.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Секс с бившият/бившата...

Как сте настроени по отношение на секса с бившите?Какво мислите бихте ли допуснали да се случи?Само за веднъж ли ще е или много пъти?Като цяло одобрявате ли го?
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

hottie
    Guest
    Уфф какво да ти кажа. Бях правила на времето секс с едно бившо , след като скъсахме просто защото в леглото се разбирахме чудесно ама накрая ми се стори безмислено и спрях. Сега не бих го правила.

Град
    София
    Правила съм,да Такава беше и уговорката-правим си само секс докато някой от нас не си намери сериозен приятел.
    Няма лошо
    Smile!?

ами ако отидеш някъде на диско и го засечеш и си сама (без гадже) и алкохола и старата тръпка и ти се вижда един сладък такъв тогава би ли ? )) ама аз ебати ситуацията предложих
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Град
    София
    Е защо да не бих Предполагам, че тръпката ще е от алкохола
    Трябва да си сигурна,че искаш САМО секс от този човек, да не станат гадни ситуации с ревност и тн
    Smile!?

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    Еми и аз съм го правила.Не е лошо.Важното е после нито единият да не мисли че ще се съберат пак,защото така става кофти.Просто си е секс заради удоволсвтието.
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

hottie
    Guest
    Ако задаваш въпроса на мен - не бих ,защото в момента съм невероятно влюбена и друг не ме интересува. А и със сегашния всичко е много по-хубаво във всяко едно отношение. Нямам нужда от друг.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от padnal_angel
    ами ако отидеш някъде на диско и го засечеш и си сама (без гадже) и алкохола и старата тръпка и ти се вижда един сладък такъв тогава би ли ? )) ама аз ебати ситуацията предложих
    А не може ли да си организирате едно нормално и неангажиращо чукане? Аз съм правил секс с бившата и си е готино. Отделно нямам приятел, които да не е спал с бившата си след края на връзката им, така че сама си прави изводите дали е нормално и често срещано явление. Възможно е да не правите секс, ако се раздалите заради друг човек, и единият от вас тръгне с този човек веднага. Но, ако просто се разделите, но не си хванете веднага приятел/ка и се виждате (било то случайно) с бившият/та, то според мен 99% рано, или късно ще се стигне до секс.
    Левски шампион але але!

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    малко кофти се получава, когато другия реши, че пак ще сме заедно след това, ама...

Град
    Русе
    Зависи от ситуациата.АКо раздялата е била по взаимно съгласие тогава да ...но ако единия е оставил другия не , защото всичко ще доведе до напразни надежди.В момента и аз съм влюбена и не бих изневерила на приятеля си с никой!
    ...

Цитирай Първоначално написано от air_J
    Цитирай Първоначално написано от padnal_angel
    А не може ли да си организирате едно нормално и неангажиращо чукане? Аз съм правил секс с бившата и си е готино. Отделно нямам приятел, които да не е спал с бившата си след края на връзката им, така че сама си прави изводите дали е нормално и често срещано явление. Възможно е да не правите секс, ако се раздалите заради друг човек, и единият от вас тръгне с този човек веднага. Но, ако просто се разделите, но не си хванете веднага приятел/ка и се виждате (било то случайно) с бившият/та, то според мен 99% рано, или късно ще се стигне до секс.

и аз съм имала такава уговорка като всички явно работата е там , че с течение на времето и започна да ми писва , а и обикнах друг , но пък този бившият просто не може да приеме този факт а иначе преди на мен ми харесваше беше невероятно , но наистина е гадно когато другият си мисли , че пак сте заедно или нещо такова...

затова няма да си правя такива уговорки вече

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Уфф какво да ти кажа. Бях правила на времето секс с едно бившо , след като скъсахме просто защото в леглото се разбирахме чудесно ама накрая ми се стори безмислено и спрях. Сега не бих го правила.
    + 1

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз като съм скарана с мъжа си не искам да го виждам. Ако се разделя с него това значи абсолютен край. няма да се виждаме, освен случайно, няма да е търсим, няма да излизаме в компания. за мен краят е край......А и ако се разделя с приятеля ми няма да е заради липса на секс, на любов или заради друг човек, а ще е защото в дългосрочен план не намирам преспективи........Когато смяташ, че нямаш бъдеще с 1 човек, когато връзката, в която си влагал усилия и чувства години наред попадне не виждам как ще ми е до секс с месеци. та аз ще седна у дома и ще рева докато полудея от мъка......

Мега фен Аватара на amatorium
    Sluchvali sa se podobni raboti. Sled edin takuv sex dori pak trugnahme
    Eating isn't cheating - Arnold

С бившата ми сме в такива отношения, че ни идва да се избием като се видим да не говорим пък за секс

Не,не бих го направила

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    Амстердам
    Няма лошо в това да се прави секс с ex- стига да си струва.А това дали ти си имаш ново гадже или той,няма никакво значение,стига да си допадате в секса.

Хора гледайте напред!! :P
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Не бих
    >>> House Music <<<

Бих , ако съм сигурна , че няма да го обикна пак така силно и прочее.Но просто секса с сегашния ми е на 100% идеален!!!!Дори преди няколко дни си говорихме на тази тема.... Няма лошо според мен!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Ephemeral
    Няма лошо в това да се прави секс с ex- стига да си струва.А това дали ти си имаш ново гадже или той,няма никакво значение,стига да си допадате в секса.
    Хм наистина няма лошо да се прави-но не и ако някой от вас има ново гадже Това си е изневяра и ако например сегашния ти пр или приятелка разбере,дали ще мине оправданието:"Няма нищо,миличко,тва е просто бившия(та) А пък и дори да ти е харесвал секса с бившия,тва не е повод да нараняваш човека до себе си-ако той не те задоволява-хващаш пътя и се връщаш при бившия(та)!!!

Град
    MoHTaHa
    правила съм,ноо не съм много щастлива от това,просто го обичах страшно много ии единственото ми желание беше пак да го докосна,да го целуна,нооо сегаа ..връзката,която имам,а тя е повече от перфектна,ме накара да променя мисленето си малко ии сега определено мисля,че постъпката ми беше глупава

даааааааааааааааааа
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Ми да, с бившата става, ако си трае пред настоящата.
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си