Влез

View Full Version : Симптоми на бременност

Mazen_ciganin
02-18-2008, 10:46
Добър ден, бих искал да знам колко време след като стане някакъв гаф например се появяват симптомите на бременност (демек гадене, повръщане, виене на свят и др.)?

Моля отговорете спешно!

hottie
02-18-2008, 10:48
Мисля, че зависи. На една моя приятелка мисля че след месец..

krem4et0
02-18-2008, 10:49
А при майка ми около 3тия месец. някъде в 9-та 10-та седмица е била!

hottie
02-18-2008, 10:50
А при майка ми около 3тия месец. някъде в 9-та 10-та седмица е била!

Уааа! Много бе :shock: значи мисли му ако не знаеш, че си бременна :-D

krem4et0
02-18-2008, 10:52
Ами всъщност около 2-рия месец може да има симптоми. Тя е знаела, защото не е имала менструация, но гаденето е ставало чааааак тогава. зависи от жената. някои не разбират с месеци, а други още след секса знаят, че е станала работата.

hottie
02-18-2008, 10:54
Ами всъщност около 2-рия месец може да има симптоми. Тя е знаела, защото не е имала менструация, но гаденето е ставало чааааак тогава. зависи от жената. някои не разбират с месеци, а други още след секса знаят, че е станала работата.

Да наистина има момичета, които не разбират. Познавам едно, което забременя С противозачатъчни(редовно си ги е пиела) и въпреки всичко е имала менструация и го е разбрала на 4 месец, но пък пометна :neutral:

Mazen_ciganin
02-18-2008, 11:07
Аз питах защото искам да знам дали е възможно да започнат симптомите след примерно 1-2 дни даже седмица?

krem4et0
02-18-2008, 11:09
Не. по простата причина, че имплантирането на зиготата в матката, става на 6-ти ден от акта. Преди това не се отделят и специфичние за бремеността хормони. за това признаци преди да се минали 2 седмици са много голямо изключение!

Kanela
02-18-2008, 19:44

Да наистина има момичета, които не разбират. Познавам едно, което забременя С противозачатъчни(редовно си ги е пиела) и въпреки всичко е имала менструация и го е разбрала на 4 месец, но пък пометна :neutral:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ТИ МЕ УПЛАШИ ПОСМЪРТНО :shock: :shock: :shock: :shock:
СЕРИОЗНО ЛИ????Това цветна бременност ли се води или??? :shock:

padnal_angel
02-18-2008, 20:19
ponqkoga se poqvqvat i na tretata sedmica po4va da ti se qde ot vsi4ko i se tup4e6 i se 4uvstva6 kato slon ima6 si simptomite 4e 6te ti doide no ne ti idva vie ti se svqt moje da ne ti se gadi ne e zaduljitelno i taka no se slu4va i rano v tretata sedmica :( :( :(

foxy-to
02-18-2008, 20:55

аууу трябва от време на време да си правя по някой тест за по-сигурно

hottie
02-18-2008, 20:58

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ТИ МЕ УПЛАШИ ПОСМЪРТНО :shock: :shock: :shock: :shock:
СЕРИОЗНО ЛИ????Това цветна бременност ли се води или??? :shock:

Уу ивинявай ако те уплаших.И аз съм на противозачатъчни, но знам че такъв гаф се случва мнооого рядко. Е, моята приятелка е ударила джакпота! :shock:
Мисля, че се води цветна бременност,да. Тя даже имаше малко коремче ама не и е минало през ум след като е имала цикъл!

HagpycaH
02-18-2008, 21:06
До колкото знам най-често след 10-11 седмица от гафа.

krem4et0
02-19-2008, 12:20
А продължила ли е с хапчетата. защото ако е пиела противозачатъчни след като е забременяла, това не е цветна бременност. При противозачатъчните се имитира менструация, но реално такава няма. няма изхвърляне на овоцит, а само отделяне на маточната лигавица след като се спрат хормоните. След като пиеш би трябвало да знаеш това. А и от това може да е пометнала.
И аз съм на ОК, ама вчера бях на лекар с гаджето. Изглеждаше, че все едно отиваме на диагностициране на бременност. Аз по други въпроси ходих и новините хич не са добри :(

estreq
02-19-2008, 17:21
ми много зависи мисля че 2-та седмица би трябвало :-o

hottie
02-19-2008, 17:48
А продължила ли е с хапчетата. защото ако е пиела противозачатъчни след като е забременяла, това не е цветна бременност. При противозачатъчните се имитира менструация, но реално такава няма. няма изхвърляне на овоцит, а само отделяне на маточната лигавица след като се спрат хормоните. След като пиеш би трябвало да знаеш това. А и от това може да е пометнала.
И аз съм на ОК, ама вчера бях на лекар с гаджето. Изглеждаше, че все едно отиваме на диагностициране на бременност. Аз по други въпроси ходих и новините хич не са добри :(

Ami piela gi e dokato e razbrala, 4e e bremenna :shock: Posle re6ila da gi spre uj za da zadurji deteto, no i tova ne stanalo.
Znam,4e e imitacia na menstruacia, no ne mu li vikat i na tova cvetna bremennost?Za6toto predi to4no 2/3 meseca moiata lekarka(ginekolojka) se usumni,4e moga da imam cvetna bremennost s hap4eta, za6toto imah edni drugi pritesnitelni simptomi.No ne se okaza tova,de.
Ta misulta mi e ,4e mu vikat i na tova cvetna bremennost iavno...