- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с бившият/бившата...
Как сте настроени по отношение на секса с бившите?Какво мислите бихте ли допуснали да се случи?Само за веднъж ли ще е или много пъти?Като цяло одобрявате ли го?![]()
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
Уфф какво да ти кажа. Бях правила на времето секс с едно бившо , след като скъсахме просто защото в леглото се разбирахме чудесно ама накрая ми се стори безмислено и спрях. Сега не бих го правила.
Правила съм,даТакава беше и уговорката-правим си само секс докато някой от нас не си намери сериозен приятел.
Няма лошо![]()
Smile!?
ами ако отидеш някъде на диско и го засечеш и си сама (без гадже) и алкохола и старата тръпка и ти се вижда един сладък такъв тогава би ли ?)) ама аз ебати ситуацията предложих
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
Е защо да не бихПредполагам, че тръпката ще е от алкохола
Трябва да си сигурна,че искаш САМО секс от този човек, да не станат гадни ситуации с ревност и тн
Smile!?
Еми и аз съм го правила.Не е лошо.Важното е после нито единият да не мисли че ще се съберат пак,защото така става кофти.Просто си е секс заради удоволсвтието.
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
Ако задаваш въпроса на мен - не бих ,защото в момента съм невероятно влюбена и друг не ме интересува. А и със сегашния всичко е много по-хубаво във всяко едно отношение. Нямам нужда от друг.
А не може ли да си организирате едно нормално и неангажиращо чукане? Аз съм правил секс с бившата и си е готино. Отделно нямам приятел, които да не е спал с бившата си след края на връзката им, така че сама си прави изводите дали е нормално и често срещано явление. Възможно е да не правите секс, ако се раздалите заради друг човек, и единият от вас тръгне с този човек веднага. Но, ако просто се разделите, но не си хванете веднага приятел/ка и се виждате (било то случайно) с бившият/та, то според мен 99% рано, или късно ще се стигне до секс.Първоначално написано от padnal_angel
![]()
Левски шампион але але!
малко кофти се получава, когато другия реши, че пак ще сме заедно след това, ама...
Зависи от ситуациата.АКо раздялата е била по взаимно съгласие тогава да ...но ако единия е оставил другия не , защото всичко ще доведе до напразни надежди.В момента и аз съм влюбена и не бих изневерила на приятеля си с никой!
...
Първоначално написано от air_J
и аз съм имала такава уговорка като всички явноработата е там , че с течение на времето и започна да ми писва , а и обикнах друг , но пък този бившият просто не може да приеме този факт
а иначе преди на мен ми харесваше беше невероятно , но наистина е гадно когато другият си мисли , че пак сте заедно или нещо такова...
затова няма да си правя такива уговорки вече![]()
![]()
![]()
+ 1Първоначално написано от the_hottie
![]()
Аз като съм скарана с мъжа си не искам да го виждам. Ако се разделя с него това значи абсолютен край. няма да се виждаме, освен случайно, няма да е търсим, няма да излизаме в компания. за мен краят е край......А и ако се разделя с приятеля ми няма да е заради липса на секс, на любов или заради друг човек, а ще е защото в дългосрочен план не намирам преспективи........Когато смяташ, че нямаш бъдеще с 1 човек, когато връзката, в която си влагал усилия и чувства години наред попадне не виждам как ще ми е до секс с месеци. та аз ще седна у дома и ще рева докато полудея от мъка......
Sluchvali sa se podobni raboti. Sled edin takuv sex dori pak trugnahme![]()
Eating isn't cheating - Arnold
С бившата ми сме в такива отношения, че ни идва да се избием като се видим да не говорим пък за секс![]()
Не,не бих го направила
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Няма лошо в това да се прави секс с ex- стига да си струва.А това дали ти си имаш ново гадже или той,няма никакво значение,стига да си допадате в секса.![]()
Хора гледайте напред!! :P
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Бих , ако съм сигурна , че няма да го обикна пак така силно и прочее.Но просто секса с сегашния ми е на 100% идеален!!!!Дори преди няколко дни си говорихме на тази тема.... Няма лошо според мен!![]()
Хм наистина няма лошо да се прави-но не и ако някой от вас има ново гаджеПървоначално написано от Ephemeral
Това си е изневяра и ако например сегашния ти пр или приятелка разбере,дали ще мине оправданието:"Няма нищо,миличко,тва е просто бившия(та)
![]()
А пък и дори да ти е харесвал секса с бившия,тва не е повод да нараняваш човека до себе си-ако той не те задоволява-хващаш пътя и се връщаш при бившия(та)!!!
![]()
даааааааааааааааааа![]()
![]()
![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Ми да, с бившата става, ако си трае пред настоящата.![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!