Влез

View Full Version : Секс с бившият/бившата...

padnal_angel
02-18-2008, 10:55
Как сте настроени по отношение на секса с бившите?Какво мислите бихте ли допуснали да се случи?Само за веднъж ли ще е или много пъти?Като цяло одобрявате ли го? :)

hottie
02-18-2008, 10:59
Уфф какво да ти кажа. Бях правила на времето секс с едно бившо , след като скъсахме просто защото в леглото се разбирахме чудесно ама накрая ми се стори безмислено и спрях. Сега не бих го правила.

ra4ence
02-18-2008, 11:01
Правила съм,да :) Такава беше и уговорката-правим си само секс докато някой от нас не си намери сериозен приятел.
Няма лошо :)

padnal_angel
02-18-2008, 11:02
ами ако отидеш някъде на диско и го засечеш и си сама (без гадже) и алкохола и старата тръпка и ти се вижда един сладък такъв тогава би ли ? :))) ама аз ебати ситуацията предложих

ra4ence
02-18-2008, 11:04
Е защо да не бих :) Предполагам, че тръпката ще е от алкохола :)
Трябва да си сигурна,че искаш САМО секс от този човек, да не станат гадни ситуации с ревност и тн

Alex_f
02-18-2008, 11:04
Еми и аз съм го правила.Не е лошо.Важното е после нито единият да не мисли че ще се съберат пак,защото така става кофти.Просто си е секс заради удоволсвтието.

hottie
02-18-2008, 11:05
Ако задаваш въпроса на мен - не бих ,защото в момента съм невероятно влюбена и друг не ме интересува. А и със сегашния всичко е много по-хубаво във всяко едно отношение. Нямам нужда от друг.

air_J
02-18-2008, 11:08
ами ако отидеш някъде на диско и го засечеш и си сама (без гадже) и алкохола и старата тръпка и ти се вижда един сладък такъв тогава би ли ? :))) ама аз ебати ситуацията предложих
А не може ли да си организирате едно нормално и неангажиращо чукане? Аз съм правил секс с бившата и си е готино. Отделно нямам приятел, които да не е спал с бившата си след края на връзката им, така че сама си прави изводите дали е нормално и често срещано явление. Възможно е да не правите секс, ако се раздалите заради друг човек, и единият от вас тръгне с този човек веднага. Но, ако просто се разделите, но не си хванете веднага приятел/ка и се виждате (било то случайно) с бившият/та, то според мен 99% рано, или късно ще се стигне до секс. 8)

i'm so excited!
02-18-2008, 11:11
малко кофти се получава, когато другия реши, че пак ще сме заедно след това, ама...

LipSoFAnAnGel
02-18-2008, 11:19
Зависи от ситуациата.АКо раздялата е била по взаимно съгласие тогава да ...но ако единия е оставил другия не , защото всичко ще доведе до напразни надежди.В момента и аз съм влюбена и не бих изневерила на приятеля си с никой!

padnal_angel
02-18-2008, 11:22
А не може ли да си организирате едно нормално и неангажиращо чукане? Аз съм правил секс с бившата и си е готино. Отделно нямам приятел, които да не е спал с бившата си след края на връзката им, така че сама си прави изводите дали е нормално и често срещано явление. Възможно е да не правите секс, ако се раздалите заради друг човек, и единият от вас тръгне с този човек веднага. Но, ако просто се разделите, но не си хванете веднага приятел/ка и се виждате (било то случайно) с бившият/та, то според мен 99% рано, или късно ще се стигне до секс. 8)

и аз съм имала такава уговорка като всички явно :) работата е там , че с течение на времето и започна да ми писва , а и обикнах друг , но пък този бившият просто не може да приеме този факт :( а иначе преди на мен ми харесваше беше невероятно , но наистина е гадно когато другият си мисли , че пак сте заедно или нещо такова...

