31
еми аз бях на 13 и не бях с рокля щот беше през зимата.Бях с панталон и риза, малко по официално. Ся също не е мн топло.

st1ka
02-17-2008, 21:10
Хах,аз имам подобен проблем само че ще съм кръстница,което май не изисква някво много специално облекло,ама ддз...

apparition
02-18-2008, 05:34
разгледай сайтове за сватбени рокли или направо се разходи по магазините - ясно е че роклята ти ще прилича на булченска,но гледай да е нещо по-семпло - да не засенчваш булката все пак :-D прецени си - ако тя е с някоя по-обемна рокля ти си вземи някоя по тялото и по-къса от нейната ...е зависи си и кога ще е сватбата ако е скоро няма да си със къса защото ще измръзнеш :)

айде успех и пиши дали си си намерила подходяща рокля :)

ElisaDay
02-18-2008, 08:27
Аз мисля че вариянта с официално панталонче, ризка или блузка е много добър :)

BuBs
02-18-2008, 14:41
Еее, стига с тия панталони... :P
Нали е шаферка!
Трябва да носи рокля и цветя... Задължително! :P
Мацка, понеже едва ли ще носиш тази рокля някой друг път, можеш да идеш в някой от булченските салони,където дават рокли ...един вид под наем... Плащаш си, носиш я и после им я връщаш...
Можеш да си избереш супер яка рокля, като за бал... и дори подобна на булчинската, само че е добре да е цветна... Синя, розова,червена... нещо такова... Ако роклята на булката е бяла,де...
Мисля,че това е идеалния вариант...
Ще се различаваш от булката... хахах, да, и в същото време ще се вижда,че ти си шаферката, а не просто някоя... с панталон. :)

Правилно!
Огледай всички магазини в града за рокли и си избери една.Не е нужно да е толкова официална

SweetBunny
02-18-2008, 15:15
На мен тази ми харесва http://www.bebotbebot.com/wp-content/uploads/2007/06/rihanna.jpg :D

sh3_1s_7h3_0n3
02-18-2008, 15:23
Еее, стига с тия панталони... :P
Нали е шаферка!
Трябва да носи рокля и цветя... Задължително! :P
Мацка, понеже едва ли ще носиш тази рокля някой друг път, можеш да идеш в някой от булченските салони,където дават рокли ...един вид под наем... Плащаш си, носиш я и после им я връщаш...
Можеш да си избереш супер яка рокля, като за бал... и дори подобна на булчинската, само че е добре да е цветна... Синя, розова,червена... нещо такова... Ако роклята на булката е бяла,де...
Мисля,че това е идеалния вариант...
Ще се различаваш от булката... хахах, да, и в същото време ще се вижда,че ти си шаферката, а не просто някоя... с панталон. :)

Аз така бях предиии... хм 10год (у0у! :shock: )

Бях с бяла шаферска рокля от един такъв булчински магазин... и то беше зима! 25.01 ^^ :)

За 16годишна също ще се намери нещо само дето наистина е по-добре да е цветно (да не конкурираш булката).. все пак аз като бях шаферка бях на 8-9 и нямаше кого да конкурирам ^^ (:

eXuSe My FrEnCh
02-18-2008, 17:11
хихи ами и аз имах този проблем до скоро,също за шаферска рокля ...иииии си купих ето тази: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=220580&photo=2 На мен лично много си ми харесва,влюбих се в нея още във мига в който я видях :-P ..а и е много подходяща за случая.Дори онзи ден видях същия модел,само че в бяло като за булчинска рокля 8-)