PDA

View Full Version : Усещане/Удовлетворение

klient
02-18-2008, 07:35
Момичета как сте се чусвтвате след анален секс?Унизително ли ви е в известна степен да ви оправят отзад?А момчета удовлетворени ли сте след като оправите някоя пичка в задника или не ви доставя удоволствие?

GenerationX
02-18-2008, 07:36
Само недей помпай много да не се "оцапаш" 8-)

klient
02-18-2008, 07:40

Кофти тръпка си е ...да се оцапаш..Ти да не си се цапал?

GenerationX
02-18-2008, 07:42

Кофти тръпка си е ...да се оцапаш..Ти да не си се цапал?
Не но един приятел с "опит в оцапването" е споделял :-D

hottie
02-18-2008, 08:00
Analnia seks pridava suvsem razli4na 4uvstvo v seksa. Vuob6te ne me e sram.Naprotiv,vuzbujdam se mnogo pove4e dori i ako praviim SAMO tova.

gergana_sweet
02-18-2008, 08:04
Ами мисля че го има този момент в известан степен за унижението....А иначе как да се чуствам след анален секс...като ебана в гъза...Не знам друго за усещането;ако питаш за свършване от анален...случвало се е и е супер.

Alice Fox
02-18-2008, 08:05
Ами мисля че го има този момент в известан степен за унижението....А иначе как да се чуствам след анален секс...като ебана в гъза...
+1

MakeMeLaugh
02-18-2008, 08:53
Ебати селянките има тука даева :?
:o

(Не заради това, че правят анален).

&ILoveU2
02-18-2008, 08:55
gergana_sweet като се чувстваш унизена що го правиш :-o

Presley
02-18-2008, 09:13
Уместен въпрос :D
Винаги съм се чудила Гери,на колко си? :D

GenerationX
02-18-2008, 09:17
Аз залагам 10кинта на 12-15 :D

Presley
02-18-2008, 09:21
Аз залагам 10кинта на 12-15 :D
Аэ эалагам 11,че е под 15 :D

hottie
02-18-2008, 10:02
Някои хора изпитват удоволствие от унижението. Едва ли го приема буквално.
Все едно да си говорим мръсотии в леглото "ку*во, ку*ко" В това има леко унижение но може да бъде много възбуждащо.

amatorium
02-18-2008, 10:14
Stiga ste go gubarkali momicheto. I bez tova e edna ot malkoto tuk otkroveni i umni, koito kato pravqt neshto purvo pruchvat kak se pravi.

A po temata, ami na men lichno mi e hubavo. Useshtaneto idva vzaimno. Obiknoveno analniqt idva sled solidna doza vuzbuda i vaginalen i na neq i idva kato absolutno razmazvashto svurshvane. Na men sushto. Nqma sram. Nqma ot kakvo. Otivame izmivame se i si lqgame da se gushkame i tq da zaspi v rucete mi. 8)

hottie
02-18-2008, 10:16
Stiga ste go gubarkali momicheto. I bez tova e edna ot malkoto tuk otkroveni i umni, koito kato pravqt neshto purvo pruchvat kak se pravi.

A po temata, ami na men lichno mi e hubavo. Useshtaneto idva vzaimno. Obiknoveno analniqt idva sled solidna doza vuzbuda i vaginalen i na neq i idva kato absolutno razmazvashto svurshvane. Na men sushto. Nqma sram. Nqma ot kakvo. Otivame izmivame se i si lqgame da se gushkame i tq da zaspi v rucete mi. 8)

Между другото, аз открих наскоро, че предпочитам да се почне първо с аналния. После останалото при мен е много по-силно. Като разбира се се спазва нужната хиегиена да не си навлечем инфекции ;)

gergana_sweet
02-18-2008, 10:28
Някои хора изпитват удоволствие от унижението. Едва ли го приема буквално.
Все едно да си говорим мръсотии в леглото "ку*во, ку*ко" В това има леко унижение но може да бъде много възбуждащо.

Ето някой който разбра какво имам предвид под унижение....А колктоо до възрастта ми след 4 месеца ставам на 16.Рожденната ми дата е 19.06.1992..Доволни ли сте?

jenity_bs
02-18-2008, 10:47
нз как се чувствам и неискам да знам...защото нямам намерението да права анален секс...гнусно е пък и мисля че не е правилната дупка...изобщо не съм консервативна,но този вид секс е гаден и болезнен

hottie
02-18-2008, 10:49
нз как се чувствам и неискам да знам...защото нямам намерението да права анален секс...гнусно е пък и мисля че не е правилната дупка...изобщо не съм консервативна,но този вид секс е гаден и болезнен

За теб може би е гаден, а дали е болезнен как знаеш ако не си пробвала? Мен не ме боли :-D

jenity_bs
02-18-2008, 10:50

За теб може би е гаден, а дали е болезнен как знаеш ако не си пробвала? Мен не ме боли :-D

еми така съм чувала...но определено нищо неможе да ме накара да пробвам освен ако сама не си променя мнението :)

krem4et0
02-18-2008, 10:50
Правила съм 3 пъти и не съм се чувствала унизена. не правя вече по други причини!