padnal_angel
02-18-2008, 11:22
затова няма да си правя такива уговорки вече :) :) :)

rame
02-18-2008, 11:23
Уфф какво да ти кажа. Бях правила на времето секс с едно бившо , след като скъсахме просто защото в леглото се разбирахме чудесно ама накрая ми се стори безмислено и спрях. Сега не бих го правила.+ 1 :)

krem4et0
02-18-2008, 11:31
Аз като съм скарана с мъжа си не искам да го виждам. Ако се разделя с него това значи абсолютен край. няма да се виждаме, освен случайно, няма да е търсим, няма да излизаме в компания. за мен краят е край......А и ако се разделя с приятеля ми няма да е заради липса на секс, на любов или заради друг човек, а ще е защото в дългосрочен план не намирам преспективи........Когато смяташ, че нямаш бъдеще с 1 човек, когато връзката, в която си влагал усилия и чувства години наред попадне не виждам как ще ми е до секс с месеци. та аз ще седна у дома и ще рева докато полудея от мъка......

amatorium
02-18-2008, 11:54
Sluchvali sa se podobni raboti. Sled edin takuv sex dori pak trugnahme 8-)

Swingswing
02-18-2008, 11:57
С бившата ми сме в такива отношения, че ни идва да се избием като се видим да не говорим пък за секс :lol:

Sunny_stz
02-18-2008, 13:39
Не,не бих го направила

Ephemeral
02-18-2008, 14:16
Няма лошо в това да се прави секс с ex- стига да си струва.А това дали ти си имаш ново гадже или той,няма никакво значение,стига да си допадате в секса. :oops:

SkiT
02-18-2008, 14:18
Хора гледайте напред!! :P

Insatiable
02-18-2008, 14:20
Не бих :)

macka123
02-18-2008, 14:23
Бих , ако съм сигурна , че няма да го обикна пак така силно и прочее.Но просто секса с сегашния ми е на 100% идеален!!!!Дори преди няколко дни си говорихме на тази тема.... Няма лошо според мен! :-P

rame
02-18-2008, 16:37
Няма лошо в това да се прави секс с ex- стига да си струва.А това дали ти си имаш ново гадже или той,няма никакво значение,стига да си допадате в секса. :oops:Хм наистина няма лошо да се прави-но не и ако някой от вас има ново гадже :? Това си е изневяра и ако например сегашния ти пр или приятелка разбере,дали ще мине оправданието:"Няма нищо,миличко,тва е просто бившия(та) :D :D А пък и дори да ти е харесвал секса с бившия,тва не е повод да нараняваш човека до себе си-ако той не те задоволява-хващаш пътя и се връщаш при бившия(та)!!! :x

alex4o
02-18-2008, 16:37
правила съм,ноо не съм много щастлива от това,просто го обичах страшно много ии единственото ми желание беше пак да го докосна,да го целуна,нооо сегаа ..връзката,която имам,а тя е повече от перфектна,ме накара да променя мисленето си малко ии сега определено мисля,че постъпката ми беше глупава ;) ;)

zvezdichka777
02-18-2008, 16:59
даааааааааааааааааа :grin: :grin: :grin:

jony
02-18-2008, 21:52
Ми да, с бившата става, ако си трае пред настоящата. 8-)

squid
02-19-2008, 00:08
Според зависи отношенията
но иначе няма лошо да правиш секс с бивше

marina star
02-19-2008, 03:51
odobrqvam go,napalno sam razdelila lubovta ot sexa!v smisal 4e sexa e 1,lubovta e drugo.pravila sam sex s biv6iq po prostata pri4ina 4e dosta vreme ne bqhpravila sex i ujasno mn mi se prave6e

Schnitzer
02-19-2008, 17:29
Sluchvali sa se podobni raboti. Sled edin takuv sex dori pak trugnahme 8-)Явно добре си я опънал. 8) Пък с бившата нямам никво намерения да правя секс след всичко което ми поднесе. :-x

princesa_viki
02-19-2008, 17:50
Да,защо не?
Обаче зависи за какво сме скъсали... :)

KimBerLy1912
02-19-2008, 20:44
Ми не знам честно казано...То няма лошо да правите обаче при такива ситуации все някой е излъган и наранен...Или само аз така си мисля 8-) Не бих го правила,защото сега имам връзка : )) Обаче ако нямах и ми се отдаде възможност...честно казано да : ))

vaniLL
02-19-2008, 20:46
mani gi tiq bivshi ... kako shte se vtiqlsali ... ako e bilo tolkova hubavo s nego, zashto e v kategoriq "bivsh" ???

rame
02-19-2008, 20:57
mani gi tiq bivshi ... kako shte se vtiqlsali ... ako e bilo tolkova hubavo s nego, zashto e v kategoriq "bivsh" ???Ами то честно казано има мн такива случаи пичът зарязва мацката,тя обаче още го обича и той ест си живее живота,но междувременно се възползва от чувствата и и правят секс уж за "доброто старо време".Така де,той просто се урежда със секс без ангажименти,а тя си мисли,че щом го има още сексуалното привличане,може да се върне и любовта. :(

vaniLL
02-19-2008, 20:59
mani gi tiq bivshi ... kako shte se vtiqlsali ... ako e bilo tolkova hubavo s nego, zashto e v kategoriq "bivsh" ???Ами то честно казано има мн такива случаи пичът зарязва мацката,тя обаче още го обича и той ест си живее живота,но междувременно се възползва от чувствата и и правят секс уж за "доброто старо време".Така де,той просто се урежда със секс без ангажименти,а тя си мисли,че щом го има още сексуалното привличане,може да се върне и любовта. :(

emi tova govori losho za mackata "toi iska da me chuka " ne e "toi ima chustva kym men" ... :?

rame
02-19-2008, 21:03

emi tova govori losho za mackata "toi iska da me chuka " ne e "toi ima chustva kym men" ... :?Да,така е. :) Но тва говори за мацката единствено че е глупава и наивна.....или просто мн влюбена,че се надява на всичко.... :?

vaniLL
02-19-2008, 21:05

emi tova govori losho za mackata "toi iska da me chuka " ne e "toi ima chustva kym men" ... :?Да,така е. :) Но тва говори за мацката единствено че е глупава и наивна.....или просто мн влюбена,че се надява на всичко.... :?

za mene tova ne e opravdanie - moeto tqlo ne e mehana , da go poseshtava nqkoi za zabavlenie i bez zadyljeniq ....

Main
02-20-2008, 14:23
miss california - ако ти доставя удоволствие да правиш секс с бившия ти, защо не. Спал съм с бивши, при определени случки, дори единия от двамата да си е имал ново гадже и никой от нас не е имал против, нито е искал някакво задължение към другия. Тръгнали сме по собствени пътища и точка по въпроса. Това, че след някой купон примерно сме приключили в леглото,не означава задължително, че иксаме отново да споделяме живота си заедно, а просто сме искали да задоволим някой първосигнални импулси.

Lorelei
02-20-2008, 14:31
Ne,ne bih se vyrnala pri bivshiq samo za ediniq seks.Ako tolkova mi se doebe po-dobre da si namerq nov,otkolkoto nqkoi,s kogoto po edna ili druga prichina vednyj veche sym se sboguvala.

Saymon90
02-20-2008, 15:20
Ми, при мен е трудно да се каже "бифшите", защото съм имал само 1 сериозна връзка с м и 1 с ф и сега съм във втората с м ... всичко друго е било неангажиращо. Та с този един бифш, не съм спал след като се разделихме, а мацката ме заеба от всякъде като и казах, че съм Би и не искаше повече да ме вижда, пък да не говорим за секс..
Иначе нямам нищо против. Сексът си е секс - ако стане, стане... и на двамата им е хубаво.

SeXyAdrenaLinka
02-20-2008, 15:43
Мда правила съм го като скъсах с него и известно време се виждахме,без да хойм щото просто не се разбирахме и така беше по лесно..после срещнах друг,с който тръгнах.Прекратих "виждането" с тоя.Обаче скоро.. под влияние на алкохола.. отново го напрайхме иии мн съжалявам, за което щото не трябваше . Бе не е хубаво нещо..не бива,осложнява се вси4ко

vaniLL
03-12-2008, 07:46
miss california - ако ти доставя удоволствие да правиш секс с бившия ти, защо не. Спал съм с бивши, при определени случки, дори единия от двамата да си е имал ново гадже и никой от нас не е имал против, нито е искал някакво задължение към другия. Тръгнали сме по собствени пътища и точка по въпроса. Това, че след някой купон примерно сме приключили в леглото,не означава задължително, че иксаме отново да споделяме живота си заедно, а просто сме искали да задоволим някой първосигнални импулси.

da , ama ne bi mi dostavilo ;)

neka da me seem raqzvrt , az s moq bivsh , pyk toi s negovata po-bivsha , pyk tq s neiniq nai-bivsh ... lqlqlqlq ... gluposti sa tui , pylni gluposti

kato te syrbi krastata , imash si dqsna/lqva ryka , a ima i doastatychno mn dr Nebivshi
az tova s bivshite ne go razbiram ;)

Severno siqnie
03-13-2008, 20:25
da pravila sam sex s poslednoto mi gadje,sled kato skasahme....toi me zarqza i vednaga tragna s edna p***a koqto za ni6to ne stava....iskah da i go varna puk i o6te go obi4ah...vijdahme se ot vreme na vreme ii pravehme sex.toi zajivq s neq no i tova ne ni pre4e6e..tq se pobarkva6e ot revnost i besnee6e,no...sega re6ih da ne se zaimavam s idioti i prekratih vsi4ko.po dobre sled kraq na vrazkata da nqma prodaljeniq za6toto vinagi edin ot dvamata ima nadejdi

eblio
03-13-2008, 20:26
Правил съм го. Как съм настроен? Нормално, зависи каква е била връзката ни, отношенията ни ;)

aanitogb
03-13-2008, 20:54
az sa6to sam go pravila s biv6 no do izvesno vreme kogato stane i sexsa bezmislen se spira

eblio
03-13-2008, 20:55
az sa6to sam go pravila s biv6 no do izvesno vreme kogato stane i sexsa bezmislen se spira

Безсмислен секс? :shock:

DevilWish
03-14-2008, 16:21
Emiii az predi mnogo iskah s edin biv6 ,6toto be6e stra6en v legloto ,ama az taka go zarqzah ,4e nqmah smelost da mu iskam sex :D
A ina4e mislih ,4e nikoga nqq napraa takoa ne6to ,ama na . . . - predi 2-3 sedmici bqh se razdelila za malko s moq priqtel i slu4aino vidqh biv6iq . . ne iskah ni6to s nego, oba4e tyi kato vzehme razni ne6ta i az ne mojeh da se syprotivlqvam ,izob6to ne znaeh kakvo pravq i . . . spah s nego.................be6e hyavo ,/zaradi narkoti4noto vliqnie pod koeto bqh vsi4ko mi se struva6e s dvoino po-golqmo udovolstvie/,oba4e ina4e kato se svestih tolkova mnogo syjalqvah :shock:

emviii
03-14-2008, 20:07
spored men nema losho sled kat i dvamata vi prai kef :P :grin:

sexita
03-14-2008, 21:38
Не...каквото било,било...тва е 8)

menta_loverka
03-14-2008, 21:40
mi az predi sum mislila s edin biv6, no v momenta ne bih pravila s biv6iq izob6to za kvo mi e kato si imam sega6niq?!

hamilcar
03-15-2008, 05:39
Отказах на бившата, която беше настоятелна. Нещо не ми харесва идеята да го правя пак с нея.

WaKo
03-15-2008, 12:23
Много зависи - надали бих правил секс с някоя, с която съм скъсал наскоро, но много зависи от това какви са ни били отношенията, защо сме скъсали и така, но при всички положения трябва да е само секс. Но ако да кажем се срещнем след някоя година като вече нещата са улегнали, няма чувства и т.н. - защо пък не - стига и двамата да сме свободни. Както се казва - където е текло пак ще тече.