View Full Version : Гаджета...да не говорим пък за секс
opisanie: 175 sm. 60kg. kestenqva kosa, kafevi o4i, ta tei de ot 1 godina i 2 3 meseca sam nqmal gaje na 17 godini sam(mom4e(devstven)).. iskam da razbera dali vseki e imal ne6to podobno ili tova ve4e se prevr16ta v nqkav problem :D 6te 4akam mneniqta vi 8)
Moderated by Barbie
Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.
има много като теб :) няма нищо странно...
MoOnLiGhT_ShAdOw
02-18-2008, 05:48
Първата по-"сериозна" нека я нарека връзка на приятеля ми беше, когато той беше на 16 и половина. Сложих кавички, защото се разделиха след 2 седмици... А когато тръгнахме заедно с него, той беше станал на 17 преди половин месец, а аз съм му второто официално момиче. :) Така че не мисля, че точно при теб има проблем :)
NE e problem spox!Ama nedei da si t1rsi6 momi4e samo ei taka zada ne si sam i za da nqma6 problem...tq sama 6te doide!A tva 4e si devstven s16ty ne e nikak1v problem ......ae uspeh i da pi6e6 pak kat si hvane6 macka
:)
Saymon90
02-18-2008, 06:56
Нищо ново под Слънцето... :)
spox ve pi4 s16tiq s1m samo 4e s1m s zeleni o4i i s1m 180 santimetra i na skoro si fanah stra6na macka naprav00o0o ti kaam k1rti mivkki lepi plo4ki kazah i . tq mi kaza 4e tva ne e pri4ina i dvamata mnogo sa obi4ame i da ti kaja opoznai nqkoe momi4e i togaz trugni s mackata 6toto t1i na b1rzo nema ni6to da stane samo 6ta izpolzva :-P :-P :-P :-P :-P :) :) :) :) :-) :-)
Нищо ново под Слънцето... :)+1
krem4et0
02-18-2008, 11:07
за 1-ви път имах гадже на 17 и нещо и той после каза, че не е помнел да сме ходили.....на 19 се запознах с мъжа и си имам гадже, правя секс и вс е ОК. за какво си се впрегнал?
de da znam tozi sait go gledam ot meseci a v4era si naprai reg, ta tei de seki pi6e za seks gaje.. edno drugo neznam no mai ne6to mi stana kofti :razz: ta vikam pri vsi4ki li e taka ama mai pri vsi4ki e bilo 8) 6te pi6a ako si namerq no nese nadqvaite da e skoro :oops: 10x :P
Всичко ви е наред,ама кво сте седнали да се описвате тука,аз не разбрах обява за запознансво ли пишете или споделяте проблем :x Кво зн има дали сте с кафеви или зелени очи,мисля че и на кафевите и на зеленооките нищо им няма :D ,така че в описанието ви не откривам проблем :wink: А когато срещнете точната мацка,тя няма да се интересува дали сте високи 175 или и 80 :P
omFg :razz: :razz: :razz: prosto davax opisanie obqva puskam samo v vesnika ae ako pi6ete glupoti po dobre ne pi6ete :-x :x :x :-x :-x
besnicataa
02-18-2008, 12:09
има много като теб :) няма нищо странно...
VilleBaby
02-18-2008, 12:14
не е проблем,разбира се...просто не си срещнал подходящата :wink:
ne vijdam kyde ti e problema :-o
Няма нищо страшно, пич... просто не им се лигави на момите и се отнасяй с нужното уважение, ше разбереш ако някоя е навита да се занимава с тебе... най-малкото някой ше почне да те разпитва "кво мислиш за нея". И да ти кажа моето мнение: Свиркай си, не всичко на тоя свят са момичета, гледай си кефа, пък ако си стабилен сами ше те намерят. Ако пък ти е толкова зор да си намериш приятелка, поразпитай приятелии съученици дали имат нещо в предвид и изобщо не се коси ако не стане. А като пораснеш малко (2-3 години още) ако си стабилен и все пак не изглеждаш зле и не се държиш тъпо, ти гарантирам, че наистина ше има поне 2-3 сериозни и добри момичета, които да са ти навити. И не бъди фьешънче, щото най-много да си намериш някоя карикатура за гадже. Успех и наздраве, че малко се пие в тая държава.
foromo 8) mersi mnogo :) moje bi taka 6te napraq 6te se ustaq na te4enieto nqkoq ako se zainterisova... kfoto stani :oops: mersi mnogo na si4ki!! :-)
радвай се на това което имаш..или на това което нямаш в твоя случай...на мен кат ми се лепят само крокопотами ко да кажа...въобше не ме кефят пък ми е гадно да ги режа...твойто е по-добре повярвай ми :o :o
:razz: pone pri teb ima nqkfo razvitie na li4nia ti jivot g/d po vsqko vreme moje6 da gepne6 nqkoq koqto po stava 8) neznam ama tfa e 6ibano... :lol:
DevilWish
02-18-2008, 18:33
Виж ся . . . за мен по описание изглеждаш нормално и това ,че нямаш приятелка не е нещо плашещо за мен ;) Нормално е . . . просто не може винаги да има някой около теб.Споко ще мине време и ще си намериш някоя подходяща за теб ;) :-o
Направи си регистрация във флиртче ,закачка,асл,импулс,софиянц и бля бля и ше си фанеш гадже : )))
Пич, ти хубаво...ама тук не е мястото. Чета ти мненията. Та ти, занасяш всяка втора. Не така! :-D Влез в някой сайт, както каза Капинка, ако търсиш по нета, приятелка.
Иначе по проблема ти-не е проблем. Аз на 18 правих секс за 1 път. Нее страшно и по-после да го правиш. :) 8)
gamercheto_
02-23-2008, 20:53
просто вече почти всички момичета за гадни к*чки и затова не можеш да си намериш свясна....остави се по течението и каквото стане...
beb4eto0o
05-06-2008, 13:36
opisanie: 175 sm. 60kg. kestenqva kosa, kafevi o4i, ta tei de ot 1 godina i 2 3 meseca sam nqmal gaje na 17 godini sam(mom4e(devstven)).. iskam da razbera dali vseki e imal ne6to podobno ili tova ve4e se prevr16ta v nqkav problem :D 6te 4akam mneniqta vi 8)
Moderated by Barbie
ne6to novo da kaje6? :-)
VerryBerry
05-06-2008, 14:21
не е проблем,разбира се...просто не си срещнал подходящата :wink:
+1
mii ima nqkaf problem v tebe qvno predpolagam haraktera ama ne te poznavam neznam ..mojebi e kasmet
marina star
05-15-2008, 16:23
Moderated by Barbie
mislq 4e problema tise izrazqva v samot pisane na tazi bezumno glupava tema!