.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС

Гаджета...да не говорим пък за секс

opisanie: 175 sm. 60kg. kestenqva kosa, kafevi o4i, ta tei de ot 1 godina i 2 3 meseca sam nqmal gaje na 17 godini sam(mom4e(devstven)).. iskam da razbera dali vseki e imal ne6to podobno ili tova ve4e se prevr16ta v nqkav problem 6te 4akam mneniqta vi

Moderated by Barbie
    Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Град
    Jambol
    има много като теб няма нищо странно...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Първата по-"сериозна" нека я нарека връзка на приятеля ми беше, когато той беше на 16 и половина. Сложих кавички, защото се разделиха след 2 седмици... А когато тръгнахме заедно с него, той беше станал на 17 преди половин месец, а аз съм му второто официално момиче. Така че не мисля, че точно при теб има проблем
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

NE e problem spox!Ama nedei da si t1rsi6 momi4e samo ei taka zada ne si sam i za da nqma6 problem...tq sama 6te doide!A tva 4e si devstven s16ty ne e nikak1v problem ......ae uspeh i da pi6e6 pak kat si hvane6 macka

Нищо ново под Слънцето...
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

spox ve pi4 s16tiq s1m samo 4e s1m s zeleni o4i i s1m 180 santimetra i na skoro si fanah stra6na macka naprav00o0o ti kaam k1rti mivkki lepi plo4ki kazah i . tq mi kaza 4e tva ne e pri4ina i dvamata mnogo sa obi4ame i da ti kaja opoznai nqkoe momi4e i togaz trugni s mackata 6toto t1i na b1rzo nema ni6to da stane samo 6ta izpolzva
    CaMo kesh $$$$$$$$$$

Град
    East Coast
    Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Нищо ново под Слънцето...
    +1

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    за 1-ви път имах гадже на 17 и нещо и той после каза, че не е помнел да сме ходили.....на 19 се запознах с мъжа и си имам гадже, правя секс и вс е ОК. за какво си се впрегнал?

Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    de da znam tozi sait go gledam ot meseci a v4era si naprai reg, ta tei de seki pi6e za seks gaje.. edno drugo neznam no mai ne6to mi stana kofti ta vikam pri vsi4ki li e taka ama mai pri vsi4ki e bilo 6te pi6a ako si namerq no nese nadqvaite da e skoro 10x :P

Голям фен
    Всичко ви е наред,ама кво сте седнали да се описвате тука,аз не разбрах обява за запознансво ли пишете или споделяте проблем Кво зн има дали сте с кафеви или зелени очи,мисля че и на кафевите и на зеленооките нищо им няма ,така че в описанието ви не откривам проблем А когато срещнете точната мацка,тя няма да се интересува дали сте високи 175 или и 80 :P

Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    omFg prosto davax opisanie obqva puskam samo v vesnika ae ako pi6ete glupoti po dobre ne pi6ete

Цитирай Първоначално написано от none
    има много като теб няма нищо странно...

не е проблем,разбира се...просто не си срещнал подходящата

Град
    *in a pink dream*
    ne vijdam kyde ti e problema
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    София, центъра.
    Няма нищо страшно, пич... просто не им се лигави на момите и се отнасяй с нужното уважение, ше разбереш ако някоя е навита да се занимава с тебе... най-малкото някой ше почне да те разпитва "кво мислиш за нея". И да ти кажа моето мнение: Свиркай си, не всичко на тоя свят са момичета, гледай си кефа, пък ако си стабилен сами ше те намерят. Ако пък ти е толкова зор да си намериш приятелка, поразпитай приятелии съученици дали имат нещо в предвид и изобщо не се коси ако не стане. А като пораснеш малко (2-3 години още) ако си стабилен и все пак не изглеждаш зле и не се държиш тъпо, ти гарантирам, че наистина ше има поне 2-3 сериозни и добри момичета, които да са ти навити. И не бъди фьешънче, щото най-много да си намериш някоя карикатура за гадже. Успех и наздраве, че малко се пие в тая държава.

Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    foromo mersi mnogo moje bi taka 6te napraq 6te se ustaq na te4enieto nqkoq ako se zainterisova... kfoto stani mersi mnogo na si4ki!!

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    радвай се на това което имаш..или на това което нямаш в твоя случай...на мен кат ми се лепят само крокопотами ко да кажа...въобше не ме кефят пък ми е гадно да ги режа...твойто е по-добре повярвай ми
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    pone pri teb ima nqkfo razvitie na li4nia ti jivot g/d po vsqko vreme moje6 da gepne6 nqkoq koqto po stava neznam ama tfa e 6ibano...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Виж ся . . . за мен по описание изглеждаш нормално и това ,че нямаш приятелка не е нещо плашещо за мен Нормално е . . . просто не може винаги да има някой около теб.Споко ще мине време и ще си намериш някоя подходяща за теб

Направи си регистрация във флиртче ,закачка,асл,импулс,софиянц и бля бля и ше си фанеш гадже : )))
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Пич, ти хубаво...ама тук не е мястото. Чета ти мненията. Та ти, занасяш всяка втора. Не така! Влез в някой сайт, както каза Капинка, ако търсиш по нета, приятелка.
    Иначе по проблема ти-не е проблем. Аз на 18 правих секс за 1 път. Нее страшно и по-после да го правиш.
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    просто вече почти всички момичета за гадни к*чки и затова не можеш да си намериш свясна....остави се по течението и каквото стане...

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    хаха добре

Re: Гаджета...да не говорим пък за секс

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    opisanie: 175 sm. 60kg. kestenqva kosa, kafevi o4i, ta tei de ot 1 godina i 2 3 meseca sam nqmal gaje na 17 godini sam(mom4e(devstven)).. iskam da razbera dali vseki e imal ne6to podobno ili tova ve4e se prevr16ta v nqkav problem 6te 4akam mneniqta vi

Moderated by Barbie
    Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.
    ne6to novo da kaje6?

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от ville baby
    не е проблем,разбира се...просто не си срещнал подходящата
    +1
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми